Vous recevez un mail d’Itsme pour mettre à jour votre profil et si vous répondez à ce mail, le jour même l’escroc vous prend le même jour des dizaines d’euros en plusieurs fois mais le même jour
Se, hvad kunderne siger
On top of all the negative reviews that I read about this app, I can also say they are discriminating citizens of the EU!! I am a Belgium national, and they block my access because i live with my Be... Se mere
Nieuwe telefoon gekocht, alle maar dan ook alle apps werken naar behoren, behalve die van itsme. Ingelogd via eid, lukt altijd zeggen ze, maar nee hoor, telkens de melding er ging iets mis. Telkens ne... Se mere
Stupide entreprise , stupide staff, j'essaie de créer un compte pour suivre mon crédit, mais allez savoir pour quel raison inconnue que seul des demeurés comme eux peuvent savoir , l'id ne française n... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Om moedeloos van te worden
Om moedeloos van te worden. Om de haverklap krijg ik de melding dat de code niet correct is alhoewel ik steeds dezelfde gebruik. Na het deblokkeren lukt het dan wel voor een tijdje tot het probleem zich opnieuw voordoet en ik opnieuw kan beginnen : deblokkeren / code instellen (opnieuw dezelfde code) / ...
Nu komt er nog bij dat mijn telefoonnummer (dat ik sinds de eerste dag gebruik bij Itsme) plots ongeldig is en niet herkend wordt.
Voor een zoveel gebruikte app begrijp ik niet dat deze nog zo frequent foutmeldingen geeft (en veelal dezelfde)

Heractivatie werkt niet!
Een mens heeft deze waardeloze omleiding nodig om een andere app te activeren.
Dan doe je dit, moet je je Itsme account heractiveren. Dan nog de manier waarop lukt langs geen kanten, via de bank-app niet, zelf niet via EID online op de pc.
Tis toch niet te verstaan é.... een app om mee aan te melden aan overheidsinstellingen die totaal niet werkt en als ik de andere ervaringen lees ben ik niet de enige.
Gelieve dit intern zeker dringend te herbekijken AUB!!

Besvarelse fra itsmeDigitalID
ik wou heractiver ITSME en het ging…
ik wou heractiver ITSME en het ging niet ik wou updaten en het ging niet ik wou een nieuwe account aanmaken en het ging niet dus ik vraag me af waarom hebben jullie in godsnaam deze app uitgevonden?

ongevraagd mijn account verwijderd
Ik vroeg om uitleg voor het installeren van itsme op mijn partners telefoon omdat daar een probleem was bij het installeren. Dus een concrete vraag over identiteitskaart opnieuw inlezen bij de bank,dat was blijkbaar het probleem.
Als antwoord krijf ik dat ze mijn itsme account gerest hebben, zegge verwijderd. Ik zou dus opnieuw een account kunnen aanmaken.Dat was helemaal niet mijn vraag. Intussen kan ik die nieuwe account niet meer aanmaken, steeds foutmelding. Ik woon in Frankrijk, maar heb voordien wel een account kunnen aanmaken met dezelfde kaart en identiteitskaart. Ik heb zeker niet gevraagd om mijn account te verwijderen. nu kunnen ze niet verder helpen blijkbaar, we hebben dus niets meer nu.

onnodig ingewikkeld en frustrerend
Itsme geactiveerd met Nederlandse passpoort. Helaas werkt mijn Belgische bank maar ook Burgerproefiel alleen als je met Belgische ID itsme heb geactiveerd. De mogelijkheid om iets aan te passen in de app of op de site is er niet. Mail gestuurd, 2 weken geen antwoord.
Geprobeerd de account te blokkeren en opnieuw te activeren met een Belgische ID, werkt niet (krijg een stomme melding "oops, er is iets misgegaan. probeer opnieuw". Jij gaat opnieuw proberen, maar de fout blijft. Is er zo moeilijk te schrijven dat je niet kan heractiveren met andere ID in plaat van Oops? Of is dat te veel gevraagd van jullie programmeurs?

Besvarelse fra itsmeDigitalID
Steeds dezelfde reactie op activeren
Steeds dezelfde reactie op activeren, deblokkeren en andere pogingen : OEPS !!!
Mogen niet gestoord worden via telefoon, enkel een auto. standaard email als antwoord mogelijk !

Site et app catastrophiques
Ca bug tout le temps, pas du tout fiable.

Besvarelse fra itsmeDigitalID
mensen die 1 ster geeft hebben ze geen…
mensen die 1 ster geeft hebben ze geen ervaring natuurlijk jij moet 1 itsme per gsm activeert worden als jij andere gsm wilt gebruiken moet jij voorzichtig terug heractiveren anders worden oplichters of phishing ze zoeken zwakke punt dan gaan ze jouw itsme gebruiken om meer en meer gaan ze u misbruiken van maken let op u moet beter iphone zonder jailbreak gebruiken want android kan gemakelijker u afluisteren en gehackt kunt worden

onbetrouwbaar
heeft een tijd gewerkt. nu geblokkeerd, en om te deblokkeren moet ik andere software installeren waar ik nog nooit van gehoord heb... ?

