Vi havde booket Storby og Strand. Vi boede på nogle fine hoteller i Tokyo, Kyoto og Naha med virkelig god beliggenhed. En del af vores ophold blev aflyst, fordi færgen til Tokashiki blev af... Se mere
Japanspecialist er et globalt rejsebureau, samt en del af JTB Corporation. Vi har årtiers ekspertise med fokus på Japan, og med en dyb kærlighed til landets kultur, tilbyder vi autentiske og uforglemmelige ture, til alle typer rejsende. Vi garanterer en 360-graders tilgang og skaber unikke, skræddersyede oplevelser. Dette omfatter både fly, indkvartering, guidede ture, udflugter og andre skræddersyede arrangementer. Som officiel Japan Rail Pass-distributør, giver vi dig også adgang til det uovertrufne japanske jernbanesystem.
Vester Farimagsgade 1, 1. sal tv., 1606, København, Danmark
- +45 3345 4004
Svarer typisk inden for 24 timer
Vi brugte Japanspecialist til at organisere vores rejse
Vi brugte Japanspecialist til at organisere al indkvartering og diverse transport rundt i Japan. Det gjorde de fremragende! Gode hoteller hele vejen, togbilletter og forslag til diverse afgangstider, som bare sad lige i skabet hver gang. God medfølgende beskrivelse af de ting som er værd at lægge mærke til i Japan. Alt i alt en velsammensat oplevelse og ikke mindst var turen fantastisk.
Vores første rejse til Japan.
Vores første rejse til Japan blev en fantastisk oplevelse med hjælp fra Japan specialisten som havde lavet et program ud fra vores ønsker. Det spillede bare, tak for det.
Fantastisk rejse til Japan over jul og nytår
Min familie og jeg (4 personer i alt, børn på 17 og 22) er nyligt hjemkommet fra en fantastisk rejse til Japan, arrangeret af JapanSpecialist.
Vi har fået god vejledning under planlægningen, med fokus på vores ønsker og behov, hurtigt svar på alle henvendelser, og grundig information om alle vigtige detaljer og rejsetips. Alt har været meget velplanlagt, med plads til fleksibilitet de rigtige steder.
Hotellerne har været virkelig gode, og særligt et Ryokan-ophold i Hakone henover juleaften var helt fantastisk!
JapanSpecialist får vores varmeste anbefaling!

Besvarelse fra Japanspecialist - Denmark
Vi har kun det bedste at sige om Japanspecialisten
Vi har kun ros til Japanspecialisten og ikke mindst Hikari, som lavede et supergodt og detaljeret program ud fra vores ønsker. Vi kan kun anbefale Hikari og Japanspecialisten til at planlægge dine rejser til Japan

Mine 2 rejser med Japanspecialisten
Mine 2 rejser med Japanspecialisten i 2012 og 2025. Var på alle måder fantastiske med høj service med bestilling og 2 fantastiske rejseledere med stor viden om Japan. Kun stor ros med 2 Japan rejser med mange minder. 🥰 🇯🇵

Besvarelse fra Japanspecialist - Denmark
Jeg har kun gode ting at fortælle om…
Jeg har kun gode ting at fortælle om vores oplevelse med japanspecialisten.
De var virkelige hjælpsomme og Ebbe var en stor hjælp med rådgivning.
Det var vores første tur til Japan og vi kendte derfor ikke til særlig meget. Så han fik lavet en god rejse for os - samtidig med at lytte til vores ønsker

Besvarelse fra Japanspecialist - Denmark
Tur med meget god hotellet
Vi havde booket Storby og Strand.
En del af vores ophold blev aflyst, fordi færgen til Tokashiki blev aflyst pga. bølger, hvilke åbenbart jævnligt sker om sommeren. Vi ville gerne have kendt denne risiko på forhånd, så vi kunne have valgt anderledes. Det var en stor del af turen at besøge Tokashiki.
Aflysningen blev håndteret fint af den Japanske samarbejdspartner, men vi hørte ikke mere fra Japaneksperten, hverken under resten af opholdert eller efter hjemkomsten.

Besvarelse fra Japanspecialist - Denmark
Fantastisk viden og service niveau
Fantastisk viden og service niveau. Intet spørgsmål var “dumt” og vi mødte kun hjælpsomme mennesker, som interesserede sig for vores behov.

