Japanspecialist - Denmark Anmeldelser

Vester Farimagsgade 1, 1. sal tv., 1606 København, DK

Lige kommet hjem efter små 3 uger i Japan med afslutning i Singapore. Japanspecialisten lever op til deres navn. Perfekt arrangeret tur med alt fra transport - logistik og indkvartering. Personl... Se mere

Japanspecialisten har for tredje år i træk lavet en helt fantastisk studietur til vores 3g-elever. Vi startede i Kyoto, hvor vi i år så Sølvpavillonen, Nijo slottet og Kiyomizu-dera templet. Vi var og... Se mere

Vi er lige kommet hjem fra 3 uger i Japan. Rejsen var arrrangeret af JapanSpecialisten, og de lever op til deres navn. Gode hoteller, grundig materiale tilsendt inden afrejse og en venlig betjening, n... Se mere

TAK til Japanspecialisten for en perfekt arrangeret rejse. Vi fik opfyldt vores drømme og set og oplevet Japan med landets forskelligheder fra by til land. Vi bevægede os gennem landet med tog, færge,... Se mere

1. Rejsearrangør
  2. Kulturrejseudbyder
  3. Rejsebureau
  4. Rejseselskab

Japanspecialist er et globalt rejsebureau, samt en del af JTB Corporation. Vi har årtiers ekspertise med fokus på Japan, og med en dyb kærlighed til landets kultur, tilbyder vi autentiske og uforglemmelige ture, til alle typer rejsende. Vi garanterer en 360-graders tilgang og skaber unikke, skræddersyede oplevelser. Dette omfatter både fly, indkvartering, guidede ture, udflugter og andre skræddersyede arrangementer. Som officiel Japan Rail Pass-distributør, giver vi dig også adgang til det uovertrufne japanske jernbanesystem.

• Vester Farimagsgade 1, 1. sal tv., 1606, København, Danmark

• +45 3345 4004

Svarer typisk inden for 24 timer

71 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Tak for skøn rundrejse

Vi er lige hjemvendt fra skøn rundrejse i Japan. Alt var så flot planlagt og tak for dette. Vi kan varmt anbefale Japan og jer som arrangør. Mvh. Jytte og Poul.

2. april 2024

Kære Jytte, Poul & Gurli,

Velkommen hjem og mange tak for jeres venlige ord!

Det betyder rigtig meget for os, og vi sætter pris på at I har taget jer tiden.

I er altid velkomne hos os, til enhver tid.

De bedste hilsner,

Hele Japanspecialist teamet

Fint program

Jeg bestilte rejsen gennem Japanspecialist efter en telefonopringning og et tilbud.
Tilbuddet var, som vi gerne ville have det. Vi er min kone og mine to voksne sønner.
Rejsen omfattede flybilletter og hoteller. De første togbilletter skulle ligge på vores første hotel. Det gjorde de også. Derudover var der Japan Rail Pass, som gjaldt til alle tog på Japan Rail. Vi skulle selv sørge for at bestille pladsbilletter, men det blev en rutine, som vi hurtigt kom ind i. Rejsen omfattede besøg i en Ryokan i Izu Kogen, hvor vi sov på tatami måtter. Desuden var der inkluderet en overdådig japansk aftensmad og en ligeså japansk morgenmad. Det var nok turens højdepunkt.
Vi havde selv lavet en plan for hvilke seværdigheder, vi skulle se hver dag, og den plan holdt.
Ifølge planen fra Japanspecialist ville vi blive afhentet på hotellet i Kyoto og kørt til lufthavnen. Vi ville få besked aftenen før på en sms. Det blev lidt spændende, for vi brugte Japansk SIM datakort, så jeg ville ikke kunne læse en almindelig sms. Heldigvis fik vi besked over Whatsapp, som virkede med det japanske data SIM kort.
Jeg skal lige tilføje, at vi fløj med KLM, som var flinke til at holde os opdateret hele tiden. KLM kommunikerede også med sms over Whatsapp.
Hotellerne ventede os, og der var ingenting i programmet fra Japanspecialist, som svigtede.

