Havde inden ankomst til Ikea Taastrup undersøgt hvad en have bænk nr. 60510310 Næmmarø skulle kost på deres hjemmeside, det blev oplyst til kr. 465,00 og samtidig viste et banner, at man som Family me... Se mere
Jeg laver anmeldelser når jeg har haft exceptionelt gode eller dårlige oplevelser, og dette falder desværre i den sidste kategori. Jeg havde bestilt en Malm kommode med click and collect, sørget for... Se mere
Ikea Tåstrup: som ALTID er det et kæmpe kaos med jeres vareudlevering. Ventetid omkring en time, medarbejdere der virker totalt ligeglade og rent anarki. Hold jer langt væk med mindre I har et ønske... Se mere
Egentlig godt tilfreds med de køb jeg har handlet hos Ikea, både i fysik butik og online. Dog kunne jeg godt savne muligheden for at man ved hjemmelevering, kan få leveret sin ordre uden at være hjemm... Se mere
Tak for 7 timers dårlig service.
Vi havde bestilt et bryggers for at få det leveret i går, jeg følger trofast anvisningen på deres leverings app. Med det resultat at jeg er på adressen en time før levering, jeg kunne så se lastbilen kommer tættere på adressen, til sidst med lastbilen ankommet til adressen, til min opdagelse var der ingen chauffør at finde, jeg ringer derfor efter to minutters ventetid til angivet kundeservice, der hænger jeg i kø i 58 minutter, hvor det skal siges at medarbejderen var imødekommende, hun fulgte op og fandt ud af at chaufføren havde taget et billede af en mark, hvilket slet ikke lever op til vores adresse der er centralt beliggende i Haderslev. Jeg får så at vide at jeg var heldig at få fragten krediteret og jeg kunne få en ny levering den 4/2 hvilket ikke følger planlægning med håndværker søndag 25/2 - så jeg måtte hente varene i click og collect med resultatet af fire timers køresel. Pengene skal overføres via bank overførelse, så nu er jeg spændt på om hvornår vi får pengene retur og har nu betalt dobbelt op på vores vare inden pengene kommer retur. Mig bekendt er det ifølge loven først lovligt at trække penge ved levering af varene. Jeg føler mig i den grad tilsidesat som kunde.
Den eneste forretning hvor folk gladeligt betaler click&collect gebyr for at slippe for at gå ind i butikken
Vi skulle bare hente en seng som vi havde set på jeres hjemmeside. Vi tænkte det var en nem løsning selv at hente varen, men for at købe en seng i IKEA skal man:
1. En tur igennem Narnia - 2026's svar på skærsilden.
2. Konstatere at det ikke er en hent selv vare.
3. Finde en fedtet computer som aldrig er blevet sprittet af.
4. Finde varen i et brugerinterface som af uransagelgie årsager er helt anderledes end hjemmesiden, og hvor fx varenummeret ikke fungerer???
5. Huske at medbringe en smartphone.
5. Skanne en QR code med sin smartphone og håbe på der er internet forbindelse i butikken og få en stregkode frem på skærmen (gad vide hvad man gør hvis man skal have to varer - skal man så medbringe to telefoner?).
7. Holde telefonen helt stille så den ikke går væk fra hjemmesiden mens man står i kø til en scan selv kasse.
8. Skannne sin telefon i kassen og betale. Printe og huske kvitteringen med en ny stregkode til vareudlevering.
9. Køre rundt om bygningen og holde i kø til indkørsel til vareudlevering.
10. Skanne sin kvittering og modtage en fejlmeddelelse. Indtaste et meget langt nummer fra en dårligt printet kvittering i mørke (husk lommelygte).
11. Have tålmodighed under indtastning på verdens dårligiste touch skærm (OBS: Det hjælper at slå hårdt med to fingre på hvert ciffer - standeren skal dingle, ellers kan den ikke registrere indtastningen).
12. Huske et tilfældigt p-plads nummer som står på skærmen i 10 sekunder.
13. Køre frem og konstatere at pladsen med nummeret er optaget - finde en tilfældig plads 6-7 nummere længere fremme.
14. Gå ind i et vindfang hvor der står 20 andre kunder og prøver at finde en medarbejder. Halvdelen af kunderne vil fortælle at de holder på en anden plads fordi nummeret de fik var optaget, den anden vil spørge om de kan nå på McDonalds inden varerne kommer, fordi deres børn er ved at splitte bilen ad efter at have ventet 45 minutter.
