Jeg har haft mail-online i mange år, og nu synes jeg så lige at de skal have ros. Deres nye design er flot og fungerer rigtig godt. Lynhurtigt at logge på, og interessante nyheder på vejen. Syne... Se mere
mail-online.dk er til absolut dumpekarakter. Pludselig koster det mange penge at have sin "gratis" mail-konto, og ydermere er der forstyrrende annoncer fra dating firmaer mm. Det er bare slet ikke god... Se mere
Loggede lige på min konto her til morgen, og kunne til stor overraskelse se at mail-online har haft travlt i udviklingsafdelingen. Tillykke folks, det ser rigtig godt ud. En fornøjelse:-)
Fint med en alternativ mail, der ikke er fyldt med reklamer mm. Havde log in problemer på et tidspunkt, men blev hjulpet meget fint af deres kundeservice.
Sikker dansk email: Mail-Online er dansk, og har gennem mere end 20 år fungeret som foretrukken mailtjeneste for en lang række danskere. Vores servere er placeret i Danmark, og der ydes dansk mailsupport. Der vises ingen reklamer på Mail-Online. Hverken når du logger på din webmail eller via dine enheder. Dermed bruges dine persondata ikke til, at annoncører kan målrette deres budskaber til dig.
Maglebjergvej 6, 2800, Lyngby, Danmark
Svarer typisk inden for 2 uger
Jeg oprettede en mail hos dem. Det gik igennem perfekt og jeg kunne godt logge ind på min konto, men når jeg forsøgte at logge ind på min mail, sagde systemet "forkert password".
Jeg ændrede adgangskoden, men det virkede ikke.
Da jeg skrev til supporten, blev jeg fint belært af en dumsmart supporter med, at man ikke kan logge på med et forkert password, og de gav mig et hint om, hvad der var den rigtige kode.
Det var jo selvfølgelig mig der var dum, ik' da ;(
Ja tak. Jeg er udmærket klar over, at man ikke kan logge på med et forkert password. Jeg er ikke født i går.
Sjovt nok var det ikke den kode jeg brugte, som var problemet. ;-(
Det viste sig, at fejlen lå hos dem selv. Man kan ikke oprette mails med specialtegn hos dem.
Så nedladende og overlegen kundeservice " skal man lede længe efter.

Besvarelse fra Mail-Online.dk
Har for nylig oprettet en mail hos mail-online.dk i den tro, at jeg kunne slippe for reklamemails mv.
Efter oprettelsen har jeg sendt tre mails (til samme modtager) og modtaget en enkelt mail retur (fra samme part).
Men min mailboks er overdynget med reklamemails og svindelmails. Førstnævnte er de helt almindelige irriterende reklameorienterede mails, men den anden gruppe er deciderede forsøg på svindel, phishing mv., fx at en pakke (som jeg ikke kender til) er ved at blive undersøgt af toldmyndighederne eller at jeg har penge til gode hos Sygeforsikringen Danmark.
Hvordan kan det være, at min spritnye email-adresse pludselig er almindelig kendt ude i ’samfundet’? Mail-online skriver, at dette er en reklamefri løsning. Jeg har ikke bevæget mig rundt på nettet og anvendt min mailadresse til fx onlinebestilling, abonnementsordninger, konkurrencer, spørgeskemaundersøgelser. Det ser ud til, at mail-online har døren stående på vid gab og bare inviterer alle ind.
Jeg er færdig med mail-online. Helt færdig.

Besvarelse fra Mail-Online.dk
ikke gratis som reklameret pludselig tvinges man til at opgradere for at beholde sin mail

Besvarelse fra Mail-Online.dk
Fik Mail - online den 14 - 7 - 2024 vi synes der har kørt rigtig godt den år.

Desværre ikke så godt.
Mange e-mails kommer ikke frem. Det er ikke et problem hos andre udbydere.
Jeg modtager mange spam-mails.
Prisen er desværre lidt høj for det faktum, at det ikke er en pålidelig postkasse.

jeg har altid været glad for den hurtighed mail 0nline
har givet mig når jeg har søgt 0g skrevet om et eller
andet.

Besvarelse fra Mail-Online.dk
Jeg benytter mail-online i meget begrænset omfang og den udfylder de behov som jeg har for en mail-postkasse.