20. marts 2024

Besvarelse fra Japanspecialist - Denmark

Kære Hans og familie. Tusind for jeres anmeldelse af vores indsats og tak for at dele generøst af jeres rejseoplevelser. Det er vores mål at gøre det enkelt og dejligt at opleve alle de fascinerende sider af Japan og som I viser, er der mange små pratiske detajler at arbejde med, når hele familien skal gå på opdagelse i en anden kultur. Det er altid en glæde at få jeres egne planer til at holde - vi glæder os til hjælpe jer næste gang også. Venlig hilsen - Japanspecialist

Kompetent og imødekommende personale

Vi er blevet betjent af et kompetent og imødekommende personale, som på en konstruktiv måde har planlagt rejsen, som vi har ønsket det.
Der er kort responstid, og der bliver svaret på spørgsmål, og der leveres i overensstemmelse med aftaler.
De valgte leverandører, fly, hoteller etc. har leveret service på et højt niveau.

6. april 2024

Hej Jens
Tusind tak for din fine og præcise anmeldelse, og tak for din anerkendelse af vores responstid. Mens vi skræddersyer rejsens mange detaljer, holder vi altid stort fokus på at svare hurtigt, fordi vi ved hvor vigtig en tid planlægningen er for alle de oplevelser man glæder sig til - og som Japan er så rig på. Vi håber at planlægge samme med dig en anden gang 😊 Med venlig hilsen Japanspecialist

Super rejsearrangør 😀.

Super kompetent rejsearrangør. Arrangerede for os som familie fra Tokyo til Kyoto samt diverse udflugter i Tokyo og Kyoto. Alt klappede og fungerede perfekt, og skal du til Japan, er det de helt rigtige at få hjælp af 🇯🇵👍.

5. marts 2024

Kære Kaj
Tusind tak for dine stjerner – vi arbejder altid målrettet med detaljerne i rejsen, både jeres faste planer i Tokyo og de oplevelser vi arrangerer for for jer i Kyoto. Dejligt at se at det lykkedes – og I er mere end velkomne næste gang. Venlig hilsen Japanspecialist

Køreferie i Japan

Det var anden gang, vi har bestilt via Japanspecialisten.
Vi bestilte 1 måneds køreferie i Japan gennem Japanspecialist (tidl. Japanspecialisten) og havde en fantastisk tur.
De søde medarbejdere (især Morten, Martin, Bjarke og Ebbe) var søde og hjælpsomme med planlægning, selvom vi var nogle besværlige kunder, der ville have en speciel tur, og ikke en "fra hylden". Selv da der var en udfordring på turen (en bookning, der var anderledes end den, vi troede og havde betalt for), fik de hurtigt ordnet et alternativ.

2. november 2023

Kære Sidse
Tak for din anmeldelse og for at dele ud af dine rejseerfaringer. Vi arbejder altid målrettet med alle rejsens udfordringer og Japans utrolige detaljer, også efter afrejsen i jeres tilfælde.
Derfor glæder det os naturligvis, at al vores fælles planlægning tilsammen blev til en fantastisk tur for jer 3. Og I er naturligvis mere end velkomne igen – også en tredie gang.
Med venlig hilsen - alle fra Japanspecialisten

Japanspecialisten gør drøm til virkelighed

Japanspecialisten og særligt Ebbe Vincentzen organiserede og gjorde vores drømmetur til Japan mulig! Vi blev rådgivet på bedste vis, og havde en fremragende dialog om et land vi aldrig havde besøgt. Da vi ankom, var vi stadig i dialog med JS som sørgede for, at et ikke så rent hotelværelse blev opgraderet uden bøvl til et væsentligt bedre.
Kan på det varmeste anbefale Japanspecialisten til at gøre drømmeturen til en drømmerealitet, vi nød hvert skridt og hvert sted som de havde arrangeret især der, hvor man normalt ikke selv ville være kommet til :-)

30. oktober 2023

Besvarelse fra Japanspecialist - Denmark

Kære Anne Katrine – tak fordi du har taget dig tid til en anmeldelse, og tak for hver aog en af stjernene. Vi arbejder altid målrettet med alle detaljer og drømme, så de bliver virkelige både før og under rejsen. Derfor er det meget tilfredsstillende at jeres planlægning var vellykket og at vores indgriben undervejs også lykkedes. Men i sær er vi glade for at det lykkedes jer at komme længere ud i det fascinerende Japan - I skal være velkomne igen. Med venlig hilsen Japanspecialisten

Opmærksomhed overfor de mange detaljer, der udgør en optimal rejseoplevelse

Vi har i ArkiTours consulting samarbejdet med Japanspecialisten om en grupperejse for 25 personer fra byggebranchen til Japan. Grundighed og opmærksomhed overfor de mange vigtige detaljer gennem hele planlægningsprocessen var på et højt niveau. Samtidig oplevede vi et overblik og et engagement, der altsammen betød, at vi var trygge ved at begive os ud i et ambitiøst program på egen hånd. Vi glæder os til det fremtidige samarbejde om nye programmer og rejser.

