Japanspecialist - Denmark Anmeldelser

Vester Farimagsgade 1, 1. sal tv., 1606 København, DK

Lige kommet hjem efter små 3 uger i Japan med afslutning i Singapore. Japanspecialisten lever op til deres navn. Perfekt arrangeret tur med alt fra transport - logistik og indkvartering. Personl... Se mere

Japanspecialisten har for tredje år i træk lavet en helt fantastisk studietur til vores 3g-elever. Vi startede i Kyoto, hvor vi i år så Sølvpavillonen, Nijo slottet og Kiyomizu-dera templet. Vi var og... Se mere

Vi er lige kommet hjem fra 3 uger i Japan. Rejsen var arrrangeret af JapanSpecialisten, og de lever op til deres navn. Gode hoteller, grundig materiale tilsendt inden afrejse og en venlig betjening, n... Se mere

1. Rejsearrangør
  2. Kulturrejseudbyder
  3. Rejsebureau
  4. Rejseselskab

Japanspecialist er et globalt rejsebureau, samt en del af JTB Corporation. Vi har årtiers ekspertise med fokus på Japan, og med en dyb kærlighed til landets kultur, tilbyder vi autentiske og uforglemmelige ture, til alle typer rejsende. Vi garanterer en 360-graders tilgang og skaber unikke, skræddersyede oplevelser. Dette omfatter både fly, indkvartering, guidede ture, udflugter og andre skræddersyede arrangementer. Som officiel Japan Rail Pass-distributør, giver vi dig også adgang til det uovertrufne japanske jernbanesystem.

• Vester Farimagsgade 1, 1. sal tv., 1606, København, Danmark

• +45 3345 4004

Svarer typisk inden for 24 timer

Kæmpe anbefaling herfra!

Var afsted i sommeren 2023 og havde en fantastisk tur! Det kan være uoverskueligt at planlægge en 17 dages tur til et land som Japan, men jeg synes, at turen vi bestilte var helt i top. God kommunikation, masser af gode tips og gode "vejledninger" fra Japansp. gjorde hele turen super overskuelig og dejlig nem. Vil helt sikkert bruge Japanspecialisten igen!

16. august 2023

Kære Marie Louise,

Tusind tak for din dejlige tilbagemelding, det er fantastisk at høre, at I havde sådan en skøn rejse! Det er vores fornøjelse, at kunne have været der for jer, til at kunne hjælpe med organisationen af det hele.

Vores døre er altid åbne, og I er velkomne til at række ud, den dag I får brug for os igen :-)

Dejlig rundrejse i Japan

Tak for en dejlig og vel tilrettelagt tur til Japan - helt i overenstemmelse med de ønsker og drømme, vi drøftede i de indledende dialoger. Vi har i to dejlige uger nydt at rejse rundt på egen hånd i Japan, og endda indimellem - især på Shikoku - oplevet at være de eneste vestlige turister. Vi føler vi har været paletten rundt - fra det vilde pulserende liv i Tokyo og Kyoto til roligere omgivelser og landlig idyl på Shikoku. Flere ophold på ryokan med badning i varme kilder (jeres anbefaling) har været et særligt krydderi, som vi ikke ville have undværet - tak for det!

Jeres rejseplan og -beskrivelser har i alt væsentligt fungeret godt - fly, tog, færge, billeje. Videresendelse af bagage fra hotel til hotel fungerede også fint og kan stærkt anbefales.

Det har været en fremragende tur med fine perler, som I havde fundet til os. Vi har nydt max at være turister på egen hånd på et nyt og anderledes rejsemål med jeres support og logistik i baghånden. Vi gør det gerne igen, og vil klart anbefale jer som rejsepartner.
Arigato gozaimasu :-)

24. juli 2024

Kære Kristian,

Tusind tak, for din fantastiske anmeldelse.

Det er vores største stolthed, at høre om jeres unikke oplevelser på rejserne! Tak fordi at I har valgt os, til at dele den med jer :-)

I er altid velkomne hos os, så finder vi nogle nye skjulte perler og skatte til jeres næste besøg.

Et stort velkommen hjem herfra!

