Havde bestilt morgenmad til tidlig afgang kl 06:00 mod Faro onsdag 17/6-2026. Efter take off, gik personalet igang med at sælge kaffe og sandwich. Vi sagde vi havde bestilt morgenmad, hvortil vi... Se mere
Set i lyset af at Norwigians opkøb af Spies, så syntes jeg godt nok de skal til at komme ind i kampen med service. Især på deres kundeservice, havde brug for hjælp og fik hjælp, men kun fordi jeg kan... Se mere
virkelig dårlig service på alle måder, ankommer 5 min for sent i Las palmas lufthavn, vi er der 40 min før flyet letter, en stram dame siger bare , youre late, buy new tickets, hvorefter hun ikke v... Se mere
Plat og svindel ! De ændrer konstant deres rejser og pålægger dig udgifterne. De laver om i ruterne og ligger mellemlandinger ind på dine købte ture. Du får ikke en krone igen og deres kundeservi... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Manglende refundering og ubehøvlet kundeservice
Det er den mest chokerende kundeservice jeg nogensinde har oplevet. Først aflyste de mit fly. Nu nægter de refundere mit billetkøb, og hver gang jeg prøver at kontakte dem, bliver jeg mødt af en medarbejder, der lyver og nægter at hjælpe. Alene i dag har 2 medarbejdere lagt røret på for at undgå at hjælpe mig. Det er fuldstændig uacceptabelt at et så stort firma tillader sig at behandle deres kunder sådan.
Rigtig sød kundeservice
Rigtig sød kundeservice, det hjalp da jeg havde spørgsmål ang booking
Utroværdigt selskab med horribel kundeservice!
Vores rejse blev aflyst af Norwegian i marts pga. COVID-19. Den 22/3 anmoder jeg om fuld refundering. Den 29/5 bekræfter Norwegian refunderingen.
Vi er nu nået til november og mine knap 7000 kr. er stadig ikke modtaget! Det er under AL kritik! Man kan selvfølgelig ikke komme i kontakt med dem på NOGEN måde, hverken pr. telefon eller mail!
På hjemmesiden får jeg besked om, at mine billetter allerede er refunderet, og hvis ikke skal jeg kontakte kundeservice. MEN DET KAN MAN JO IKKE!
Norwegian har PLIGT til at refundere, men agerer dybt uprofessionelt ved at krybe udenom og sende deres kunder i ring. Samt i dyb frustration!
Aldrig mere Norwegian! Føj!
6900 kr til gode siden februar - ingen respons
Er så uforstående overfor hvad der sker - eller ikke sker!! Rejse aflyst af jer i februar er endnu ikke refunderet! 6900 kr har jeg til gode! Men man kan ikke komme i kontakt med jer på nogen måde!! Jeg får denne besked på jeres hjemmeside: "Reservationen med reference LW.... er allerede blevet refunderet eller er ikke blevet opkrævet. Der kan ikke anmodes om refundering på dette tidspunkt. Kontakt kundeservice eller dit rejsebureau med eventuelle krav om refundering." Men det er jo netop UMULIGT at kontakte jer! Forsøgt så mange gange!
Dårlige kundeservice hele vejen igennem
Kære Norwegian !
Efter at have kæmpet en brav kamp mod jer, lykkedes det med hjælp fra flyhjælp.dk at få vort tilgodehavende.
I skulle ellers være et af de bedste selskaber i kundeservice, men det har jeg godt nok skulle lede længe efter, for hold da op, et kaos af dårlige service, forgæves telefon opkald, henvisning til telefon nummer som ikke findes og i den dur.
Utroværdigt flyselskab uden service
Nok den dårligste og mest utroværdige behandling af refundering af billetter forbundet med COVID-19. Efter rejsevejledning fra regeringen og en desværre lukket Mallorca, så startede vi i god tid med at kommunikere med Norwegian eller forsøg på samme. Det var fuldstændig umuligt, at få telefonisk kontakt og man blev omstillet til callcenter i England, der ville have penge, hvis man kom igennem. Så chattede jeg og vi fik et link, hvor vi kunne bede om tilbagebetaling. Nogle uger inden vi reelt skulle afsted og hvor jeg endelig havde været i telefonisk med en svensk kvinde, så kan jeg pludselig ikke se vores billetter på app/net, men de kom heldigvis igen og vi kunne tjekke ind helt op til afrejse dagen, hvor Mallorca igen var lukket. Men her 4 uger efter vores afrejse modtager vi svar på vores indsendte krav om penge retur eller point - Og det lyder: ingen refundering, da billetter selv er afbestilt, hvilket er en lodret løgn. Har nu bedt via Messenger, at få et bevis på, at jeg selv skulle have afbestilt, da jeg principielt kunne have taget afsted på afrejse dagen. Det giver ingen mening og hvis ikke, at de finder en anden løsning, så skal vi aldrig booke en billet hos Norwegian mere, da det absolut giver en utryghed i forhold til service og håndtering af kunder, der har penge ude flere steder. Air France har ydet os en voucher, så de har udvist imødekommenhed. Vi håber stadig på, at Norwegian finder en løsning, så de har kunder i fremtiden.
