Le Creuset Danmark Anmeldelser

3,8

Mistede topskruen til min nye peberkværn, og efterspurgte om jeg kunne købe en ny. De tilbød mig med det samme at de ville sende en ny helt uden beregning. Det kan man da kalde god service. Varm anb... Se mere

Le Creuset Signature Rund Gryde. Jeg troede jeg købte en gammeldags støbejern gryde, når den ikke var emaljeret. Men det viser sig at de har et lag af glas indeni. Så de tåler kun plastik og silicone... Se mere

Enestående kundeservice og tillid til egne produkter. Jeg reklamerede over en oval støbejernsgryde som var 10-15 år gammel vel vidende at reklamationsret og garanti var lagt overskreden. Jeg b... Se mere

Formidabel kundeservice i forbindelse med ombytning. Nogle tallerkener skulle ombyttes, da de rokkede, da jeg modtog dem. Uden videre problemer fik jeg tilsendt nogle nye. Der var en ekstra tallerken... Se mere

1. Køkkenudstyrsbutik

Le Creuset har siden 1925 fremstillet farverige støbejernsgryder på deres franske støberi, og er i dag kendt verdenen over for deres farverige og alsidige køkkenudstyr. En forpligtelse til funktionalitet gør produkterne kompatible med både nybegyndere og mesterkokke, så du kan trygt byde farverne velkommen i køkkenet.

God

Svarer typisk inden for 24 timer

3,8

Indleverede en proptrækker som var 5 år gammel (10 års garanti).
Blev ombyttet uden problemer efter behagelig korrespondance med service afdelingen.
Jeg kan absolut anbefale firmaet.

30. januar 2023

Har to gryder hvor non stick…

Har to gryder hvor non stick belægningen er faldet af. De har været sendt ind og beskeden var at livstidgrantien ikke dækker da jeg selv har ridset bunden. Gryder til 1500 kr stykket - selvfølgelig har jeg da ikke ridset i dem. Bruger altid træ skeer.

7. december 2022

Dyre og dårlige pander

Virkelig dyre og dårlige pander. Pander, der koster 1400+ kr, bliver skæve i løbet af få måneder ved almindeligt brug på inductionskomfur. Og non-stick-belægningerne er ikke særligt slidstærke, selv ved brug af træ- og plasticredskaber. Det er dyre varer, som ikke holder særligt længe. Le Crueset afviser alle reklamationer med henvisning til forkert brug. De har ellers ‘livstidsgaranti’ på deres produkter, men den er absolut intet værd. De henviser bare til fejlagtig brug og siger, det er vores ansvar, at panden er blevet skæv.

Jeg skal aldrig have Le Crueset-produkter igen. Der findes mange langt bedre, brugbare og slidstærke alternativer, der desuden også er billigere. Take home message: Le Crueset er flotte men dyre og dårlige produkter.

29. november 2022

Le Creuset TNS gryder

Le Creuset TNS gryder med livsgaranti er uegnet til madlavning efter blot 4 års brug. Teflon belægningen slides af og kan potentielt falde ned i maden.

Vi har kørt en reklamationssag gennem Coop.dk, da gryderne og kasserollen er købt der.

Gryderne og kasserollen har fået slidt teflon belægningen af på den overflade/kant hvor låget ligger på/berører gryden. Vi mener det er en konstruktionsfejl, le creuset mener det er vores egen fejl. Vi har en pande i samme serie, som har en faset kant og denne pande fejler ingen ting.

I første omgang gik le creusets formodninger på at vi havde behandlet gryderne forkert. Vi havde både stablet dem oven i hinanden, haft dem i opvaskemaskinen og brugt skarpe redskaber på kanten. Dette er på ingen måde tilfældet, de er altid opbevaret enkeltvist og med låget monteret, altid håndvasket og aldrig anvendt andet end plastik eller træ redskaber.

Argumenterne for at vi ikke har mishandlet gryderne bliver herefter godtaget men samtidig med en anden formodning, at det så må skyldes slidtage. Den slidtage som gryderne og kasserollen har er så åbenbart noget man kan forvente når man anvender gryderne efter anvisningen og kan derfor kun forvente en maksimal levetid på 4 år.