Arigato gozaimasu :-)

Hele Japanspecialist teamet

Yes, det gør jeg gerne igen :o)

Det har været første gang i mit liv jeg har været mere end en tidszone væk fra Danmark, og også første gang, jeg selv skulle arrangere hele turen, og derfor lod jeg Japanspecialist DK om det "administrative", samt at foreslå destinationer ud fra mine overordnede ønsker. Det var en rasende god idé, fordi jeg ikke kendte til de forskellige spidsfindigheder med f. eks. Hokuriku Arch Pass, og jeg anede intet om kvaliteten af hotellerne, som poppede op på søgninger. Jeg elskede det faktum, at vi fløj hen over Nordpolen, både på hen- og tilbageturen.

Der var god kommunikation mellem medarbejderne og mig før turen, og rejsebeskrivelsen var meget fyldestgørende, så selv et rodehoved som mig ikke endte et sted ude i inaka'en.

Hotellerne var superfine, og helt eminente ift. placering. Der har været lidt palaver på Internettet om, at Hotel Mystays Nishi Shinjukus værelser er for små, og at det er morbidt, at hotellet ligger lige op ad en kirkegård, men jeg kunne ikke se problemet, og jeg var meget glad for, at der var karbad, når der nu er 35grader + og høj luftfugtighed. Der var ingen ånder fra kirkegården, der besøgte mig, hvilket ellers kunne have været hyggeligt ;)

Problemer på rejsen var på intet tidspunkt noget, Japanspecialist DK kunne gøre for, og der var altid en god løsning. Et specielt shoutout til busschaufførerne på Airport Limousine ruterne.

21. juli 2024

Kære Sabine,

Tak for din søde og ærlige anmeldelse, den har bragt smil frem på alles læber, herinde på kontoret! ;)

Vi er så glade for at høre, at selv flyrejsen var en oplevelse, og ikke mindst, at du har fået smukke minder med hjem om Japan!

Det er skønt, at alt er gået gnidningsfrit og at vi har kunnet bidrage, til din overordnede oplevelse af rejsen.

Du er altid velkommen hos os, og har du ikke fået set alle facetter du ønskede af Japan, er du altid velkommen til at række ud.

Du ønskes en rigtig dejlig sommer, fra alle os herinde.

Hele Japanspecialist teamet

En fantastisk rejse med fantastiske oplevelser

TAK til Japanspecialisten for en perfekt arrangeret rejse. Vi fik opfyldt vores drømme og set og oplevet Japan med landets forskelligheder fra by til land. Vi bevægede os gennem landet med tog, færge, bil - alting fungerede perfekt. Et smukt, smukt land vi gerne vil tilbage til.

15. juli 2024

Kære Helle,

Vi er så glade for at høre, at alle jeres rejsedrømme er blevet opfyldt! Dette er vores alle sammens fineste opgave, så tusind tak til dig, for din fantastiske tilbagemelding.

Når I en dag beslutter at rejse tilbage, og opleve nye sider af Japan, er I altid velkomne hos os. Naturligvis også forud for dette, hvis der er noget vi kan være behjælpelige med.

Vi ønsker jer en rigtig dejlig sommer, og endnu engang velkommen hjem!

Detaljeret og skrædersyet rejse

Detaljeret og skrædersyet rejse

Min tur til Japan forløb sig over 14 dage (16 med rejse dage) og under hele forløbet havde Japanspecialisten sammensat en detaljeret guide som gjorde det smettefrit at komme fra by til by og hotel til hotel, samt diverse ekstra opleverser som Japanspecialisten også havde sammensat for mig.

Alle billeter var enten klar fra rejse start eller lå klar på hotellet når jeg ankom og på intet tidspunkt var jeg i tvivl om hvordan jeg kom videre.

Denne sikkerhed gjorde det nemt at nyde de dage hvor intet specialt var planlagt og man bare kunne nyde Osaka, Kyoto, Tokyo, ect...

Jeg har nu to gange benyttet mig af Japanspecialisten når jeg skulle til Japan, og bliver der en tredje gang, så er det nok også her jeg ender med at arrangere det.

16. juli 2024

Kære Jacob,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi er beærede over at du har valgt at rejse med os igen, og er taknemmelige for muligheden, for at tage del i udlevelsen af dine rejsedrømme.

Det er vores største ære, at du føler dig fri til at nyde din rejse, når vi har klaret logistikken. Det betyder rigtig meget for os at høre, så igen mange tak.

Du er altid velkommen hos os, når rejselængslen melder sig igen.

