Jeg skal flyve med Norwegian for første gang, om et par dage og ville gerne stille dem et par spørgsmål. De er desværre umulige at få fat i med mindre man vil vente en halv evighed på telefonen. Når m... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Velkommen til Norwegian.no, Norges Lavpris Flyselskap. Her kan du kjøpe Billige Flybilletter til de fleste norske byer og en rekke velkjente Europeiske byer som London, Grenoble, Alicante m.fl. Vi tilbyr faste Lave Priser til alle våre destinasjoner.
Spanien
- www.norwegian.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
ELENDIG KUNDESERVICE ved forsvundet bagage
Rejste til Norge for at fejre 17 maj. Ankom Oslo lufthavn 16 maj hvor Norwegian havde mistet min bagage. Har nu d.d. Stadig ikke fået min bagage og har efter alle forskrifter indmeldt den mistede bagage og anmodet om godtgørelse. Norwegian har nu brugt mere 2 måneder og jeg har ikke modtaget en eneste udmelding fra dem hverken på tlf sms eller mail.
Alle rapporter indmeldt korrekt med PIR mv.
Samarbejde med CarTrawler
Samarbejde med CarTrawler
Norwegian samarbejder med CarTrawler om at finde udlejningsbiler. Det forekommer at være smart for så er der styr på flytider i forhold til booking af biler. Det viser sig desværre at CarTrwaler er endnu en platformsvirksomhed uden service. Da vi oplevede et problem ved udlejning af bilen og ønskede hjælp fra CarTrawler bliver man mødt af en AI chatbot - der surprise viste sig ikke at kunne hjælpe. En rigtig person ville kigge på vores sag inden for 21 dage. Det hjælper jo ikke når man står med et akut problem. Så rådet herfra er at springe mellemmanden over og leje direkte hos udlejningsvirksomhederne. Og faktisk er jeg forundret over at Norwegian samarbejder med CarTrawler.
Rigtig god service!…
Har lige været i kontakt med Norwegians kundeservice via chat for at få tilføjet mellemnavne til vores billetter, da vi skal til Storbritannien. Kristern ordnede det hurtigt – rigtig god service!
Norwegian tilbyder billige biludlejning…
Norwegian tilbyder billige biludlejning gennem deres site og OK mobility og når man så har booket - er det pludselig ikke Norwegian men Cartrawler.com- LAD VÆR MED AT BRUG DET!!!
Jeg lejede billig bil 1300 kr for 9 dage. Jeg blev anbefalet at købe en billig forsikring 400 kr- så jeg var dækket ind og fik dækket min fulde selvrisiko.
Ankommet til Alicante lufthavn og skal hente bil i lufthavnen hos OK mobility - så vil de slet ikke kendes ved den forsikring vi kom med. Lang samtale med Cartrawler, der mener at det skal de og lang samtale mellem dem. Men betingelsen for at leje bilen - siger OK mobility uden deres forsikring var et depositum på 3000 euros…..OK mobility anbefaler, at man ikke bruger Norwegian og Cartrawler - enden blev at vi måtte tilkøbe forsikring hos OK mobility .
Cartrawler tilbød at annullere det hele - så vi kunne få pengene tilbage - men vi skulle bruge bilerne (kæresten og hendes børn plus jeg selv) -og at leje hos andre selskaber i lufthavnen var meget dyrt!!
Så 1300 kr plus 400 kr for en forsikring, der ikke duer blev til nye forsikringer og en bil der kostede 1300 kr blev til 4000 kr i stedet at the end of the day.
OK mobility siger - brug aldrig me mellemmænd men brug biludlejningers eget site!!
Hvis andre har prøvet det samme - så skriv i kommentaren.
👎😵💫😵💫😷
Fly D83531 fra Malta mod København 11/7 - Blev chikaneret af en blond stewardesse - dårlig og ikke eksisterende service 👎
10 ud af 10 forsinket
Norwegian har lagt en del af deres flyvninger i hænderne på Heston Airlines, og det er ingen succes. Ud af de sidste 10 flyvninger, som vi eller vores døtre har foretaget med Norwegian/Heston, har vi været mellem 20 min og 2 timer forsinket - indenfor Europa.
Kære Norwegian - bye bye og så genbesøger vi da konkurrenterne.
Dårlig Dårlig Service
Dårlig Dårlig Service
Flyer til London kl 19.10 blev i første omgang forsinket, senere aflyst. Her kl 22.30 ved vi stadig ikke hvornår vi kommer videre eller hvor vi skal tilbringe natten.
Fly aflyst.
Fly aflyst pga tekniske fejl. Desværre var CPH airport meget dårlige til at oplyse hvad vi skulle og kunne, og vi måtte selv efterspørge hjælp m.m.
