Inf Wear Anmeldelser

4,5

Bestilte lørdag et Fenris Valkyrie ur. (til prisen et yderst fornuftigt ur) Mandag morgen, får jeg en mail om varen er afsendt Onsdag middag, er uret leveret til adressen. Pakken var godt... Se mere

Bestiller min vare, sammen dag bliver den pakket afsendt og dagen efter modtager jeg pakke , Det eneste lille minus er at jeg godt kunne ønske mig at varerne er pakke bedre ind. Pakken var... Se mere

Fik noget nær den bedste personlige betjening man kan tænke sig. De fik min ordre sendt afsted lynhurtigt efter jeg ringede til dem ang. status på min ordre. En medarbejder kørte personligt pakken til... Se mere

Helt fantastisk service. Har flere gange handlet med webshoppen, men var idag forbi butikken. MEGET venligt og hjælpsomt personale, endte med at stå længe og snakke med chefen, der var rigtigt hjæ... Se mere

4,5

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Fin service

Bestilte lørdag et Fenris Valkyrie ur. (til prisen et yderst fornuftigt ur)
Mandag morgen, får jeg en mail om varen er afsendt
Onsdag middag, er uret leveret til adressen.

Pakken var godt pakket ind

Eneste lille "flaw", at der på "undersiden" (den del der har kontakt på huden på oversiden af armen) er lidt ridser/hakker i belægningen. Umiddelbart ikke noget jeg har tænkt mig at reklamere over, så længe uret er 100% funktionelt.
Denne fejl kan vidst nok nærmere tilskrives fabrikanten end Inf-wear.dk

18. februar 2015

Ny vurdering.

Jeg har slette min første anmeldes af dem da de har fået for mange stjerner.
Har nu 3.rd bestilling hos dem. Varen ved alle 3 bestillinger står som disponibel og man går ud fra at så må de have varen på lager. Første bestilling går der en månede før jeg modtager, man skal selv henvende sig for at få at vide de ikke har det bestilte på lager og der kan være lidt problemer med at få det hjem dette er forståelig men firmaet bør selv henvende sig. 2 gang er den gal igen, jeg skriver og spørger om den vare som står som disponibel og jeg har bestilt igen ikke er på lager at pakke ikke er kommet endnu. det var det og vi bliver enig om de sender den anden model. 3 gang burde være lykkens gang men nej vare står stadig som disponibel, men er ikke færdig behandlet endnu 13 dage efter.
Jeg er fuld klarover at en populær vare kan være udsolgt og reste ordre osv. Men så bør man skrive det på hjemme siden eller sende e-mail eller ringe til folk og forklare, tænk hvis folk står og mangler varen. Der er fuld forståelse for at populær vare er middeltidligt udsolgt men så bør det fremgå på hjemme siden.

17. februar 2015

Laaang leveringstid

Bestilte en rygsæk ved dem. På hjemmesiden står der leveringstid på 1-4 dage. Der gik 7 dage fra jeg bestilte, til jeg fik en mail om at min rygsæk var blevet afsendt (fredag til fredag), og har endnu ikke modtaget en mail med URL til sporing, som de ellers har skrevet ville komme inden for kort tid.

24. januar 2015

lever ikke op til leveringsaftalen

det er nu 12 dage siden jeg har lagt og betalt en vare hos inf-wear og der er stadig ikke sket noget, de svare ej heller på deres mail... min vare står under status: "Under Behandling"

ingen tvivl om at det er sidste gang jeg bestiller noget hos inf-wear :)

2 stjerner herfra

30. december 2014

PERFEKT!

Helt fantastisk service.
Har flere gange handlet med webshoppen, men var idag forbi butikken.
MEGET venligt og hjælpsomt personale, endte med at stå længe og snakke med chefen, der var rigtigt hjælpsom med at finde de varer der dækkede netop mit behov.

29. december 2014

hjælper når man selv dummer sig

jeg kan hun give dem 5 stjerner. efter jeg har købt nogen ting hos dem ser jeg der er en ting mere jeg vil købe. jeg ringer til dem og de samler det i pakken til mig. dagen efter pakken er sendt er en medarbejder ikke sikker på om der kom 1 eller 2 i pakken han sender så en mail med problemet det er GOD STIL. alt var i pakken og alt er godt ***** her fra

4. juli 2014

Bestilte lidt småting, som pga. leverandør "besvær" ikke ville kunne nå at komme inden jeg skulle af sted. Det blev dog løst af Inf-wear over al forventning.
Jeg vil ikke være bange for at handle der igen.

Nu glæder jeg mig bare til på mandag hvor min pakke kommer :)

28. juni 2014

Super lækkert

De oplyser 2-5 hverdage i leveringstid og det er jo også helt fint da der på den måde er taget forbehold for travle perioder. Jeg bestilte tirsdag formiddag og havde det bestilte dagen efter. Super lækkert at ens varer bliver sendt med det samme når de har tid til det. :)

8. juni 2014

Over al forventning

Se HER har vi en butik der kender til vigtigheden af god kundeservice!
Bestilte en Flexfit cap, som viste sig at være syet forkert. Dvs. en del af flexfit elastikken var syet fast på ydersiden af kasketten. Jeg tog et billede af det og mailede dem, at jeg bestemt ikke synes dette var i orden. (Normalt tjekker man jo lige varen inden man sender den! ;-)
Næste formiddag modtog jeg en mail hvor de skrev, at de ville sende en ny uden beregning. Og at jeg bare kunne beholde den dårlige.
To dage senere lå der en ny cap i min postkasse uden beregning!
Det må jeg sige er mere end jeg havde regnet med.. Og er bla. noget af det der er med til at gøre, at jeg bestemt ikke er betænkelig ved at bestille noget hos dem igen en anden gang.
Mange net-butikker kunne lære noget af INF-wear.

22. marts 2014

Virkelig GOD service..

SUPER handel.
- God og brugervenlig hjemmeside
- Fantastisk kundeservice via mail/tlf
- Super dejlig med et showroom, hvor man kan se og røre tingene inden køb. Og igen super kundeservice

Alt i alt en dejlig oplevelse at handle med inf-wear.dk

19. marts 2013

Hurtig god service

Jeg bestilte udstyr til iPad og iphonen og kom til at lave en fejl i adressen straks blev jeg ringet op og problemet løst 2 dage senere hvade jeg pakken.
Ros herfra.

9. oktober 2012

Rigtig godt!

Fin online bestilling og hurtig levering. Ingen problemer med indpakning eller produkt!

Jeg vil gerne handle her igen.

21. marts 2012

Meget tilfreds med handlen

Jeg har handlet hos Inf-Wear.dk et par gange og har været meget tilfreds med handlen.

Tingene var pakket fint ind og var fremme hos mig den oplyste dato.

Kan bestemt godt finde på at handle hos Inf-Wear.dk igen. :)

5. januar 2012