Vi ønsker dig en helt fantastisk sommer, og de varmeste tanker herfra!

Hele Japanspecialist teamet.

du er altid velkommen hos os.

Vi havde aldrig været i Japan før

Vi havde aldrig været i Japan før, men Japanspecialist DK gjorde det nemt og alting gik efter planen. Man kan trygt lade dem arrangere din rejse.

10. juli 2024

Kære Jørn,

Tusind tak for dine varme ord, på vegne af alle os inde på kontoret.

Vi sætter stor pris, på at du og din familie valgte at give jeres tillid til os. Vi er endnu mere glade, for at alle jeres ønsker gik i opfyldelse, og vi håber at I er kommet hjem med minder for livet!

I er altid mere end velkomne hos os, hvad end I måtte have på hjerte.

Vi ønsker jer en fortsat fantastisk sommer herhjemme.

En fantastisk tur til Japan

Vi kan varmt anbefale at tage på tur til Japan og få jeres tur planlagt med Japanspecialisten.
Vi var tre uger af sted som familie på syv, og vi oplevede at JS var gode til at supportere vores ønsker til en rejseplan der var en kombination af deres forslag på websitet. Hoteller var på super placeringer på de forskellige steder vi kom.
Fly og rejseplan fungerede super godt og nem at følge, og da vi kom i tvivl om billetter undervejs, hjalp JS med det samme.
TUSIND tak for en sjov, spændende og godt planlagt tur gennem Tokyo, Hakone, Kiso-dalen, Takayama, Kanasawa, Kyoto og Osaka. En divers oplevelse på syv lokationer der kan noget meget forskelligt.
Vi vil gerne fremhæve et dejligt ophold i Kisodalen, hvor vi sov i et simpelt guesthouse, Magome Chaya, med den lækreste lokale mad og en smuk vandretur af den gamle postrute.

1. juli 2024

Kære Trine,

Vi er glade og taknemmelige, over at modtage jeres rosende ord.

Vi kunne ikke være mere stolte, over at have bidraget til jeres fantastiske rejse!

Det er fantastisk at høre om jeres skønne oplevelser undervejs, og vi tager al jeres feedback med os.

Vi ønsker jer alle en helt fantastisk sommer, send vores bedste ønsker til hele familien!

AnbefalerJapanspecialisen

Det hele i rejseplanen var lige til at gå til, dejligt med de forskellige detaljer, man var tryg ved at rejse. Skønt land med flinke personer og skønne oplevelser.

27. juli 2024

Kære Tina,

Vi er glade for at høre, at du havde sådan en skøn oplevelse i Japan, og at det levede op til dine drømme og ønsker!

Vi er helt enige i alle dine observationer, og skulle du ønske en dag at rejse til Japan igen, så er du altid velkommen til at række ud.

Mange tak for din anbefaling, det betyder meget for os alle.

Styr på selv detaljer

Min familie anvendte Japan Specialisten til vores individuelle 3 ugers rejse rundt i Japan. Vi valgte selv ruten, men de sørgede for fly, hoteller og for at den indenlandske transport i Japan hang sammen. Stort tak til Japan Specialisten for en helt igennem velplanlagt rundrejse. Alt klappede og selv detaljer som valg af sædepladser i togene var gennemtænkt, så vi fik optimal bagageplads. Vi vil selv vælge Japan Specialisten næste gang vi rejser til Japan og kan varmt anbefale dem for andre. Mvh Familien Andersen

18. juli 2024

Kære Niels,

Vi er både taknemmelige og stolte, over at have været en del af dig og din families store eventyr!

Vi er glade for at alle detaljer gik, som vi sammen havde planlagt, og vi ser frem til at at hjælpe jer med at skabe jeres næste rejse.

Hvis I har spørgsmål eller brug for rådgivning undervejs, så ved I hvor I har os.

TAK for god rådgivning

TAK for god rådgivning! :o)

12. juli 2024

Besvarelse fra Japanspecialist - Denmark

Du er altid mere end velkommen hos os Lonny :o)

Mange tak for dine venlige ord, de varmer herinde!