Hamrende useriøst at slå sig op på at yde livsgaranti, når man ikke kan erkende at man har lavet en konstruktionsfejl.

19. oktober 2022

En oplevelse og service udover de…

En oplevelse og service udover de sædvandlige -
Jeg havde bestilt tallerkener - 6 stk - jeg åbnede først pakken 1 mrd efter modtagelsen. Desværre var 2 tallerkener gået itu - jeg kunne, jo ikke få mindre end jeg havde - det var min fejl. Så jeg kontaktede Le Creuset - forelagde mit problem.
Den venlighed og service har jeg aldrig mødt før - her er/var kunden i centrum. Jeg modtog 6 nye tallerkener - trods det kun 2 af den oprindelige ordre, var itu. Super, super service 👍😄😄😄

19. oktober 2022

Utroværdig garanti.

Utroværdig garanti.
Læste i vedlagt folder om livstidsgaranti !
Har tilbagesendt en ca. 1 år gammel pande der er skæv i bunden, afvises blankt med begrundelse at panden var opvarmet for hurtigt.
Har efterfølgende talt med en kvindelig medarbejder som i ganske korte vendinger kunne fortælle at det var vores eget problem at panden var defekt !
Super dårlig oplevelse - gå uden om deres produkter !

18. maj 2022

Kundeservice i verdensklasse

Havde køb 2 gryder Le Creuset via Coop. shopping da de havde den bedste pris. Har nu vi mails (minimum 6) i 3-4 uger forsøgt af reklamere over en fejl på produktet. En enkelt kontakt til Le Creuset gav svar indenfor 24 timer og med en løsning jeg var meget tilfredse med.
Kan varm anbefale Le Creuset på grund af kvaliteten af deres produkter og deres kundeservice.

12. maj 2022

God service🙂

God service🙂
Mit Fad flækkede i bunden, ingen problemer med ombytning overhovedet. 4 dage efter reklamation modtog jeg mit nye fad

18. januar 2022

Kan ikke anbefale gryder fra Le Creuset. TERMISK CHOK

Kan ikke anbefale gryder fra Le Creuset.
Hvis man oplever fejl på deres gryder, hvor belægningen løsner sig, så er standart svaret TERMISK CHOK og dermed nul garanti.

Hej igen
Tak for mail med billeder af undersiden.
Denne stegegryde har desværre fået det som kaldes for termisk chok.
Ved termisk chok fremkommer der mange fine krakeleringer som viser sig som fine marmoreringer eller stråleformede aftegninger i emaljens overflade, enten udvendigt, indvendigt eller begge steder. Disse krakeleringer vil med tiden forårsage afskalninger, som det ses her.

Årsagen til at termisk chok kan opstå, skyldes at både emalje og jern udvider sig under opvarmning, men bare ikke i samme takt. Jern udvider sig hurtigere en glasemaljen, så hvis opvarmningen eller nedkølingen sker for hurtigt kan emaljen ikke følge med og kan derfor krakelere.

Vi yder livstidsgaranti mod produktions - og materialefejl, mod forevisning af kvittering eller købsbevis, forudsat at brugsvejledningen er fulgt. Garantien dækker ikke normal slitage, termisk chok, forkert brug og uheld.

Beklager men dette er ikke en godkendt reklamation.

Med venlig hilsen/Best Regards/Bästa Hälsningar
Kristina
Reklamationsansvarlig
Le Creuset Kundesenter
Taastrup Hovedgade 12
DK-2630 Taastrup

18. januar 2022

Manglende troværdighed

Vores le creuset vin oplukker er gået i stykker. Det er 2. Gang det er sket. Det er en gave vi har fået, derfor har vi ikke bon.
Sidste gang fik vi en ny med stor forståelse for at vi ikke har øvet vold.
Nu sendt billede til le creuset, som påpeger, at de VIL have en kvittering.
Jeg kan sagtens forstå regler med mere, men kan ikke forstå, at der ikke udvises mere kundevenlighed og især en tro på, at vi bestemt ikke har øvet vold.
Synes det er en stivnakket tilgang med at henholde til kutyme og lovgivning.

