Vi fandt stort set alle vores nye møbler ved Gades i Aalborg. Vi er super tilfreds med kvaliteten og behandlingen. Vi fik faktisk det forkerte spisebord hjem, og opdagede det da vi havde samlet d... Se mere

Fantastisk service i sengeafdelingen. Vi var på jagt efter en ny seng, og Michael stod klar med råd og gode forklaring på, hvilken seng der passede bedst til os. Vi har ikke en finger at sætte p... Se mere

GADES MØBELCENTER/ DANBO MØBLER i Aalborg Kalder sig nu for Møblér med GADES MØBELCENTER i Aalborg Fik leveret forkert hårdhed i madrasser, og firmaet ville ikke ombytte madrasserne, e... Se mere

Hver eneste gang jeg igennem mange år har handlet hos “Gades Møbler”, såvel i møbel- som i sengeafdelingen, er jeg altid blevet mødt med stor venlighed, altid lyttende medarbejdere der hurtigt spot... Se mere

1. Møbelforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Møbler for enhver smag og masser af inspiration til boligindretningen, haven og terrassen. Download vores katalog, find nærmeste butik og se, hvordan du kan finansiere næste køb til boligen

4,4

Svarer typisk inden for 24 timer

Sofa der knager

Har købt en hjørnesofa for 6 måneder siden. Den har knaget lige siden jeg har fået den. De var her og hente den for og kigge på den og påstår jeg ikke havde skruet benene rigtigt på hmm. Men har stadig en helt ny sofa der knager!! Har handlet der flere gange men med denne behandling jeg har fået nu er det slut. Står med en ny sofa der er træls hver gang man sidder og sætter sig i den. Tak gades!!

3. august 2019

Tre forsøg for at levere korrekt

Vi bestilte sofa, spisebord og 2 sofaborde til vores nye hus hos Gades.
Der var 3-4 ugers leveringstid, hvilket vi naturligvis accepterede.

I første omgang blev sofa og spisebord leveret, her var ingen problemer.

Dernæst kom turen til de 2 sofaborde, hvor der så blev problemer. Først modtog vi en forkert bordblade til det ene sofabord, som Gades gik med til at bytte til den korrekte, det medførte dog endnu 4 ugers leveringstid.
Da den nye bordplade kom, kunne vi så konstatere at den var fyldt med ridser, samt have små hak i kanten. Denne har de også accepteret at bytte, men endnu engang bliver der lagt 3-4 ugers ventetid på.

Med den som penge vi har lagt hos Gades synes vi ganske enkelt ikke det er i orden, når man én gang har leveret forkert, så er det mindste man kan gøre at tjekke at det er rigtigt anden gang.
Derudover er det ganske enkelt ikke acceptabelt at 3-4 ugers leveringstid ender med at blive 12 uger.

Havde vi vidst forløbet ville blive som det er endt, havde vi ganske enkelt købt vores sofabord et andet sted. Vi valgte at bruge de penge sofabordene kostede hos Gades, for at handle ved en forhandler man kan stole på som leverer en ordentlig kvalitet, og det har de ganske enkelt ikke gjort.

Værst af alt er, at Gades "gemmer" sig bag deres leverandør, og giver dem hele skylden. Derudover var de nødt til at tjekke med leverandøren hvad de kunne gøre ifht kompensation, hvilket de lovede svar om idag mandag d. 1/10, men der er endnu intet nyt.
Jeg købte et produkt hos Gades, hvis deres leverandør ikke kan levere ordentlig kvalitet er det Gades ansvar at rette op på dette.

