Inf Wear Anmeldelser

4,5

Bestilte lørdag et Fenris Valkyrie ur. (til prisen et yderst fornuftigt ur) Mandag morgen, får jeg en mail om varen er afsendt Onsdag middag, er uret leveret til adressen. Pakken var godt... Se mere

Bestiller min vare, sammen dag bliver den pakket afsendt og dagen efter modtager jeg pakke , Det eneste lille minus er at jeg godt kunne ønske mig at varerne er pakke bedre ind. Pakken var... Se mere

Fik noget nær den bedste personlige betjening man kan tænke sig. De fik min ordre sendt afsted lynhurtigt efter jeg ringede til dem ang. status på min ordre. En medarbejder kørte personligt pakken til... Se mere

Helt fantastisk service. Har flere gange handlet med webshoppen, men var idag forbi butikken. MEGET venligt og hjælpsomt personale, endte med at stå længe og snakke med chefen, der var rigtigt hjæ... Se mere

4,5

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Aldrig bestil der !

Aldrig bestil der !! De svare ikke engang på mails og sender ikke selvom alt står som på lager så kan ikke se hvad problemet er !!!😡 kun dårlig omtale herfra

!!Opdatering!! er glad for snakken i dag så vil gerne give jer en chance til men kunne være lidt rart vis i fremover oplyser om i har varerne på lager eller ej når ordren er aflagt så har man noget at forholde sig til der kan selvfølgelig ske fejl i lager status og det er fair nok 😃 så håber i på en måde kan få det ind i systemet hos jer så i evt sender en mail ud med datoer for hvornår i evt for vare på lager igen

8. januar 2023

Hej Alex.
Jeg beklager, hvis du har sendt nogle mails, som vi ikke har besvaret. Vi har ikke set nogle mails fra dig.
Tak for en god snak i telefonen i dag.
Vi får varerne afsted på mandag som aftalt.

Svare og sender ikke

Ordre aflagt 08/09
Ordre status har hele tiden været "Behandles".
Beder om opdatering 01/10
Beder om at få annulleret ordren 06/10
Intet svar fra dem

Status her 09/12 = "1: UNDER BEHANDLING"

8. december 2022

Hej Patrick.
Jeg er ked af at høre, at vi ikke har reageret på dine henvendelser. Den vare, du har bestilt er ikke på lager, og vi annullerer naturligvis din ordre som ønsket.

Jeg vil gerne endnu engang undskylde, at vi har overset dine henvendelser og håber - trods alt, at se dig som kunde igen en anden gang.

Inf-wear.dk

14 dage om at sende en vare!!!!!

8. september 2022

Hej Kjeld.

Tak for, at du har handlet hos os. Du må undskylde den lange leveringstid.
Det kan i denne tid desværre nogle gange tage længere tid at få varer hjem fra udlandet, end normalt.
Jeg beklager, at vi ikke i god tid havde informeret dig om den forlængede leveringstid.

Jeg håber, at du trods alt vil give os en chance mere og handle hos os igen en anden gang.

Tommy, Inf-wear.dk

Bestilt og betalt 6 maj, stadigvæk ikke leveret det sidste.

Bestilte nogle vare hos dem 6 maj, hvoraf der var 2 NK/GRP mærke, de kunne dog kun levere den ene og skrev at den sidste ville blive efterleveret på fakturaen.
Jeg har tidligere rykke for at høre hvornår de sender den og nu anden gang med en kopi af min faktura. Men de svare ikke på nogen af mine mail. Så kan helt klart ikke anbefale Inf-wear.dk, hvis man nu er Grejfreak, så findes der flere bedre steder både i Danmark og Tyskland som har bedre kundeservice og hurtigere levering. Det mindste man kan gøre er da at svare på kundernes mail hvis man ikke kan levere varen.

5. juli 2022

Ingen interesse for sine kunder og…

Ingen interesse for sine kunder og leverer ikke varerne.
Bestilte nogle navneskilte (levering 4-6 uger). Efter 12 uger måtte jeg annullere ordren for de kom aldrig. Ved telefonisk rykker, var beskeden bare at der ville gå mere tid og at det ikke var deres problem. Fik til sidst tilbudt andre navneskilte med kun halvdelen af navnet på. Hvad skal jeg bruge dem til? Lad vær med at handle der - de er så ligeglade med deres kunder.

