Al een lange tijd klant bij Kooijman Naarden. Wat een prettige ervaringen en vooral gister. Ik had schade gereden en na mij een beetje te pesten ermee, mocht ik meteen langskomen. Schade mete... Se mere
Se, hvad kunderne siger
KIA Naarden. Slecht bereikbaar tot niet bereikbaar. Diversen keren gebeld en het hele keuzemenu afgegaan. Na 25 minuten in de wacht gestaan opgehangen. Gemaild geen reactie! Werkt er wel iemand?
Ik ben ontzettend tevreden over de service tijdens de aanschaf van mijn auto. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk, professioneel en vooral heel persoonlijk geholpen. Mijn verkoper H (Koo... Se mere
Maandagavond ontdekte ik een zoemend geluid tijdens het rijden. Dinsdagochtend kon ik de auto, zonder afspraak, meteen langsbrengen. Rob reed samen met mij een stuk en liet daarna, met de auto op... Se mere
Virksomhedsoplysninger
- Bilforhandler
- også i
- Bilairconditionservice
- Brugtvognsforhandler
- Butik med tilbehør til biludstyr
- Kia-forhandler
- Toyota-forhandler
Skrevet af virksomheden
Al meer dan zestig jaar staat Kooijman Autogroep als een rots in de branding, een familiebedrijf dat sinds 1959 een prominente rol vervult in de dynamische wereld van auto's. Met diepe wortels in de autowereld is Kooijman een vertrouwd begrip en een respectabel autobedrijf in onze regio. Wat ons onderscheidt, is de toewijding aan persoonlijke aandacht, een waarde die diep is verankerd in onze bedrijfscultuur. Vanaf het allereerste begin heeft het team van vakmensen bij Kooijman de tijd genomen om de unieke wensen van elke klant te begrijpen, hen te begeleiden op elke stap van hun autoreis en een persoonlijke band op te bouwen die verder gaat dan een gewone klantrelatie. Onze erfenis rust op twee stevige pijlers: kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid. Het toegewijde team streeft voortdurend naar het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten, ongeacht of ze op zoek zijn naar de nieuwste Toyota of Kia, professioneel onderhoud voor hun huidige voertuig, of simpelweg betrouwbaar advies. Bij Kooijman draait het niet alleen om auto's; het gaat om mensen. Wij nodigen u uit om langs te komen en de warmte van ons familiebedrijf te ervaren. Of u nu geïnteresseerd bent in de meest recente autonieuwtjes, deskundig onderhoud nodig heeft, of gewoon wilt sparren over betrouwbare autotips, Kooijman Autogroep biedt meer dan alleen een showroom en werkplaats. Het is een bestemming waar u de geruststellende sfeer van een echt familiebedrijf kunt ervaren, waar de passie voor auto's wordt gecombineerd met een diepgaand begrip van uw individuele behoeften. Zo groeit Kooijman Autogroep uit tot een synoniem voor automotive uitmuntendheid in onze regio, waar elke klant een speciale plek heeft in onze autogeschiedenis die al ruim zestig jaar wordt geschreven.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 14 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
nooit meer Kooijman!
Inmiddels alweer maanden geleden, maar ik meld het toch nog maar, getriggered door de irritante reclames op RadioM.
Klant is géén koning bij dit bedrijf. Ik had een afspraak voor een proefrit met een RAV4. Op afgesproken tijd stond de auto niet klaar, moest op het parkeerdek worden "uitgegraven". Uiteindelijk proefrit gemaakt. Bij terugkomst was er 1 verkoper aanwezig, maar die hield zich liever bezig met knutselen onder de motorkap van een auto. Voor verdere vragen moesten we maar een nieuwe afspraak maken. Ik heb duidelijk gemaakt dat we min of meer besloten hadden om een nieuwe RAV4 te kopen, maar dat maakte geen indruk.
Paar weken gewacht, maar geen teken van leven van Kooijman (ze hadden onze gegevens!).
Toen maar besloten om naar een andere dealer te gaan, en we hebben daar een nieuwe RAV4 PHEV besteld.
Kortom: nooit meer Kooijman...
Overigens is de datum onder dit review niet correct, ik weet de juiste datum niet meer.
Topdealer in Tiel…
Ik kom al heel wat jaren bij Kooijman in Tiel.
Altijd vriendelijke verkopers,monteurs
Ze kennen mij precies.
