Japanspecialist - Denmark Anmeldelser

Vester Farimagsgade 1, 1. sal tv., 1606 København, DK

Lige kommet hjem efter små 3 uger i Japan med afslutning i Singapore. Japanspecialisten lever op til deres navn. Perfekt arrangeret tur med alt fra transport - logistik og indkvartering. Personl... Se mere

Japanspecialisten har for tredje år i træk lavet en helt fantastisk studietur til vores 3g-elever. Vi startede i Kyoto, hvor vi i år så Sølvpavillonen, Nijo slottet og Kiyomizu-dera templet. Vi var og... Se mere

Vi er lige kommet hjem fra 3 uger i Japan. Rejsen var arrrangeret af JapanSpecialisten, og de lever op til deres navn. Gode hoteller, grundig materiale tilsendt inden afrejse og en venlig betjening, n... Se mere

TAK til Japanspecialisten for en perfekt arrangeret rejse. Vi fik opfyldt vores drømme og set og oplevet Japan med landets forskelligheder fra by til land. Vi bevægede os gennem landet med tog, færge,... Se mere

1. Rejsearrangør
  2. Kulturrejseudbyder
  3. Rejsebureau
  4. Rejseselskab

Japanspecialist er et globalt rejsebureau, samt en del af JTB Corporation. Vi har årtiers ekspertise med fokus på Japan, og med en dyb kærlighed til landets kultur, tilbyder vi autentiske og uforglemmelige ture, til alle typer rejsende. Vi garanterer en 360-graders tilgang og skaber unikke, skræddersyede oplevelser. Dette omfatter både fly, indkvartering, guidede ture, udflugter og andre skræddersyede arrangementer. Som officiel Japan Rail Pass-distributør, giver vi dig også adgang til det uovertrufne japanske jernbanesystem.

• Vester Farimagsgade 1, 1. sal tv., 1606, København, Danmark

• +45 3345 4004

Svarer typisk inden for 24 timer

71 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

En uforglemmelig rejse

Vi bestilte originalt vores rejse tilbage 2021. Desværre kom covid-19 i vejen, vi udsatte rejsen til året efter. Det lykkes heller ikke. Så blev den udskudt til sommeren 2023, som kom der en graviditet i vejen. Så lykkes det os med kort varsel at fremskyde rejsen til April 2023.

Under hele vores mange åring korrespondance med Martin fra Japanspecialisten. Har vi kun oplevet en kompetent og venlig service, vi er blevet taget godt hånd om og har fået svar på alle vores spørgsmål.

Desværre var vores rejsearrangement næsten 13 om at ankomme. Det betød at vi ikke troede det ville komme i tide. Vi aftalte at vi kunne afhente et nyt eksemplar I KBH dagen før afrejse. Jeg vil ikke ligge Japanspecalisten til last for, men kan læse at jeg langt fra er den eneste. Så vil jeg mene at Postnord er ikke pålidelig nok som levandør, eftersom de ikke kan holde deres 5 leverings løfte. Dette var et kedeligt stress element kort før afrejse og krævet at vi selv måtte rejse til KBH for at afhente pakken på kontoret.

Dette irresations moment, har ikke ændret på min oplevelse med Japanspecalisten. De har været til stor hjælp igennem hele processen og vi kan nu sidde tilbage med stor oplevelse som vi kan tage med os resten af livet. Det er ikke sidste gang vi besøger Japan.

6. april 2023

Har ventet 3 måneder og ved intet

Vi venter stadig på 3. måned på at komme i kontakt omkring vores rejseønsker. Travlhed er forståelig, men det er total mangel på tilbagemelding ikke. Vi har endda 20.000kr til gode fra depositum som de beholdt da vores rejse sidste år blev aflyst.