Kør-selv på Hokkaido
Med blot 3 ugers varsel arrangerede Japanspecialisten en kør-selv-rejse for os på Hokkaido af 1½ uges varighed. Det hele - billeje, hotelovernatninger, flybilletter og transfer – spillede sammen, som det skulle. Vi valgte at tage 2-3 overnatninger per hotel, så der var bedre tid til at se lokalområderne. En fin oplevelse.

Kombirejse til Sydkorea og Japan
Vi søgte en rejse til Sydkorea og Japan, hvor udeliv/naturoplevelser, kunst og kultur var vores hovedinteresser. Japanspecialist udarbejde et helt detaljeret program til os, så vi let og ubesværet kunne rejse rundt. Vi fik til fulde de oplevelser vi ønskede - og mere til. Det var en fornøjelse at rejse med Japanspecialist og vi giver de varmeste anbefalinger herfra.

Besvarelse fra Japanspecialist - Denmark
En perfekt rejse i trygge hænder
Japanspecialisten planlagde en perfekt rejse for vores familie på 4 personer til Sydkorea og Japan. Rejsekonsulenten var god til at svare på spørgsmål forud for afrejse, og alting klappede som planlagt undervejs lige fra flyrejsen til skift mellem hoteller og transport med fly, tog og minivans. Det var virkelig rart at føle sig i trygge hænder, så vi kunne koncentrere os om at nyde oplevelsen og samværet med hinanden.

Tak til Japanspecialisten
Rejsen var yderst veltilrettelagt og skønt at nyde ferien uden at bruge tid på planlægning og finde ud af diverse muligheder for transport mellem overnatningssteder. Transfer fra og til lufthavne, billetter til tog, Shinkansen var indkluderet i rejsen. Vores rejse bestod af overnatninger i Tokyo, videre til Hakone, videre til Hiroshima, videre til Kyoto. Vi fik gode input til oplevelser på alle destinationer. Turen sluttede vi af med skiløb i Rusutsu i Hokkaido og her arrangerede Japanspecialisten indenrigsflyvningen og transfer. Vi har stor tillid til Japanspecialisten, som arbejder professionelt og der var altid hurtig tilbagemelding/opfølgning, hvis vi havde spørgsmål til vores rejse.

Virkelig fantastisk rejse til Japan
Super godt planlagt og udført grupperejse til Japan. Fantastisk rejseleder, meget vidende og hjælpsom. Vi skal sikkert afsted til Japan igen med JapanSpecialisten.

Besvarelse fra Japanspecialist - Denmark
Vi er lige kommet hjem fra 3 uger i…
Vi er lige kommet hjem fra 3 uger i Japan. Rejsen var arrrangeret af JapanSpecialisten, og de lever op til deres navn. Gode hoteller, grundig materiale tilsendt inden afrejse og en venlig betjening, når vi havde spørgsmål inden rejsen. Vi rejste selv rundt og det var intet problem. Den japanske befolkning er utrolig hjælpsomme og gennem JS havde vi købt billetter til de forskellige togrejser. Vi skal helt sikkert til Japan igen og det bliver igen med JS som arrangør.

Skøn studietur
Japanspecialisten har for tredje år i træk lavet en helt fantastisk studietur til vores 3g-elever. Vi startede i Kyoto, hvor vi i år så Sølvpavillonen, Nijo slottet og Kiyomizu-dera templet. Vi var også i Nara, hvor vi besøgte Tōdai-ji, Nara Park og Kasuga Taisya. Vi tog Shinkansen til Tokyo, hvor vi var i Sky Tree, Team Lab Planets, MOT og som souvenir fik eleverne købt japanske knive i Kappabashi gaden. En skøn tur!

Besvarelse fra Japanspecialist - Denmark
Tak til Japanspecialisten for fantastisk rejseforslag og planlægning…
Tak til Japanspecialisten for tilrettelæggelsen af vores familietur til Japan. Ved ikke, hvad vi havde forestillet os, men vi er blevet blæst bagover af Japan. Fra fest, storby og lyd og menneskemængde i Tokyo, ro, ryokans, varme bade og Stillehavet i Izu-kogen, til hyggelig bjergbystemning,og frilandsmuseum i Takayama til tehusekvarterer i træ, geishaer og templer og haver i Kanazawa, grum atombombehistorie i Hiroshima, Miyajima, og sluttede i Kyoto med turister, smuk natur, templer, bambusskov og røde porte og et smut til Osaka for storby, markeder og en fantastisk solnedgang fra Umeda-bygningen. Vi er fyldt op af gode minder og vender helt sikkert tilbage til Japan. Japanspecialisten gjorde det nemt at rejse rundt for os, så vi kunne koncentrere os om at opleve, og alt klappede bare!

