Norwegian Air Shuttle Anmeldelser

4.462

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 101 anmeldelser, de fleste anmeldere blev skuffet over deres overordnede oplevelse. Mange kunder oplevede desværre rigtig ringe kundeservice samt uacceptabelt lange ventetider, når de forsøgte at få hjælp eller kontakte den digitale support. Derudover fortalte rejsende gentagne gange om meget frustrerende flyforsinkelser, besværlige procedurer i lufthavnen og irriterende problemer med den manglende bagagehåndtering undervejs på rejsen. Nogle anmeldere var tilfredse med det venlige flypersonale og selve den behagelige oplevelse om bord på flyene. Andre rejsende fremhævede desuden positivt, at priserne på billetterne var overkommelige, og at visse flyvninger forløb helt uden problemer samt ankom til tiden.

Det, folk taler mest om

Service

Anmeldere fremhæver negative aspekter af service, hvor mange udtrykker stor frustration over ekstremt dårlig... Se mere

Staff

Brugere beskriver negative interaktioner med personale, idet flere anmeldere oplevede medarbejdere som... Se mere

Customer service

Anmeldere udtrykker stor frustration og dyb skuffelse over kundeservice, idet det er næsten umuligt at komme... Se mere

Price

Forbrugere finder prisen meget skuffende og peger på uventede ekstraomkostninger. Mange anmeldere beretter om... Se mere

Booking process

Kunder deler tvetydige meninger om bookingproces, idet flere anmeldere oplever store udfordringer med at... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg skal flyve med Norwegian for første gang, om et par dage og ville gerne stille dem et par spørgsmål. De er desværre umulige at få fat i med mindre man vil vente en halv evighed på telefonen. Når m... Se mere

Flyet blev omdirigeret til Kbh i stedet for Billund. Efter at have ventet på bus til Billund i næsten 2 timer, valgte jeg at tage toget hjem. Hvilket vi fik at vide, ville blive refunderet. Efterfølg... Se mere

Havde en ret kedelig oplevelse med Norwegians personale i lufthavnen i Alicante. Vi skulle have 2 små hunde med i kabinen, hvilket personalet gjorde særdeles stressende for både hunde og os. Personale... Se mere

Forsinket med Norwegian fly fra Aalborg til CPH, misser flyet videre til Oslo med Norwegian. Flyet holder der stadig da jeg kommer til skranken. Ingen kommunikation fra første fly om at vi er fo... Se mere

1. Flybilletsøgemaskine

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Velkommen til Norwegian.no, Norges Lavpris Flyselskap. Her kan du kjøpe Billige Flybilletter til de fleste norske byer og en rekke velkjente Europeiske byer som London, Grenoble, Alicante m.fl. Vi tilbyr faste Lave Priser til alle våre destinasjoner.

Dårlig

4 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(4.462)

Desværre har jeg booket mit næste fly…

Desværre har jeg booket mit næste fly med Norwegian. Hvis jeg ikke havde gjort det, så havde det allerede været min sidste gang jeg havde fløjet med dem. Indtjekningspersonale der løj om hvor min bagage befandt sig og en bagage som der blev sendt til Danmark uden passager, hvilket er det værste de overhovedet kan gøre da det i aviation øjemed er en direkte trussel mod flysikkerheden. Da jeg så får min bagage igen, så er der også stjålet ting fra den. Norwegian fraskriver sig alt ansvar ift det stjålne i bagagen og den claim jeg har lavet som de VED de ikke kan løbe fra at erstatte i forhold refusion af udgifter mens min bagage var væk, den svarer de simpelthen bare ikke på. Jeg ved generelt kundeservice i luftfartsindustrien er ringe, men Norwegian slår alle rekorder, og jeg har rejst hele verden rundt og boet i diverse lande. Aldrig mere Norwegian. Hvis I ser denne Norwegian. Så vær venlig at reager på claim nummer: 3550119 og claim nummer: 3599854