12. oktober 2023

Besvarelse fra Japanspecialist - Denmark

Kære Pia – tusind tak fordi du tager dig tid til at anmelde os, og tak for bemærke vores arbejdsindsats. Men især tak for samarbejdet. Vi fokuserer altid på planlægningsforløbet og på succeskriterierne for rejsen – men specielt for professionelle grupperejser, hvor der er flere stakeholdere og ambitiøse målsætninger er samarbejdet afgørende for at vi lykkedes – også næste gang. I er meget velkomne - mvh Japanspecialisten

Grupperejse april 2023

Grupperejse april 2023. Udmærket rejseprogram med god balance mellem interessante ture i gruppen og tid på egen hånd. Rejselederen var velinformeret og velbevandret i japansk kultur. Han virkede dog ofte meget stresset, kom med spydige bemærkninger hvis nogen bad om at få noget gentaget, og blev nærmest vred hvis nogen i rejseselskabet kom til at lave fejl i forhold til japansk etikette. Så den hopper vi ikke på igen. Vi fik dog mange gode oplevelser og er begejstrede for Japan. Dårligt hotelvalg i Kyoto var en uheldig afslutning på en ellers god rejse.

Kære kunde
Tak for din anmeldelse. Vi siger tak for alle 3 stjerner og er glade for at rejseprogrammet var vellykket og at rejselederen var kompetent. Det har stor prioritet for os som professionel grupperejsearrangør. Vi er naturligvis kede af du har oplevet at rejselederen var stresset, og at det haft negativ indflydelse på din oplevelse. Det vægter vi også højt, og selv om rejselederens overskud kan hænge sammen med programmet og sammensætningen af gruppen, stiller vi høje krav til vores rejseledere, og deres positive formidling. Derfor takker vi for dine input, som har vi taget med i vores fortsatte udvikling af grupperejser til det fantastiske Japan. Fordi vi håber byde dig velkommen på en Japan rejse en dag igen. Med venlig hilsen Japanspecialisten

Fantastisk tur til Japan

Fantastisk arrangeret tur til Japan som levede fuldt op til vores forventninger. Vores rejseleder var meget vidende og informativ om Japans kultur og historie.

15. november 2023

Besvarelse fra Japanspecialist - Denmark

Kære Marianne og Jarl. Tak fordi I har taget jer tid til at skrive denne anmeldelse og dele jeres gode oplevelser. Det glæder os, og vi har givet den videre til vores rejseleder, som heldigvis har sagt ja til at lede grupperejser til nye, interessante destinationer for Japanspecialisten. Vi glæder os derfor til at se jer igen. Mvh. Japanspecialisten

Veltilrettelagt rejse på egen hånd i Japan!

Fantastisk rejse på egen hånd i Japan.
Vi er nu vel hjemme igen efter en fantastisk og veltilrettelagt rejse i Japan "På egen hånd". Alt klappede og var tilrettelagt som aftalt. Hotellerne var gode og "øvrige billetter til diverse" lå klar på hotellerne som aftalt når vi ankom. I vores rejsemateriale, som vi modtog i god tid inden rejsen, var der sågar beskrevet detaljerede gå-rute eller metroturen fra hotel til togstationer/lufthavne, hvilket gjorde det meget trygt når vi skulle rejse videre fra en by til en ny destination. Det satte vi stor pris på! Rigtig god service :-) Der var også en mindre flytidsændring på 5 min på en indenrigsflyvning, hvorefter der lå nye billetter klar i receptionen på hoteller, samt en opfølgende mail i min inbox om ændringen.
Som sagt så var vi meget glade for rejsen og forløbet. Eneste minus, var den ændrede procedure hos Japanspecialiste, hvor det ikke længere er så nemt at få telefonisk kontakt med nogen på kontoret. Forsøgte - uden held, at ringe et par gange inden afrejse med nogle konkrete spørgsmål om udflugter. Så med den erfaring var jeg en smule nervøs for at vi under rejsen skulle få behov for akut hjælp (alarmtelefon) og ville være henvist til at sende en mail. Men det blev så gudskelov ikke aktuelt.

