Havde bestilt morgenmad til tidlig afgang kl 06:00 mod Faro onsdag 17/6-2026. Efter take off, gik personalet igang med at sælge kaffe og sandwich. Vi sagde vi havde bestilt morgenmad, hvortil vi... Se mere

Set i lyset af at Norwigians opkøb af Spies, så syntes jeg godt nok de skal til at komme ind i kampen med service. Især på deres kundeservice, havde brug for hjælp og fik hjælp, men kun fordi jeg kan... Se mere

virkelig dårlig service på alle måder, ankommer 5 min for sent i Las palmas lufthavn, vi er der 40 min før flyet letter, en stram dame siger bare , youre late, buy new tickets, hvorefter hun ikke v... Se mere

Plat og svindel ! De ændrer konstant deres rejser og pålægger dig udgifterne. De laver om i ruterne og ligger mellemlandinger ind på dine købte ture. Du får ikke en krone igen og deres kundeservi... Se mere

1,3

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1,3

Fredag den 13/5-2022 afgang København…

Fredag den 13/5-2022 afgang København til Nice, blev jeg afvist ved gaten, fordi jeg ikke havde pas med. Da der ikke er krav om pas til Frankrig bad jeg forgæves om at tale med en supervisor, som kunne rette misforståelsen, da jeg kunne fremvise anden billed ID (kørekort). Min kone måtte tage alene afsted og jeg måtte tage et senere fly. Siden har jeg postet flere opslag på Norwegians Facebook hvor jeg anmodet om en begrundelse for afvisningen. De første 3 opslag blev bare slettet og jeg har stadig ikke fået et svar på årsagen til afvisningen.

23. maj 2022

Havde booket en tur

Havde booket en tur, men da deres betalingssystem var gået ned, kunne man ikke reservere en tur, for så at betalen den, den næst kommende dag.
Dette resulterede i at jeg ikke kan komme afsted til det rejsemål jeg skulle.
Jeg har nu fundet en billet et andet sted, men til en langt højere pris. øv øv øv

20. maj 2022

Har en masse cashpoint da mit fly blev…

Har en masse cashpoint da mit fly blev aflyst under corona. Grunden til jeg har dem, og ikke fået penge tilbage, er det ganske enkelt ikke var muligt på hjemmesiden. Nu kan man så ikke komme igennem på tlf medmindre man vil serviceres på engelsk. Det undre mig det ikke kan gøres bedre. Desuden udløber disse point på et tidspunkt. Det er bare meget svært at få at vide hvad der så sker. Man blev nemlig lovet en løsning så den løsning vil jeg gerne høre om.

16. maj 2022

Kundeservice er ikke eksisterende.

Kundeservice er ikke eksisterende.
De reklamerer med de kan kontaktes 24/7.
Dette er særdeles ukorrekt. Ethvert forsøg på
at kontakte dem ender i en times nonstop musiklarm
og det er ligegyldigt hvilke af deres såkaldte services
man vælger...

11. april 2022

Plat og svindel !

Plat og svindel !
De ændrer konstant deres rejser og pålægger dig udgifterne.
De laver om i ruterne og ligger mellemlandinger ind på dine købte ture. Du får ikke en krone igen og deres kundeservice er ikke eksisterende. Hvis du er heldig får du fat i en gebrokkent engelsktalende intet vidende menneske i den anden ende af verdenen.
Deres hjemme side fungere stort set ikke på nogle enheder og browsere når du skal “claime” men virker fint når du skal købe !!
Det er et svindelforetagende af rang.
Godt råd er at holde sig langt væk fra Norwegian

25. januar 2022

Hold jer væk!!!

Hold jer væk!!!
Jeg troede også at Norwegian var et af de bedste flyselskaber!!!!
Det værste flyselskab!!! Jeg har bestilt et fly og efter 20 dage går jeg ind i appen for at tjekke hvad tid er rejsen, så finder jeg ud af at de rykkede datoen 2 dage !!!!! Uden at sende en besked, uden at sende mig en notifikation !!! Uden noget som helst !!!!
Dårlig stil og jeg køber aldrig aldrig fra jer igen og vil aldrig anbefale det til nogen som helst!!

9. januar 2022

FUP.

Købte to biletter fra Aalborg via København med afgang 50 min senere til Barcelona til brug i februar.
Biletterne var billige, men har lige fået meddelelse om at afgangen til Barcelona først bliver to døgn senere, altså med to døgns ventetid i København.
Samtidig er vi meddelt at vi kan få pengene tilbage, hvilket vi naturligvis har valgt.
Efterfølgende har vi konstateret, at der stadig er billetter at få til vor oprindelige flyforbindelse, men nu til en langt højere pris.
Selskabet løber altså fra en indgået aftale, vel fordi man nu kan sælge vore pladser dyrere.
Normalt er en handel en handel, og selskabets adfærd tenderer svindel, og i alle tilfælde erstatningspådragende for selskabet.

