Bestilte lørdag et Fenris Valkyrie ur. (til prisen et yderst fornuftigt ur) Mandag morgen, får jeg en mail om varen er afsendt Onsdag middag, er uret leveret til adressen. Pakken var godt... Se mere
Bestiller min vare, sammen dag bliver den pakket afsendt og dagen efter modtager jeg pakke , Det eneste lille minus er at jeg godt kunne ønske mig at varerne er pakke bedre ind. Pakken var... Se mere
Fik noget nær den bedste personlige betjening man kan tænke sig. De fik min ordre sendt afsted lynhurtigt efter jeg ringede til dem ang. status på min ordre. En medarbejder kørte personligt pakken til... Se mere
Helt fantastisk service. Har flere gange handlet med webshoppen, men var idag forbi butikken. MEGET venligt og hjælpsomt personale, endte med at stå længe og snakke med chefen, der var rigtigt hjæ... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Update
har handler der en del før i tiden, de har haft en noget arrogant holdning til deres kunder over en længere periode, ja 6 måneder.
Varerne derfra er ok, informationsniveauet bør blive bedre..
Lige i øjet
Jeg fandt hurtigt siden via Google, og kiggede egentlig bare rundt for sjov, indtil jeg fik øje på noget løbetøj, der så utroligt godt ud. Jeg besluttede mig for at bestille det. Dagen efter modtog jeg det, og det passer næsten som skræddersyet :-)
Jeg er alt i alt MEGET tilfreds med inf-wear.dk, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg vil handle der igen fremover!
bedre service findes ik
har handlet en del hos dem og får mega god service hver gang min seneste køb var et par knæbeskytter og en lomme bog bestilte det tirsdag morgen og onsdag til middag havde jeg mine ting der ud over er alt hvad jeg har købt hos dem super og bruger dem tit da jeg er i politi hjemmeværnet
God kundeservice og hurtig levering!
Købte et par LOWA boots som jeg havde inden for en uge! (Iøvrigt er Inf-wear én af DK's Billigste forhandlere af LOWA Boots!)
Derudover er kundeservice meget behjælpelige med vejledning osv. når det gælder køb af deres vare over nettet!
Tumbs up!
udmærket shop
Sælger varer af god kvalitet og til fornuftige priser. Intet dårligt at sige om dem.
Kanon butik
Har handlet ved Infwear, og er meget tilfreds.
Stort udvalg og rimelige priser.
Ind imellem er der virkelige gode tilbud.
Perfekt til det yderste
Kan klart anbefale denne shop! Yder en super service og er villig til rabat og endda sende varen før betaling, hvis man virkelig har brug for varen!
Så kan kun anbefale denne butik!
No title
Inf-Wear yder en god service. De ansatte er altid villige til at hjælpe, hvis man har nogle spørgsmål.
Jeg kan kun anbefale Inf-Wear på det varmeste til alle soldater og andre militær-interesserede.