Totaal nutteloos geworden
Totaal nutteloos geworden, ik gebruikt het om in te loggen bij verschillende overheidsinstanties en die zijn allemaal verdwenen.

Besvarelse fra itsmeDigitalID
Staat hier vol klachten die kloppen
Staat hier vol klachten die kloppen. Werkt slechts of niet! Totaal nutteloos! Aan de klachten hier te zien doen ze er ook niet veel aan. Onbegrijpelijk

Je komt er nooit in
Je komt er nooit in. Er gaat altijd iets mis volgens de its me app.

Walgelijk en volkomen NIET gebruiksvriendelijk
Simpelweg walgelijk en volkomen gebruiks-on vriendelijk.
Ik ben verhuisd van België naar Nederland en ik wilde het telefoonnummer mbt itsme veranderen naar mijn nieuwe Nederlandse telefoonnummer, maar dat werkte niet. Ik heb een nieuwe itsme aangemaakt met behulp van de eid kaart. Dat ging… totdat ik de pincode moest ingeven. Per ongeluk 3x verkeerd ingegeven. En dus geblokkeerd. Vervelend, maar ja dat moest een fluitje van een cent zijn om dit weer in orde te maken.
Ik kreeg een mail:
Bij de procedure met uw eID moet u de PIN code van uw eID in voeren (vier cijfers). Als u drie maal een verkeerde PIN code invoert, dan zal uw eID automatisch vergrendeld worden. U kunt uw eID opnieuw laten ontgrendelen bij de dienst bevolking van uw gemeente (gemeentehuis). Neem ook de PUK code van uw eID mee, voor een snelle afhandeling. Indien u de PUK code niet meer heeft, kunt u er hier een nieuwe aanvragen (de procedure duurt langer): een link met de informatie.
Met vriendelijke groeten,
Itsme
Hoogst merkwaardig dat ik, als inwoner van Nederland zijnde, naar België toemoet om dit in orde te maken.
Anno 2023 kan dit niet digitaal en vanop afstand gebeuren. Yeah right…
Daarbij gebeurde dit nog > per ongeluk had ik mijn itsme app verwijderd van mijn iphone. Dus ik dacht, nou ik zet itsme er weer opnieuw op. Erop zetten ging, maar sindsdien werkt het niet meer. ‘Het moet steeds geactiveerd worden’
Als ik mijn itsme app open, staat er ‘niet ondersteund apparaat, deze flow vereist een iPhone met NFC-uitleesmogelijkheid en iOS 13.0 of hoger’
Aangezien ik een document van de Vlaamse overheid heb ontvangen en dit waarschijnlijk belangrijk is, probeerde ik dit bericht te pakken te krijgen.
Voordat ik itsme per ongeluk had verwijderd van mijn telefoon, had ik nog nooit zo’n melding gehad.
Via itsme werkte het niet, dus dan maar via de eid kaart proberen. De eid kaart was nog geldig, dus dat zou wel los lopen. Ik heb de eid kaartlezer gekocht, maar dat werkte niet.
Debiele applicatie / debiele…
Debiele applicatie / debiele ondersteuning... vreselijke frustrerende app... je kunt ook niemand bereiken voor support. Laagst mogelijke score gegeven.
CATASTROPHIQUE!!!
Je n'ai jamais vu un site aussi mauvais. Difficulté de connection, il faut un ordi et un gsm et encore sa ne marche jamais!!! C'est épuisant! Fini pour moi.
WAARDELOZE APP
Snap niet waarom de overheid etc dit zo pusht, WAARDELOZE APP werkt nooit . Als ze ook zo crappy zijn in hun beveiliging zouden mensen dit moeten weten voor ze hier alles te grabbel gooien op dit vuilnis, weer een mongol ontwikkelaar met enkele hooggeplaatste ambtenaars als vriend

Tourne en boucle
Tourne en boucle. Quand je veux effectuer des operations bancaires (ING Belgique) sur mon pc, je suis dirigé sur itsme. Je dois introduire mon numero de telephone et l indicatif du pays (34 Espagne). Parfait je suis inscrit sur ITSME, et puis plus rien. Je me revonnecte à ma banque et rebelotte je dois me réinscrire sur ITSME. Etc, etc, etc.
Pareillement avec le numero belge de mon épouse.

Besvarelse fra itsmeDigitalID
Zou een handige app kunnen zijn - als het werkt.
Leuke app, op voorwaarde dat het werkt. In 1 op de 2 gevallen krijg ik eerst een error melding waarna de app zich sluit. Bij de tweede poging duurt het lang voordat de app zich opent. Pas na het nodige geduld kan ik doorgaan met de identificatieprocedure...
One star is too many
One star is too many! Only one word for itsme - Rubbish!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.