Som man kan se på nedenstående svar skulle de have fundet navneskiltene og sendt dem til mig i håb om at jeg måske ville ændre min anmeldelse men... Her ca 3 uger efter at de skulle have sendt dem, har jeg stadig intet modtaget. Så nu har jeg blot oplevelsen at de både prøver at snyde mig og er ligeglade med deres kunder.
Jeg har kun et råd: Køb ikke her!!!!

19. juni 2022

Hej Kenneth.

Jeg vil gerne undskylde forløbet af denne sag.
Din ordre bestod foruden navnemærkerne også af en anden vare. Vi har besvaret dine henvendelser i den tro, at det var navnemærkerne, der ikke var kommet hjem endnu. Det viste sig, at det var den anden vare, som ikke var på lager. Vi har i mellemtiden fundet dine navnemærker, som var lagt til side allerede i starten af maj. Jeg beklager virkelig, at vi ikke havde overblikket her.
Vi sender straks dine navnemærker til dig - uden beregning.
Jeg håber, du bliver glad for dine navnemærker, og at vi - trods alt - må se dig som kunde igen en anden gang.

Endnu engang: undskyld det uskønne forløb.

Opdatering:
Vi sendte dine navnemærker d. 23. juni. Vi fik pakken retur d. 12. juli og sendte den igen d. 13. juli og den blev udleveret d. 14. juli.
Tak for en god snak i telefonen i dag.
Jeg er glad for at høre, at du langt om længe fik dine navnemærker.

Mega Fedt sted at handle

Mega Fedt sted at handle, samt virkelige kompetent personale, når det kommer til service, og retur.

Har købt ind til en god vandretur, tingene kommer hurtigt og tingene er i høj kvalitet.

Nogle af tingene skulle retur til anden størrelse, dette forgik uden problemer eller noget.

Virkelig smilende og glad personale.

Man føler sig velkommen og de står altid klar til at hjælpe med lige det DU har brug for.

Kan klart anbefale dette til andre, som har mod på at tage ud og vandre eller lign og mangler udstyr/tøj at bruge dette firma!

Vil helt sikkert handle her igen en anden gang!

De Bedste Hilsner

Vasili

14. juni 2022

Elendig service

Bestilte et par MLV bukser, som stod tilgængelige på hjemmesiden, men ordren blev aldrig sendt. Efter nogle dage fik jeg efterfølgende kontakt til dem, hvor de forklarede mig, at bukserne ikke var på lager og ordren derfor blev annulleret. Ca. 7-10 dage efter stod de igen tilgængelige på hjemmesiden og jeg forsøgte på ny at bestille et par. Det er nu knap 35 dage siden og jeg har stadig intet modtaget eller hørt fra butikken ...

27. januar 2022

Hej Magnus.

Jeg beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse ved at handle hos os. Jeg har nu fundet din ordre frem, og det er helt korrekt, at bukserne ikke er på lager i din størrelse (Medium, Regular), og den størrelse burde være fjernet fra vores hjemmeside.
Det er meget beklageligt, at det har været muligt for dig at bestille bukserne - og så endda over to omgange.
Vi har nu opdateret hjemmesiden med antal på størrelserne, så det ikke skulle være muligt at bestille en størrelse, der ikke er på lager.

Vi har nu - efter aftale - annulleret din ordre.

Produkt med falsk beskrivelse

Bestilte en let uniformsjakke, hvor der i produktbeskrivelsen stod, at der var både velcromærke til navneskilt og flap til Rang-distinktion . Da jeg fik varen, var der hverken og kunne derfor ikke bruge den. Sendte efterfølgende en mail for knap en måned siden, stadig uden svar.

11. januar 2022

Hej Michael.

Jeg har fundet din gamle ordre frem, og jeg kan se, at du har fået tilsendt en REKE jakke d. 13. december.
Hvis du har fået en jakke uden velcro og flap, er det helt klart en fejl, og den skal byttes.
Jeg beklager, hvis vi har overset en mail fra dig. Den kan muligvis være blevet slettet ved en fejl. Det må du meget undskylde.
Husk: Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du er i tvivl om vi har set din mail. :-)

Jeg sender dig i dag en ny jakke med både velcro og flap og vedlægger en returlabel, så du kan returnere den anden jakke.

Flødebollerne virkede ikke friske

Flødebollerne virkede ikke friske, selvom de skulle være holdbare til d. 17.11. 2021

3. november 2021

Hej Leif.

Vi sælger grej og udrustning til soldater. Men vi sælger ikke flødeboller.
Du skulle nok have afleveret denne anmeldelse til et andet firma.