15. Man kan fordrive tiden med at prøve og se om man kan se tavlen med oplysninger om hvornår ordren til den p-plads man burde have holdt på er klar - mens man gør det skal man holde øje med den automatiske rulleport som man kan få i hovedet.
16. Spørge alle medarbejdere der kommer med et varelæs (evt. kun dem der har et antal kasser der minder om ens ordre) om dette er ordren til min p-plads hvor jeg desværre ikke holder.
17. Efter ca. 45 minutter kan der ske det uventede at ens varer kommer trillende.
18. Flyt varerne fra en vogn med hjul ikke kan låses ind i bilen uden at vognen triller ind i nogen af de parkerede biler.
19. Køre vognen tilbage.
20. Kør frem til bommen og forlad området imens hele familien sværger at denne gang er det sidste gang vi handler i IKEA.
Svindelfirma
Svindelfirma. Gavekort bliver ugyldigt, efter det er brugt én gang. Ikea har stjålet 99kr fra mig. Skam jer.
Forsinkelse af varer uden kompensation
Bestilte d. 10/01 et garderobeskab, en reol og en taburet til kantstenslebering d. 24/01. Leveringstidspunktet blev givet dagen før kl. 15.22 og blev sat til at blive leveret mellem kl. 08.00-10.40.
Jeg planlægger derfor min lørdag (24/01) således at jeg godt kan nå at komme ud som fodboldtræner til min kamp, hvor mødetiden var sat til kl. 13.00 og vi ville være færdige ca. kl. 15.30.
Da vi tog imod leveringen, fik vi kun taburetten og et stel. 80% af leveringen manglede, og leverandøren kunne ikke hjælpe.
Vi ringede til kundeservice kl. 10.00, og vi blev meddelt, (1) at der ville komme en levering mere mellem kl. 14.00-16.00 og (2) at to af artiklerne “manglede på lageret” og som kompensation tilbød de refusion.
Det betød at jeg (1) måtte aflyse fodboldkampen - 20 små drenges glæde blev skudt ned den dag - OG (2) jeg kunne ikke nå at få samlet mit garderobeskab og reol, inden jeg flytter ind d. 31/01.
Varerne som manglede blev genbestilt til d. 03/02 EFTER min flytning. Så nu bliver det også besværligt at samle tingene.
Ingen kompensation, ingen beklagelse, ingen undskyldning. Årsagen til at “varerne manglede” blev forklaret med, at “der bliver stjålet fra lageret en gang i mellem” eller “at varerne blev registreret som på lager men reelt ikke var det”. Det er - undskyld mig - elendig service alt det her.
Ordre annulleret 3 timer før afhentning
Bestilte varer i december fra Århus til levering nær od, kun 7 ud af 10 bestille varer kom, snakkede derefter med kundeservice, bøvlet men det lykkedes at placere en ny ordre til levering nær os, men i dag da (3 timer før) ordren skulle afhentes blev ordren annulleret. Hvad sker der for jer. Kan jeg give minuspoint? Jeg har gjort alt klar til modtagelsen og 3 timer før annulleres ordren, det kan man da ikke? Jow, ikea kan - åbenbart - finde på noget så nedrigt - jeg kan næsten ikke engang nå igennem til kundeservice på den tid
Måtte betale den samme vare 2 gange
Bestilte et tvbord Bestå, skulle bestå af et midterskab og 2 sideskabe, fik tingene levereret og da det skulle sættes op i den nye lejlighed sætter jeg det blot i et hjørne, da tingene så skal samles opdager jeg der mangler den del der skal sidde i midten, ringer til deres kundeservice, service her brugt meget lemfældig, efter 47 minutter kø-ventetid dår jeg efter en kort samtale at vide, de ikke kan se den manglende del på deres ordre, så jeg har betalt 1600 for 2 sideskabe og må nu betale yderligere 700 for den del der mangler, at der er 4 låger, 4 hylder og 4 sæt beslag, det vakte ingen undring ved den føromtalte kunde"service"
Vi har købt køkken til vores nye hus vi…
Vi har købt køkken til vores nye hus vi fik leveret i dag.
Noget gik galt ved leveringen, kontaktede kundeservice, der var kø men de ringede tilbage meget hurtigt.
Fik den bedste og mest forstående hjælp af Rikke, så vi er så glade og tilfredse
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice
Har købt en sofa i IKEA for knap 1 1/2 år siden.
Dem ene sidde hynde er helt død i hynden og det er kun den ene.