En nee, ik kom niet veel voor reparaties.
Wel voor het onderhoud en e.d.
De laatste keer was een maandje geleden.
Een spontane receptioniste en een vriendelijke verkoper hebben mij
een mooie auto verkocht geheel naar mijn wens.
Geen verkoopnonsens, gewoon eerlijk en oprecht.
Ik ben blij met mijn aygo-x
Geweldige service-ervaring
Geweldige service-ervaring. Kia EV9 die in Groningen gekocht is door Kooijman Zeist geserviced vanwege defecte laadpoort. Communicatie top, snelle reparatie, fijne mensen!
Auto uiteindelijk duurder proberen te verkopen dan op de website staat geprijsd
Op de website een Toyota Auris gezien voor €15.900,- Gebeld om afspraak te maken voor proefrit en af te stemmen of er - omdat ik geen inruil had - nog iets mogelijk was met de prijs. Na de proefrit wilde ik hem kopen en gevraagd wat dan de prijs werd zonder inruil. Tot mijn verbazing werd hij duurder!! Dit kwam omdat ze hem niet zonder afleverpakket van € 849,-, dit kwam er dus nog bij. De prijs die ze communiceren is de internetprijs volgens de verkoper, anders staat hij er te duur op en komt er niemand.... Inmiddels een Corolla Touring Sports gekocht bij een Vakgarage (Van 't Hoog) en daar perfect geholpen en een auto helemaal naar mijn zin gekocht.
Vanaf bezoek aan de showroom en gesprek…
Vanaf bezoek aan de showroom en gesprek met de verkoper en de goede uitleg over de gewenste auto en de in te ruilen gebruikte auto.
Hebben wij een Toyota Corolla Cross Style gekocht.
Een wens is uitgekomen.
Vanaf vandaag 18-1-2025 rijden Wij met plezier door Europa.
Roos en Huub
Meer gedaan dan we hadden mogen verwachten.
Een jaar geleden kochten wij hier een mooie Sorento. Door omstandigheden, moesten we een rolstoelbus.
Kooijman heeft de Sorento weer teruggekocht en speciaal een bus voor ons geïmporteerd en afgeleverd bij het ombouwbedrijf.
Kooijman in Vianen heeft veel meer gedaan dan we hadden mogen verwachten. Heel erg bedankt!
Een betrouwbaar familiebedrijf!
Kooijman is transparant, betrouwbaar met een vriendelijk personeel. Een echt familiebedrijf. Ik ben fan!
Drie keer gevraagd voor een prijsopgave…
Drie keer gevraagd voor een prijsopgave voor het verversen van versnellingsbakolie van mijn Toyota.1 keer mail gestuurd..niets meer van vernomen.Twee keer bij de receptie geweest...Zou terug gebeld worden..Beide keren niets meer vernomen.Bij dit bedrijf ben je nog minder als een nummer.Ben nu klant bij een sub dealer waar nog naar je geluisterd wordt.65 jaar Kooiman maar niet voor mij (meer)
Niet open en transparant geweest tegen…
Niet open en transparant geweest tegen mij tijdens kopen van de auto. Afleverpakket van 750 euro betaald! en het zou krasvrij worden. Ik vroeg nog wat als het jullie niet lukt. Ze gavrn aan hoe dan ook gaan we het oplossen. En als ik vervolgens aangeef dat de krasjes niet verwijdert is zeggen ze: ja het is toch een 2e handse auto ? Geef dan mijn geld terug!
En nog veel meer problemen:
Onderhoudsboekje kwijt?
Afspraak komen ze niet na
Bedenktijd 14 dagen klopt toch niet achteraf.
Ik heb 2 jaar geleden bij Kooijman…
Ik heb 2 jaar geleden bij Kooijman Vianen een occasion aangeschaft inclusief 12 maanden garantie.
Een gerenommeerd bedrijf dus je verwacht een zekere betrouwbaarheid. Ik heb ook gewoon een marktconforme prijs betaald.
Vanaf het moment van aflevering al meteen problemen (letterlijk; bij wegrijden sprong het motorstoringslampje al aan). Dan heb je gewoon de aflevering niet zorgvuldig gedaan naar mijn mening.