Der kom fra Norwegian hurtigt oplysninger om hvad vi kunne, med oplysninger om en anden flyafgang.
Refundering af Hotel m.v. tog lidt tid, men kom med det fulde beløb.
Havde booket en rejse til Sicilien
Havde booket en rejse til Sicilien, til 7.000 kr. Den skulle ændres til ny destination. Jeg blev vejledt til at gøre det via nettet og jeg skulle regne med gebyrer på 1.200 når man gjorde det selv. Jeg endte op med at få 600 kr ud af af de 7.000. Resten blev spist op af gebyrer. Jeg betalte ekstra 12.208 for 2 nye billetter. Så i alt 19.000 for 2 flybilletter. 2 billetter uden brug af voucher ville have kostet 12.800.
Det må grine sig selv i laser inde på salgskontoret.
Det kommer ikke til at ske igen, føj.
Føler mig snydt
Føler mig snydt – blev guidet til at aflyse min billet, men får ingen kompensation
Jeg havde en billet med Norwegian fra København til Cairo den 6. februar 2025. Flyet var forsinket med 3,5 timer, hvilket betød, at jeg ikke kunne nå et vigtigt møde, som rejsen var planlagt omkring.
Jeg ringede derfor til Norwegian’s kundeservice for at høre, hvad jeg kunne gøre – og blev direkte vejledt til at annullere min billet via deres hjemmeside, da rejsen ikke længere gav mening.
Efterfølgende afviser Norwegian at give kompensation eller refusion, selvom det var deres egen kundeservice der anbefalede annullering.
Det virker fuldstændig urimeligt, at man som kunde gør det rigtige og følger vejledningen, men bagefter bliver afvist med en henvisning til regler, som de åbenbart selv tolker, som det passer dem.
Det er dårlig kundebehandling og respektløst at henvise til tekniske regler, når man aktivt har vejledt kunden til at handle sådan.
Jeg har nu klaget igen og tager sagen videre til relevante myndigheder.
Forsinkelser på forsinkelse
Forsinkelse på forsinkelse !!!!- så kan man lide LANG ventetider , er dette det rette selskab.
Personligt vil jeg ikke rejse med den igen
Aldrig flyv med dem
sæderækker
Hvis du vil sikre dig en plads med din datter på 9 år, kræver det sædebooking for 189 kr.
Den ene vej til Malaga blev vi splittet ad og havde en bekymret datter på 13 år og en datter på 9 år - endte selvfølgelig med at betale for den opgradering.
Jeg har hørt fra flere venner, at de også har haft lignende oplevelser og man på den måde får flyrejsende til at tilkøbe sædevalg.
PENGEMASKINE! Men det ved vi nu 😝 husk det derude…
Inkompetente norwegian medarbejdere i…
Inkompetente norwegian medarbejdere i lufthavnen som er ubehøvlet og ikke i stand til at høre efter hvad der bliver sagt. burde seriøst give nul stjerner for denne behandling.
2 timers ventetid
2 timers ventetid, efter vi havde boardet flyet.
Skal aldrig rejse med det her budget firma igen.
Sikke da en fuldstændig forfærdelig oplevelse
De boardede flyet en time før vi kunne lette. Det betød ingen luft i kabinen overhovedet, frygtede at vi alle ville besvime af iltmangel.
Derudover vil de SÅ gerne mersælge, at de er bedøvende ligeglade med passager oplevelsen.
Stewardesserne moste sig frem og tilbage med 12 forskellige vogne på en 3 timers tur, for at prøve at sælge parfume og andet ragelse.
Bevarres, det bliver de nok tvunget til, men de moste og skubbede også alle på deres vej, som om at de gerne ville ramme folk med vognen.
Meget spændende og fuldstændig forfærdelig oplevelse
Generelt en dårlig oplevelse - erstatning udebliver
Generelt en dårlig oplevelse. Vi har d. 9/12.24 rapporteret ødelagt bagage - vi har stadig intet hørt og på tlf bliver man smidt af og henvist til hjemmesiden. På hjemmesiden er der et stop og videre kommer man ikke. Det er naturligvis smart for at slippe for at betale erstatning.
Denne tur vi var på var katastrofal og personalet var så søde - lige indtil vi satte os i flyver og så startede mareridtet. 4 dage i London - de to uden vores kufferter så min mand måtte bruge 6 timer på at få udleveret.
Katastrofe firma - HVORDAN FÅR MAN ERSTATTET SIN KUFFERT? HVORDAN KOMMER MAN I KONTAKT?