Kontakter deres såkaldte kundeservice og får at vide de skal bruge billeder
Dem sender jeg samme dag
Derefter sker der intet før jeg igen 4 dage senere kontakter dem igen og sidder igen i kø på telefonen i 20 minutter.
De fortæller at der skal en mand ud og se sofaen
De vil ringe indenfor nogle dage
I dag den 21 januar kontakter jeg dem igen for at få svar
Sidder igen i kø 19 minutter for at tale med en Heidi der taler ned til mig og fortæller det tager den tid det tager,
Skandaløs behandling
Tænker det er lidt skræmmende at man hvergang skal sidde i kø så lang
Der er mange der reklamere over deres skrammel
Sætter aldrig mine ben i den butik mere
Denne besked fra IKEA efter 3 uger:
Denne besked fra IKEA efter 3 uger:
Hej Bente
Vi glæder os til at udlevere din ordre i morgen. Ordren skal afhentes direkte ved fragtbilen mellem 17.00-18.00 på Forsythiavej 2, 9500 Hobro. Det er kun muligt at afhente ordre i dette tidsrum. Afhentes ordren ikke, vil din ordre blive annulleret. Navigation til lokationen:
Mvh, IKEA
Tiltrods for knap 2 timer i kø til…
Tiltrods for knap 2 timer i kø til kundeservice kom jeg igennem til den sødeste medarbejder der løste mit problem på få minutter.
Elendig online kundeservice
Det er fuldstændigt umuligt at komme igennem til deres kundeservice.
Jeg har bestilt nogle varer på nettet, men da leveringstiden er en måned, vil jeg ind via min app og annullere min ordre. Det kan jeg ikke! Og man kan ikke skrive til Ikea kundeservice.
Så kan jeg køre til et varehus 65 km væk for at få ordren slettet.
Ingen reklamationsret eller forbrugersikkerhed
Vi købte to topmadrasser, som vi fandt for hårde at ligge på - vi ville derfor ombytte dem under deres 90 dages garanti på madrasser. Vi blev dog afvist med grunden at de var "for brugt" på trods af, at vi afleverede dem indenfor garantiperioden og brugte dem helt normalt. Med andre ord: du har ingen sikkerhed for din reklamationsret, på trods af alt det Ikea lover.
Slut med Ikea
Slut med Ikea. Jeg var, sammen med min 7-årige datter en 'hurtig' smut i Ålborg Ikea mandag i uge 52. Vi kom ved åbningstid og havde selvfølgelig normal jule travlt. Vi fandt hurtig nogle gaver, og bevægede os til en åben kasse ved 10-tiden. Kunden foran os ville betale med et endnu Ikke brugt erhvervskort, udstedt af Ikea. Dette voldte stor besvær. Efter en halv times ringen rundt, begyndte jeg at bemærke den store kø, bagved os. Til trods for køens stadig større længde, brugte Ikea 2 medarbejdere ved scan-selv kasserne, en til at gå rundt med chokolade til kunderne og nu 3 medarbejdere til at forsøge at løse problemet med kundens erhvervskort. Kunderne bagved os var virkelig utålmodige, her mandag lige inden jul. Jeg forespurgte derfor en af medarbejderne, mulighed for at åbne endnu en kasse. Jeg blev affærdiget med et hurtigt 'Det kan desværre ikke lade sig gøre nu '.... Det fik mig til at protestere og bevæge mig imod en af scan-selv kasserne, hvor der nu var blevet en lang kø. Efter 10 min i kø, opstod der også her et problem med en kunde. Hvorfor dette, umiddelbart inden jul, ikke fik en af de mange 'løse' medarbejdere til at bede om at åbne ekstra kasse, forstår jeg simpelthen ikke. Det må jo tyde på en latterlig respekt for kunderne. At vi skal tvinges til at scanne varene selv. Jeg smed min vogn og gik derfra med uforrettet sag. Og jeg kommer IKKE igen. Nu er det sgu slut med Ikea....
Ikea Aarhus restaurant
Efter de ændrede deres system i restauranten her i Aarhus tager det så lang tid at bestille og få sin mad. Prisen er også alt for høj i forhold til kvaliteten.
Køb ikke ikea hårdehvide varer
Lad være med at købe hårdehvide varer i Ikea! De sælger 2. Sortering eller værre.
Jeg købte ikea-køkken inkl hårdehvide varer for ca 2,5 år siden. Lågerne er fine og vedligeholds nemme. Men når det er sagt, så fortyder jeg BITTERLIGT udskiftningen af alle mine gamle hårdehvide varer, som var i høj kvalitet! Problemerne startede allerede ved installering.
