NL Tour Rides Anmeldelser

TrustScore 2 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Pieter ride gedaan, er wordt geadverteerd dat je slaapt in Fletcher hotels maar dat is mooi niet waar!! Hele goedkope en slechte alternatieven. Beetje vieze hotels. Geen airco op de kamers, niet eens... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De Pieter ride van 2 t/m 5 juli meegefietst. Was prima in orde. Mooie afwisselende route, amper langs N wegen. Hotels waren goed en het ontbijt was overal uitstekend. De verzorging onderweg kon niet b... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Elfsteden ride dit jaar gedaan. Pakket betaald maar nooit finisher shirt ontvangen. Geen reacties op geld terug vraag. Graag kom ik in contact met anderen om middels een advocaten bureau een incasso p... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

WAARDELOOS!!!!! Vorig jaar al opgegeven voor gran fondo Rosa 2026.Bijna 70 euro betaald voor de toertocht en zou er dan een fiets shirtje en sokken bij krijgen. Zou begin mei mijn kleren ontvangen. Ni... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 19 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

120 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

geen teruggave inschrijfgeld.

Great gravel down is door NL tourrides geannuleerd, ben nu al 6 weken achter mijn geld aan. krijg sporadisch reactie op de mail, maar daar zit geen inhoud in, alleen dat ze op een later moment reageren. Afgelopen vrijdag weer zo'n mail gehad dat ze maandag gaan reageren. Weinig vertrouwen in dat dit ook echt gaat gebeuren.

Update 13 september: inschrijfgeld is teruggestort, dit na een WhatsApp bericht naar een eigenaar van deze club. Telefoonnummer is via makkelijk speurwerk op Google te vinden.

19. juli 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Net als onderstaand de Great Gravel…

Net als onderstaand de Great Gravel down werd geannuleerd. Ik heb gekozen voor de geld terug optie, nu al weer vijf weken verder en nog geen euro terug. Wel allerlei smoezen. Ik heb geen vertrouwen in de goede afloop.

26. august 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

NL Tourrides laat trouwe klanten in hun hemd staan!!!

Met name sinds de corona tijd ben ik een trouwe klant van NL Tourrides. Aan menig tourtocht deel genomen of pakketten van ze gekocht in moeilijke tijden voor organisaties. Maar het is nu klaar!
In november 2023 ingeschreven voor een 3 daagse gravelride in juli 2024. Kosten € 300,-
NLTourrides mailt pas 2 weken voor de start van de tocht dat deze wordt gecanceld vanwege de Nijmeegse vierdaagse. Gek dat je dit als organisatie niet al eerder weet en er rekening mee houdt in je eigen planning. Omdat wij deze tocht als vriendengroep zouden maken, inclusief trainingen vooraf en het voor een speciale gelegenheid was, erg teleurgesteld.
Hierbij gaf NL Tourrides de mogelijkheid om of opnieuw deel te nemen in september, of het geld terug te storten. Als vriendengroep kozen wij voor het laatste. Inmiddels 2 maanden verder en nog geen van mijn vrienden heeft het geld terug ontvangen!!!!
NLTourrides is niet (of nauwelijks) bereikbaar. Ze doen beloftes die ze niet nakomen, sturen je van het kastje naar de muur. Mails worden niet beantwoord. Wanneer je belt wordt er aangegeven dat je kan appen, wanneer je appt wordt je weer verwezen naar de mail, waarop vervolgens weer niet wordt gereageerd. Na lang aandringen heb ik als enige van mijn vriendengroep na 8 weken mijn geld terug ontvangen! 8 weken!!!! Maar mijn vrienden nog steeds geen cent terug!
Onbestaanbaar dat je als organisatie zo met je trouwe klanten omgaat!!!!
In het feedback formulier op de website geeft NLTourrides aan dat ze contact met je kunnen opnemen als je dat wenst. Dit heb ik aangegeven (ik wil ze graag spreken, misschien kunnen we zaken dan nog gladstrijken, coulance, een bepaalde manier ons alsnog tegemoet komen), maar ook hier geven ze geen gehoor aan. In alles ontwijken de mensen van NL Tourrides persoonlijk contact en doen ze niet wat ze beloven. En het ergste van alles, op geen enkele manier excuses van hun kant!
Voor mij is is het genoeg. Ik ga mijn account opheffen, mij uitschrijven voor de nieuwsbrieven (want dat kunnen ze wel heel goed communiceren, bijna dagelijks mails van geweldige rides) en zal mij niet meer inschrijven voor welke ride ook van NL Tourrides. Ze zijn een vaste trouwe klant kwijt, en met mijn tevens mijn voltallige vriendenclub.
Ik vrees voor NL Tourrides een moeilijke toekomst wanneer je zo structureel (want dat is het, het overkomt niet alleen mijn persoon, maar ook mijn voltallige fietsvriendengroep) klanten in de kou laat staan en totaal niet serieus neemt.

23. august 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een onbetrouwbare organisatie zeg.

Wat een onbetrouwbare organisatie zeg.
Dat ze hun afspraken niet nakomen of tijdens een door hun georganiseerde toertocht niet te bereiken zijn op hun eigen noodnummer was inmiddels bekend.

Maar 3daagsegravel tocht juli hebben we ons in januari 2024 voor opgegeven en betaald. Al snel volgeboekt.
2weken tevoren wordt deze geannuleerd, omdat er een 4daagse is in omgeving Nijmegen waardoor geen hotel te vinden is...
Maar het terugstorten van ons inschrijfgeld is tot op heden niet gebeurd.
En wat is het lastig en dagenlang zelfs onmogelijk om met deze organisatie per mail of telefoon in contact te komen. Excuses, uitvluchten, toezeggingen etc maar nog steeds geen geld terug.

23. august 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.