1. oktober 2018

Hej Morten
Vi har i dag modtaget en anmeldelse fra dig, som jeg vil prøve at besvare.
Som du skriver fik du spisebord og sofa leveret uden problemer.
Herudover har du 13/8 bestilt 2 sofaborde. Her viste det sig at den ene bordplade var forkert og der blev bestilt en ny, da vi fik den hjem var den behæftet med fejl. Hvorfor vi har bestilt en ny.
Vi beklager meget, at vi skal bytte pladen 2 gange hos dig. Desværre er vi engang imellem uheldige med fejl i produkterne - og det er ikke for at "gemme" os bag leverandøren, men vi producerer jo ikke varen selv. Du skriver, at vi burde kontrollere varen. Dette gør vi ikke af den grund - at hvis vi pakker varen ud af den originale emballage tror mange kunder at der er tale om demovarer, samt at vi risikerer at beskadige varen.
. Inden du skrev denne anmeldelse har vi sendt besked til dig om at ombytning forventes i uge 41 - og samlet leveringstid bliver da 8 uger - og ikke 12 uger som du skriver. Og vi har også i dag den 1/10 kontaktet dig angående kompensation samt at du kan bruge bordet inden vi ombytter det.
Men alt i alt beklager vi selvfølgelig at vi må ombytte 2 gange, og håber i bliver glade for jeres møbler.
Peter

Nu har vi efterhånden handlet møbler en…

Nu har vi efterhånden handlet møbler en del gange i livet , men nu er vi klar over hvor vi får en bedste rådgivning og betjenning , tak til Gades for mange gode handler , de næste gange er vi klar over hvor vi handler, God sommer til alle

21. juli 2018

Hej Jan og Lis
Mange tak for anmeldelsen. Den glæder os rigtig meget.
Jeg håber i bliver rigtig glade for møblerne og får en dejlig sommer.
Venlig hillsen
Peter Larsen

Helt igennem fantastisk oplevelse

Min bror og svigerinde overvejer ny seng og rådspørger mig, da jeg selv er i branchen. Det er mange år siden jeg selv har solgt senge og der er sket meget på den front i udviklingen hvor det er vigtigt man ved hvad man sælger, når det er noget der kan have store konsekvenser - så de skulle jo guides i de bedste hænder. Handler selv meget med Gades og ved de er utrolig dygtige og kompetente, så sender dem ud i sengeafdelingen. jeg talte med min bror efter besøget hos Gades og de havde haft en utrolig god oplevelse, med seriøs gennemgang af madrasser og en meget behagelig snak med et par rigtige sælgere og endte op med en meget flot pris og en handel på de helt rigtige senge, det var de rigtig glade for. Rart at kunne sende dem i en møbelforretning med god gammeldags proff. service. Tak for det til Gades.

16. juni 2018

Hej Morten
Tak for de pæne. Det glæder os at vi kunne hjælpe din bror og svigerinde. Vi håber de kommer til at sover godt mange år frem.

God service, dårlig produkt

Vi var for ca. 1,5 år siden ude at købe ny seng, kommode og sofa hos Gades.
Den sofa vi havde valgt, var der efter et par mdr. Brug, fejl i skummet i ryghynderne, så vi måtte komme ud og vælge en helt anden sofa (god service :) ) - problemet ligger nu bare i, at den sofa vi valgte, havde en anden type betræk, og selvom sælger sagde, at det var et godt, og slid stærk betræk på den ( fordi vi gerne ville have den skulle holde nogle år til 10.000kr) kan vi nu konstatere, at det ikke passer!
Vi står her, godt 1 år efter vi fik byttet sofaen, med en sofa hvor betrækket er super nulleret, travler/frynser og ligner en sofa, der er flere år gammel :( super øv!
Og oven i det, er blevet rug at sidde i, og slet ikke blød og rar. Det synes vi er lidt for dårligt, til en sofa for 10.000kr

27. marts 2018

Hurtig service med god kundeforståelse

Var i tvivl om vores seng skulle skiftes men efter god seriøs vejledning fandt man en løsning hvor en ny kvalitets top-madras kunne løse vores behov. Skøn oplevelse når der lyttes kvalificeret til behovet og opgaven hurtigt løst da varen var på lager. Helt klart en butik der tænker i løsninger.