12. april 2023

Besvarelse fra Japanspecialist - Denmark

Kære Jakob. Det beklager vi virkelig meget. Vi undersøger sagen og vender tilbage til dig pr. mail med en status. Mange hilsner Japanspecialist

Rejsedokumenter ikke modtaget 6 dage før afrejse

Vi sidder og skal afsted på mandag d. 17. april og har STADIG ikke modtaget vores rejsedokumenter 6 dage før afrejse. Vi har endda gjort opmærksom på dette d. 28. marts hvor vi blev lovet at dokumenterne ville blive sendt i løbet af et par dage.

Vi har forsøgt at ringe til dem men vi sidder bare i kø i over 30 minutter uden svar. Vi har også prøvet at skrive til dem via mail, men her svarer de bare vi skal komme forbi deres kontor og hente billetterne - det har vi ikke mulighed for i deres åbningstider og det har aldrig været aftalen at vi selv skulle hente billetterne.

Jeg føler mig meget utryg ved hele rejsen og er nu bange for vi slet ikke kommer afsted.
Rigtig ærgerlig oplevelse og under al kritik!!!!

11. april 2023

Besvarelse fra Japanspecialist - Denmark

Kære Rikke. Vi er meget kede af situationen og jeres oplevelse. Først og fremmest vil vi gerne understrege, at jeres rejse er under kontrol, og at I selvfølgelig kommer af sted. Og så håber vi, at den løsning, vi har fundet sammen med jer ang. jeres rejsedokumenter, mindsker uroen, så I kan glæde jer til og nyde jeres tur til Japan. De bedste hilsner fra JAPANSPECIALIST

Mangler rejsedoumenter

Vi har endnu ikke modtaget vores rejsedokumenter selv om det fremgår de bliver tilsendt 4-5 uger inden afgang. Nu er der 2 uger til. Og det kan jo godt være de dukker op alligevel, MEN jeg har ringet to gange og hver gang fået besked om at de ER sendt. Mødte så personligt op sidste uge, da ingen tog telefonen. På deres kontor fik jeg at vide de stadig manglede at få tilsendt papirer fra Japan! Men at de nok skulle blive sendt...
Jeg synes deres troværdighed ligger på et meget lille sted, når det er åbenlyst de bare slynger en besked af sted for at slippe af med en kundehenvendelse.
Jeg sidder med en frygt for nu, at de har fucket så meget op så vi ikke kommer afsted. Ingen ros herfra.

17. marts 2023

Kære Eva-Louisa
VI er naturligvis meget kede over at du har haft en negativ oplevelse – specielt i den tid op til afrejsen, hvor man glæder sig. Derfor har vi i ekstra fokus på at sikre kommunikationen, og sender idag vigtige dele pr mail, så vi ikke er afhængige af Post Nord. Vi er kede af du ikke kunne give os ro for opstarten af din rejsen , men vi vil meget gerne arrangere din rejse en anden gang. Hilsen Japanspecialisten

Hej Japanspecialisten

Hej Japanspecialisten,

Vi var desværre så uheldige at der var sygdom i forbindelse med vores møde. Det er jo som det er meeeen....

- Der blev ikke informeret om sygdom til os, så vi sad og ventede, på en der ikke ville dukke op.
- Ved opringning om problemstillingen, får vi fortalt der er sygdom, og hertil er svaret: det kan vi ikke gøre noget ved, book en ny tid en gang når vi har tid.
- Alle de spørgeskemaer som vi havde udfyldt skulle genudfyldes, da der ikke forekommer deling af sager eller overtagelse, men som nævnt genbooking.
- Vi blev lovet en opringning og en opfølgning, som så er smidt, med resten af tilliden til selskabet, lige ned i skraldespanden. (I glemte os simpelthen).

konstruktiv kritik: Tag vare om jeres kunder eller kommende kunder, helt basic burde det være. Hvis det er sådan i behandler et møde, så reflekterer lige over... hvordan er det så når jeg står i japan? Er billetten booked, og hvis der er problemer, er det så bare "bad luck", ring igen i næste uge, hvis du kan få tid?

