Jeg har haft mail-online i mange år, og nu synes jeg så lige at de skal have ros. Deres nye design er flot og fungerer rigtig godt. Lynhurtigt at logge på, og interessante nyheder på vejen. Syne... Se mere
mail-online.dk er til absolut dumpekarakter. Pludselig koster det mange penge at have sin "gratis" mail-konto, og ydermere er der forstyrrende annoncer fra dating firmaer mm. Det er bare slet ikke god... Se mere
Loggede lige på min konto her til morgen, og kunne til stor overraskelse se at mail-online har haft travlt i udviklingsafdelingen. Tillykke folks, det ser rigtig godt ud. En fornøjelse:-)
Fint med en alternativ mail, der ikke er fyldt med reklamer mm. Havde log in problemer på et tidspunkt, men blev hjulpet meget fint af deres kundeservice.
Sikker dansk email: Mail-Online er dansk, og har gennem mere end 20 år fungeret som foretrukken mailtjeneste for en lang række danskere. Vores servere er placeret i Danmark, og der ydes dansk mailsupport. Der vises ingen reklamer på Mail-Online. Hverken når du logger på din webmail eller via dine enheder. Dermed bruges dine persondata ikke til, at annoncører kan målrette deres budskaber til dig.
Maglebjergvej 6, 2800, Lyngby, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger

Besvarelse fra Mail-Online.dk
I har sat nogle der kalder sig is 3000 til at opkræve kontingentet , jeg vidste ikke hvad det var, hvis I havde skrevet , at Is 3000 opkrævede kontingentet på vegne af jer, så havde jeg undgået en hel masse palaver

Besvarelse fra Mail-Online.dk
Der står “gratis e-mail” med store bogstaver.
Så opretter en mail som skal bruges til en af computerne på skolen hvor jeg arbejder.
Jeg opretter steam konto med denne mail, Epic games etc.
Nu kommer den og siger at den er deaktiveret, fordi jeg ikke har haft lyst til at opgradere.
Så nu når en elev skal logge ind med Steamguard eller bruge en anden kode, så kan vi ikke tilgå e-mailen.
Det er falsk markedsføring, og mest af alt utroligt synd for de her elever der nu ikke kan bruge de her spil-platformer, bare fordi vi ikke havde lyst til at opgradere til 10GB.
Vi er en offentlig specialskole, og kan ikke begynde at betale for en e-mail, som alle andre steder er gratis. Ville ønske at vi bare havde oprettet en konto på gmail.
Skam jer online-mail.
Jeg kan fortælle jer at når man søger på “gratis e-mail” på Google,
Så popper jeres op og det første der står i beskrivelsen er “gratis e-mail”
Så der er helt sikkert noget der skal rettes.
Vi har vores login-oplysninger. Men steamguard er en 2 faktors sikkerhedsfunktion som gør at vi skal ind på e-mailen engang imellem.
Og fordi vi ikke kan gøre det, så mister vi adgang til alle de spil vi har købt for flere hundrede kroner.
Så vi kan ikke bruge en anden e-mail uden at skulle miste alle vores penge/spil. Og starte helt forfra.
Så jeg holder stadig fast i falsk markedsføring.
Det er tydeligt at det ikke er dig der har siddet og kodet og lavet søgetags til jeres hjemmeside, men det er jer selv der har lavet beskrivelsen “gratis e-mail”
Det er ikke noget du kan tørre af på Google. Det er for at lokke folk til, og så står der måske med småt at det er en 30 dages prøveperiode.
Men jeg har oprettet en e-mail i god tro om at den var gratis, som der stod i beskrivelsen.
Igen - jeg har ikke brug for at kunne åbne e-mailen én gang, jeg har brug for at kunne åbne den flere gange om ugen, ellers mister vi muligheden for at logge ind på vores mange spil som har kostet skolen mange penge.
Jeg vil skrive en e-mail til kundeservice, hvor jeg vedhæfter billedet af jeres “gratis e-mail” beskrivelse, og prøver at forklare en forhåbentlig IT-uddannet person, hvorfor det ikke giver mening at i kun åbner den en enkelt gang.

Besvarelse fra Mail-Online.dk
Har haft denne mail i flere år. Altid problemer - fungerer ikke i app´en. Kan absolut ikke anbefale den.

Besvarelse fra Mail-Online.dk
Mail-online har fungeret uden problemer, hvilket jeg sætter stor pris på :)

Besvarelse fra Mail-Online.dk
Jeg synes jeres opsætning er lidt rodet. Og man skal for tit tjekke ud og ind. Og jeg har problemer med, at det skrevne tit blir minimeret halvvejs, eller når man skal sende. Der smutter for tit reklamer ind. Jeg får en del med brugte biler, og jeg kan ikke slippe af med dem, og jeg har ikke bedt om dem.
Og det sprog I bruger er altså lidt "udansk": "modtage et incitament for at skrive den".
Ellers er jeg OK tilfreds.
Steffen

Besvarelse fra Mail-Online.dk
Jeg har altid fået god og hurtig hjælp. Mange undre sig over at jeg betaler for en mailadresse.

Besvarelse fra Mail-Online.dk
Simpelthen for svært at komme i kontakt med.