3. marts 2018

Hej Laust
Mange tak for din anmeldelse. Den luner her i vinterkulden - for det som du beskriver, er lige præcis de værdier vi gerne vil stå for.
Vi håber du får mange gode nætter i din nye seng.
venlig hilsen
Peter

Fantastisk og personlig betjening.

Fantastisk og personlig betjening.
Vi har været i de fleste sengebutikker i byen. Hos Gades fik vi både den bedste service, de havde et meget bredt udvalg, og så sparede vi ca 8000 kr. i forhold til flere af de andre butikkers tilbud.
Tak

17. januar 2018

Hej Kasper
Vi siger også tak for den positive anmeldelse. Vi bestræber os netop på at give en god og faglig betjening, samtidig med at vi minimum matcher enhver pris.
Peter

Små bump på vejen, men super kundeservice....

Vi var på udkig efter en sofa, og efter at have besøgt forretningen et par gange faldt valget på en sofa fra Hjort Knudsen. Inden køb fik vi en rigtig god hjælp og vejledning af deres sælger Bent. Handlen blev afsluttet og leveringstiden var som lovet. Da sofaen kom hjem var der et par småfejl med det ene modul på sofaen. Vi kontaktede Bent og han sørgede for at modulet blev hentet og sendt til fabrikken for udbedring af fejlene. Da modulet kom retur var det desværre kun den ene fejl som var blevet rettet, og for at vi ikke skulle undvære modulet i endnu 14 dage, sørgede Bent for at der kom en reparatør fra fabrikken og lavede modulet i vores stue. Alt var herefter som det skulle være..... Dejligt. -Men efter ca. 3 uger begyndte det ene armlæn at knirke voldsomt, og vi så for os, at modulet igen skulle en tur på fabrikken. Vi kontaktede igen Bent, og han sagde med det samme "Sådan skal det selvfølgelig ikke være så jeg bestiller et helt nyt armlæn på fabrikken" Da armlænet var kommet på lager ringede Bent for at aftale tid for ombytning. Her foreslog jeg godt nok om ikke jeg bare kunne komme forbi og hente det, skifte det, og komme forbi med det defekte armlæn. Her fik jeg at vide at det skulle vi bestemt ikke selv have ulejlighed med, når der var en fejl på sofaen. Tidspunktet blev aftalt og i går kom 2 yderst flinke og servicemindede chauffører og skiftede delen. Under hele forløbet er vi hele tiden blevet holdt godt underrettet om tidshorisont osv. Vi er super glad for vores nye sofa trods lidt startvanskeligheder, og vil bestemt handle med Bent hos Gades igen.

Kent Jensen
Sulsted

1. februar 2017

Hej Kent

Tak for din fine anmeldelse.
I vores forretning bestræber vi os meget på at give en faglig betjening og en god service.
Desværre er vi ikke herre over hvorvidt der er fejl på nogle møblerne fra fabrikken.
Det er dog dejligt at høre at vores sælger og chauffører har ydet en god service og vejledning - og vi er glade for at i har forståelse for de fejl der kan være på sofaen.
Vi håber i bliver rigtig glade for sofaen og vi vil se frem til at handle med jer en anden gang.

Bedste møbel levering

Vi bestilte sofaer, der ankom på præcis den aftalte dag. To venlige mænd hjalp først med at skaffe gammel sofa af vejen, og herefter kæmpede de i en time, med at få de nye sofaer ind i lejligheden, der er dårligt indrettet til formålet. Tak for fantastisk service, vi handler meget gerne hos jer igen. 5 stjerner herfra :-)

6. januar 2017

Hej
Tak for dine fine anmeldelse. Som du skriver er det ikke altid dem som laver møbler tænker som samme måde som dem der bygger lejligheder, men vi finder heldigvis en løsning de fleste gange. Vi vil glæde os til at handle med dig en anden gang.
Peter

Dårligere kundebetjening skal man lede længe efter.