9. marts 2023

Kære Patrick
Tak for at give os konstruktiv kritik. Vi arbejder målrettet med optimeringsprocesser – og vi kan altid blive bedre. Du adresserer et vigtigt problem i foråret: vi blev overvældet af mange forespørgsler – faktisk så mange at det gav sygemeldinger. Vi tog konsekvensen og lukkede for nye rejser i 3 måneder - netop for at kunne tage vare på de kunder der befandt sig i Japan. Netop som du skriver. Selvom vi ikke er herre over sygemelding undskylder vi for din oplevelse, der bestemt ikke skylde mangel på respekt for din rejsedrømme. Vi er ked af den ventetid og den manglende opfølgning du oplevede. I dag er vil tilbage i fuld styrke og du er mere end velkommen til at henvende dig, hvis du skulle få lyst til at opleve fantastiske Japan
Mange hilsener Japanspecialisten

Vi er rigtig glade for det arrangement…

Vi er rigtig glade for det arrangement Japanspecialisten (Martin) lave for mig og min datter til Tokyo i vinterferien. Både håndteringen omkring CORVID19 udfordringerne og om booking af rejse - men også selve arrangmentet. Vi var rigtig glade for den guidedtur med Yoko og valg af hotel og andre samarbejdapartner. Vi håber vi får mulighed for endnu en tur og også se lidt mere af Japan.

9. februar 2023

Fantastisk 2 ugers rejse til Japan

Fantastisk 2 ugers rejse til Japan. Flyrejse, transport og hotelophold var alt sammen arrangeret af Japanspecialisten og fungerede upåklageligt. Desuden altid hurtige svar på henvendelser op til rejsen og mange gode forslag og information om, hvad der kunne opleves i hhv. Kyoto, Hiroshima, Hakone og Tokyo. Alt det svære var gennemtænkt for os, så vi var frie til at opleve. Og da jeg desværre glemte mine solbriller på en restaurant og måtte rejse hjem uden, har de nu, flere uger efter vores hjemkomst, arrangeret at få mine solbriller hjem til DK :-) Vi siger mange tak og kan varmt anbefale Japanspecialsten! Vi vil helt sikkert henvende os igen næste gang, vi skal til Japan.

31. oktober 2019

Trygt og godt!

Jeg har booket to rejser til Japan gennem Japanspecialisten, og begge gange har alt fungeret upåklageligt lige fra planlægningsfasen, hvor vi fik mange gode råd, til selve rejsen, hvor der var booket gode, centralt beliggende hoteller.
Inden afrejse modtog vi en mappe med en overflod af brochurer om de forskellige destinationer samt fine forslag til ruter og bus-/togafgange, som gjorde det let at rejse fra sted til sted.
Og da der kom en supertyfon forbi, var rejsebureauet nemt at komme i kontakt med, så rejseplanerne kunne tilpasses de ændrede omstændigheder.
Jeg vil ikke tøve med at gå til Japanspecialisten, når jeg skal til Japan næste gang!

22. oktober 2019

Fantastisk tur til Japan

Indtrykkene er så småt ved at lejre sig hos os alle efter at have været 2 1/2 uge i Japan på en skræddersyet rejse arrangeret af Rejsespecialisten på baggrund af ønsker fra os.
Vi fik virkelig god rådgivning i forbindelse med planlægning af turen i relation til valg af rute, transport, hoteller og mange gode tips om mulige ekstra oplevelser på vores vej. Alt fungerede efter planen!!!

Tilbage står indtrykkene af det ydmyge og utrolig venlige japanske folk, de smukke templer i Kyoto (vi har svært ved at tælle alle de mange Unesco verdensarv sites vi fik besøgt), turen til Koyasan og den smukke Okunoin Cemetry og Torodo Hall med alle lanterne, Hiroshima hvor vi virkelig blev ramt af det historiske vingeslag og den hellige ø Miyajima og Itsukushima Shrine, sumobrydning i Nagoya, Tokyo med sin smukke skyline, Teamlab Borderless, Samurai museet (kan anbefales - husk guide), Bonsai byen, de vanvittige shoppinggader, og kæmpestore stormagasiner … og alt det som er glemt lige nu, men som hele tiden popper op, når tankerne falder på ferien!
Vi kan varmt anbefale Japanspecialisten!

