Banner for Proton Mail

Proton Mail Anmeldelser 1.668

2,4

1. E-mailudbyder

Keep your conversations private with Proton Mail, an encrypted email service based in Switzerland.

2,4

Under middel

2 t anmeldelser

Det er på ingen måde brugervenligt

Det er på ingen måde brugervenligt. Jeg forventede stort set ingen ting, og er blevet fælt skuffet.

Jeg syntes at knapper og sådan er placeret ulogisk. Jeg syntes designet er noget grafisk makværk. Jeg syntes det er for langsomt. Jeg har en oplevelse af at min telefon bliver væsentligt langsommere når jeg bruger Proton.

Ja faktisk så har jeg ikke mange rosende ord, om nogen.

Jeg er tvunget ud i at bruge det, da jeg sidder i en bestyrelse hvor nogen har set lyset i dette dårlige stykke software. Men det gør ikke at jeg kommer til at bruge det andet end det.
Faktisk så overvejer jeg at stoppe i den pågældende bestyrelse alene på grund af det her program.

Livet er for kort til dårlige programmer.

21. april 2026

Besvarelse fra Proton Mail

Hi, thanks for sharing your honest feedback. We’re sorry to hear about your experience.

Performance and usability are areas we continuously work on, and we know that speed and intuitive design are essential for everyday use. If the app is causing slowdowns on your phone, that’s not expected behavior, and we’d like to understand more.

Please contact us at https://proton.me/support/contact
with details about your device and the issues you’re seeing so our team can investigate further. Feedback like yours helps us improve the experience for everyone.

jeg har købt deres email for 1 år Det…

jeg har købt deres email for 1 år Det er meget billigere. Men jeg syntes de har elendig kundeservice. Når de skriver tilbage, så er det en mærkelig måde at udtrykke sig på.De forstår ikke hvad man skriver. Der er også begrænsninger på appen modellen og Browser modellen, lige så i ved det. Jeg har en !phone 16+ i tilfælde af at det skulle have noget at sige. Der er et max på 25 mb hvis man skal sende en video

Der er dog 2 gode ting ved Proton mail og det er at de ikke bare lukker for ens email som Gmail kan finde på og så har Den Amerikanske regering ikke adgang til ens email konto.Ved ikke lige om det er noget vi. danskere kan blive udsat for.

20. marts 2026

Besvarelse fra Proton Mail

Hello! Thank you for the feedback - we'll share it with the team. Can you share your ticket number with us here, please, so we can look into your case?

Jeg synes ikke det er den store…

Jeg synes ikke det er den store brugervenlige layout og hjælp til opsætning, gennemskuelighed og nytteværdi af de forskellige features. Jeg er ikke imponeret over priserne heller.

Jeg blev anbefalet proton, men det lever ikke op til mine forventninger. Ærgrer mig over at have valgt et toårs abonnement for at spare penge, regner ikke med at forny. Holder mig til min årelange nobullshit privatlivsbeskyttende mailudbyder.
VPN der alligevel ikke yder nogen særlig beskyttelse kan undværes.
...
Thank you Proton, ill give it some more tries, see what I can contain over the next couple of years!? Smile and Thumbs up for u'r statement.

17. marts 2026

Besvarelse fra Proton Mail

Thanks for sharing your feedback. Proton’s features and pricing are designed around privacy, security, and maintaining independent infrastructure, but we understand it may not match everyone’s expectations. Your comments on usability have been noted and will be shared with the team.

jeg er lige begyndt med proton

jeg er lige begyndt med Proton. Kommer fra outlook og yahoo. Jeg vidre sendt mails til mig selv med filer tilkoblet. De er ankommet og se bar. Ind til vidre, så er jeg glad. Jeg kunne godt tænke mig nogle flere farver til postkasserne. Ingen gul. Kunne i ikke tilføje lidt flere farver, så der er nogle flere spændende at vælge i mellem ? Mange tak.

7. februar 2026

Besvarelse fra Proton Mail

Hi Anita! Thank you for your 5-star review! We'll pass along your suggestion to the team.

Kom trygt!

Jeg skiftede fra Outlook/hotmail til Proton for ca. ½ år siden og har kun været tilfreds. Fungerer perfekt for mig. Jeg er også vild med, at tråden i en korrespondance kun ligger på en enkelt mail og ikke som i Outlook spredt på samtlige aktioner i tråden.
Eneste host er, at da jeg skulle overføre mine mapper fra Outlook, var de tomme, da jeg åbnede dem på Proton. Det havde jeg ikke lige ventet......

31. januar 2026

Besvarelse fra Proton Mail

Thank you for the kind words and feedback! Please report this issue to us at https://proton.me/support-contact so we can investigate further.

Let at bruge

Let at bruge og privat-ingen spam. Godt alternativ til de amerikanske tech-giganter. Anbefaling herfra.

29. januar 2026

Besvarelse fra Proton Mail

Thank you for your review and feedback! We're glad to hear that!

Man kan ikke få de 30 dages penge-retur…

Man kan ikke få de 30 dages penge-retur som de skriver om har skrevet en mail så må se... ellers dårligt vpn for.. ellers ikke brugt det andet end 2 gange

28. januar 2026

Besvarelse fra Proton Mail

Sorry to hear about your experience. Please share your ticket number with us here so we can track your case internally.

