Jeg skal flyve med Norwegian for første gang, om et par dage og ville gerne stille dem et par spørgsmål. De er desværre umulige at få fat i med mindre man vil vente en halv evighed på telefonen. Når m... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Velkommen til Norwegian.no, Norges Lavpris Flyselskap. Her kan du kjøpe Billige Flybilletter til de fleste norske byer og en rekke velkjente Europeiske byer som London, Grenoble, Alicante m.fl. Vi tilbyr faste Lave Priser til alle våre destinasjoner.
Spanien
- www.norwegian.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Jeg har bestilt 23 billetter til fly…
Jeg har bestilt 23 billetter til fly D83292 06:00 ons., 3.9. Til Tirana til et bryllup.
4 af billetterne er nu blevet aflyst og Norwegian kan ikke fortælle os om flyet er aflyst eller om det omhandler specifikt de 4 billetter.
Så nu sidder vi her. To døgn før afgangen og vi ved ikke om vi kommer afsted.
Der er ingen tilbud om ombooking eller erstatning. De forventer vi venter til i morgen, 24 timer før afgangen for at få information.
Jeg har aldrig oplevet noget lignende.
Helt igennem forfærdeligt
Helt igennem forfærdeligt. Booket en rejse tur/retur til Spanien og køber afbestillingsforsikring. Desværre bliver jeg syg og får en lægeerklæring. Jeg går, som de sagde til mig i telefonen jeg skulle gøre, ind på deres hjemmeside og udfylder en formular med alle oplysninger, booking ref, lægeerklæring og div. Jeg får en mailbekræftelse på at den er oprettet, og så hører jeg ikke mere. Dette sker den 20. August, og vi skulle rejse den 28. August. Den 27. August skriver jeg en mail for at høre hvor længe de er om at behandle sagen. Intet svar.
Den 28. August 07.30 timer der uopfordret en mailboks hvor der står at jeg ikke kan få refunderet mine billetter da man skal af booke dem minimum en halv time før afrejse. Ja jeg kære venner men jeg gjorde det otte dage før. De bliver ved at påstå at jeg har gjort det forkert og vil ikke tilbagebetale mine penge. Svindelfirma. Tydeligt de venter med at kontakte mig indtil det er for sent at afbestille komme hvilket de påstår jeg jo ikke har gjort til trods for mail korrespondance
Helt fantastisk ubrugeligt
Helt fantastisk ubrugeligt. Jeg chattede med en medarbejder inden afrejse nede om problemer med at medbringe co2 patroner. De var ude af stand til at besvare spørgsmålet og de ville efterfølgende skrive retur - jeg hørte aldrig noget retur. I dag var vi i lufthavnen 2 timer inden flyafgang og indcheckningen var så elendig og langsom at vi måtte kontakte nogle i sikkerhedskontrollen for at blive guidet hurtigt igennem, da Bording var lukket. Vi nåede det akkurat, men en ringe og stressende oplevelse
Ingen mulighed for at bestille ekstra…
Ingen mulighed for at bestille ekstra bagage på sin flyvning, selv om at der er over 30 dage til afrejse.
Beskeden var blot at den skal man bare købe til overpris i lufthavnen. Derefter ingen kundeservice. Lige før at SAS er bedre. Bliver bestemt min sidste flyvning med Norwegian.
Uhøfligt personale
Uhøfligt personale! Dårlig service! Ingen håndbagage plads! Hvad er meningen med at kæbe en billet med inkluderet håndbagage, hvis der ikke er plads?? Så skal den åbenbart pladseres i den modsatte ende af flyet… KAN IKKE ANBEFALES! IGEN FORFÆRDLIG OPFØRSEL FRA PERSONALE.
uhøflig og nedladende
Chokerende uhøflig og nedladende behandling i Malaga lufthavn
Jeg har fløjet mange gange med Norwegian, men har aldrig oplevet noget så uprofessionelt som i Malaga Lufthavn den 14. august 2025 ved check-in til fly DY6170 mod København (Gate D68).
En kvinde på position 338 talte til mig nedladende foran mine børn, krævede 125 € for små ekstra kilo i bagage, og da jeg forklarede, at jeg var træt efter en lang dag, svarede hun hånligt, at hun også var træt — hvorefter hun lavede et falsk “krokodillegrin” for at ydmyge mig.
