virkelig dårlig service på alle måder, ankommer 5 min for sent i Las palmas lufthavn, vi er der 40 min før flyet letter, en stram dame siger bare , youre late, buy new tickets, hvorefter hun ikke v... Se mere

Plat og svindel ! De ændrer konstant deres rejser og pålægger dig udgifterne. De laver om i ruterne og ligger mellemlandinger ind på dine købte ture. Du får ikke en krone igen og deres kundeservi... Se mere

Fly KEAHD9 (Booking Flybillet L1GMI8) - Har aldrig oplevet noget lignende? INGEN info ifm. aflyst fly? Hørte INTET (SMS/mail) fra hverken Flybillet eller Norweigien ifm. hjemrejse 06.06.2020. Måtte 05... Se mere

1,3

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Kundeservice på engelsk

Set i lyset af at Norwigians opkøb af Spies, så syntes jeg godt nok de skal til at komme ind i kampen med service. Især på deres kundeservice, havde brug for hjælp og fik hjælp, men kun fordi jeg kan begå mig på engelsk 🤔🥹

17. juni 2026

Andet flyselskab end annonceret

Som hyppig rejsende mellem København og Malaga med Norwegian som jeg vælger fordi de har fornuftige fly med plads til folk som er højere end 170 cm og dermed har benplads til os.

I dag oplever jeg så at det er Heston air fly jeg flyver med og at der er benplads som er mindre end på Ryan air fly.

Tag jer sammen og giv den service man har betalt for !

8. juli 2025

Dårligste oplevelse med Norwegian

Havde købt flybillet hos Norwegian direkte fra Aalborg til Nice, som de reklamerer med. Pludselig var der lagt en mellemlanding ind uden prisen var justeret. Hjemad var afgangen fra Nice 50 min. forsinket, så vi ikke nåede toget fra Aalborg lufthavn til Aarhus. Både første og sidste gang vi flyver fra Aalborg og med Norwegian.

6. juni 2025

26/12-24 fra Malaga lufthavn og til…

26/12-24 fra Malaga lufthavn og til Kbh. Alle sidder i flyet, men samtale anlægget i flyet virker ikke, så vi må af og skal vente i lufthavnen på et nyt fly der skal flyve fra Danmark og ned og hente os. 9 timers ventetid. Jeg søger selvfølgelig kompensation og tager i første omgang imod hjælp fra flyforsinkelser, men da jeg finder ud af hvor meget jeg skal betale til dem, så vælger jeg at jeg vil søge kompensation selv og flyforsinkelser sender en bekræftigelse både til mig og Norwegian om at de ikke har min sag mere. Men det accepterer norwigian ikke. 14dage senere skriver de tilbage at tredjepart har sagen og det har intet med dem at gøre og de har sendt pengene til dem. Jeg kontakter flyforsinkelser og de skriver igen til norwigian at de ikke har min sag mere og de sender pengene retur til dem, så de kan sende dem til mig. Nu mere end to måneder efter kæmper vi stadig for at få vores kompensation. Jeg har valgt at tage flyforsinkelser tilbage, da de beder om beviser på at pengene er sendt tilbage til dem. I dag har jeg igen talt med flyforsinkelser og kunne bare høre på hende at hun bare ønskede at få denne sag ud af verden og at jeg fik mine penge. De har fra norwigian ikke ment at en e-mail direkte fra flyforsinkelser var en god nok dokumentation selvom de hjælper med at få mange sager i hus, så det nemt for alle parter. Flyforsinkelser har været så hjælpsomme og ville ønske at jeg aldrig havde troede jeg selv kunne det de gør og jeg fandt så ud af hvorfor de tager denne pris for de vi kæmper for deres kunder. Jeg ved ikke om norwigian nogen sinde frigiver vores kompensation og for det drikkelse vi købte selvom vi har ret til pengene