Super godt alternativ !

Helt klart et super godt alternativ til de store amerikanske.
Nemt at sætte op og import er nem.
Det gælder også hvis du bruger eget domæne.
Man skal lige vende sig lidt til det at privatlivet har høj prioritet i Proton's løsninger, men jo længere tid jeg har brugt det, jo mere glad er jeg blevet for det.

2. juli 2025

Besvarelse fra Proton Mail

Thank you for your review and rating Peter! We're glad to have you as a part of our community.

Jeg er godt tilfreds med Proton. Anbefaling herfra!

Jeg startede med Protons mailservice så jeg kunne skifte væk fra Gmail. Jeg blev hurtigt “forelsket” i Proton og deres tjenester.

Deres mailservice er nem, dejlig og privat at bruge.

Efter jeg blev bekendt med Proton Mail begyndte jeg også at bruge deres andre tjenester, såsom Proton Pass og Proton Kalender, og også her er jeg godt tilfreds.

Det eneste minus jeg kan komme på, er at der er lige lovligt mange gode elementer ved Proton, som man skal betale for at kunne bruge.
Det er dog ikke så slemt, så derfor kun minus den ene stjerne.

Anbefaling herfra!

26. februar 2025

Besvarelse fra Proton Mail

Thank you for your review Martin! We can only sustain our business through our community's choice to support us by subscribing to a paid plan, so with that in mind, some features are necessarily available only on our premium plans. This ensures that we are able to keep providing free privacy-first services to those who can't afford a subscription.

Fem stjerner herfra

Jeg har valgt at bruge Proton, da jeg ikke har lyst til at blive udspioneret og få solgt mine data videre. Protonmail fungerer godt, og jeg får ingen spam. Bruger også Drive, og den funktion er jeg så glad for :)

12. juni 2024

Besvarelse fra Proton Mail

Thank you for your review and feedback! We are glad to have you as a part of our community!

Tilfreds kunde

Jeg har været betalende kunde i 3 år, og jeg er meget tilfreds med Proton og de services jeg har brugt (Mail, Calender, Drive og VPN).

31. maj 2024

Besvarelse fra Proton Mail

Thank you for your review! We're glad to have you as a part of our community!

Brugt dem i mange år og de bliver bare…

Brugt dem i mange år og de bliver bare bedre og bedre. skiftede fra Hotmail til Protonmail.

8. april 2024

Besvarelse fra Proton Mail

Thank you for your support and 5-star review! If there's anything we can do to improve, feel free to let us know at https://proton.me/support/contact. Our community’s input is really important to us.

Dejligt med sikker mail

Det gør bare mange forsendelser med bilag og dokumenter nemmere at bruge en sikker mail-forbindelser.
Jeg er glad for at bruge proton og opsætninger er superoverskuelig 👍🏼

30. juni 2023

Besvarelse fra Proton Mail

Thank you for taking the time to review our service! We appreciate your support. If there's ever anything we can assist you with, please reach out to us at https://proton.me/support/contact or on Twitter (@ProtonSupport).

verdens sikreste mail udbyder

Proton beskytter mit privatliv med en end to end kryptering. Det er nemt at anvende proton, man behøver ikke være it kyndig for at føle sig sikker på nettet med proton. Jeg har et proton unlimited abonnement som giver mig alle fordelene med drive, kalender, VPN (verdens sikreste)

28. maj 2023

Besvarelse fra Proton Mail

Thank you for your review! We appreciate you taking the time to leave us a 5-star rating.

If there's ever anything we can do to assist you, please don't hesitate to contact us: https://proton.me/support/contact.

Jeg har brugt Proton mail et par år

Jeg har brugt Proton mail et par år. For mig fungerer det fint. Jeg kan ikke udtale mig om deres kundeservice, det har jeg nemlig ikke haft brug for. Max stjerner herfra.

7. august 2022

Besvarelse fra Proton Mail

Hi! Thank you for the 5-star rating and support! If there is anything we can do to improve, feel free to contact us at https://proton.me/support/contact to let us know.

Jeg er meget tilfreds med servicen

Jeg er meget tilfreds med servicen. Hvad angår prisen, kan jeg sige, at den svarer fuldt ud til de faktiske tjenester, som virksomheden leverer. Jeg anbefaler det!

19. november 2021

Besvarelse fra Proton Mail

Hi Gabriel! We're happy to hear about your positive experience with ProtonMail. Thank you for your support, and for the 5-star review.

Elsker Protonmail.

Jeg har brugt protonmail i snart mange år. Protonmail er blevet kåret som sikreste e-mail-udbyder flere år i træk.
De vigtigste fordele er:
- End-to-end-kryptering
- Base i Schweiz, som har nogle af de strengeste love om privatlivets fred i verden
- Gemmer dine data i sikre datacentre
ProtonMail krypterer mine data, så ikke engang de mennesker, der arbejder for ProtonMail, kan se mine e-mails, hvilket er super nice. Jeg får gratis 500.000 MB storage, så jeg behøver ikke købe ekstra storage. Protonmail er en sikker vinder og meget bedre end BigTech emails.

21. februar 2021
Vis anmeldelser på alle sprog. (1.668 anmeldelser)