Vi købte 16 spisebordsstole af mærket DIMA i Gades Møbelcenter.
Første gang vi havde gæster hvor stole blev taget i brug ”sprang” et af de forreste ben på en af stolene uden varsel, så svoger væltede ned på gulvet med et stort brag – han slap heldigvis med blå mærker og en øm ryg, men det kunne være gået meget værre. Tænk hvis det havde været svigermor på 89 år.

Benet på stolen var savet forkert, så årerne i træet gik på tværs af benet og derved mistes en stor del af styrken. Alle stolene blev omgående sat til side, da ingen længere turde sidde på dem.

Jeg tog den defekte stol med ud i butikken og aftalte med Finn, at jeg kunne komme ud med resten af stolene – så kunne vi se om de havde andre stole vi kunne bruge – vi skulle nok finde ud af det.

Dagen efter mødte jeg op med stolene og fik endelig fat på Chefen Gunnar Hansen (Finn havde fri). Hans første kommentar var - hvorfor i alverden skulle de tage stolene tilbage – jeg kunne bare få en ny og der var solgt i tusindvis af disse stole og der havde aldrig været problemer med dem.
Da jeg spurgte om de ville garantere, at der ikke var flere stole med fejlproduceret ben imellem, var svaret at det kunne de ikke og det var for i øvrigt heller ikke deres problem – heller ikke hvis der var nogen der kom til skade – det ville blive en sag mellem os og fabrikken. Hvis vi havde mere at klage over, kunne vi klage til fabrikken.
I medens vi diskuterede med chefen stod der en sælger bagved og fægtede med det brækkede ben og sagde, at nu skulle han finde et nyt ben og så ville denne sag være ude af verden.
Det gjorde ikke sagen mindre grotesk og ubehagelig for os.

Da vi holdt fast i at vi ikke turde bruge stolene gik Gunnar langt om længe med til at tage stolene tilbage. Da de var læsset af, ville Gunnar gå (dybt fornærmet) selv om jeg ikke mente vi havde fået afsluttet sagen – han gad ikke have mere med denne sag at gøre og hvis jeg ville mere, kunne jeg kontakte Finn.

Finn havde så fået pålagt at vi IKKE kunne få pengene tilbage, men skulle finde andre stole i butikken eller vi kunne få et tilgodebevis. Ikke den bedste løsning, da vi har mistet enhver lyst til at handle i Gades Møbelcenter. Dog fik vi et tilbud på at få kr. 5.500 retur – stolene havde kostet kr. 6.384,-
Så nu står vi med et tilgodebevis på kr. 6.384,- til en butik vi ikke vil handle med.

ADVARSEL:
Køb ikke DIMA spisestole i Gades Møbelcenter – de kan være farlige – efter min mening burde de trækkes tilbage fra markedet.
Klag ikke til Gunnar – det resulterer bare i en fuldstændig hysterisk og dårlig kundebetjening.

Torben Larsen
Åbybro

21. december 2016

Hej
Jeg har læst din anmeldelse og efterfølgende talt med de implicerede herude.

For det første vil jeg selvfølgelig gerne beklage jeres uheld, hvor der heldigvis ikke skete større skade på din svoger.
Sker der skade på personer eller ting, vil dette blive dækket af en produktansvarsforsikring - i første omgang fabrikantens alternativt vores. Dette er for så vidt ikke relevant for kunden, da vi naturligvis sørger herfor og selvfølgelig ikke render fra vores ansvar.

Når møbler har mangler eller skader er det normal procedure at disse repareres eller byttes. Dette er i øvrigt helt i overensstemmelse med gældende lovgivning.
Det er derfor ikke normalt at vi tager alle 16 stole retur i et tilfælde som dit. Fabrikanten har solgt ca. 25.000 af disse stole. Jeg har i dag talt med agenten og der har ikke været problemer hermed i øvrigt,

Jeg fornemmer at kommunikationen specielt mellem Gunnar og dig ikke har været særlig "god" - dette er uheldigt, og vi skal naturligvis altid være professionelle - uanset om vi (Gunnar mente at du var lidt ophidset).