Ikea køleskabets låge gabte 2 cm på midten og kunne derfor ikke køle. En MASSE admin ifht udskiftning, som jeg godt kunne have undværet efter 6 uger med køkken byggerod.
Induktionspladen kunne ikke stege med 3 objekter på én gang, så "klikker" den ene plade og varmer ikke 100% op. Pladerne er for små, så min dyre pande på 28 cm kan jeg ikke bruge. Dette blev jeg ikke gjort obs på ved bestilling.
Opvaskemaskinen (Renolad) vasker kun rent, hvis man skyller alle tingene grundigt med vand og børste, inden man sætter dem i vaskeren!
Så, det blev 2 stjerner herfra pga de pæne låger
Uduelig kundeservice i chat.
Uduelig kundeservice i chat.
Absolut uprofessionel medarbejder (Sarah). Burde fyres med det samme.
Tager sig hverken tid til at finde et svar til mine spørgsmål eller skrive rigtig dansk til mig. Hun svarede langsomt i chatten, og når man fik et svar fra hende, var det fyldt med stavefejl og skrevet på en måde, man ikke forstår.
Så afslutter hun samtalen med det samme, så snart jeg skriver, at hun undgår at svare på mine spørgsmål, hvor jeg bare gerne vil have et rigtigt svar. Hun forsøger at svare mig med noget, der ikke omhandler det, jeg spørger om - faktisk noget så simpelt som farver på pærer til en lampe, jeg har købt hos IKEA. Meget simpelt spørgsmål men selv det, kunne hun ikke svare på eller gider
Derudover havde hun desværre ikke en særlig venlig tone og var langsom med svarene.
Jeg vil helt klart undgå IKEA i fremtiden og vælge andre brands fremfor dem her.
Har købt en masse køkken ting online
Har købt en masse køkken ting online. Tingenene er fine, men har brugt timer på at fjerne jeres forbandet klistermærker fra dem. Kunne det ikke gøre lettere for forbrugerne
Uacceptabelt forløb af køkken fra start til slut
Uacceptabelt forløb fra start til slut: Fejl i ordren som jeg selv måtte returnere, lang ventetid på opmåling/levering af keramisk bordplade, modstridende beskeder om betaling, dobbelttræk, flyttede leveringsdatoer uden forklaring og en skadet bordplade ved levering. Endnu et afbud på monteringsdagen én time før. Jeg har brugt fridage, tid og penge på at projektlede mellem IKEA og deres underleverandør, Nerostein. Efter min skriftlige klage svarede IKEA ikke; jeg rykkede flere gange og endte med et lavt tilgodehavende på 2,000, der langt fra dækker mine tab, som ellers lovet af deres kundeservice. Sidste gang jeg køber køkken hos Ikea
Episk kamp for livet
At tage i IKEA er ikke bare en shoppingtur – det er et eventyr. Man går ind for at købe et lys og kommer ud tre timer senere med en reol, seks stearinlys, en plante man ikke kan holde i live og et mentalt sammenbrud.
Man tror, man går ind i en møbelbutik, men i virkeligheden er det mere som at træde ind i *Indiana Jones og den forsvundne udgang*. Pilene på gulvet lover én vej, men pludselig står man i køkkenafdelingen uden at ane, hvordan man kom dertil – eller hvordan man slipper ud igen.
Møblerne er fine, billige og hedder alle sammen noget, der lyder som en svensk metalfestival. Samlevejledningerne er et kunstværk i sig selv: ingen ord, kun mystiske tegninger, der tester ens forhold og tålmodighed.
Dog redder maden det hele. Kødbolledepausen giver ny energi til at fortsætte ekspeditionen gennem labyrinten.
Alt i alt: God kvalitet, gode priser – men husk proviant, et kompas og eventuelt et farvelkys til familien, før du går ind.
⭐☆ (én stjerne trukket fra for manglende udgang)
Tilfældigt? 3 ud af 3 fejler ved garantiudløb
Tre ud af tre hårde hvidevarer er gået i stykker efter ca. fem år.
To køleskabe måtte udskiftes inden for én måned efter reklamationsrettens udløb. En ovn fejlede to uger før udløb, men blev heldigvis repareret af en Electrolux-servicetekniker.
Alle tre produkter hører til blandt IKEAs dyreste hvidevarer, hvilket gør holdbarheden særligt skuffende.