19. maj 2025

Ingen hjælp ved mistet kuffert

Mandag den 2/6 fløj jeg fra København til London-Gatwic. Da jeg skal forlade flyet er der en anden passager som har taget min håndbagage. Flypersonalet står som handlingslammet og gør ingen ting. Jeg må selv taget et stykke papir og skrive mit navn og adresse på den andens taske som stod tilbage. Ingen tog hånd om sagen, de ville bare af med mig hurtigst muligt. Jeg har nu skrevet et utal af mails og ringet til kundeservice, da damen nu fredag har skrevet til mig, at hun har afleveret kufferten i Gatwick. Men ingen vil hjælpe med at få kufferten tilbage til Danmark. Så nu står min kuffert i England 😓

2. juni 2025

Desværre under 1 stjerne til dette…

Desværre under 1 stjerne til dette lavprisselskab - der absolut levede op til navnet “lavpris”
Intet på rejsen blev som køb og betalt og så står men så bare i Ålborg Lufthavn lang tid efter planen og DSB er for en gangs skyld så kørt til tiden … og det kan jo ikke fortænke dem i.
Første, eneste og sidste gang med Norwegian
Lars

6. juni 2025

Elendig og uforskammet service

Den 28.5.2025 skulle jeg sammen med min kæreste og vores 2 piger til Stockholm og besøge min familie.
Vi ankommer til Kastrup en time før afrejse, da vi allerede var tjekket ind for mange uger siden og kun havde håndbagage med os. Selvom vi var ude i lufthavnen i fin tid og som vi plejer, ville Norwegian ikke udstede vores bording billetter. Personalet var simpelt hen så uforskammet og på ingen måde service minded eller forstående. Det hele endte med, at vi som sagt ikke måtte komme ud og flyve, selvom vi havde overholdt alle krav fra Norwegian.
Desværre måtte vi købe svinedyre SAS billetter (9000 kr for os alle og én vej), fordi vi SKULLE afsted.
Jeg har så efterfølgende søgt kompensation uden et ord fra Norwegian. Elendig, uforskammet og dårlig service!

28. maj 2025

Snydt for dyrert måltid - ingen refusion

Vi købte et opgraderet/dyrere måltid til flyvning hjem fra Mallorca.

Desværre var der ikke leveret et eneste forudbestilt måltid til flyet - ærgerligt, men det kan ske.

Måske var problemet, at turen blev fløjet af Heston Airlines.

Vi har indsendt klage, men får 0kr, jfr en detalje i Norwegians betingelser.

Det er gennem ført uanstændigt - selvom de er dækket ind juridisk

Heldigvis kan man medbringe glimrende mad fra de fleste lufthavne.

1. juni 2025

Smadret bagage for mere en flyturen kostede

Blev 1 time forsinket på en allerede sen flyvning, da vi ankom til destinationen (1,15 times flyvning) viste det sig at vores kuffert var fuldstændig ødelagt, det ene hjul var flået af med sådan en kraft, at det beskyttende underlag var væk, og vores tøj dinglede ud. Norwegians claim, både på appen og hjemmesiden går ned ved upload af billeder, og de har en max grænse for claim på 4 dage, flot når det ikke har virket i 3 dage. Deres bedste råd er ikke at forlade ankomst lufthavnen, og det er fint, men når ingen er på arbejde kl. 01.30 er det lidt svært at finde nogle “voksne”. Flot hamsterhjul vi har været i de sidste 3 dage. Aldrig mere Norwegian.

2. maj 2025

Fordi Norwegians edb-system kørte…

Fordi Norwegians edb-system kørte langsomt, gik en booking ned, jeg fik aldrig svar. Så bookede jeg igen - og opdager dagen efter rejsen at jeg har haft to billetter. Det viser sig så at det er umuligt at komme i kontakt med Norwegian bortset fra at en formular lader mig få afgifter på den ene billet tilbage. Et argument for at bruge SAS som tidligere har behandlet mig ok i lignende situationer.