1. september 2019

Rigtig god tur til Japan med Japanspecialisten

Vi brugte japanspecialisten til at arrangere en ‘rejs-selv’ tur til Japan højdepunkter. Vi var i Tokyo, Hakone og Kyoto. Fantastisk tur. Alle rejseaktiviteter, tidspunkter og tips var spot on, selvom det er udfordrende at rejse i et land hvor man ikke forstår sprog og skrift. Eneste udfordring var, at vi med de angivne tidspunkter konsekvent ankom for tidligt til hoteller. Man kan godt vente et par timer med at tage afsted, så ankomsten er mere i overensstemmelse med hotellernes forventede ankomst. Vi takker ydmygt for en god rejse med mange gode oplevelser.

30. juli 2019

Problemfri rejser

Jeg har nu fem gange brugt Japanspecialisten til at arrangere rejser i Japan, ud fra opholdssteder og varighed jeg selv valgte. Hver gang har det resulteret i rejser uden problemer.

27. august 2018

Japanspecialisten sendte detaillerede…

Japanspecialisten sendte detaillerede anvisninger, så det var nemt at rejse rundt i Japan. Turen var perfekt tilrettelagt. Da vejret overraskede os med ekstremt meget regn, ydede de utrolig døgnservice og ved hjemkomsten refunderede de straks de merudgifter, som vi havde haft på grund af ændringerne. Det var endog ikke deres skyld, at det blev årtiers regnvejr.
Jeg kan varmt anbefale Japanspecialisten

7. august 2018

virkeligt godt gennemarbejdet program

Vi er netop kommet hjem efter en fantastisk 24 dages rejse til S. Korea og Japan. Rejsen var arrangeret af Japanspecialisten og de havde lagt et rigtigt godt program i samarbejde med os og vores ønsker. Programmet var detaljeret og med mange informationer og forslag og passede til punkt og prikke. De har hands-on kendskab til landene så de taler fra erfaring og med hjertet. specielt deres forslag til ryokans og tempelophold var meget spændende. de kan deres arbejde.

14. juni 2018

Fantastisk, uforglemmelig tur!

Er netop hjemkommet fra Japanspecialistens Store rundrejse på 17 dage. Det har været en fantastisk veltilrettet tur hvor ALT bare klappede som det skulle! Hotellerne var gode, variationerne i hoteltyper gjorde turen uforglemmelig (på den gode måde), og hotellerne lå alle tættest muligt på de vigtigste attraktioner. Det kan vist ikke gøres bedre.
Tak for en tur, som vi altid vil huske som noget særligt (og vi har efterhånden været på en del eksotiske ture - denne slår dem alle).

16. april 2018

Niseko og Tokyo

Vi brugt Japan specialisten til en tur til 6 dage i Niseko og 3 dage i Tokyo. Kan varmt anbefale dem til st arrangere rejsen, alt klappede med div transporter og Voucher. Eneste minus var hotellet i Niseko, The Green Leaf. Vi borde 3 mand på et treple de luxe rum, det kunne man ikke være bekendt at kalde det. Men super fin Onsen, morgenmad og ski inn. Omkring off piste løbe kan også varmt anbefales Moiwa og Rusutso, så overvej om man skal have Skipass alle dagene til samme område. Vi var afsted fra 24 januar og i de 6 ski dage faldt der over 2 m sne, så helt fantastisk off pist. Nogle dage i den vilde by Tokyo er et midt når man er rejst så langt.
God tur.
Hilsen Lars

4. februar 2018

japantur

Vi har udelukkende ros at give til Japanspecialisten for deres tilrettelæggelse af vores 18-dages rundrejse i Japan i efteråret 2017.
Alt klappede perfekt, og rejseplanen var informativ og præcis.
Hanne Mulvad og Henrik Schultz-Petersen

19. januar 2018