Hallo, Ook ik sluit mjj aan bij de vele klachten bij Henk Pen,vorig jaar onze camper ingeruild voor een nieuwe Knaus 400QD en er direct al diverse dingetjes aan moest gebeuren..wij zitten nu nog ste... Se mere

Se, hvad kunderne siger
Aangekomen op de camping bleek het toilet in de caravan niet door te spoelen. Met Pen gebeld; samen met Niels telefonisch opzoek naar alle eventuele oorzaken. Zijn conclusie: zekering defect;... Se mere
Virksomheden har svaret
Bij firma Henk Pen is de klant oprecht koning. Met veel geduld en service wordt je zeer goed geadviseerd om een juiste aankoop voor een camper (of caravan) te maken. Een zeer grote voorraad van schitt... Se mere
Virksomheden har svaret
Startende Kampeerders en zoekende naar de juiste caravan: Als startende kampeerders de vraag uitgezet bij Henk Pen om ons te helpen bij het vinden van een goede 2e hands caravan welke binnen ons bu... Se mere
Virksomhedsoplysninger
- Trailerudlejning
Om Henk Pen campers en caravans
Skrevet af virksomheden
Over ons
Henk Pen veel meer dan alleen campers en caravans! Ons doel is om onze klanten de ultieme vrijheid van kamperen te laten beleven door innovatieve en hoogwaardige producten en diensten op het gebied van campers en caravans. Competente en tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten, we geloven daarom in ondernemen met een positieve impact op mens, milieu en omgeving.
Kontaktoplysninger
Retranchement 6, 7141 JP, Groenlo, Holland
- 088 45 55 700
- www.henkpen.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 72 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Tevreden met de oplossing
Onlangs hebben we bij jullie een camper gekocht en dat heeft in het begin wat voeten in de aarde gehad, omdat er wat dingen niet helemaal in orde waren. We hebben inmiddels contact gehad met de verkoper en we stellen de geboden alternatieven op prijs. We hopen dat we op deze manier het vertrouwen weer helemaal kunnen herstellen en we zijn tevreden met de geboden oplossing.

Slechte service
In het voorjaar grote onderhoudsbeurt laten doen door dit bedrijf. Keukenkraan deed het alleen nog op warmwaterstand. Dit gemeld met mededeling dat er ook een nieuwe gemonteerd mocht worden. Volgens de opdrachten voor monteur moest microschakelaar vervangen worden. Volgens monteur was deze niet op voorraad en heeft vervolgens deze kunnen repareren??. Na een aantal weken deed de kraan het weer niet. Gebeld met Pen en zou worden teruggebeld. Na 3 dagen zelf maar weer gebeld en Volgens deze medewerker stond er niets van in het systeem. Gevraagd of dit op korte termijn verholpen kon worden was het antwoord we zijn erg druk en wordt dit laatste week van september. Is het seizoen voorbij. Zeer slechte service dus. Wel verkopen maar geen tijd voor service.
Waar zal ik beginnen
Waar zal ik beginnen. We hebben een prima camper bij Pen gekocht. Gebruikt dus er waren wat kleine dingetjes die zo opgelost waren. Maar toen we de camper wilde verzekeren had ik een formulier nodig van de bearlock. Die Pen er note benen zelf ingebouwd had maar nooit had geregistreerd. Bellen was tegen doofmanoren en gelukkig heeft een ander bedrijf ons prima geholpen. Ik had een paar dopjes nodig voor de afvoer, of ik fotos wilde sturen. Weken later nog niks. Hadden zogenaamd geen foto's ontvangen. Toen mijn man aan balie kwam kreeg hij ze zo mee.
Er bleek tijdens de aankoop van onze camper bij Pen een officiële terugroep actie te zijn voor de zij panelen. Maar Pen heeft hier niks mee gedaan. Dus nu wederom bij ander bedrijf laten maken, terwijl Pen Weinsberg dealer zijn.
Nu is er een klein blokje onder de hordeur kapot en mijn man aan de balie gevraagd om dat onderdeeltje, antwoord was, ja u raad het al, stuur maar een foto.
Waardeloze nazorg, balie en zal hier
zeker nooit meer een camper kopen.
Arigante houding en geen serviceWe belden en mailden naar Frank maar…
We belden en mailden naar Frank maar kregen geen reactie. Toen op de derde dag onze camper er naar toe gebracht werd kregen we te horen dat ze van niets wisten. De volgende dag kregen we een mail met excuses. Hij had een paar dagen vrij en zou er wiensdags na kijken. 1 1\2 week later dus. Die woensdag hoorden we nog niets. Dus belde mijn man hem op om hem aan zijn eigen belofte te houden. Het werd een vervelend gesprek;wat hij wel niet dacht, we waren geen klant.. Een uur later kreeg ik bericht van de verzekeraar dat Pen de opdracht voor reparatie terug gegeven had. Zonder ons daar zelf van in kennis te stellen

Besvarelse fra Henk Pen campers en caravans
Professionele verkopers open en…
Professionele verkopers open en gastvrij.
Goede afhandeling met de verkoop.
Kleine problemen snel opgelost.