22. maj 2025

Norwegian har trukket over 10.000 kroner og kan ikke finde dem

15. april 2025 forsøgte jeg at booke flybilletter. Betalingssiden (kontooverførsel) fejlede, hvorefter jeg forsøgte igen og igen. 3 gange forsøgte jeg uden held. Til gengæld blev jeg trukket 3 x beløb på rejsens pris - dog uden at få billetter. Norwegian tilbagebetalte samme dag den ene af de tre beløb. De resterende to beløb der samlet set er på over 10.000 kroner har de dags dato stadig ikke udbetalt, og kan heller ikke finde pengene. De beder mig om at kontakte Trustly som er Norwegians samarbejdspartner/betalingstjeneste. Det gør jeg, og de oplyser mig om referencenumre på de to betalinger som jeg skal så videre til Norwegian. Det gør jeg, men Norwegian påstår fortsat, at de ikke kan finde pengene. Jeg kan på ingen måde anbefale Norwegian Air. Håbløst firma.

Efterskrift:
Pengene er returneret den 7. juni 2025 - altså næsten to måneder efter at de har uretmæssigt har trukket beløbene. Naturligvis ikke en eneste beklagelse. Jeg kan derfor fortsat ikke anbefale at man bruger Norwegian.

15. april 2025

Fløj 30 gange med Norwegian i 2024

Fløj 30 gange med Norwegian i 2024. Destinationer Malaga, Palma, London og Palermo. Nem indtjekning m/u bagage. Kort ventetid når man ringer til dem med ?. Nemt at ændre sin billet selvom det koster. Altid venligt personale. Dog....
1. Irriterende når der står Boarding og man opdager det fly man skal med endnu ikke er ankommet til gaten og personalet ikke kan/vil oplyse den nye afgangstid.
2. Har man booket Norwegian f.eks. via Momondo/Ticket.dk er det ikke muligt at tilføje bagage, sæde eller ændre sin billet via Norwegian og hos Ticket.dk koster det kassen, så forstår ikke hvorfor Norwegian tilbyder billetter via Ticket.dk. Det kan kun give utilfredse Norwegian kunder. Tror derfor at alle de mange negative anmeldelser på Norwegian skyldes billetter der ikke er booket direkte hos Norwegian men via Momondo

20. maj 2025

Aflyst fly og overladt til selv at betale diverse udgifter

Norweigan har annulleret vores fly fra Malaga til Århus grundet tekniske problemer (sikkert samme fly, der blev aflyst fra Aarhus om aftenen, som beskrevet i en anden anmeldelse) og efterfølgende ombooket vores rejse til dagen efter til CPH. Andre fra samme flyafgang blev ombooket via Oslo. Fra CPH er der ingen hjælp at hente i forhold til at komme til Aarhus. Kombardo og Flixbus er udsolgt og toget har skift på banegården i Kbh, i Odense og Fredercia, hvorfra der er togbus. Vi ender i desperation og træthed med selv at betale et fly med SAS til Billund. Det er stadig et stykke fra Tirstrup. Vi har også selv lagt ud for alle udgifter i Malaga – hotel, mad, taxi, med risiko for aldrig at få de penge tilbage. Heller ikke her var der hjælp at hente, da vi stod i lufthavnen i Malaga. Der var dog to (alt for få) medarbejdere, som gjorde deres bedste (da vi langt om længe fandt frem til Norwegians "kontor"), men de havde simpelthen ikke tid, til at hjælpe med anden en ombookning, så folk blev overladt til sig selv i forhold til alt andet. Måske er det rent bevist fra flyselskabets side, så folk selv skal betale for hotel mm.
Jeg har efter hjemkomst anmodet Norwegian Air Shuttle om kompensation mm. Jeg har også ringet til dem for at høre om status på denne, men fik at vide, at jeg kun kan få svar på mail. Da jeg insisterede på at snakke med en medarbejder i den rigtige afdeling lagde medarbejderen røret på. Det har jeg godt nok aldrig oplevet før, og jeg er ret rystet over at blive behandlet på den måde. Jeg tvivler på, om jeg nogensinde får en kompensation og dækket de ekstra udgifter, jeg har haft. En ting er sikker. Jeg kommer aldrig til at flyve med Norwegian igen.