I det konkrete tilfælde er det mit indtryk, at du har været meget vedholdende i forhold til at du ikke ville have de 16 stole og de SKULLE retur, Finn har så tilbudt, at du kunne komme ud og vi så ville ombytte til andre stole. Dette har Gunnar ikke været klar over da du kom ud (og Finn havde fri), da Gunnar blev klar over at Finn havde lovet dig mere end normalt, ønskede han du talte videre med Finn herom, da vi jo gerne vil stå inde for hvad vi har aftalt.

Finn har så efterfølgende afsluttet sagen - taget stolene retur og givet dig en tilgodeseddel på beløbet. Selvom vi er gået noget længere end vi er forpligtet fornemmer jeg at du ikke er tilfreds med løsningen. Det er som nævnt mit indtryk at kommunikationen fra starten er løbet af sporet - hvilket er uheldigt. Vi håber vi kan gøre dig tilfreds når du skal ud og bruge din tilgodeseddel.
Hilsen
Peter

Flot forretning med godt udvalg og god service

Købte nogle stole til levering hos min mor. Desværre var der fejl på en af stolene.
Problemet blev løst af Niels med levering af 2 nye fine stole og min mor er godt tilfreds med den behandling hun har fået. Det var en meget flink chauffør, der kom og byttede stolene.

25. juni 2016

Hej

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at i er tilfredse med den behandling i har fået af såvel vores chauffører som vores salgspersonale. Vi gør os umage for at betjene vores kunder godt, så det er rigtigt dejligt med en positiv tilbagemelding.
Vi håber at se dig eller din mor en anden gang gang :-)

Dejlig betjening

Endelig en butik der vidste noget om tingene
Fik bygget en fantastisk ucreate byggesofa
Her fik man svar på forskellige hårdhedsgrader i hynderne
højdeforskel på benene osv osv osv
Levering til tiden af flinke chauffører
Tak til Gades Møbelcenter
Vh
Kurt Nielsen

27. januar 2016

Hej Kurt
Tak for din anmeldelse. Hos Møblér med Gades Møbelcenter gør vi os umage med at give en faglig betjening og god service - samtidig med at vi matcher alle priser. Så det er dejligt at høre at det er lykkedes hos dig. Vi håber at se dig en anden gang i butikken samt at du bliver rigtig glad for din nye byggesofa.

Super vejledning

Skulle bruge nye møbler til stuen. Var rundt i flere forretninger, men hos Gades Møbelcenter fik jeg klart den bedste vejledning. Herudover havde de prismatch så jeg også fik den billigste pris på mine nye Skovby møbler. Alt i alt en super oplevelse.

26. januar 2016

Hej Louise
Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at vi har hjulpet til med at finde den rigtige vare til dig og selvfølgelig også til den rigtige pris. Vi glæder os til at give dig "en super oplevelse" en anden gang.
Peter

Vi blev LOVET 6 ugers leveringstid..... 13 uger senere...

