Vi fandt stort set alle vores nye møbler ved Gades i Aalborg. Vi er super tilfreds med kvaliteten og behandlingen. Vi fik faktisk det forkerte spisebord hjem, og opdagede det da vi havde samlet d... Se mere

Fantastisk service i sengeafdelingen. Vi var på jagt efter en ny seng, og Michael stod klar med råd og gode forklaring på, hvilken seng der passede bedst til os. Vi har ikke en finger at sætte p... Se mere

GADES MØBELCENTER/ DANBO MØBLER i Aalborg Kalder sig nu for Møblér med GADES MØBELCENTER i Aalborg Fik leveret forkert hårdhed i madrasser, og firmaet ville ikke ombytte madrasserne, e... Se mere

Hver eneste gang jeg igennem mange år har handlet hos “Gades Møbler”, såvel i møbel- som i sengeafdelingen, er jeg altid blevet mødt med stor venlighed, altid lyttende medarbejdere der hurtigt spot... Se mere

1. Møbelforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Møbler for enhver smag og masser af inspiration til boligindretningen, haven og terrassen. Download vores katalog, find nærmeste butik og se, hvordan du kan finansiere næste køb til boligen

4,4

Svarer typisk inden for 24 timer

Danmarks bedste sengeafdelingen

Danmarks bedste sengeafdelingen, servicen er helt i top og man bliver mødt af et imødekomme og venligt personale, der sætter sig ind i ens behov og finder en god løsning. Gode priser, service og personale! Kun positivt omtale herfra, tak for jer

20. januar 2023

Besvarelse fra Gades

Mange tak for den fine anmeldelse Lisa.
Peter Larsen

Service og rådgivning i topklasse

Vi har netop købt en super lækker Tempur elevationsseng hos Gades møbelcenter i Aalborg.
Teamet i sengeafdelingen har leveret en fantastisk kundeoplevelse med meget personlig og oprigtig service samt rådgivning i topklasse.
Sengen blev leveret til tiden og med stor fleksibilitet omkring leveringstidspunktet.
Vi har tidligere handlet hos Gades med stor tilfredshed og vi kommer helt sikkert til at handle dér igen.
De bedste anbefalinger herfra.

22. december 2022

Hej Jesper
Tak for den fine anmeldelse.
Vi håber i kommer til at sove godt i mange år frem - og glæder os til at se jer igen i butikken.
Peter Larsen

Deres sælger Rasmus er vel nok noget af…

Deres sælger Rasmus er vel nok noget af det meste arrogante menneske jeg har købt en sofa af. Ihvertfald sidste gang jeg handler der. Købte en sofa med det bedste skum og ja det er godt meen hjørnemodulet manglede skum. Det retter sig sagde han men efter 2 mdr stadig det samme. Rasmus sørgede for at hente og max 3 uger så er den tilbage. Den kom så efter 4 uger da jeg selv hentede den. Rasmus mente så jeg ikke forstod at han mente de ville få den tilbage til dem efter max 3 uger. Total arrogance af værste skuffe - møblet var jo betalt så forsvandt alm service i den grad.

1. december 2022

Besvarelse fra Gades

Hej Vi har modtaget din anmeldelse. Der er reklameret over skummet i hjørnemodulet. Efter at have konstateret at det ikke rettede sig - tilbød Rasmus at udbedre modulet. Vi afhentede modulet hos dig - og her har vi så tilsyneladende ikke været skarp nok i kommunikationen - at vi ville få sofaen retur i løbet af 3 uger. Modulet kom retur til os i den 3 uge og vi kunne levere den i Løkken tirsdag i uge 4.
Du valgte så at afhente modulet inden.
Vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse -og vi anerkender at vi skal være præcis i vores kommunikation. Vi mener dog generelt, at vi har givet en fin service sagen - ligesom vi bestemt ikke mener at vores medarbejder er arrogant.
Peter Larsen

Ingen kompensation for et møbel der IKKE kunne bygges

Dårlig levering, dårlig kommunikation og dårlig kundeservice ift. reklamtion.

Den korte version:
Møblet var først og fremmest 3 uger forsinket - og vi fik intet at vide, men måtte selv kontakte butikken flere gange for opdateringer.

Møblet (en reol) har så markante fejlat det slet ikke kan bygges!. Vi kontakter deres mail med henblik på reklamation og får ingen respons.
Vi ringer og beder om kompensation for de fejl vi selv har måttet udbedre + den ekstra tid det hele har taget - bare sølle 100 kr. vil de ikke engang give

Hold jer væk fra møbler. IKEA har langt bedre kundeservice!!!