10. maj 2025

Klag via Trafikstyrelsen

Norwegian er lige så umulige når de taber sager i trafikstyrelsen. Først nægter de at betale, og når man så rejser sagen indgår de forlig, så trafikstyrelsen ikke når at komme med en kendelse mod Norwegian - og dermed undgår Norwegian præcedens.
Derefter skal man rykke og rykke for at få sine penge, i dette tilfælde siden januar.
Til gengæld kan jeg varmt anbefale at klage til Trafikstyrelsen, søg på Trafikstyrelsen, Kompensation ved aflyst fly, Søg kompensation.
Jeg fik alle de penge jeg har forlangt plus de 250 € man er berettiget til (dem gav Norwegian frivilligt). De sidste over 5.000 sørgede Trafikstyrelsen for!

7. august 2024

Ødelagt bagage og ingen kompensation

Jeg er lidt i tvivl om de overhovedet læser disse anmeldelser, hvilket er meget ærgerligt, da det jo er komplet umuligt at komme i kontakt med et menneske hos dem. Jeg fløj med Norwegian fra Aalborg til København til Nice i processen blev min kuffert ødelagt. Da jeg fik udleveret min bagage i Nice opdagede jeg det straks (den er helt smadret) jeg kontaktede skranken som bad mig oprette en complaint via en QR kode inden 7 dage, hvilket jeg gjorde.
Nu har de så afslået compensation, da de ikke har modtaget en mail med mit kontonummer inden 7 dage…. Det viste jeg ikke, at man også skulle, men anmeldelsen blev sendt straks? Min eneste mulighed nu, er at klage via nævnets hus, kunne være lettere og bedre at kunne kommunikere direkte med Norwegian.

22. april 2025

Har aldrig problemer hos Norwegian

Må bare sige at igen har jeg haft en god rejse tur retur med Norwegian. Ingen forsinkelser, ingen problemer med at booke en ekstra håndbagage (havde købt for meget til den min store kuffert) og venligt personale i flyet. Norwegian er helt klart mit foretrukne flyselskab. Når jeg en gang imellem er nødt til at booke hos andre selskaber (når jeg ikke kan få billetter hos Norwegian) er jeg ude for forsinkelser og ændringer af flytider i sidste øjeblik. Sjældent brug for kundeservice men når det sker, møder jeg ingen udfordringer.

13. maj 2025

Dyrt betalt bagagefragt uden ansvar fra Norwegians side!

Vores bagage blev beskadiget under flyrejsen med Norwegian hjem fra vores ferie, og selvom vi har fulgt klagevejledningen og søgt om kompensation indenfor fristen samt har dateret billeddokumentation af skaden, fejer de os bare af med et "vi undskylder, hvis din bagage blev beskadiget på rejsen med os" og skriver ellers at de ikke kan imødekomme klagen uden nogen forklaring på, hvad det er, der ikke lever op til deres krav. Elendig kundeservice! Husk at rejse uden indtjekket bagage, hvis du flyver med Norwegian, for de tager ikke ansvar for den ellers dyrt betalte bagagefragt!

26. april 2025

Mister kunder på maks tegn i navn

Det er ikke muligt at bestille billetter igennem Norwegian til to voksne og et spædbarn på under 2 år. Da vores navne er mere end 41 karakterer. Dette er muligt med SAS, så tænker at Norwegian også burde kunne dette.

13. maj 2025