De stjæler dine penge og lyver
Køb aldrig fly billetter hos Norwegian airlines
Hvis jeg kunne ville jeg ikke give en eneste stjerne.
Vedrørende fejlagtig annullering af en rejse/flybilletter for 4 personer, som blev anmeldt indenfor 24 timer.
Den 22.6.2025 om natten, kommer den ene af rejsende til at annullere bookingen ved en fejl. Hans plan var at om booke sin rejse, men kommer fejlagtigt til at annullerer både sin egen rejse og de andre 3 medrejsende.
Mandag den 23.6.2025 ringer både han og jeg flere gange til Norwegian i løbet af dagen. Vi er nr. 59 i køen og bliver smidt ud af køen flere gange.
Vi beslutter sig for at tage til jeres kontor i Københavns lufthavn samme dag den 23.6.2025 kl. 18.00 (der er stadigvæk ikke gået over 24 timer fra annullering af bookingen).
De taler med medarbejderen i næsten en time (alt dokumentation er sendt til Norwegian) og forklarer situationen, men ingen hjælp kunne de få. På Det tidspunkt var der fortsat ikke gået over 24 timer.
Medarbejderen henviser til at kontakte kundeservice næste dag, da han ikke har kompetencer til at gøre noget.
Næste dag den 24.6.2025 omkring kl. 08.00 ringer jeg til kundeservice og taler med Mathias i over en time.
Mathias fortæller, han ikke kan hjælpe da, der er gået over 24 timer fra annulleringstidspunktet. Han mener vi er for sent ude med vores problem.
Da vi ikke har kontaktet kundeservice indenfor 24 timer efter annullering af billetterne, kan han ikke hjælpe os.
Jeg fortæller Mathias, vi kan dokumentere vi har forsøgt opkald flere gange, men bliver smidt ud af køen, samt endda været ude i lufthavnen den 23.6.2025 indenfor 24 timer fra annulleringen.
Mathias fortæller han ikke kan hjælpe med noget og vi må indsende en klage.
Vi skal dokumentere vi har forsøgt opkald og været i lufthavnen.
Jeg har vedhæftet alle dokumenter og hvis der mangler noget, er i velkommen til at skrive eller ringe.
I stoler slet ikke på jeres kunder og er villig til at betale jeres ry/omdømme for 11.500 kr.
Jeg klager og søger om at i refundere hele beløbet til drengene. Ikke blot skatter/afgifter.
Jeres argument er, at vi ikke har kontaktet jer inden for 24 timer.
Jeg kan dokumentere vi har.
Jeg forventer en hurtig afslutning på denne sag.
Fup og fidus
Vores fly til London blev aflyst grundet "technical issues" 3 timer før afgang, og da deres tilbud om en ny afgang var 9 timer senere end oprindeligt, stod vi til at misse hele årsagen til vores tur - fodboldkampen mellem Arsenal og PSV i Champions League.
Vi fik at vide, at vi kunne lede efter billetter hos andre selskaber, og at Norwegian ville dække omkostningerne forbundet med det. Vi finder fly med tidligere afgang hos British Airways, kommer afsted og mister "kun" 4 timer i forhold til den oprindelige plan. Betaler næsten 7.000 for de nye billetter - og her - flere måneder efter - nægter Norwegian at refundere og leve op til den vejledning vi fik i lufthavnen den pågældende dag. Sikke et fortidslevn af en virksomhed med helt umulig kommunikation uden nogen form for empati eller øje for at løse problemstillingen. Hold jer fra Norwegian i alle henseender. Det er snydere uden moral!
Billetter blev annulleret, ingen penge retur!
Billetter for fem til Dubai til 29.500kr. blev annulleret efter 4 uger pga. “betalingsproblemer”. Pengene er trukket fra min konto, samme øjeblik som bestilling og billetterne har længe været i indbakken. Billetter er købt fra Norwegians hjemmeside, betalt igennem deres leverandør af betalingsydelse.
Har snakket med kundeservice 2 gange, det er udenlandsk service. 1. Gang blev opkald afbrudt imens jeg var på hold. Så skrev jeg en mail. 2. Gang blev der lagt på efter medarbejderen havde hidset sig op. Jeg accepterede ikke at de havde mine penge og ville have at jeg skulle betale for nye billetter, før jeg fik returneret penge fra sidste køb. Han kunne ikke garantere at jeg fik penge retur, det plejede at ske efter 48 timer, men det er 4 uger siden nu, så tror jeg på den?. De vil ikke reservere de billetter vi har betalt for, så vi kan få penge retur og betale når de er der. De vil ikke rette op på deres fejl, men vil have at jeg selv skal kontakte deres underleverandør trustly for at få pengene retur.
INGEN SERVICE!