Japanspecialist teamet

Super god oplevelse min søn og jeg har…

Super god oplevelse min søn og jeg har haft ved at rejse med Japanspecialisten.
JS har en stor grad af indsigt og erfaring i Japan - og vores rejsekonsulent sammenstøbte en rejse præcis ud fra vores ønsker og behov jf vores økonomi.
Vores tre ugers rejse til forskellige områder af Japan levede 85-90% op til vores forventninger. Vi havde en fuldstændig fantastisk rejse med så mange oplevelser og input.
Jeg kan på det allerbedste anbefale Japanspecialisten og det er helt sikkert dem jeg vil tage fat i igen, når jeg skal tilbage til Japan og hvis jeg får brug for hjælp til planlægning og booking, som jo virkelig gør det hele meget nemt og lettilgængeligt.

4. juni 2024

Kære Cathrine,

På vegne af hele teamet, så er vi utroligt stolte og glade, over at modtage dine rosende ord og at kunne have bidraget, til denne oplevelse for dig og din søn.

Vi håber at det har været en uforglemmelig rejse for jer, og en unik oplevelse som I vil mindes for evigt.

I er altid mere end velkomne hos os, og vi ser frem til at sammen at planlægge jeres næste rejse.

God oplevelse!

JapanSpecialisten hjalp mig med at planlægge min tur til Japan. Jeg var i Tokyo, Hakone, Hiroshima og Kyoto.

Der var styr på det hele ifht. hotel, fly og transport indenfor Japan grænser.

1. maj 2024

Kære Morten,

Mange tak, for din positive feedback!

Det er skønt for os at høre, at du har nydt din rundrejse og dine mange oplevelser på vejen :)

Hvis du endnu ikke har nået at se alle de steder du drømmer om, så er vi her altid for at hjælpe dig.

Endnu en gang, velkommen hjem!

En fantastisk tur til Japan
Tak til Hikari for en særdeles velplanlagt rejse rundt i Japan med ophold på velbeliggende og skønne hoteller. Vores ophold på en Ryokan i Takayama blev også en uforglemmelig oplevelse på alle måder. Transporten, primært med tog, var planlagt ned til mindste detalje og alt klappede takket være det instruktive materiale leveret i forvejen.
Mange, mange tak for en uforglemmelig rejse!

19. maj 2024

Kære Marianne,

Tusind tak for jeres rosende ord! Det er vores absolutte stolthed, at kunne have bidraget til jeres uforglemmelige rejse!

Vi er rigtig glade for at både indlogeringen og logistikken fungerede som det skulle, og at I har fået nogle store oplevelser med på vejen.

Vi ønsker jer alle et stort velkommen hjem herfra!

Hele Japanspecialist Teamet

Tak for en dejlig tur til Japan

Tak, til Hikari for en super fin planlagt tur rundt i Japan med tog. Alt klappede og fungerede efter planen, så vi følte os godt klædt på til bare at suge til os af alle de forskelligartede oplevelser, som Japan byder på. Af de store byer var Tokyo vores favorit. Her så vi bl.a. sumobrydning, og fik flere sjove oplevelser i små lokale restauranter.
Tager gerne til Japan igen - næste gang vil vi overveje at leje bil for at komme lidt mere rundt i naturområder.

11. maj 2024

Kære Anette,

Tusind tak for din flotte tilbagemelding, det er skønt at høre om alle jeres autentiske oplevelser!

Vi sætter pris på alle jeres detaljer, da det er dette som hjælper os til altid at blive bedre.

I er altid velkomne hos os og I rækker bare ud, når I er klar til at planlægge jeres kør-selv rejse. Så finder vi i fællesskab den rigtige rute, til jeres næste eventyr i Japan.

Har I nogen spørgsmål i mellemtiden, så er vi her selvfølgelig også stadig for jer.

Vi håber at I er kommet rigtig godt hjem, og ønsker jer begge en fantastisk sommer!

Uforglemmelig rejse

Vi havde en fantastisk tur med skønne hoteller, der var tilpasset vores ønsker og præferencer, nærmest som om de kunne læse vores tanker i forhold til hvad vi syntes om. Både i forhold til beliggenhed, atmosfære og stil. Særligt vores ryokan i Takayama var helt ekstraordinært og noget vi aldrig vil glemme. Alt transporten var planlagt til punkt og prikke og kørte som smurt, det eneste der lige kunne nævnes var at et enkelt busskift foregik midt ude i ingenting og vi måtte vente ved et stoppested lige ud til en stor vej. Ligeledes stor ros for at foreslå et stop i Kamikochi, som vi ligeledes sent vil glemme for den smukke natur. Alt i alt en uforglemmelig rejse, hvor vi følte os trygge og taget hånd om, når der var uforudsete ændringer, som da vores Hida Wide Alps Pass pludselig blev suspenderet. Japanspecialist var lynhurtigt på pletten med alternativ transport.
Tak for en skøn ferie!