Den lange version:
Vi bestilte et møbel og fik at vide at det ville komme indenfor en uge. da der er gået 2 uger må vi SELV kontakte møbelhuset hele 2 gange og høre hvor det bliver af - vi fik ingen besked om at det var forsinket i 2 omgange! først efter 4 uger modtager vi det.
Møblet har da vi modtager det så markante fejl, at det slet ikke kan bygges!. Vi kontakter jeres mail med henblik på reklamation og får ingen respons. Vi har nu ventet over 1 måned på dette møbel, og har ikke tid til at vente længere, og må derfor selv gøre noget - og vi får derfor selv udbedret fejlene.
Vi ringer og beder om kompensation for de fejl møblet er blevet sendt med + den ekstra tid det hele har taget både for levering og grundet fejlen - bare sølle 100 kr. vil i ikke engang give i kompensation for alt besværet. Hvis vi skulle have været ude ved jer og bytte møblerne til nogle nye ville det jo for søren have taget en hel måned mere, før et nyt var kommet hjem!!!! - det har vi bare ikke tiden til. + vi skulle jo så også have betalt ekstra for benzin frem og tilbage + betale for at låne en stor bil til at fragte reolen (både den gamle og den nye). Det er mig derfor totalt uforståeligt at i ikke kan give den mindste kompensation...

2. december 2022

Hej Emilie
Først og fremmest tak for behagelig telefonsamtale. Som vi talte om er der sket flere misforståelser og vi ser ikke for godt i forhold til kommunikationen med jer. Din bestilling har normalt en leveringstid på 2-4 uger, og hvis vi har lovet varen efter en uge burde vi selvfølgelig have kontaktet jer når vi får bekræftet at den kommer efter 4 uger.
At der er fejl ved varen - er uheldigt - vi sendte mail samme dag som vi fik reklamationen fra dig - og tilbød ombytning eller udbedring af fejl. Desværre ser det ud som om du ikke har modtaget mailen. På den baggrund er det også helt berettiget at i forventer en kompensation - for selv at bore hullerne, hvilket vi også har aftalt med dig. Endnu engang vil jeg gerne beklage fejl, misforståelser og ikke mindst vores alt for ringe kommunikation.
Peter Larsen

Hvis man kunne give 0 stjerner havde de…

Hvis man kunne give 0 stjerner havde de fået det. Ingen problem derude når man skal købe noget, så er alle så flinke og alt kan lade sig gøre. Men når der er reklamation bliver man grint af og sendt hjem og vi ringer tilbage. Dette sker bare ikke. Har købt stole for 25000 kr. handler der aldrig mere

25. november 2022

Hej Søren
Vi har desværre ikke kunnet finde noget på din reklamation. Men vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig med denne. Vi har siden vi så dit skriv forsøgt at få fat i dig. Vi har blandt andet talt med din hustru som ville bede dig ringe til os - ligesom vi har skrevet til dig på mail. Vi håber du vil kontakte os - så vi får mulighed for at hjælpe dig.

Krakeleret sofa

Købte for 6 år siden en fed lædersofa, nedsat til 10 af de lange og alt var godt indtil sofaen blev cirka 4 år gammel.
Pludselig opdager vi at den begynder at skalle/revne i læderet. Ikke på sidde- eller rygstykke, ej heller på armlæn, men ovenpå ryghynden...altså kantstykket rundt om puderne, der hvor ingen sidder eller rører. Resten af sofaen er flot som næsten ny.
Jeg kontakter Gade, hvor jeg bliver fejet af med snak om solskade og manglende pleje, hvilket er direkte vrøvl. Hvis dette var tilfældet ville selve sofaen være skadet/misholdt over det hele, hvilket ikke er tilfældet. Det er kun det stykke, der kanter ryghynderne ind, der skaller af. Det ligner til forveksling sort kunstlæder/stiv hård plast der krakelere. Så vores fine sofa er åbenbart lavet af to forskellige slags "læder".
Ville ønske at sælger i salgsøjemed havde sagt, at dele af sofaen kan skalle/revne efter fire år.
Snakker med sælger Gunnar til messe i Gigantium. Jeg tilsender efterfølgende billeder og kopi af kvittering, rykker for svar, bliver ringet op af Gunnar.
Gade kan/vil intet gøre.
Sofaen er for gammel.
Gunnar har solgt 150 stk af denne sofa, uden klager.
Vi er åbenbart bare uheldige!
Konklussion: KØB ALDRIG dyr "læder" sofa hos Gade, for der kan være dele af sofaen der er lavet af forskellige typer "læder".
Hvor er vi ærgelige over vores køb.

