Pieter ride gedaan, er wordt geadverteerd dat je slaapt in Fletcher hotels maar dat is mooi niet waar!! Hele goedkope en slechte alternatieven. Beetje vieze hotels. Geen airco op de kamers, niet eens... Se mere
Se, hvad kunderne siger
De Pieter ride van 2 t/m 5 juli meegefietst. Was prima in orde. Mooie afwisselende route, amper langs N wegen. Hotels waren goed en het ontbijt was overal uitstekend. De verzorging onderweg kon niet b... Se mere
Elfsteden ride dit jaar gedaan. Pakket betaald maar nooit finisher shirt ontvangen. Geen reacties op geld terug vraag. Graag kom ik in contact met anderen om middels een advocaten bureau een incasso p... Se mere
WAARDELOOS!!!!! Vorig jaar al opgegeven voor gran fondo Rosa 2026.Bijna 70 euro betaald voor de toertocht en zou er dan een fiets shirtje en sokken bij krijgen. Zou begin mei mijn kleren ontvangen. Ni... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 19 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Top organisatie
Top organisatie, de ritten zijn altijd goed georganiseerd, altijd weer een plezier.
Goede organisatie
De toertochten van NL Tour Rides zijn goed georganiseerd. De routes zijn mooi en uitdagend, de verzorging onderweg is prima geregeld en de sfeer bij start en finish is heel goed!
Goed georganiseerd evenement
Goed georganiseerd evenement, duidelijke info op de website, snel en goed bereikbaar!
Goede routes maar veel in het oosten…
Goede routes maar veel in het oosten van het land. Zuid-Holland en Zeeland is ook een keer leuk. Zeker bij de Brabantse wal etc. Soms ook wel prijzig voor een reep en gelletje. De buitenland reizen zijn top!
Goed geregeld goed uitgezet goeie…
Goed geregeld goed uitgezet goeie verzorging niks te kort eten drinken Muziek. Tot volgend jaar. P.S als het maar niet te Duur gaat worden.
Goed georganiseerde tochten....
Goed georganiseerde tochten die voorzien zijn mooie routes en prima faciliteiten. Altijd mooie Start / Finishlocaties en prima voorzieningen voor de innerlijke mens en dit alles voor een schappelijke prijs.
Goed gepijld,en mooie route.
Goed gepijld,en mooie route.
Goede verzorging onderweg en bij de finish.
Top geregeld allemaal
Dit jaar de IJsselmeer challenge gedaan. Super georganiseerd. Goed uitgepijlde route. Mooie route over goede wegen. Zeer goed verzorgde verzorgingsposten op leuke locaties. Veel keuze qua eten en voldoende hoeveelheden. Ook fijn dat je kon kiezen tussen sportdrank en water. Verder vriendelijke en behulpzame mensen. Met het warme weer was er zelfs gezorgd voor zonnebrand en bouillon en zoute drop!
Na de finish even op de foto en daarna een heerlijke pasta met drankje! We hebben genoten en alles top geregeld!
RideParis: een aanrader!
RideParis was zeer goed georganiseerd en de routes waren mooi. De staff was heel vriendelijk en service-gericht. Dit is een aanrader!
Zeker enthousiast
Zeker enthousiast! Ik was aanwezig bij de Gran Fondo Rosa en de medewerkers hebben mij goed geholpen :)
Maken toezeggingen WAAR
Voor ons geld terug na noodzakelijke annulering. Het betreft hier de Girona Tour 2025. Na een wat moeizame start een adequate actie vanuit NL Tour Rides. We hebben de gehele inschrijving terug mogen ontvangen.
Gravelty Girona 2024
In mei 24 naar Girona geweest met NL Tourrides. Wat een feestje was dat zeg! Perfect hotel met de beste douche ooit. fijn ontbijt en super kamers. De gravel routes waren prachtig. Het hotel lag pal naast het centrum, dus de avonden waren ook erg gezellig. Aanrader. Door deze trip ben ik naast het wielrennen nu ook een gravelaar. Ik ga zeker nog een keer, en neem mijn vrouw mee.
Gravelty Rudolph was zoals ieder jaar…
Gravelty Rudolph was zoals ieder jaar weer een uiterst sfeervolle gezamenlijke toertocht, waarbij iedereen wel een "gekke kerstshirt" aan had. Leuke route en prima verzorgd. Alleen hadden we dit jaar pech met het weer. Maar daar kan de organisatie natuurlijk niets aan doen. Volgend jaar zijn wij er weer bij🙏🏻
Mooie gravel reizen
Met NL Tourrides meerdere keren Gravel reizen gedaan. Zowel Toscane als Girona was een fantastische ervaring. Goed georganiseerd en prachtige routes. Een aanrader!
Tot heden nog geen inschijfgeld terug…
Tot heden nog geen inschijfgeld terug gekregen. Al verschillende mailtjes gestuurd en maar 2 keer reactie met dat het het zouden regelen, niet dus.
Das pech, geld weg!
The Great Gravel Down ging in Juli niet door, kon kiezen voor geld terug of andere tocht. Helaas konden wij de andere datums niet, dus gekozen voor geld terug, aangezien ik niet voor mij alleen betaalt heb gaat het om een best bedrag.
Helaas tot op heden geen cent gezien ondanks herhaaldelijke e-mails (geen reactie gehad).
Volgens de laatste berichten zou het eind september op de rekening staan, maar daarna is het weer heel stil gebleven ondanks herrineringen vanuit mijn kant.
Ik ga nu via mijn rechtsbijstand ze maar in gebreke stellen, want ondertussen is het geduld wel op en wil ik graag het geld terug ontvangen.
Niet nakomen van wat je beloofd
Nog steeds geen geld of reactie na annuleren van the Greatgravel down onbetrouwbare onderneming .
NL Tourrides The GreatGravel Down.
Na de annulering van The Great Gravel Down koos ik en mijn maat voor de optie om het inschrijfgeld terug te laten storten. Na twee beloftes in twee maanden is dit geld nog steeds niet op mijn rekening verschenen. Afgelopen week opnieuw geprobeerd met een mail contact te krijgen bij de organisatie. Kreeg een bericht dat het na het weekend opgepakt zou gaan worden. Je raadt het natuurlijk al , nog steeds niets. Mijn gevoel na de annulering was dus niet verkeerd. Ga dus niet meer met deze organisatie fietsen. We zullen ons uit de wekelijkse mails uitschrijven. En onze ontevredenheid verder verspreiden.
NL tour Rides onbetrouwbaar
En weer paar dagen verder en nog steeds geen enkele reactie van NL Tour Rides en dus ook mijn 300,- niet terug betaald gekregen. Pas dus op met vooruit betalen van nieuwe tochten die ze aanbieden en mogelijk vlak voor de start afgezegd worden
Læs mere om andre typer anmeldelser.