Jeg ville ikke have givet dem nogle
Jeg ville ikke have givet dem nogle, men en stjerne er minimum.
Jeg forærede i september sidste år min mand et gavekort i form af cashpoints. Så kom corona, og vi vil gerne have det forlænget da det udløber 31/12-2020 og vi kommer ikke til at rejse inden. Vi ville ikke have penge tilbage, blot et tilgodebevis eller en forlængelse, men dette er ikke muligt. 2000 kr. ud af vinduet! Bruger dem ikke igen.
Meget dyrt at ombooke
Vi har lige skulle ombooke vores fly i september på grund af stort smitte tal på Gran Canaria,
Det kostede os 2400,- for 2 personer i gebyr, plus ca. 1000,- fordi udrejsen var dyrere, det er jo rimeligt nok, men vores hjemrejse var ca. 1200,- billiger men det blev ikke fratrukket.
Så vi endte med en regning på ca. 3500,-, så jeg vil opfordre alle til at købe i sidste øjeblik, så man er sikker på at rejsen kan gennemføres uden yderligere omkostninger.
Helt eminent god kundeservice 🤩
Helt eminent god kundeservice 🤩
Mit fly blev aflyst i tirsdags og pengene er indsat på min konto i dag fredag.
Jeg har aldrig haft dårlige oplevelser med Norwegian og vil til enhver tid anbefale dem.
Helt fantastisk service.
Meget venlig og tålmodig medarbejder hjalp mig over telefonen i sidste uge med at ansøge om refundering. I dag er det fulde beløb gået ind på vores konto. Virkelig flot. Især set i betragtning af, at de voldsomme udfordringer alle flyselskaber oplevet. 😀😀😀😀
Aldrig igen
Vi skulle i dag ad sted til Edinburgh, men covic19 og Norwigian kom i vejen. Engang i forår udmeldte Norwigian, at frem til 2022 ville selskabet kun flyve indenrigs, der røg vores rejse. Ærgerligt men Forståligt. Da alt er lukket i Edinburgh fik vi selvfølgelig hotelbetalingen retur, ligesom flybilletten hjem også er refunderet, MEN Norwigian besluttede i syvende stund, at de alligevel ville flyve, og dermed røg refunderingen af Norwigian-billetterne. Det lugter! Vi (og vores rejsevenner) har fløjet til USA flere gange og rejser generelt ofte, men det er sikkert - aldrig igen med jer.
Vi skulle have været på Mallorca med…
Vi skulle have været på Mallorca med Norwigian i uge 29 og 30 har søgt om at få penge retur, da vi ikke skal rejse lige nu vi har fået alle pengene retur, er bliver orienteret under hele forløbet, rigtig god service, vil gerne rejse med dem en anden gang.
For dårlig information.
Har fuld forståelse for at de har problemer p.g.a covid19, men deres totale mangel på information og respons på henvendelser er under lavmålet. De laver en spørgeformular, men de svarer overhovedet ikke på spørgsmålet, det skulle da ellers være ret enkelt at give et ordentligt svar. Prøvede også på mail, men fik her bare det samme standard svar.
Vi skulle have været på Mallorca med…
Vi skulle have været på Mallorca med Norwigian som blive aflyst pågrund af covid 19, har fået alle pengene retur, er bliver orienteret under hele forløbet, rigtig god service, vil gerne rejse med dem en anden gang.
Thumbs Up til Norwegian
Vi har i forbindelse med Corona fået vores to rejser til Barcelona aflyst/flyttet. Begge gange har vi fået penge retur fra Norwegian. Man skal blot have lidt tålmodighed.
Flyselskabet Lufthansa derimod tilbyder ingen mulighed for tilbagebetaling på trods af EU-regler.
Så jeg vil i fremtiden anbefale Norwegian!
Afgang blev flyttet og fik penge retur
Fik mail om at afgang fra Cph til Malaga blev flyttet fra 12/7 om eftermiddagen til 13/7 om morgenen. Anmodede om aflysning og få pengene retur. 2 uger efter har jeg fået besked om fuld refundering. God service
Fly KEAHD9 (Booking Flybillet L1GMI8)
Fly KEAHD9 (Booking Flybillet L1GMI8) - Har aldrig oplevet noget lignende? INGEN info ifm. aflyst fly? Hørte INTET (SMS/mail) fra hverken Flybillet eller Norweigien ifm. hjemrejse 06.06.2020. Måtte 05.06.2020 selv google Alicante airport for at konstatere, at der ikke gik noget fly hjem. Har stadig ikke hørt fra dem......
Sødt personal og kom frem til tiden
Fik mine penge tilbage inden 14 dage…
Fik mine penge tilbage inden 14 dage efter flyrejsen var aflyst!
Har nu ventet i over 6 uger på
Har nu ventet i over 6 uger på, at de svare på min mail og når man ringer til dem, er der ingen der kan tage stilling til noget. Valgte netop norwigian, fordi jeg troet de var bedre end de billige flyselskaber... snydt igen 😱