Besvarelse fra Henk Pen campers en caravans
Fantastisch geholpen en gezellig…
Fantastisch geholpen en gezellig gezeten en gedronken zowel bij bezichtiging en aankoop als ophalen van de caravan!!👍🏼

Besvarelse fra Henk Pen campers en caravans
Tevrede maar het kan beter
4 sterren omdat verkoop goed was nette camper alleen bij aflevering wat slordigheden

Besvarelse fra Henk Pen campers en caravans
De eerste keer dat wij bij henk pen…
De eerste keer dat wij bij henk pen geweest zijn , ook gelijk de knoop doorgehakt om hier een camperbus te kopen gezien wij uit Friesland komen was het wel een afstand
Maar door de gastvrijheid en behulpzaam heid hield ons dat niet tegen
Gezien de ervaring die we nu met henk pen hebben
Raad ik eenieder die ook iets dergelijks wil aanschaffen om ook bij henk pen te kijken
Groeten uit Friesland

je welkom voelen
Groot assortiment van nieuwe en gebruikte campers.
Vakkundige verkoopmedewerkers en service.
Aangename sfeer, er word tijd genomen, je voelt je welkom!

Vriendelijk ontvangen
Vriendelijk ontvangen. Snel handelen. Aardig personeel. Service goed

Besvarelse fra Henk Pen campers en caravans
In prima staat gekochte caravan…
De gekochte caravan is mooi en in prima staat.
Bij aflevering was de caravan schoon, zowel van binnen als van buiten. Tevens kregen we een uitgebreide uitleg.
Een tevreden klant.

Op 1 november 2024 een camperbus
Op 1 november 2024 een camperbus, Weinsberg van het bouwjaar 2020 bij Pen gekocht. De camper is voorzien van een luifel. Tijdens het wegwijs maken van de camper stond deze in een garage en kon de luifel tot ongeveer een meter geopend worden. Na een paar dagen heb ik de luifel thuis helemaal geopend. Toen bleek dat er vlekken in de luifel zaten op het niet geopende gedeelte. Het bleek dat deze helemaal niet schoongemaakt was. Getracht deze schoon te maken wat niet lukte. De zaak gereclameerd bij Pen. Kreeg een schoonmaakmiddel opgestuurd met daarbij een mail "Wat ik u wel mee wil delen is dat het een gebruikte luifel betreft. Wij kunnen dus niet garanderen dat deze helemaal vlek vrij wordt. " Het betreft hier naar mijn mening een verborgen gebrek.
Maar ook na gebruik van het schoonmaakmiddel is de luifel niet schoon cq vlekvrij geworden. Nogmaals een mail gestuurd op 30 april 2025. Tot op heden niets gehoord. Valt mij tegen van de firma PEN. Hier blijkt dat garantie tot de voordeur geldt. Dit was de eerste en laatste keer dat ik zaken doe met de firma PEN.

Prima klantbeleving
We zijn altijd prima geholpen met de aankoop van een camper. De contacten verlopen goed en er is altijd wel even tijd voor een goed gesprek en advies. De werkplaats denkt actief mee bij een eventuele aanpassing en werken dat ook keurig af. Medewerkers komen enthousiast over en hebben aandacht voor de klant.

Besvarelse fra Henk Pen campers en caravans
Betrouwbaar en fijn bedrijf.
Betrouwbaar en fijn bedrijf.
Onze caravan moest uit Duitsland komen.
Vanaf het begin tot aflevering van de caravan werden wij wekelijks op de hoogte gehouden door FRANK. Afgesproken 2 mei caravan ophalen en daar werden we WEER supergoed geholpen en er werd alle tijd voor ons genomen. Als wij weer ooit een caravan kopen zeker bij HENK PEN. Gr. Fam. Hol.

Besvarelse fra Henk Pen campers en caravans
Goede Service en begeleiding bij…
Goede Service en begeleiding bij aankoop gebruikte caravan

Besvarelse fra Henk Pen campers en caravans
Keurig geholpen door vakbekwame mensen
Keurig geholpen door vakbekwame mensen. Een uitgebreide instructie bij aflevering. Top.

Besvarelse fra Henk Pen campers en caravans
Læs mere om andre typer anmeldelser.