Hun truede med, at jeg ikke ville komme med flyet, hvis jeg ikke betalte med det samme. På udrejsen fra Danmark blev jeg behandlet venligt, men i Malaga mødte jeg ren arrogance.
Jeg forventer, at Norwegian tager denne sag alvorligt og stopper denne form for behandling af deres passagerer
Det er en ommer.
Først aflyser de flyvningen til London (vi skulle være der i tre dage). Derefter “kompenserer” de med en ny billet dagen efter, men ikke med en ny hjemrejsedag (for at få samme antal dage på destinationen). Når man afviser deres ombooking, fordi ferien bliver alt for kort med kun to dage (hvoraf den ene var hjemrejse), sker der det at de ikke giver pengene tilbage. Så ikke nok med at de ødelagde ferien, så beholder de alle pengene.
Norwegian, det er en ommer!
Ødelagt første feriedag. Tak Norwegian
Lige pludselig bliver min afgang lavet om. Har brugt tid og penge for en direkte flyvning fra København til Trondheim. I stedet bliver det med tre timers mellemlanding i Oslo. Ingen kompensation eller noget som helst. Bare værsgo. Tak for at smadre min første feriedag, Norwegian.
Dobbelt betaling for bagage!!!!
Jeg blev opkrævet dobbelt betaling for min bagage, da terminalen i lufthavnen brød ned, derfor måtte jeg gennemføre betalingen igen. Så jeg har betalt to gange for samme
Mængde bagage! Det var på vores udrejse den 23/7-25 fra Billund. Siden da har jeg kontaktet kundeservice på mail, og løbende kontaktet dem igen og igen, men har endnu ikke modtaget noget svar.
Det er utilfredsstillende at skulle betale to gange for en vare! Hvad med om de fik fingeren ud og besvarede henvendelsen!
Du får hvad du betaler for
Du får hvad du betaler for, intet andet, et sæde,ofte til tiden og personale det virker som om at de er på autopilot ligesom flyet.
Lyver og har INGEN kundeservice!
Vi skulle rejse til Sardinien og endte med at vente på et fly i Roms lufthavn i 6 timer. Selvom lufthavnen på Sardinien åbner, valgte Norwegian at flyve os tilbage til København.
Vi fik lovet, at hvis vi fløj med tilbage, fik vi hotel og mad og der ville indsættes et ekstra fly næste morgen til os alle.
Da vi landede kl 1 om natten i København, fik vi at vide, at der ikke blev indsat nyt fly, men vi skulle alle hver især næste morgen ringe kl. 8 til deres Call center i Indien og her bede om hjælp.
Norwegian kunne ikke hjælpe os i deres callcenter næste morgen og det endte med at vi mistede 3 dage af vores ferie og har måtte betale over 25,000kr i ekstra udgifter, vi stadig venter på at få tilbagebetalt. Det at så stort et Flyselskab som Norwegian vælger at lyve for deres 200 passagere og bagefter afskriver sig ethvert ansvar er for vildt. Vi har mistet enhver tro på Norwegian, som tydeligt viser, at de er ligeglade med deres kunder og kun går op i penge og ingen service - som de tydeligvis har udliciteret, så du også her som kunde, kan regne med ikke kan få nogen hjælp.
Fuldstændig elendig kundeservice
Fuldstændig elendig kundeservice og mangel på kunderespekt. Vil på det kraftigste anbefale aldrig at flyve med Norwegian, hvad jeg tidligere opfattede som et godt og troværdigt flyselskab er desværre blevet fuldstændig afkræftet. Hændelsen skete da jeg skulle flyve hjem mandag d. 4 august fra Split 90 minutter før afgang får jeg besked fra lufthavnspersonalet om at flyet er overbooket og jeg ikke kan komme med. INGEN besked fra Norwegian… jeg måtte kontakte dem for at høre hvad jeg skulle gøre, deres håbløse plan var at ombooke mig med mellemlanding fremfor direkte fly ca 30 timer senere og mere end 36 timer efter hvornår jeg skulle være ankommet til Kastrup. Dette takker jeg nej til og de siger de vil kompensere mig hvis jeg booker med andet flyselskab. Dette gør jeg så og nu tager det dem så 2-3 uger at beslutte om jeg overhovedet får noget kompenseret. Under hele perioden modtager jeg absolut ingen besked eller undskyld fra Norwegian men tværtimod sur kundeservice med ingen forståelse…. ABSOLUT RINGESTE FLY- og SERVICEOPLEVELSE jeg nogensinde har oplevet.