8. maj 2024

Kære Sophie,

Det er så fantastisk for os at høre, at I har haft sådan en uforglemmelig tur!

Vi er både glade og taknemmelige, for at have været en del af alle de smukke minder, som I tager med jer ud i fremtiden.

Skulle I nogensinde få brug for vores råd eller assistance, så er vi kun én besked væk.

Tusind tak for jeres ord, fornøjelsen var helt på vores side!

Hele Japanspecialist Teamet

Virkelig fin planlægning af vores…

Virkelig fin planlægning af vores rejse, alt fungerede så godt, gode hoteller, fin vejledning i at komme fra by til by med tog og busser, samt diverse info som vi havde brug for.
Vi kan bestemt godt anbefale Japan specialisten.

9. maj 2024

Kære Dorte,

Tusind tak, fordi du har valgt at dele dine oplevelser.

Vi er så glade for at høre om jeres dejlige minder, og det er vores fornøjelse, at have været en del af jeres rejse.

Vi håber at I er kommet rigtig godt hjem og nyder den danske sommer!

Japanske Alper

En fantastisk oplevelse, vi har rejst meget i hele verden men denne tur var helt unik, specielt turen gennem Kurobe Passet og værelset med privat onzen i Tateyama var en stor oplevelse. Planlægningen af de mange forskellige transportmidler fungerede perfekt og da der var en lille fejl blev den rettet på ti minutter efter et opkald til Japanspecialisten. Stor tak til Hikari og resten af teamet.

10. maj 2024

Kære Lars,

Tusind tak for din fantastiske feedback.

Det er så skønt for os at høre, at I har haft sådan en unik og oplevelsesrig rejse!

Vi gør altid vores bedste, for at være til stede i alle situationer, men det er altid skønt at høre, at det har bidraget til helheden af jeres tur.

Endnu en gang, rigtig hjerteligt velkommen hjem!

Perfekt planlagt tur af Hikari

Hikari fra Japanspecialisten planlagde en fantastisk tur i Japan. Det var vores første besøg i Japan, men ikke det sidste. Hikari havde planlagt det hele for os, inkl. forslag til hvad vi kunne se når vi kørte rundt selv, alt klappede og fungerede perfekt.
Vi glæder os til at komme afsted igen og med jer, tak for en fantastisk tur.
Bedste hilsener Mette og Ole Madsen.

13. april 2024

Kære Mette og Ole,

Tusind tak for jeres dejlige ord, de er mere end værdsat.

Vi er så glade for at høre at I har haft sådan en fantastisk rejse, og for at vi har kunnet bidrage til dette!

I ved at I er altid velkomne hos os, og vi glæder os til at planlægge jeres næste tur sammen.

Vi håber at I er kommet rigtig godt hjem, og endnu en gang, tak for at I har taget jer tiden.

Hele Japanspecialist Teamet

Rigtig god individuel tur arrangeret af Japanspecialisten

Det var min første tur i Japan og jeg fik turen arrangeret af Japanspecialisten som en individuel rejse, ud fra de byer/steder jeg ønskede at besøge og andre præferencer - det fungerede virkeligt godt.

23. april 2024

Kære Simon,

Vi er glade for at høre, at du havde en god første rejse til Japan, og at turen levede op til dine forventninger.

Vi håber at du er kommet godt hjem, du er altid velkommen til at række ud til os.

Uforglemmelig rejse til Japan

Vi havde købt en rejse, hvor JP på baggrund af et møde med os fik styr på vore præferencer. Derefter udarbejdede de en rute, bestilte hoteller og transport. Alt gik som smurt, og vi havde en uforglemmelig rejse til Japan, som vi helt sikkert skal tilbage til!

4. april 2024

Kære Per,

Tak for dine venlige ord, det betyder meget for os.

Det er skønt at høre at I har haft en uforglemmelig rejse, så er vores mål opnået!

I er altid velkomne hos os, uanset om I har spørgsmål, eller ønsker inspiration til jeres næste rejse.

Igen, hjerteligt velkommen hjem til jer begge!