22. oktober 2021

Har gennem Magsin online købt et…

Har gennem Magsin online købt et ovnfast sort keramisk fad - i september måned. Har brugt et ganske få gange , og nu er er der en lang revne tværs igennem.

Har et ældre , der skete det samme , men selve fadet var jeg glad for og valgte derfor at købe et nyt i samme mærke.

Men det her skuffer mig meget.

Lige nu ved jeg ikke hvilken vej jeg skal gå , men jeg er ikke tilfreds med at der er en lang revne i det allerede - og at det nu er nr 2 fad det sker med.

Hilsen TOM.

17. oktober 2021

Marts 2021

Marts 2021
Af uforklarlige årsager skilte mit lagkage fad sig i to dele. Søde Mimmi hos kundeservice fandt frem til en erstatning og sendt til mig.

Super venlig service og første klasses hjælp. Tusinde tak til Mimmi og Le creuset. Så kan jeg forsætte min glæde ved at bruge le creusets produkter

25. marts 2021

Leveringstid overholdes ikke...! Dog kun en dag

Normalt er jeg meget afslappet ift leveringstid. Dog synes jeg det er vildt frustrerende når et firma oplyser en leveringstid de ikke kan overholde. Udover prisen er det jo ofte leveringstid mv., som gør at man vælger køb hos et specifikt firma. Det bliver derfor en tillidssag.
Jeg skulle have modtaget min vare - en buffetgryde - i går. Men tilsyneladende kommer varen ikke før på mandag. Den står stadig som værende i transit i Glostrup, hvilket den har været et par dage. Og tilsyneladende stadig vil være til på mandag. Det er frustrerende, Det er nok til jeg vil kraftigt overvejer at modtage varen. Det er ikke godt nok.

Nu er gryden modtaget.

Da anmeldelse på nuværende tidspunkt kun kan ske ift. levering og ikke varen, vil jeg ikke ændre oplevelsen endnu. Men det vil jeg naturligvis gøre når og hvis varen lever op til forventningerne.

12. marts 2021
Le Creuset Danmark-logo

Besvarelse fra Le Creuset Danmark

Hej Thomas.

Jeg kan sagtens forstå irritationen. Transportsektoren i hele verden er imidlertid udfordret i denne COVID19-tid - det vil du også opleve med andre firmaer eller hvis du selv sender pakker retur. Der kan opstå forsinkelser fx fordi at der kører færre lastbiler (da transportnettet hænger sammen), og så kan pakkerne hobe sig op på pakkecentrene (muligvis er det det, der er sket i Glostrup, i tilfældet med din pakke). Det er ikke noget Le Creuset kan gøre hverken fra eller til i forhold til, og det er umuligt at forudsige.

Med denne information håber jeg, at du vil genoverveje din anmeldelse, og jeg håber også, at du vil blive glad for produktet, når det endeligt når frem. Jeg bruger det personligt og elsker det til både kanelsnegle og onepot-retter.

Hav en god weekend. Mange hilsener.

Morten / Le Creuset

Fantastisk kundeservice!

Efter ca. 1 år med jævnligt brug af min KONE kedel, opdagede jeg en udposning/skade i bunden på indersiden af kedlen, som var begyndt at udvikle sig. Jeg kunne ikke finde købsbeviset, men besluttede mig at skrive til Le Creusets kundeservice, og forklarede mit problem. Jeg havde en løbende dialog med den reklamationsansvarlige Kristina, som tilbød at gøre en undtagelse og sendte mig en ny kedel. Helt igennem fantastisk kundeservice, når jeg var en klovn at miste købsbeviset!

4. marts 2021

Fejl i glasur så det ligner skidt

Fejl i glasur så det ligner skidt. Gryderne er ringe at benytte. Håndtag bliver lige så varme som gryden, så man skal bakse med handsker for at hælde vand/fedt osv af gryden. Købte desværre 2 gryder, men de bliver sat til side.

13. februar 2021
Le Creuset Danmark-logo

Besvarelse fra Le Creuset Danmark

Hej Cuda.

Beklager at du har haft dårlige oplevelser med vores produkter. Hvis du har konkrete reklamationssager, bør du rette dem til vores Kundeservice på service.dk@lecreuset.com (såfremt du ikke allerede har gjort det).

Mange hilsener

Morten / Le Creuset