Vi købte vores sofa af Finn fra Gades Møbelcenter den 17/08-2015, med lovning på levering 6 uger efter. Så gik de 6 uger og vi havde stadig ingen sofa fået, vi ringede adskillige gange og lagde beskeder, uden altid at blive ringet op efter. Men så ringede vi da bare igen og igen og igen og fik at vide vores ordre seddel var blevet væk og vi derfor ikke kun få sofaen leveret til aftalt tid. Finn tilbød os, at få pengene tilbage, men alle og enhver ved, at at det tager ligeså lang tid, at finde en ny sofa og bestille den fra ny. Vi gik med til at vente og fik at vide der ville komme løbende besked fra firmaet, når de hørte noget fra leverandøren i Litauen. Vi hørte intet, men ringede IGEN adskillige gange og svaret var hver eneste gang, at de intet vidste, men ville ringe så snart de havde sofaen. Han LOVEDE, at når den ankom til deres lager, var det 100 % sikkert, at vi ville få sofaen leveret dagen EFTER. Uden tvivl. Ugerne gik og først 7 uger senere fik vi at vide sofaen var ankommet. Her havde Finn så lovet, at sofaen ville komme SENEST tirsdag - igen kunne dette ikke overholdes. Han havde ikke aftalt klart med fragtmanden og hans undskyldning var at "der var mange andre kunder, som stod i samme problem" og det ikke var hans skyld, at fragtmanden ikke havde plads. Mange mange MANGE flere undskyldninger fra hans side af, som ikke engang er værd at skrive ned.. Jesus Krist! Vi ringer selv til fragtmanden og han siger, at han kan levere den om torsdagen. To dage er ikke meget, men taget i betrækning af, at man har ventet 13 uger og siddet på spisebordstole i mellemtiden, er fandme ikke sjov... Vi får sofaen leveret af et fragtfirma den 03/12-2015. Langt om længe! Slutligt har Finn lovet os to puder og 10% af prisen (600 kr), som kompensation. Vi ringede dags dato, den 05/12-2015, fordi vi ikke havde hørt mere vedr. dette og han sagde, at det ikke var ham som havde bestilt puderne, men han ville tro de kom indenfor 7-8 dage.... Det er vi meget spændt på, at se om det holder. Det er dybt uprofessionelt, at man som virksomhed ikke kan overholde sine aftaler og absolut INTET gør for, at informere kunden. Det eneste der er kommet er undskyldninger og "vi må da nok kunne forstå" bla bla bla.. Jeg er RIGTIG træt og uforstående overfor decideret MANGEL på service. Min første anmeldelse på Trustpilot, men som vi også sagde til Finn, det her fortjener kunderne at vide INDEN de vælger at købe noget hos Gades Møbelcenter - og når virksomheden ikke selv kan fortælle det og være loyale samt holde aftaler overfor deres kunder, vil vi gerne være med til at sprede det sande budskab om sådan en virksomhed.

5. december 2015

Hej Kristine
Jeg har læst din anmeldelse og efterfølgende undersøgt hvad der er op og ned. Jeg må give dig ret i at vi ikke ser for godt ud i forløbet af denne handel.
Efter at i bestilte varen hos os bestilte vi den hos vores leverandør og fik bekræftet leveringstiden over telefonen. Som jeg forstår har vores leverandør ikke fået tastet ordren ind i deres system, hvorfor varen reelt ikke bliver bestilt. Efterfølgende bliver varen så først genbestilt adskillige uger senere, med den meget forsinkede levering til følge. Da varen så endelig kommer lover Finn dig varen efterfølgende tirsdag. Normalt kører vi selv varer ud, men da leveringen er til København bruger vi i dette tilfælde fremmed vognmand. De sidste par gange vi har brugt denne vognmand, har han leveret dagen efter vi indleverede varen. Det kunne han så ikke denne gang - men det er selvfølgelig vores fejl vi ikke har undersøgt det inden vi lover det til dig - så den blev yderligere 2 dage forsinket. Det er meget ærgeligt med den i dette tilfælde alt for lange leveringstid i forhold til hvad vi havde lovet, hvilket vi selvfølgelig beklager. Endnu værre er det dog, at vi tilsyneladende ikke altid har reageret på dine henvendelser til os. Dette er meget utilfredsstillende og det vil jeg undskylde meget, da det selvfølgelig skal være en helt naturlig del af vores service.
Som kompensation herfor får du som du selv nævner 10 % kontant, der vil blive overført til jeres konto dags dato. Herudover vil der blive sendt 2 puder med post. Disse vil blive sendt fra Aalborg i morgen.
Beklager endnu engang de ulemper i har haft og håber i trods alt bliver glad for jeres nye sofa.