Verder ben ik in de garantieperiode helaas nog 4 keer terug moeten komen. Op zich zijn de garantiegevallen uiteindelijk netjes opgelost, maar ik had de afspraak dat ik voor garantie bij een Kooijman vestiging dichter in de buurt mocht langsgaan. In dit geval Kooijman Gorinchem. Dit mondde in de praktijk uit naar van het kastje naar de muur gestuurd worden (Kooijman Gorinchem zei dat ik de occasion niet bij hen had gekocht, er moest eerst worden overlegd enzovoorts), waardoor reparatie-afspraken onnodig lang op zich lieten wachten of soms geïnsinueerd werd dat ik zelf voor een deel van de kosten moest opdraaien.
Verder bleek na een jaar dat Kooijman Vianen mij een auto met oude banden heeft verkocht vol droogtescheuren. Het profiel was nog goed, en eerlijk gezegd heb ik verzuimd de leeftijd te checken van de banden en de droogtescheuren heb ik toen niet opgemerkt helaas.
Maar voor een gerenommeerd bedrijf vind ik deze optelsom toch echt onvoldoende. Wat mij betreft maken ze hun goede reputatie niet waar.
Auto 12 september een kleine beurt
Auto 12 september een kleine beurt gehad. Toen ik bijna thuis was zag ik vlekjes in de hemel van mijn auto ben terug gereden maar de werkplaats was al dicht een verkoper zegt tegen mij om een afspraak te maken hier voor heb ik gedaan. Vandaag 23 september 2024 langs geweest auto word binnen gereden roep de chef werkplaats ene Groenewoud waar het plekje zit. En begint mij gewoon uit te lachen er zitten wel meer vieze plekken in ik zeg dat klopt toen ik de auto verleden jaar kocht zaten die er al in en toen heel slecht schoongemaakt diverse kringen achtergelaten moest nog een paar weken drogen werd er toen gezegd de monteur vandaag had de vlek er zo uit en ook die met die kring erom maar hoe ik werd behandeld door de chef werkplaats is echt schandalig kom hier niet meer .dit was bij Kooijman in Houten 😡
Top aankoop
We zijn heel fijn geholpen, met onze nieuwe gebruikte Rav 4 door Gert Kooijman . We zijn super blij met de aflevering en service. Llea is goed nagekomen Familie van Olst
Kooijman Zeist en bijzondere inspanning
Kooijman Zeist heeft zich meer dan bijzonder ingespannen mijn Kia Picanto zo snel mogelijk te repareren. En dat is hen gelukt! Ik werd voortdurend op de hoogte gesteld, werd thuis gebracht en weer gehaald en de reparatie werd aan mij uit de doeken gedaan. De hartelijke toon waarop ik bejegend werd droeg bij dat alles in een goede en prettige sfeer verliep.
Zonder poespas "probleem" opgelost.
We hebben een Niro bij Kooijman Naarden gekocht en een trekhaak laten monteren. Bleek de constante stroomdraad er niet te zijn, gelukkig was de camping maar anderhalf uur rijden dit jaar. Afspraak gemaakt om hem er alsnog op te zetten. Dat hebben ze gedaan. Ik vroeg gelijk of ze de achterruitwisser wilden vervangen, deze heb ik gratis van ze gehad.
Kooijman Utrecht
Na onze slechte ervaring bij Kooijman Zeist wil ik ook onze goede ervaringen delen bij Kooijman Utrecht. Wat een wereld van verschil. Deze vestiging is veel vriendelijker, komt afspraken na en word je goed geholpen. Erg fijne vestiging.
Een Kia Niro zonder fabrieksgarantie
Een Kia Niro uit 2019 met de resterende fabrieksgarantie gekocht bij Kooijman Zeist. Later bleek dat het onderhoud soms iets te laat was uitgevoerd, zodat de garantie op de motor was vervallen. Na veel druk is de auto worden omgeruild voor een vergelijkbaar exemplaar. Enkele maanden later via Kia Nederland vernomen dat ook bij de tweede auto de garantie op de motor was vervallen. Ben nu in onderhandeling dat de auto wordt teruggenomen, maar een extreem laag aanbod gekregen.
Koop hier nooit een auto, je wordt bewust opgelicht en daarna nog een keer en daarna nog een keer.
Goed en vriendelijk contact
Goed contact fijne ervaring.
Omdat we verder weg wonen had ik eerst gebeld en navraag gedaan naar een Kia Sportage.
Ik belde op donderdag en gaf aan dat ik pas op maandag kon komen proefrijden. Dat was geen probleem en die maandag stond de auto netjes klaar.