26. december 2024

Din ferie er ganske enkelt alt for kort…

Din ferie er ganske enkelt alt for kort til at flyve med Norwegian🙄

Var med norwegian fra Aalborg til nice via København, flyet fra Aalborg var 1 time forsinket, så vi landede ca 10 minutter inden flyet afgik fra København , men Norwegians arrogance kan slet ikke måles, ikke noget med at koordinere, at der kommer passager fra Aalborg der skal med videre til nice, og det drejede sig om 2-3 minutter, blot arrogancen hos manden der stod ved gate A6 ( dato 09-09-2024 kl 1030 ) var ikke til at tage fejl af….🙄 Det kostede os 8 timers venten i København og en mistede ferie dag, så meget respekt har norwegian for deres kunder…. Har fløjet med norwegian mange gange, og det har næsten altid været en regel uden undtagelser, at de var forsinket, men det er definitivt slut nu, rejser 100% aldrig med norwegian mere, det er definitivt aldrig mere… Fremover håber jeg at SAS og andre virkelig kommer igen og kan overtage norwegians utrolig mange utilfredse kunder….Hold jer langt væk, hvis jeres ferie ikke skal bestå af forsinkelser og et særdeles manglende kundeservice…..Pas på med at flyve med norwegian. Helt igennem et ligegyldig selskab… Faktisk vil jeg ikke engang give dem 1 stjerne, men har ikke andre muligheder?????

9. september 2024

vi skulle rejse hjem fra Spanien

vi skulle rejse hjem fra Spanien, og bliver oplyst om flyet er forsinket. dette er hvad der kan ske, men at de ikke vælger fra start at melde ud om den rigtige tidspunkt fra start, og bare holder os hen i velkomsthallen i flere timer. Udskydelsen skyldes de skulle have nyt fly til Malaga, da den var blevet angrebet af fugle. vil mene man godt kan regne ud hvor lang tid det tager at få et nyt fly fløjet ned. Det hele ender med de kommer med 3 forskellige tidspunkter, der alle holder sig inden for de magiske 3 timer, så man ikke kan få nogle rabatkuponer i lufthavnen. men alt i alt ender det med vi først letter efter der er gået 3 timer. Vi søgte om kompensation efter hjemkomst, men dette blev afvist fra deres side. Vi er af den opfattelse de er snu, så de undgik at give os nogle former for rabat eller noget, men bare holdte os hen med, små udskydelser.

13. juli 2024

Jeg har betalt for sæder jeg ikke har fået. Jeg har bestil og betalt flysæder 2 x…

Jeg har bestil og betalt flysæder 2 x 119 kr., til rejse foretaget 21/9- 2022. Jeg blev anvist andre sæder uden kompensation. Jeg har flere gange skrevet til Norwigian siden 23/9 - 2022. Kun fået automatsvar. Der er nu gået 19 dage siden jeg foretog min rejse - hvor længe kan det mon tage?
Endelig kontakt. Nu påstår de, at jeg har fået penge retur - godt nok på en konto jeg ikke er indehaver af.

21. september 2022

Rejste fra København d 11 sept 3…

Rejste fra København d 11 sept 3 personer .Det lettes at skrive er alt gik galt ved tjek ind ,Der har de godt nok noget at lærer ,tjekkede ind hos jer i Palma Mallorca alt var blev gjort af kvalifikeseret personale og det fungerede
Hvad sker der for jer i Kastrup lufthavn simpelt er så ring og fejlbehæftet
Et andet problem hvorfor flytter i rejsende fra pladser de har bestilt og betalt for ?
Jeg har rejst ikke under 150 gange med nordwicen gennem tiderne som det er i Kastrup nu er under al kritik

11. september 2022

Værste flyselskab i EU

Værste flyselskab i EU. Dårlig service. Dårlig placering i lufthavne i EU. Misvisende info vedr bagage regler. Altid forsinkede.
Kan på ingen måde anbefales, hvis man vil have en behagelig rejse.
Derimod skulle du ønske, at rejse uden håndbagage og med forsinkelser, gode travesko så du kan gå længst muligt i lufthavnene. Er Norwegian det ultimative valg. Du kan være 100% sikker på, at skulle gå mindst 30 min før du kommer ud til dit fly, og igen ved landing ser du dele af lufthavne, som næsten ingen andre ser, da de er så langt fra alle normale Gates.

4. september 2022

Vi skulle fra Antalya til Kastrup med mellemlanding i Aalborg

19.08.2022
Vi skulle fra Antalya til Kastrup med mellemlanding i Aalborg
Vores fly bliver forsinket 4 timer i Antalya
Indhenter dog 2 timer
Men vi lander i Aalborg lige nøjagtig 15min før vores afgang til Kastrup
På trods af vi er der 8 min før fjerner Norwegian trappen så vi ikke kan komme med, der var 10 andre personer der heller ikke kom med
Så det endte med jeg måtte tage toget hjem, med min hustru som var nyopereret
Tak for det Norwegian
I kan være helt sikker på jeg aldrig bruger jer igen