5. november 2021

Har lige købt en fly bilet gennem…

Har lige købt en fly billet gennem Norwegian ,DER er ikke en medarbejder der snakker Dansk/ Nordisk ,har betalt for 4 x bagage ved en fejl og ikke 2 .fik oplyst på engelsk ,at det var bare surt PENGENE var spildt ØV tyve knægte

18. august 2021

Da jeg kom hjem med Norwegian søndag…

Da jeg kom hjem med Norwegian søndag fra London, ville det være godt hvis I fortalte på flyet, at vi alle skulle Corona testes, selvom vi var/er vaccinerede.
Vi fik lov at gå hele turen til paskontrol, for at blive omdirigeret af et par “lettere” irreterede kvinder, tilbage af de umådelig lange gange til COVID-19 center…..Dårlig service både fra Norwegian og lufthavn😤🥱😱

11. august 2021

Køb aldrig billetter hos Norwegian

Køb aldrig billetter hos Norwegian, i hvert tilfælde ikke hvis du regner med at få noget ud af dem😡 så hellere smide pengene i skraldespanden....💸 desuden har de verdens værste kundeservice, det tager over 30 min at komme i gennem på tlf. uanset hvornår du ringer og du kommer i kontakt med en ufattelig dårlig engelsk talende person hver gang, ellers bliver forbindelsen afbrudt når de hører du vil have dine penge retur!!!! Forfærdeligt firma!!!!

12. juni 2021

Aldrig aldrig aldrig igen

NUL STJERNER, hvis ikke minus 10

Aldrig, aldrig køb billetter igennem norwegian. Jeg fik ændret min hjemrejse fra kl 9 om morgenen til 18 om aftenen uden at få nogen besked. Efter at have kontaktet kundeservice hos både tripmonster og norwegian selv, har de gentagne gange sagt, at hvis jeg aflyste, så kunne jeg få refunderet pengene. Da jeg så har gjort det, venter jeg tålmodigt på at jeg får pengene igen. Men da jeg kontakter begge parter multiple gange, siger de at pga den anden part, at jeg ikke kan få refunderet pengene.
Hvad er det da for et svindelnummer. I udnytter folk, i snyder folk og I har overhovedet ingen respekt for jeres kunder.

Til dig der overvejer at flyve med dem: GØR DET IKKE!!! De vil ikke gøre andet end at snyde dig for dine penge og forsøge at skyde skylden på en 3. Part.

27. april 2021

Dårlig service / plattenslageri

Mine afrejsetider laves om af Norwigian, hvilket jeg får at vide på mail. Der er muligheden acceptere den 8 timers forskydning eller vælge en anden afgang hvor forskydningen er større. Ingen mulighed for at få refunderet sine billetter. Får at vide at man skal indsende en klage.
For dårligt!

27. februar 2021

Har intet hørt siden Marts 2020

Har intet hørt siden Marts 2020, hvor Corona opstår.
Jeg har hverken fået mine penge tilbage eller blevet tilbudt noget andet, trods jeg har skrevet så meget til jer.
Jeg er helt indforstået med at i har haft så travlt grundet Corona men nu tænker jeg der snart er gået et år, og har stadigvæk ikke hørt noget trods de mange henvendelser til jer.

Så øv man hapser folks penge på den måde, for har altid været så glad for mine ture med jer:)

11. februar 2021

Lovet refundering af flybillet maj 2020 aldrig sket

"Norwegian full refund "navn på afgang""
Dette er overskriften på den modtagne mail 29. maj, 2020. Siden har der været tavshed, og det er desværre virkelig besværligt at finde en direkte kontakt til firmaet.
Vi mangler at modtage penge for to billetter Billund-Malaga, som vi jf. ovenstående har fået lovet tilbagebetalt som følge af corona nedlukningen.

2. januar 2021

Venter stadig på penge.

Købte i januar 2020 flybilletter til München med afrejse 5/7 2020 (WDNJL5)
Trods flere henvendelser og oplysninger om at pengene snart vil blive udbetalt, har jeg endnu ikke modtaget penge.
Derudover får jeg ofte gode tilbud på rejser med Norwegian, har spurgt om jeg kan betale med de penge jeg har tilgode. Norwegian ulejliger sig ikke med svar på henvendelser...
Hvis Norwegian vil have kunder efter corona, må de huske på at der også er noget der hedder kundeservice i krisetider.

27. december 2020

Er dette din virksomhed?