Always late
Always late. Always no or bad explantions. Always lack of timely information.
Opkrævet dobbelt betaling for bagage
Jeg blev i lufthavnen opkrævet betaling for min kuffert selvom jeg har betalt for denne da jeg bestilte rejsen . Jeg kunne fremvise billet og kvittering men skulle betale på nye.
Jeg fik at vide at jeg kunne få pengene retur når jeg kom hjem .
Jeg har nu flere gange skrevet til kundeservice og vedlagt dokumentation men de nægter at refundere mine 400 kr.
Det er virkelig dårlig service og helt urimeligt
Hej jeg den 27 juli købt 2 billetter
Hej jeg den 27 juli købt 2 billetter
til Malaga, pengene er overført, men der er ikke kommet nogen kvittering/ billet retur
kortet sidste 4 sifre er 2498 master fra Nordea, der har overført
Fly ikke med Norwegian
Lørdag d. 26. juli skulle vi efter planen flyve hjem til dk med Norwegian. Da vi vågner har vi modtaget en sms at flyet er aflyst. Ikke yderligere information, andet end forskellige link om hvad vi kunne gøre. Ikke hvad de kune gøre. Vi måtte vente på "kundeservice" åbnede, der blev fundet et afgang halvandet døgn senere. Vi fik af vide at vi bare kunne booke et hotel, og at de nok skulle betale for vores mad. Der var ingen hjælp at hente til at finde hotelet, ingen guidning i hvad vi kunne gøre. Kun evenelige henvisninger til deres webside. Der blev heller ikke sagt, at vi skal påregne, fra vi sender diverse bonner, går der mellem tre og fem uger, før man ser sine penge igen.
Mandag ringer jeg for at få hjælp til at udfylde det sidste og til at søge om den EU lovmæssige kompensation vi er berettiget til, her bliver jeg mødt af en medarbejder der vælger at joke og latterliggøre mig, da jeg, tydeligt ked af det og frustreret over at skulle vente så længe på vores penge (vi har incl. hotellet næsten 5000 ude og svømme). Da jeg endnu en gang gør opmærksom på at jeg synes det er mangel på service, og det virker som om Norwegian er ligeglade med kunderne, kalder hun røret på.
Jeg kan kun understrege at man skal holde sig langt væk fra Norwegian.
PS. Jeg skal gerne indrømme at mit engelske ikke rækker til at være super anekendende i min frustration, men stadig er det en kundeservice jeg ringer og beder om hjælp til, ikke en mulighed for at blive svinet til.
Kunne jeg give nul stjerner havde jeg gjort det.
Flyselskab der hader og nægter at flyve…
Rettelse: 3. Og sidste fly var naturligvis også forsinket. Inkompetent. Der kommer ikke mere omsætning herfra. Hellere betale lidt mere for punktligheden.
Flyselskab der hader og nægter at flyve til tiden.
Punktlighed findes ikke.
Man er sikret at komme for sent med Norwegian.
2 gange på samme ferie, imponerende, stor applaus.👏
Det var igen helt i orden.
Altid som skal være! Rigtig god service.
Tak (fra en nervøs passager)
Fløj for nylig fra Basel til København med Norwegian. Jeg har tendens til flyskræk og tog derfor fat i et af besætningsmedlemmerne. Han og en kollega var simpelthen så venlige og kompetente! De fik mig hurtigt til at føle mig meget roligere, og takket være dem blev det alligevel en god tur.
Virkelig dårlig ubehøvlet kundeservice
Jeg henvendte mig straks jeg kom hjem fra ferie (i DK), og afmeldte abonnementet på Estrodoxin, men fik oplyst at det var en dag for sent, at det var bare ærgerligt og det kunne han ikke gøre noget ved. Kundeservicemanden præsenterede sig ikke og svarede langsomt og monotont - virkede uforstående og ligeglad. Der var ingen energi eller venlighed.
Jeg blev oplyst at jeg var nød til at modtage 2 pakker mere, og det virkede tilforladeligt. Der kom 2 pakker mere, men det viste sig at de talte som 4 måneder, og regningen var 1316,-
Det er opbygget til at til tilforladeligt ud, men du kommer til at punge ud, fordi de ikke er konkrete i antal pakker/måneder.