Hold jer væk

GADES MØBELCENTER/ DANBO MØBLER i Aalborg

Kalder sig nu for Møblér med GADES MØBELCENTER i Aalborg

Fik leveret forkert hårdhed i madrasser, og firmaet ville ikke ombytte madrasserne, eller tage dem retur, de snyder og bedrager deres kunder, kan kun stærkt advarer og fraråde at handle hos dem.

De beskylder en for at lyve om ting i forbindelse med købet, et dybt utroværdig firma.

Personalet mangler grundlæggende viden om senge og deres vejledning/vildledning er på amatør niveau

Jeg advarer familie, venner og bekendte samt alle dem jeg møder, om at de skal holde sig langt væk fra dette fortagende.

23. oktober 2015

Bump på vejen

Vi købte sofaer og lænestol hos Gades/Møblér for ca. 6 uger siden, og har nu modtaget alle møbler. Lænestolene kom til tiden i dag, men sofaerne var desværre 1,5 uge forsinket (meget i vores øjne, når vi bliver informeret om en leveringstid på 2 uger). Desuden var vi selv nødt til at ringe 3 gange til forretningen for status på sofaerne, og det lod til, at vi var blevet glemt. Vi sad altså med et indtryk af, at forinkelsen var blevet længere, hvis vi ikke selv havde taget kontakt.
Som nævnt ankom lænestole i dag - ingen problemer mht. til leveringstid og produkt. Derimod oplevede jeg leveringen som ringere denne gang i forhold til, da vi modtog sofaerne. Sofaerne blev båret ned i stuen, hvor vi bare selv skulle pakke ud og montere (fair nok).
Jeg kunne dog have ønsket samme service i dag, men leveringsbudet tilbød bare, at jeg kunne modtage lænestolene fra hoveddøren - som han selv sagde, så er de ikke så tunge. Men det er de altså, når man er sidst i en graviditet :-) Leveringsmanden var flink at stille dem i vores gang, så de ikke blokerede for hoveddøren, meeen jeg skulle ønske, det blev gjort, uden at man følte sig til besvær.

Alt i alt, vi har fået nogle møbler, vi er glade for. Og trods lidt forvirring fra personalet, har de været imødekommende.

19. oktober 2015

Hej Camilla
Vi har set på din anmeldelse, og vil gerne knytte følgende bemærkninger hertil.
Vi oplever desværre af og til at varerne bliver forsinket i forhold til det fabrikkerne lover. Når det sker skal vi selvfølgelig orientere kunden og ikke vente på du ringer, hvilket vi burde have gjort ved jeres sofaer.
Med hensyn til levering af dine stole - bærer vi normalt stolene helt ind i jeres stue. Jeg har talt med den pågældende chauffør, og i har tilsyneladende misforstået hinanden, hvilket vi gerne vil beklage.
På trods af "de bump der har været på vejen" håber vi i bliver rigtig glade for jeres møbler.
Vi håber at se jer en anden gang i vores forretning - og få mulighed for at få et forløb uden disse "forstyrrelser".

Kan varmt anbefales

Købte seng hos Gades Møbelcenter. I forretningen fik jeg en rigtig god vejledning og hjælp til at finde den rigtige madras. Sengen blev leveret af to friske fyrer, som hjalp med at sætte den op. Er rigtig glad for mit køb.
Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Gades Møbelcenter.

15. juni 2015

Må kunne gøres bedre

Bestilte møbler den 8 april til levering den 8 maj. Tog en fridag den 8 maj og ventede på mine møbler - de kom ikke, jeg måtte selv ringe for at få at vide, at møblerne ikke var ankommet til Gades - det ville jeg gerne ha haft et opkald om - irriterede med en " spildt" fridag.
Der bliver aftalt levering den 15 maj - jeg ringer nogle dage før, for at sikre mig, at det bliver til noget.
Den 15 maj kommer mine møbler, dvs ikke alle. Det er fragtmændene, der må fortælle mig, at mit Spisebord ikke er med - intet info fra sælger.
Efter 1,5 uge kontakter jeg selv igen sælger, for at høre, hvornår jeg får mit Spisebord. Aftaler jeg får et opkald tirsdag - det kommer så onsdag - og mit spisebord kommer torsdag.