17. oktober 2023

Kære Thomas
Tak for din anmeldelse - vi er glade for at dine oplevelser i Japan klappede som vi havde aftalt og at alle dokumenterne var klar i god tid. Vi arbejder konstant for at holde et højt niveau på detaljerne i forberedelserne, fordi vi ved at planlægningen er en stor del af rejsen.
Til din information, så er vi konstant til stede på vores email, som vi overvåger – også i weekenderne, netop for altid at kunne træde til nødsituationer for vore gæster i Japan. Vi er lige som du glade for at det ikke blev nødvendigt på din rejse.
Vi forstår godt behovet for bare at gribe telefonen for en snak om rejsen, men i en periode i 2023 var efterspørgslen så høj, at der ikke var hænder til at svare på alle telefoner og alle mails samtidig. Derfor prioriterede vi mail kommunikation, fordi det er bedre til at holde fast i netop de detaljer der tit gør forskellen på rejsen.

Meget veltilrettelagt rejse til Japan

Vi har haft en fantastisk tur "på egen hånd" i Japan. Vi fik virkelig god vejledning fra Japanspecialisten, som så tilrettelagde turen efter vores ønsker. De sørgede for fly, transport til/fra lufthavn, railpass, endda anbefalinger til rejseplan og overnatning på nogle rigtig fine steder. I de store byer lå hotellerne tæt på togstation og i de små byer overnattede vi på ryokan og minshuku, meget autentisk og super charmerende. Vi er meget tilfreds og vil bestemt gerne rejse med Japanspecialisten igen.

29. oktober 2023

Kære Marianne.
Det varmer meget når vi her i Japanspecialist får beskeder som denne. Det glæder vores team at det daglige arbejde gør en forskel når vi sender gæster til Japan. Mange tak for din/jeres tilbagemelding og I skal være velkommen en anden god gang. Mvh. hele Japanspecialist kontoret.

Lige kommet hjem fra en fantastisk…

Lige kommet hjem fra en fantastisk ferie i Sydkorea - Japanspecialisten har været i topklasse lige fra vi henvendte os, altid behjælpelige, og indrettede ferien helt efter vores ønsker til flyselskab og beliggenhed, og de ramte bare plet - det valgte hotel var bare perfekt, transfer-tider var superfine, de havde endda arrangeret taxa til/fra lufthavn på destinationen - alt til en meget rimelig pris :) det hele fungerede og vi havde bare sådan en god ferie

27. oktober 2023

Besvarelse fra Japanspecialist - Denmark

Mange tak for jeres mail.

Det glæder os rigtig meget her i Japanspecialist at læse jeres tilbagemelding.
Vi er et dedikeret team som netop arbejder målrettet på at alle vores gæster får en dejlig oplevelse i Japan.

Ligeledes også at selve turen forløber som forventet.
Igen, mange tak og I skal være mere end velkommen hvis jeres tanker skulle falde på endnu en Japan oplevelse.
Mvh. os alle på kontoret – Japanspecialist.

Upålidelige rejsevejledninger

Da vi tidligere med gode erfaringer har fået arrangeret "rejse på egen hånd" hos JapanSpecialisten henvendte vi os endnu en gang med ønske og egne forslag
Efter 4 uger fik vi tilsendt en på papir god rejseplan med oplysninger om fly, tog og hoteller. Uheldigvis var der på flybillet stavefejl i navn. Hvilket vi straks påpegede. Medarbejder hos JS mente, det var uden betydning og hvis navnet skulle rettes, ville det medføre yderligere udgift for os. Dette ville vi ikke acceptere. Ved mange telefon og mail henvendelser lykkedes det at få tilsendt flybilletter med korrekt navn og uden ekstra betaling for os.
Forståeligt nok var flytranporten til Japan med flere fly. Ved skift i både Tokyo og Munchen var der ikke taget højde for den tidskrævende procedure med ventetid på bagageudleveing, ny genindlevering og sikkerhedskontrol. Hvilket medførte, at vi hastede gennem lufthavnene og i allersidste øjeblik nåede de næste fly, som heldigves havde forsinket afgang
Alle tidsangivelser på tilsendte rutebeskrivelser fra JS er misvisende. Med GPS tager turen fra togstation til hoteller mindst 3 gange længere end angivet. I Hiroshima var det indtegnede hotel ikke det hotel, som JS havde booket. Her var ruten angivet til 5 minutter. Gåafstand til hotellet tog 35 minutter.
Papir er taknemmeligt. JS plan holder ikke i praksis.
Til ros var alle de af JS bookede 6 hoteller og ryokans af god standard og beliggenhed.

