Mijn Subsidie BV Anmeldelser 803

TrustScore 4 ud af 5

3,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Per abuis op die website gekomen, ik dacht dat ik op de originele wegsite van rvo zat. Na alles ingevuld te hebben (zou €100 terug kunnen krijgen), moest ik accoord gaan met een automatische afschrijv... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik had subsidie aangevraagd voor dakisolatie en spouwmuurisolatie. Deze mensen zijn echt betrouwbaar, niks mis mee. Ze hebben alles keurig geregeld en mij op de hoogte gehouden. Ik snap de negatieve... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Omdat het heel eenvoudig is om het aan te vragen... wij hadden subsidie aangevraagd voor tripleglas: de leverancier had ons de referenties op de factuur opgegeven en deze waren makkelijk terug te vind... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Meditation

Skrevet af virksomheden

Digitale dienstverlener die particulieren ondersteund bij verschillende digitale processen. Hierbij is het mogelijk klanten te ondersteunen of op te treden als intermediair.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 77 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Geld kloppers

Wij hebben via MijnSubsidie een subsidieaanvraag ingediend omdat dit bedrijf als eerste naar voren kwam in de zoekresultaten op internet. Achteraf kwamen wij er pas achter dat dit een tussen bedrijf is en er kosten verbonden waren aan het indienen van de aanvraag, terwijl dit op andere plekken gratis mogelijk is. Dat vonden wij al erg onduidelijk weergegeven.

Na het indienen werden wij gebeld door de beoordelaar van de subsidieaanvraag. Hij gaf aan dat de aanvraag afgekeurd zou worden omdat wij subsidie hadden aangevraagd voor de verbouwing van een stal en niet van een woonhuis. Volgens hem had MijnSubsidie ons hier vooraf op moeten wijzen, omdat uit de aangeleverde informatie duidelijk genoeg bleek wat de situatie was. De beoordelaar had namelijk niet meer informatie ontvangen dan MijnSubsidie zelf.

Wij hebben dit vervolgens teruggekoppeld aan MijnSubsidie en aangegeven dat wij het niet netjes vinden dat zij de aanvraag hebben laten indienen en hiervoor geld hebben gerekend, terwijl eigenlijk al duidelijk was dat de subsidie niet toegekend zou worden. Daarom hebben wij een klacht ingediend en gevraagd om restitutie van het betaalde bedrag.

De klacht werd afgewezen. Volgens MijnSubsidie konden zij niet zien dat het om een stal ging. Wij vinden dit moeilijk te geloven, omdat dezelfde informatie ook voldoende was voor de officiële beoordelaar om direct te concluderen dat de aanvraag niet in aanmerking kwam. Voor ons voelt dit daarom vooral als geld verdienen aan aanvragen waarvan de kans op goedkeuring minimaal is.

Wij zijn dan ook niet tevreden over zowel de dienstverlening als de afhandeling van de klacht.

7. maj 2026
Uopfordret anmeldelse
Mijn Subsidie BV-logo

Besvarelse fra Mijn Subsidie BV

Beste Rowie Westelaken,
We vinden het erg vervelend dat u ontevreden bent en dat uw subsidieaanvraag is afgewezen. Wij als intermediar proberen u zo goed mogelijk te helpen met de aanvraag. Bij grotere complexe aanvragen kunnen wij echt een meerwaarde bieden en als ik uw zaak bekijk hebben wij dit op de juiste manier gedaan.

U geeft aan dat wij, aan de door u geleverde documentatie konden zien dat u geen aanspraak maakte op de subsidie. Mijn reactie is dat er voor ons geen aanleiding was om te denken dat de aanvraag zou worden afgekeurd. De foto's gaven geen aanwijzing dat de aanvraag om een omgebouwde stal ging. Daarbij stond hier ook niets over op de factuur.

Het RVO heeft logischerwijs meer tools om te kunnen beoordelen wat de situatie van de woning en de omringende gebouwen precies is. Daarom hebben zij blijkbaar wel kunnen achterhalen dat het om een omgebouwde stal ging.

Al met al vind ik het erg jammer dat u ontevreden bent. Wij zijn het alleen niet eens met uw kritiek.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Mijn fout was dat ik dacht dat ik op de…

Mijn fout was dat ik dacht dat ik op de site van het RVO zat. Ik had niet door dat ik deze organisatie de opdracht had gegeven. Dat komt ook door hun enigszins misleidende website. Ik kreeg een rekening omdat zij de aanvraag hebben ingetrokken. Geen overleg en telefonisch kontakt lukt ook niet. Ik zie ook bij het RVO niet dat zij een aanvraag hebben gedaan. Het RVO zegt dat er meerdere commerciële partijen zijn die dit aanbieden, zij kunnen dit niet beletten. Mijn suggestie, doe het zelf het is heel gemakkelijk bij het RVO.

28. april 2026
Uopfordret anmeldelse
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Er is snel en adequaat geregeld

Er is snel en adequaat geregeld wat gedaan moest worden. Na het indienen van de aanvraag is mij snel duidelijk gemaakt wat nog aan bewijsstukken moest worden aangeleverd. Die werden goed gecontroleerd en meteen doorgestuurd en ik werd prima op de hoogte gehouden van de voortgang

6. marts 2026

De service is goed

De service is goed, maar ik geef één ster minder omdat de telefonische bereikbaarheid beter kan. Je staat vaak lang in de wacht. Wel positief is dat je wordt teruggebeld als je daarvoor kiest.

Na telefonisch contact wordt het meestal netjes opgelost, al vraagt de afhandeling soms nog wel de nodige aandacht.

8. april 2026

Læs mere om andre typer anmeldelser.