Mocht hem zo meenemen en Menno wenste mij een fijne tocht, ja een tocht, want ik ik mocht er mee naar huis rijden ( van Tiel naar Uden ).
Deze rit beviel wel zo goed dat we terug bij aankomst tot koop waren overgegaan.
Bij het ophalen van de gebruikte Kia Sportage leek het wel of we een nieuwe hadden gekocht.
Er wachtte ons een mooie doos met Cava en chipjes.
We zijn erg goed en netjes behandeld bij het filliaal in Tiel.
Ook de andere medewerkers(sters) waren op de hoogte, want als je zei wie je was, wist men meteen waarvoor je kwam. Dat betekent een goede communicatie.
Lof voor de behandeling en de volledige uitleg en goede communicatie.
gr. Peter Bierman en Toine Jonkers
Afluisteren via gemonteerde deskcams
Bij kooiman Tiel 2 proefritten gehad in Toyota en Kia via de deskcam voor en achter in de auto gemonteerd wordt je afgeluisterd oude sdkaart lag in de auto. Hierdoor zijn wij in iedergeval niet meer gebelt.

Besvarelse fra Kooijman Autogroep
Voor 34500 auto aangeschaft bij…
Voor 34500 auto aangeschaft bij Kooijman Zeist.
Op het verkoop contract stonden 3 dingen
Leveren van een Toyota RAV4 AWD Hybrid Executive.
Inlakken steenslag schades.
Behandelen versnellingspook.
Alle drie niet gebeurd!
Blijkt geen Executive uitvoering te zijn maar een 5000 euro goedkopere uitvoering.
Auto werd vies afgeleverd.
Heeft schadeverleden die slecht hersteld is( portier met kleurverschil. Niet opgemerkt omdat tijdens proefrit regenachtig was.)
Ze hebben nog gepoogd roest weg te spuiten, met sinasappel effect en kleurverschil op het dak als gevolg, roest nog aanwezig, dode hoek sensor defect. Nu ingebreke gesteld en rechtzaak lijkt onafwendbaar. Ik wacht nog af of het hoofd kantoor afdoende gaat reageren, anders is dagvaarding volgende stap
Toyota Garage Kooijman, Gorinchem
We hadden een afspraak (bij Toyota garage Kooijman in Gorinchem) voor een proefrit met een Audi Q5 welke er perfect uit zag en van een ouder echtpaar was geweest, en inderdaad er stond een Audi voor de deur. Na even rond de auto te hebben gelopen viel al op dat de lak er zeer slecht uit zag, en ook de binnen kant was in slechte staat (mos in het handschoen kastje), maar dat kon schoongemaakt worden. Omdat we niet voor niets wilde komen gingen we maar voor de proefrit. En tja,daar kwam de start hulp, want ze moesten de Audi Q5 nog wel even opstarten omdat de accu kapot was. Nog geen 100 meter gereden en daar ging het eerste lampje al aan (fout in de stuurinrichting). We begonnen al een beetje te lachen en gingen verder met de proef rit. Na ongeveer 10 minuten besloten we van plaats te wisselen, en zou mijn vrouw gaan proefrijden. Maar helaas tijdens de wissel viel de motor uit en met een kapotte accu bleef deze ook uit. Geen nood, even de garage gebeld en na een tijdje (duurde wel even) kwam de verkoper met de bekende start hulp zodat de auto weer snel draaiden. Ik zeg voorzichtig "draaiden", want eenmaal 50 meter opweg leek het wel kermis, alles knipperde op het dashboard, de versnellingsbak stopte er mee en de motor begon te rammelen. We hebben de auto vlug naar de kant van de weg laten rollen en zijn met de auto van de verkoper terug naar de garage gereden. Eenmaal terug bij de garage stond onze eigen wagen (een Audi S4) op een heel ander plaats en bleek dat de verkoper de auto even had geleend voor een test rit, (daarom duurde het ook even voor dat hij bij ons was). Ik ben op zijn zachtst gezegt bijzonder boos en raad deze garage ECHT BIJ IEDEREEN AF. GA ER NIET HEEN, NOG NIET VOOR EEN GLAS WATER. Als je zeer slecht behandeld wil worden, je geld graag in de sloot gooid en niets om kwaliteit en service geeft zou je deze garage nog moeten vermijden, want deze zijn nog erger.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.