4. september 2023

Kære VG
Vi er naturligvis kede af at du finder din oplevelse med os til kun én stjerne. Vi arbejder målrettet med alle aspekter af rejsen til Japan – og derfor vil vi gerne til bunds forstå årsagerne til din oplevelse. Vi har derfor forsøgt at tage kontakt til dig - dels for at forstå de nærmere omstændigheder, dels for at gøre dine erfaringer brugbare for Trustpilots læsere.
Vi arbejder målrettet med give dig en drømmerejse til Japan – og det inkluderer problemfri flyskift hvor du som passager ikke skal håndtere din baggage. Her arbejder vil altid tæt sammen med flyselskaberne – og gen-checkin af din baggage er derfor som udgangspunkt utænkeligt – også for os. Vi har derfor brug for at få lov til at se på din sag, for at forstå nærmere hvad der er sket undervejs.
Vi udarbejder altid detaljerede dagsplaner, der med printede kort beskriver ruten eksempelvis fra station til hotel. Det vil derfor som udgangspunkt ikke være nødvendigt at bruge tid på sin egen GPS. Men er der sket en menneskelig fejl med hotelnavnet og kort undskylder vi naturligvis – og vi har som sagt søgt at få kontakt til dig også på dette punkt.
Det er heldigvis rigtigt at flyselskaberne er meget striske med sikkerheden og at navne i flybilletter derfor skal være stavet nøjagtig som de står i passet. Derfor KAN det give ekstra udgifter, som flyselskaberne pålægger os – men vi er glade for at det lykkedes med at rette jeres navne uden omkostninger for jer. Vi er også glade for at du hele rejsen igennem havde en god rejseplan, at du var tilfreds med hotellernes standard og deres beliggenhed.
Med venlig hilsen Japanspecialisten

Skrev til dem i november 2022 og…

Skrev til dem i november 2022 og ringede efter 4 uger da vi intet havde hørt fra dem. Beskeden var at der var mange før os. Gjorde dem opmærksom på at vi var klar på at købe en rejse igennem dem. Vi fik aldrig svar. Dårlig stil det er en ommer….

6. juni 2023

Kære Kenneth
Vi beklager meget at du har haft en dårlig oplevelse da du skrev til os i november 2022. Vi gør vores yderste for at betjene forespørgsler af alle typer vedrørende Japan rejser, men vi må i sandhedens interesse indrømme at i dén periode, hvor Japan lige havde åbnet efter deres Coronanedlukning, havde vi faktisk mere efterspørgsel end vi kunne håndtere. Vi vil altid gøre vores yderste for at besvare din henvendelse - og jeg har forgæves søgt at fremfinde din henvendelse, for at finde ud af om vi kan finde en forklaring på hvorfor din henvendelse ikke blev besvaret – men da jeg ikke har andet end ”Kenneth” at gå efter er det indtil videre ikke lykkedes. Men vi garanterer vi står parat til besvare din henvendelse i fremtiden, så snart din feriekalender tillader det og du ønsker en ’ommer’ :-)
Mange hilsener Japanspecialisten

Fantastisk rejseoplevelse

Planlægning af vores rejse "på egen hånd" fungerede godt, dog gav G7 topmødet i Hiroshima os lidt udfordringer, men JapanSpecialisten var hurtig med en løsning. En fantastisk rejseopleve.