Vi vil sætte pris på, om du vil slette din anmeldelse og anmelde det rigtige firma i stedet for.

Hvis vi har misforstået din anmeldelse, er du meget velkommen til at ringe til os, så vi kan finde ud af, hvad du mener.

Tlf.nr.: 36 77 56 40

Meget fin service !

Meget fin service !
Giver råd og vejledning på telefon. Opfølgning (i mit tilfælde på størrelse) på telefon.
Meget hurtig levering (og ombytning).
God oplevelse !
Godt at kunne TALE med et menneske i modsætning til udelukkende digital kommunikation.

3. juni 2021

Hej Carl Erik.

Tak for din gode anmeldelse.
Det kan godt være svært at bestille den rigtige størrelse, når man handler på nettet, og det glæder os, at vi fik byttet til den rigtige størrelse.
Vi prøver altid at yde en god kundeservice, og så er det jo rart, når det lykkes, og vi får lidt respons på det.

Mvh Tommy, Inf-wear.dk

Godt udvalg og fortrinlig kundeservice

INF-WEAR tilbyder et fornuftigt udvalg af taktisk- og outdoor udstyr, og så har de en fantastisk kundeservice, der er til at snakke med.

14. april 2021

Hej Bjarke.

Tak for din gode anmeldelse.
Vi gør, hvad vi kan for at give en god og personlig kundeservice.
Så det er dejligt, når vores kunder påskønner det.

Fortæl det gerne til andre. :-)

Utrolig lang forsendelse

Har handlet på siden en del gange og må desværre erkende at forsendelsen til tider godt kan tage uger.

Ellers lækre produkter.

8. april 2021

Hej Jacob.

Tak for din anmeldelse, som sikkert er helt velfortjent.
Selvom vi leverer de fleste ordrer inden for 2-5 hverdage, må vi indrømme, at vi til tider har haft svært ved at følge med efterspørgslen på enkelte produkter.
Skulle du have spørgsmål til din ordre, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon: 36 77 56 40.

Men vi tager din anmeldelse til efterretning og forsøger at stramme op i fremtiden.

Fantatisk services

Fantatisk services, samt fantastiske vare!

Er bare ufattelig ked af , at de fleste af de trøjer jeg har kigget på i lang tid, er udsolgt :(

16. februar 2021

Hej Lasse.

Tak for din gode anmeldelse.
Ja, når der er gode tilbud, gælder det om at slå til, mens det er tid.
Jeg håber, du finder andre gode tilbud på vores hjemmeside, som du kan nå at få fingre i , inden de er udsolgt.

Kan anbefales.

Altid hurtig levering og serviceminded betjening.
Bredt udvalg, gode produkter til fornuftige priser, både for dem, der går op i kvalitet og for dem, der går mere op i pris.
(Personligt tilhører jeg den første gruppe. Det billigste ender altid med at blive dyrere i længden.)

29. januar 2021

Hej Jesper.
Tak for din flotte anmeldelse.
Ja, pris og kvalitet hænger ofte sammen.

Vi prøver altid at betjene vores kunder godt, og så det jo altid rart, når det bliver påskønnet.
Vi vil bestræbe os på fortsat levere de gode varer til de rigtige priser.

storm lighter

Ok så min pakke kom til tiden, og den vikker, det er den eneste grund til den ikke kun få en stjerne, altså der den kom var pakken totalt smadret, altså det ligner at den er blevet kastet rundt med, og bøjet, så der jeg åbnere pakken, ser jeg så at pakken er fuld med jord inde ved lighteren.

PS på toppen af lighteren stå der "easy torch 8", hvis du bare søger på det, vil du finde en maget billigere storm lighter.

23. november 2020

Hej Cilas.

Jeg er glad for at høre, at du har fået din pakke til tiden og at lighteren virker.

Derfor synes jeg ikke, at du er helt retfærdig over for Inf-wear.dk, når du kun giver os to stjerner.
At pakken er "totalt smadret" og at der er kommet jord i pakken, er trods alt sket efter at pakken har forladt os.
Når vi afsender ordrer herfra, er de altid pakket omhyggeligt.
Hvad der sker efter afsendelse, må Postnord stå på mål for.

PS.: Jeg kender ikke kvaliteten af andre "easy torch 8"-lightere på markedet. Men jeg ved, at vi kan stå inde for kvaliteten af vores produkter.

Vi håber, at du giver os en chance en anden gang til at vise, at vi er mere værd end to stjerner.

Intet svar.