Ved godt, at der kan ske fejl mht levering, men ville være rart, hvis Gades ringede og informerede om det. Jeg spildte en fridag og har brugt en del energi på det midt i en flytning.

Blev lovet et lille bakkebord, som gave da jeg bestilte varerne, denne har jeg ikke fået - en lille ting, men alligevel.

Er glad for mine møbler, men vejen til fuld levering af dem, har været længere og mere tidskrævende end jeg forventede - havde hørt meget godt om Gades fra andre - og betjeningen i butikken var rigtig god.

6. juni 2015

Hej Mai- Britt
Vi har gået din anmeldelse igennem med den sælger som har haft med sagen at gøre. Du har ret i at det burde vi have gjort bedre. Kommunikationen med dig har ikke været god nok - og det er som om vi har været et skridt bagud hele tiden. Problemet er opstået ved at vores leverandører ikke får leveret varen til os som lovet, og vi herefter ikke kan overholde vores aftale med dig. Vi har prøvet at kompensere herfor ved at låne dig møbler mens du ventede. MEN vi burde have kontaktet dig inden du kontakter os - og det beklager vi selvfølgelig. Men hensyn til bordet du skulle have, mener vores sælger at have aftalt med dig, at du skulle komme ud i butikken til ham, så i kunne finde ud af farve m.v.
Så kontakt os gerne herom. Det er dejligt at høre at du trods alt er glad for dine møbler, og vi håber at vi får lov til at handle med dig igen.

Dårlig Dårlig med Dårligt på

d. 2-4 maj kørte gades med et tilbud på 4 stole, betal kun for 3, så den 4 maj skynder jeg mig ud i butikken. Jeg skal lede et stykke tid efter stolene, men finder dem så, men her står de til en anden pris, og jeg forsøger så at finde en medarbejder i den tomme butik. Jeg spotter 4, men alle er utrolige lade og uengageret og virker ikke rigtig som om de har lyst til at servicer mig. En af dem, får jeg gjort opmærksom på at butikken har disse stole på tilbud og det kender hun ikke noget til. Jeg siger så, at jeg skal have disse stole og de skal bare matche prisen på nettet på 2500, hvilket hun går med til, men ikke om hun gider åbne deres tilbudsavis, eller lige undersøge det nærmere. Til mit held laver hun en taste fejl og jeg får stolene 500 kr. billigere. På det tidspunkt er jeg så vred at jeg tænker, at jeg ikke vil gøre hende opmærksom på den forkerte pris, når ikke engang hun ved hvad butikken har på tilbud, eller i det mindste gider undersøge det. Hun siger efterfølgende at de vil ringe i løbet af 14 daqe, og i dag er det 15 dage siden jeg købte stolene og har ikke hørt noget endnu. Mon de gider tage telefonen hvis jeg ringer derud?

14. maj 2015

Hej
Jeg skal beklage hvis du har haft en dårlig oplevelse i vores butik.
Vi gør meget for at servicere vores kunder, så da du har haft en anden mening, vil jeg selvfølgelig drøfte det med vores salgspersonale.
Det omtalte 3 dages tilbud, er et tilbud som er lagt på nettet via vores kæde, og dette burde vi naturligvis være opmærksom på, og du skal selvfølgelig have stolene til den pris som er angivet der, hvilket du jo også har fået (og endda endnu billigere).
Du skriver der er gået 15 dage og vi har lovet at kontakte dig indenfor 14 dage.
Der er i dag (dagen efter du har skrevet) gået 11 dage fra dit køb. Jeg er blevet orienteret om, at der er lagt en besked på din telefonsvarer om hvornår stolene er klar til dig.
Du er meget velkommen til at ringe til os, hvis du har bemærkninger hertil.
Jeg håber du bliver rigtig glad for dine stole.