10. maj 2023

Super dårlig kundeservice

Super dårlig kundeservice. Vi skrev til dem i rigtig god tid om en tur vi var interesseret i og fik så svar på, at den tur godt kunne lade sig gøre. Vi svarede at vi gerne ville gå videre med turen, men fik derefter ikke noget svar. Så ringede vi efter ca. 6 uger uden svar, og fik så at vide, at de desværre havde glemt vores samtale, og at det ikke kunne lade sig gøre alligevel. Useriøst arbejde.

23. maj 2023

Kære Astrid
Vi er utroligt ked af din oplevelse, og beklager at kommunikationen gik så skævt. Vi har forsøgt at gå tilbage i sagen, fordi det er helt afgørende for os at lære af vores fejl. Vi vil derfor gerne invitere dig til at tage kontakt, så vi kan undersøge nærmere, og evt rette på vore proccedurer. Hvad end årsagen er, undskylder vi dybt for din oplevelelser og håber at få chancen til at gøre det bedre for dig næste gang du har Japan-drømme.
Hilsen Japanspecialisten

Skøn rejseoplevelse 🌸

Jeg var med Japanspecialisten på en dejlig rundrejse i landet i marts/april måned 2023. Og jeg og mine rejsefæller havde 2 uger fyldt med spændende og smukke oplevelser. Vi besøgte nogle vidunderlige templer, haver, - så masser af smukt natur og spændende storbyer og hyggelige landsbyer. De fleste hoteller var fine og med gode beliggenheder, størst indtryk gjorde nok besøget på den traditionelle Ryokan med de varme kilder.
Alle måltider var en nydelse og meget autentisk, og vores rejseleder var dygtig med stor viden og indlevelse i den japanske kultur og hverdag. Jeg synes vi fik rigtig meget “value for money” og vil helt sikkert bruge Japanspecialisten igen, når næste rejse forhåbentlig igen går til Japan. 🌸⛩️🌸

19. marts 2023

Besvarelse fra Japanspecialist - Denmark

Kære Lene Kimura. Tusind tak - eller domo arigato - for de fine ord. Dejligt at høre, at I havde en oplevelsesrig tur til Japan, og at I gerne vil tilbage. Det er også et meget spændende land, der uden tvivl byder på mange muligheder - og ofte efterlader én med ønsket om at vende tilbage :) Mange hilsner Japanspecialist

Meget der kan forbedres

Vi valgte at bestille vores første rejse til Japan som en grupperejse med en dansk guide hos Japanspecialisten, fordi vi havde svært ved at overskue at tage til et land som Japan på egen hånd og regnede med at kunne få hjælp og råd med på vejen, men der var ikke megen hjælp at hente. Det var svært at komme i kontakt med Japanspecialisten og når de svarede på email eller opringning fik man at vide at de havde travlt og bedt om selv at finde ud af tingene. Det gjorde os utrygge og bekymrede, specielt fordi der er en del dokumenter der skal udfyldes og godkendes før man kan få lov at rejse ind i landet - plus at Japan har specielle regler for at medbringe medicin og vi begge havde behov for det. Ingen af delene fik vi hjælp til. Vores rejsedokumenter ankom også først en uge inden afgang, selvom der står på hjemmesiden at de kommer mindst 3 uger inden. Vi havde også fået lovning på at de kunne skaffe os billetter til Ghibli museet, men det kunne de ikke holde.
Vores guide på rejsen havde megen viden om Japan og var en god formidler, men havde desværre ingen tålmodighed med os som gruppe, der ikke vidste hvordan tingene fungerer i Japan. Han talte ofte nedladende til folk, når de stillede ham spørgsmål og kritiserede mange af de seværdigheder vi så. Det lagde virkelig en dæmper på stemningen at han opførte sig sådan. Han havde i øvrigt ikke altid styr på tingene, ledte os et par gange forkerte steder hen og kunne f.eks. ikke svare på hvordan man kunne få adgang til mobildata i Japan, for den slags brugte han ikke.
Ofte var der ikke sat nok tid af til at se seværdighederne, hvilket var en skam. Man måtte skynde sig gennem museer, borge og bydele og nogle gange var timingen bare helt gal, som da vi var i Harajuku kvarteret, mens alle butikkerne var lukkede. Der blev heller ikke givet meget tid til at kigge på souvenirs og de mange spændende og anderledes butikker. Der var utroligt mange spændende ting på programmet, men det var SÅ ærgerligt at der ikke var tid nok til at tage det hele ind. Nogle gange ændrede guiden også i det planlagte rejseprogram.
Der var flere frokoster og middage planlagt på rejsen og vi fik nogle rigtig gode restaurantoplevelser sammen med gruppen. Morgenmad var også inkluderet på hotellerne. De første 3 hoteller vi boede på var rigtig gode og med god service og fin morgenmad, men det sidste hotel vi boede på i Kyoto var under al kritik.
Heldigvis var de fleste dage kun med et kort program sammen med guiden, så vi kunne tage ud og se ting om eftermiddagen og aftenen, hvor vi fik en masse gode oplevelser på egen hånd. Japan er et fantastisk spændende land og vi kommer helt sikkert tilbage, men ikke med Japanspecialisten. Jeg vil anbefale at finde et andet rejsebureau eller tage afsted på egen hånd med Lonely Planets Japanguide under armen.

