Bestilte lørdag et Fenris Valkyrie ur. (til prisen et yderst fornuftigt ur) Mandag morgen, får jeg en mail om varen er afsendt Onsdag middag, er uret leveret til adressen. Pakken var godt... Se mere
Bestiller min vare, sammen dag bliver den pakket afsendt og dagen efter modtager jeg pakke , Det eneste lille minus er at jeg godt kunne ønske mig at varerne er pakke bedre ind. Pakken var... Se mere
Fik noget nær den bedste personlige betjening man kan tænke sig. De fik min ordre sendt afsted lynhurtigt efter jeg ringede til dem ang. status på min ordre. En medarbejder kørte personligt pakken til... Se mere
Helt fantastisk service. Har flere gange handlet med webshoppen, men var idag forbi butikken. MEGET venligt og hjælpsomt personale, endte med at stå længe og snakke med chefen, der var rigtigt hjæ... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
God kundeservice
God kundeservice, gode priser og godt sortiment!
Handlet et par gange. Lidt irritation.
Bestilte et produkt, og fik efter 5 dage en sms hvor der stod at der var et problem med min odre, og et FORKERT nummer til deres kundeservice vedhæftet. Heldigvis nemt at finde på deres hjemmeside. Viste sig at produktet var udsolgt, men de ville gerne sende det når de fik på lager igen - 1 måned efter.
Bestilte 4 på deres "outlet del" super…
Bestilte 4 på deres "outlet del" super priser super kvalitet og hurtig online behandling.
Altid til tiden
Altid til tiden, altid det produkt man forventet.
Super kundeservice hvis en ordre skal ændres.
OG !
Håndskrevet hilsen hvis noget var i restordre ! :)
Super god oplevelse👏🏻😊
Jeg har handlet der 2 gange nu og er ovenud tilfreds👏🏻 Lækre produkter og lynhurtig levering! Jeg har kun positivt at sige om INF-Wear!! 💪🏻👏🏻😊
Jeg har handlet hos Inf-Wear et par …
Jeg har handlet hos Inf-Wear et par gange nu, hvor jeg mødte op i deres fysiske butik i Birkerød, og har kun godt at sige. Der er fint styr på tingene og man får et brugbart svar hvis man spørger til en vare, jeg efterspurgte bl. a. en vare som de ikke havde, men den blev bare bestilt og er nu en del af deres sortiment. Man føler sig meget velkommen, og de gør meget for at man får en god oplevelse.
Altid hurtig og god service
Inf war har altid god service. Og skulle der være et problem med ens ordre så finder de hurtig en god løsning på det
Hurtig og god service.
Min første handel med inf-wear.dk har været en rigtig positiv oplevelse.
Både med hensyn til at svare tilbage på min henvendelse, men også med hensyn til ekspeditionstid. Jeg bestilte mine varer d. 10 om aftenen og hentede dem i pakkeboksen d. 12 om morgenen, og alle varer var præcis som forventet og beskrevet på hjemmesiden.
Handler der igen, uden tvivl.
God service og hurtig levering 👍
Super service 😊😊😊😊
Super dejligt sted at handle og rigtig god service det taget lidt tid før min vare kom men ingen problem 😊😊 handler helt sikkert her igen😊😊
Awsome :-)
Det kan godt virke som om det går lidt sløvt engang i mellem med at melde om at varerene er på lager og hvornår de evt. er tilbage, men har oplevet at de går ekstremt langt for de trofaste kunder som kommer igen :-). Det er bestemt med til at gøre jeg gerne kommer igen meget snart :-)
Blevet MEGET værre!!!
Og hurtig ekspedition. Og var også god til at tage imod fortrydelsesvarer. :)
UPDATE. 2023 version --------
Holy moly de arbejder langsomt nu. Jeg ved ikke om der er sket noget med medarbejder antallet eller de bare ikke gider mere. De svarer ikke på emails. Ringer ikke om ordrer der bliver forsinket og så sender de ordrer til forkerte postbokse.
Det er SÅ ærgerligt, fordi de har sgu en guldgrube lige ved hånden. Men ødelægger det for dem selv.
Hurtige ekspedition
Pakken var blevet lukket af post Danmark fordi pakken ble beskadiget under transport, og alligevel da jeg modtager pakken han den en ny skade og pakken er åben ved modtagetelsen og den ene at de bestilte vare var væk.
Jeg tager er billede og sender til INF-WEAR hvorefter de skriver at de sender en ny vare, vare bliver afsendt og 2 døgn efter modtager jeg min erstatnings vare.
All in all er jeg super tilfreds.
Ringe kundeservice
Har bestilt en mil tec taske til min mand den 10/1-16 den 11/1 står den som under behandling. Den 16/1 sender jeg en besked for at høre hvor langt min ordre er, men hører intet. Herefter sender jeg en besked via Facebook den 18/1 da der står de ofte svarer efter et par min. Idag den 19/1 har jeg stadig intet hørt til trods for jeg kan se på messenger de har læst min besked.
Jeg har skrevet til dem at min mand har fødselsdag på fredag så skulle gerne have den inden der.
Synes det er rigtig ærgeligt
Har aldrig oplevet at skulle vente i mere end et par dage på udstyr. Intet dårligt at melde herfra!
Super service og hurtig levering
Super service og hurtig respons på beskeder. Bytning af varer hurtigt og uden problemer. Et trykt og sikkert sted at handle.
Altid god service
Har brugt inf-wear flere gange og er ovenud tilfreds. Har man spørgsmål, reklamation el.lign. er de altid super hurtige til at svare/reagere og altid i en meget hjælpsom og venlig tone.
holder ikke leverings tiden...
den 3 marts 2015 bestilte jeg et Valhalla mærke hos inf-Wear...
Efter flere henvendelser til inf-wear fik jeg at vide at det var i restordre..
jeg nu den 20 maj 2015 modtaget det bestilte mærke plus et ekstra mærke som plaster på såret uden beregning hvilket selvfølgelig er dejligt ... Jeg havde ellers opgivet at se noget til den ordre...
jeg står stadigvæk tilbage med en følelse af at virksomheden ikke er særlig seriøs og det har på ingen måde været en god oplevelse at handle med dem...