19. august 2022

SÅ DÅRLIG STIL!!! 450,- for at få trolley med

SÅ DÅRLIG STIL!!!
Aldrig har jeg oplevet noget lignede, vi står i lufthavnen og skal til Paris kun med håndbagage. Ved boarding får vi af vide at vi ikke må have vores trolleys med, da det ikke er inkl. i vores billet, men vi kun må have en lille rygsæk med som kan ligge under sædet. Jeg har aldrig oplevet fra andre selskaber at dette skulle være et problem, det virker som om at man kun gør dette for at få ekstra penge ud af rejsende, da der ikke står nogle steder omkring håndbagage/trolleys når man bestiller flybilletten, man skal aktivt søge før du finder information omkring dette.
Og ikke nok med det, så “tvinger” de en til at betale 450 kr. pr. trolley, hvis man vil have den med

Føler man bliver taget med bukserne nede i denne situation, og det var der også mange andre passagerne der gjorde.

Hvis ikke jeg får kompensation, bliver det helt sikkert sidste gang vi rejser med Norwegian

19. august 2022

Jeg har prøvet at booke 6 stk

Jeg har prøvet at booke 6 stk. billetter, kunne ikke få kort betaling til at virke så betalte med bank overførelse, pengene er trukket hos mig men jeg har ikke fået noget booking nr. og kunde service siger jeg måske få mine penge tilbage i løbet af en uge første gang ringede anden gang sagde de 1 dag ellers skulle jeg kontakte min bank

25. juli 2022

Skulle med Norwegian til Nice

Skulle med Norwegian til Nice. Vi får så ændret vores flyselskab til fly2sky, hvilket var en skuffende oplevelse. Derfor vil vi tænke os om 2 gange før vi bruger Norwegian. Selskabet laver din aftale om uden skrupler og kompensation efter betaling!

19. juli 2022

Super dårlig oplevelse på min ellers…

Super dårlig oplevelse på min ellers meget korte rejse fra København til Aalborg!!

Jeg betalte 800,- for min egen billet og 500,- for en billet til min lille hund på 3,5 kilo.

Alt var fint i lufthavnen, vi ventede ca. en time på vores fly grundet forsinkelse, det er hvad det er.

Men der var ikke plads nok til min hund i flyet, personalet vælger at mase hans lukkede rejse taske så min hunde bliv klemt og det sæde jeg skulle sidder ved kan umuligt have hans rejse kasse under flysædet som personalet insisterer på. Selv om den har præcis de mål i foreskriver på jeres hjemmeside.

Vi bliver tilsidst bedt om at forlade flyet, fordi der så skulle betales ekstra hvis ikke kan kunne være under flysædet, jeg vil selvfølgelig gerne betale det mere som jeg bliver fortalt, men personalet siger at det må jeg gå ned og gøre ved Ticket disken, før indtjekning og sikkerhedskontrol. Det skal lige siges at det havde jeg brugt 2 timer på at komme igennem.

Sikke en møg oplevelse i en lufthavn som var overfyldt grundet sommerferie, havde i forvejen brugt flere timer og bliver så smidt af mit fly 2 minutter før vi flyver. Det er ikke okay og pengene tilbagebetales ikke. Fordi du sagde at jeg kunne bare komme med uden ham og jeg kan selvfølgelig ikke efterlade min hund i lufthavnen..

Norweagien i har så dårlig service!!!
Da jeg skulle igennem til jer på telefon for at få hjælp var der vente tid på 75 minutter grundet strejke 🤯🤯

Jeg måtte booke en billet hos SAS 2 timer senere og der var de heldigvis meget bedre til at håndterer at jeg havde hund med og i ordentlige forhold.

27. juni 2022

Kun ros til Norwegian

Har lige været i Barcelona med Norwegian som altid med god service og de flyver til tiden……har fløjet med Norwegian 3 gange i år, og været tilfreds hver gang, så kun ros.

6. juni 2022

Fredag den 13/5-2022 afgang København…

Fredag den 13/5-2022 afgang København til Nice, blev jeg afvist ved gaten, fordi jeg ikke havde pas med. Da der ikke er krav om pas til Frankrig bad jeg forgæves om at tale med en supervisor, som kunne rette misforståelsen, da jeg kunne fremvise anden billed ID (kørekort). Min kone måtte tage alene afsted og jeg måtte tage et senere fly. Siden har jeg postet flere opslag på Norwegians Facebook hvor jeg anmodet om en begrundelse for afvisningen. De første 3 opslag blev bare slettet og jeg har stadig ikke fået et svar på årsagen til afvisningen.

23. maj 2022

Er dette din virksomhed?