Kære KN.

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at det ikke forløb, som I havde håbet, hvilket skyldes flere forskellige grunde, hvor nogle har været ude af vores hænder, nogle vil vi uden tvivl tage til efterretning, og andre har desværre været et resultat af pandemien. Alt dette vil vi dog gerne uddybe nærmere, så du er meget velkommen til at kontakte os direkte på grupper@japanspecialisten.dk

Vi håber dog, at I trods alt har haft en god rejse og har fået masser af spændende oplevelser med jer hjem i kufferten - og så glæder det os, at I gerne vil besøge Japan igen, da det jo er et fantastisk spændende land.

Mange hilsner
Japanspecialist

Noget var godt

Noget var godt, andet var dårligt, desværre en del flere dårlige end gode oplevelser.
1) Informationsmaterialet som skulle sendes ca en måned inden, kom en uge inden afrejse.
2) Da jeg bestilte rejsen, var der 1 mellemlanding og efter at rejsen var betalt blev rejsetiden sat op med 6 timer (tur retur i alt 12 timer) og med 2 mellemlandinger.
3) Rejselederen var opfarende og skældte os konstant ud, overfusede de unge som var med på rejsen, så det endte med at ingen af dem turde stille ham spørgsmål. Vi besøgte teenagerkvarteret og vi blev vist rundt imens butikkerne var lukkede og vi tog afsted fra kvarteret da butikkerne åbnede. Rejselederen manglede overblikket, havde et enormt behov for at tale nedladende overfor ting han ikke selv synes om. Han havde dog en fin viden om Japan, men hvis man spurgte ind om et emne, som ikke passede ham blev han vred og talte nedsættende til en. Han overholdte ikke det beskrevet program, kun en enkelt gang informerede han om sine ændringer. Det er rigtig ærgerligt når rejselederen er så dårlig til at omgås andre mennesker, for det er en stor del af en grupperejse at rejselederen er imødekommende og har en positiv indstilling til andre mennesker.
DET GODE ved rejsen. Det var nogle rigtige gode valg af seværdigheder der var på turen. Der var en god blanding af både borge, haver, mad, kultur af både gammelt og nyt. De seværdigheder som er de rene turistfælder blev der gået uden om. Pga at flyvetiden var ændret, så blev der sat lidt ekstra seværdigheder på, hvor den sidste var en turistfælde - MEN det var kun lige den sidste dag, ellers var det et meget fint varieret program.

Besvarelse fra Japanspecialist - Denmark

Tak for din feedback, og det gælder os, du synes, at programmet var rigtig godt og varieret. Vi prioriterer også at bruge meget tid på at sammensætte rejserne bedst muligt, så det bliver en stor og spændende oplevelse.

Derudover beklager vi, at det fremsendte materiale kom senere end forventet samt at flyselskabernes mange ændringer og annulleringer gav jer længere rejsetid. Vi gjorde vores yderste for at løse disse problematikker inden for de rammer, vi havde på det pågældende tidspunkt.

Afslutningsvis er vi selvfølgelig meget kede af at høre, at I ikke havde en god oplevelse med jeres rejseleder. Det vil vi tage til efterretning og sikre, at det ikke gentager sig. For det er jo vores fornemmeste opgave at skabe den bedste oplevelse for alle parter.

Hvis der er andet, er du altid meget velkommen til at kontakte os direkte. Vi sætter stor pris på både ris og ros.

Mange hilsner
Japanspecialist