Besvarelse fra Japanspecialist - Denmark
En rigtig god tur med Japanspecialisten.
Vi er lige kommet tilbage fra en rigtig god 16 dages tur til Japan. Vi valgt Japanspecialisten for at være sikker på ikke at løbe ind i nogen problemer. De har stået for booking af flybilletter, hoteller, og transport mellem disse, alt sammen sammensat baseret på hvad vi havde ønsket.
Det har alt sammen fungeret upåklageligt og uden større problemer. Hotellerne lå alle tæt på offentlig transport, som gjorde det meget nemt at komme rundt, og de var alle ordentlige.
Der medfulgte en guide til hvordan man skal gebærde sig, og hvad man skulle forvente, og det var godt til dem der ikke kendte meget til destinationen i forvejen.
Vi var tilfredse, så det nedenfor er bare lidt feedback til Japanspecialisten om nogle småproblemer vi løb ind i. Ikke decideret med japanspecialisten, men noget man måske kan give lidt mere info om.
Hvis vi skulle finde noget der kunne forbedres, så kunne der måske godt have været lidt mere vejledning til transport. Sammen med Shinkansen billetterne der fungerede helt fint, havde vi f.eks fået et Kansai area pass med. Med Japans jungle af forskellige private operatører af offentlig transport, løb vi konstant ind i at det ikke fungerede til det ene eller det andet, fordi det var udstedt af et andet selskab. Vi havde også selv forsøgt f.eks at få subway passes, og løb ind i de samme udfordringer. Vi havde heldigvis også fået erhvervet os Suica kort i lufthaven, og det fungerer til alt, så fremover skulle man nok bare anbefale rejsende at anskaffe sig sådan nogle.
At gå forvirret rund på gigantiske stationer, og konstant få at vide at det er et andet selskab, og at deres bås er på den anden side af stationen, var for frustrerende for os, og der er meget få der taler engelsk, så der er ikke meget hjælp at hente. Det bare et kunne skanne et kort alle steder gør alt meget nemmere.
Det er et gennemgående tema, da vi også havde fået biletter til limousine bus fra lufthavn til hotel, men havde ret store problemer med at finde de rigtige busser. Her kunne det have været godt med lidt guidning. Jeg er en ung mand med et godt hoved på skuldrene, og som også kan en smule japansk, men man er godt rundt på gulvet efter en så lang flytur, og jeg er sikker på at min mor, aldrig havde fundet den bus selv.
Nu havde vi sat os meget ind i hvad vi gerne ville se i diverse byer i forvejen, så det fungerede helt fint bare at have planlagt en specifik mængde dage på hvert sted. Har man dog ikke det, og ved man ikke helt hvad man skal forvente, kunne det nok have været fordelagtigt hvis der var en form for hjælp til hvad der var værd at se og lave. Det er dog også muligt at man kan få dette, hvis man spørger efter det, men det var ikke rigtig relevant for os.
Da vi var i Japan kom der også varsel om at megajordskælv og store tsunamier kunne forekomme, og oplevede også selv mindre jordskælv. Jeg var selv i stand til at finde den tilstrækkelige information, men der kunne nok godt have været inkluderet en smule mere om hvordan man skal forholde sig og agere. Det var f.eks ret svært at finde lokal information for der hvor man befinder sig, da næsten alt lokalt er på japansk.
Alt i alt en god rigtig oplevelse, og Japanspecialisten fungerede helt fint for os.

Fantastisk oplevelse
Vi er netop kommet hjem fra vores første rejse til Japan.
Vi valgte Japanspecialisten til, at sammensætte rejsen med 16 overnatninger ud fra vores ønsker.
De bookede alt, flybilletter, hoteller, shinkansen billetter osv. Vi fik en udførlig rejseplan tilsendt med togtider, skift på de forsk stationer og alt har bare fungeret.
Så TAK for denne tur som bragte os til Kyoto- Kamakura- Hakone- Osaka og tilsidst Okinawa.
Vil til hver en tid anbefale andre at benytte Japanspecialisten

Kæmpe anbefaling herfra!
Var afsted i sommeren 2023 og havde en fantastisk tur! Det kan være uoverskueligt at planlægge en 17 dages tur til et land som Japan, men jeg synes, at turen vi bestilte var helt i top. God kommunikation, masser af gode tips og gode "vejledninger" fra Japansp. gjorde hele turen super overskuelig og dejlig nem. Vil helt sikkert bruge Japanspecialisten igen!