Jeg har bestilt en rygsæk. Jeg modtog en mail om, at den var leveret, men det er den ikke blevet. Jeg forsøger at ringe ind, men ingen tager telefonen (prøver flere gange i løbet af den dag). Jeg har nu sendt to mails, men intet svar fået.

26. juli 2020

Hej Sabrina.

Jeg beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med vores web-shop.

Du bestilte d. 13. juli en rygsæk til afhentning i vores butik/showroom i Birkerød.
D. 14. juli sendte vi dig en opdatering om, at rygsækken lå klar til afhentning i vores butik.
Vi modtog en mail fra dig d. 20. juli, og vi besvarede den samme dag, hvor vi spurgte om det måske var en fejl, at du havde bestilt den som "afhentning hos Inf-wear" (måske er vores mail havnet i dit spam-filter - det sker nogle gange).

Du må undskylde, at vi ikke har besvaret dine telefonopkald. Vi har kørt på minimumsbemanding i juli måned pga. ferie, og flere af dagene har butikken kun været bemandet af én mand, så der kan sagtens være smuttet nogle telefonopkald i den tid. Det beklager jeg meget.

Vi har annulleret din ordre - og din betaling.
Men vi har stadig rygsækken liggende, og du er velkommen til at bestille den igen, hvis du stadig er interesseret.

Ring eventuelt til os først, så vi er helt sikre på, at det ikke går galt igen.
Vi er tilbage fra ferie og skal nok gøre vores yderste for at besvare alle telefonopkald.

"Gratis forsendelse ifølge....?"

Har bestilt hos dem flere gange nu á små bestillinger.

Nu, den sidste gang, bestiller jeg for 277 kroner. I min indkøbskurv står der nu "Gratis forsendelse".

I feltet "Betaling" skal jeg trods gratis forsendelse nu betale minimum 49 kroner.
Trykker frem og betale nogle gange men intet ændres!

Ringer til Kundeservice som lyder som nogle der har tisset glasskår hele dagen. Oplyser at systemet oplyser to forskellige ting.
Får at vide at det må være en fejl som skal rettes af en administrator. Yderligere oplyses der, at der kun er gratis forsendelse ved køb over 500 kroner.
Kundeservice har ikke tænkt sig at give forsendelsen fornemmer jeg, accepterer og bestiller.
Efter køb kigger jeg på deres handelsesbetingelser på deres egen hjemmeside. Der oplyses gratis forsendelse ved køb over 999 kroner.

Summa summarum.
Systemet oplyser én ting, en træt ansat siger forvirret en anden ting og hjemmesiden siger en tredje ting.

"Kundeservice"!

13. maj 2020

Hej Claes.

Jeg forstår udmærket din frustration, og jeg beklager meget, at du ikke fik den optimale behandling fra vores kundeservice.

Vi lever af tilfredse kunder, så derfor er det ekstra ærgerligt for os, når vi får en dårlig anmeldelse fordi en medarbejder måske ikke var helt skarp i sin kundeservice.

Vi gør alt, hvad vi kan for at rette op, og vi har nu fået rettet fejlen på vores hjemmeside, så der ikke længere skulle være misvisende oplysninger om fri fragt.

Vi har refunderet fragten for dit seneste køb og håber naturligvis at se dig som kunde igen en anden gang, så vi kan bevise, at vi er bedre end til én stjerne.

NB: Vores normale betingelser hedder fri fragt ved køb for over 999,-. Men i denne coronatid har vi sat beløbet ned, så man kun skal handle for 499,- for at opnå fri fragt. Dette er en ekstra service, hvis nogle kunder skulle føle sig utrygge ved at møde fysisk op i vores butik i Birkerød.

Bedste hilsner, Tommy/Inf-wear.dk

Super hurtig levering og en lækker…

Super hurtig levering og en lækker hoodie 👍

3. marts 2020

Hej Jimi.

Tak for din fine anmeldelse.
Dejligt, at høre, at du er glad for trøjen.
Vi håber at se dig som kunde igen en anden gang, og du må endelig lade os vide, hvis der er noget, vi kan gøre endnu bedre.

Mvh. Tommy, Inf-wear.dk

Super

Super service, da en vare ikke var på lager og en anden vare skulle i sendes hurtigt.

19. november 2019

Hej Kevin.
Vi prøver altid at hjælpe vores kunder bedst muligt.
Dejligt, at det lykkedes, og at du er tilfreds med vores service.
Jeg håber, du bliver glad for dit udstyr.