24. november 2022

Hej Bettina.
Som med andre varer - er der forskel på hvor længe en bestemt sofa holder og en sofa som din holder normalt noget længere end 6 år. Derfor er det som du skriver meget ærgeligt at den ikke har holdt længere.
Desvære har vi ikke mulighed for at hjælpe når det er som lang tid efter garantiperioden er udløbet.
Peter Larsen

Hurtig levering og god service

Min kærste og jeg købte en sovesofa, den kom hurtigt 4 dage, hurtig levering på 5 dagen, bliv leveret på 2 sal af 2 søde chauffør, jeg har handlet der flere gange og jeg har altid fået en fantastisk service, og jeg ville helt sikkert handle der igen

23. september 2022

Besvarelse fra Gades

Tak for din fine anmeldelse. Den er vi meget glad for og skal sørge for at rosen bliver givet videre.
Vernlig hilsen
Peter Larsen

Køber en læderstol til 9999,- selvom…

Køber en læderstol til 9999,- selvom det var mere end vi havde tænkt at bruge, men sælger anbefalede stolen.
Nu 1 pr og 5 mdr senere har vi en fornemmelse af at sædet er sunket
Stolen bliver afhentet og dagen efter får vi en opringning fra butikken med besked om at stolen ikke fejler noget.
Vi kunne komme der ud hvilket vi gjorde talte med den sælger som vi havde talt med i telefonen.
Han virkede ligeglad med vires problem stolen fejlede ikke noget, så hvad kom der ud af det??????? Intet men kunne tage derfra med en følelse af at de gerne vil sælge dyrt, men ikke ønsker nogen form for reklamation.
Indbyder ikke til at man handler der igen eller anbefaler butikken til andre😡😡

18. august 2022

Besvarelse fra Gades

Hej Lone. Jeg har nu haft lejlighed til at tale med den sælger som dels har solgt stolen til jer og dels har behandlet reklamationen.
I kontaktede os midt i august, da I mente jeres stol knirkede og bragede.
Vi afhentede stolen 17/8 hos jer.
Vi havde 4 forskellige ansatte til at prøve stolen - men ingen kunne få den til at knirke!!
I kom ud til os i butikken den 18/8 - og der kunne I heller ikke få stolen til at knirke!!
I mente desuden, at stolen var sunket i sædet. Vi kunne konstatere, at den så ud som man måtte forvente efter 1 år og 5 måneders brug.
I mente også at stolen ikke var ens i begge sider - det er korrekt og skyldes vippemekanismen - men ser helt ud som stolen I så udstillingen.
Vi kan selvsagt ikke godkende en reklamation - når der ikke kan konstateres fejl - men vi er bestemt ikke ligeglade med jeres reklamation og vil gerne være behjælpelig.
Niels aftalte også med jer den 18/8, at han ville undersøge om I kunne få en højere sokkel til jeres stol, og vende tilbage herom.
Jeg kan forstå, at Niels har ringet - at det ikke er sikkert at han kan gøre stolen højere - men han har købt nyt centerparti hjem for at prøve at afhjælpe jeres problem

Peter Larsen

Super service. God kundeoplevelse.
Michael er en fornøjelse at handle med og jeg kan kun give ham og butikken 5 ⭐️
Vi vil købe vores næste møbler hos Gades.

21. juni 2022

Besvarelse fra Gades

Tak for den fine anmeldelse. Vi glæder os til at se jer næste gang.

Fagligheden og hjælpsomhed.

Jeg handlede i lang tid hos Gades og for nyligt skulle opgradere min seng. Jeg fik imødekommende og venlig modtagelse i receptionen af Michael.
Har støttede mine beslutninger med høj faglighed og hjælpsomhed.
Det er bestemt min favorit sted til at handle møbler og senge og jeg er ikke sidste gang hos Gades.

27. april 2022

Besvarelse fra Gades

Tak for den fine anmeldelse. Det glæde os meget - ligesom du skal være meget velkommen næste gang :-)
venlig hilsen

Gades Møbler Aalborg.

Gades Møbler Aalborg.
Dårlig service i forbindelse med køb af sovesofa. Sælger virkede uinteresseret og lettere irriteret. Han stod bare og ventede på, at jeg selv fandt den sovesofa, jeg ville have. Der var 4 ugers levering, som blev til 2 måneder uden at jeg hørte fra dem i mellemtiden. Jeg spurgte, om det var mulig at de kunne samle den for mig. Jeg fik at vide, at det ikke var en mulighed men at jeg kunne spørge når de kom med sovesofaen og så give dem et par hundrede kroner. Da de kom fortalte de mig, at det ville tage meget lang tid at samle sovesofaen. De sagde at de lige ville ringe til butikken og spørge. De kom efterfølgende ind og sagde, at de havde fået at vide, at det ville koste mig 600 kr og at det var helt op til mig omde skulle samle sofaen. De sagde desuden, at jeg skulle forvente, at det ville tage dem 1-1 1/2 time. Det tog dem under 1/2 time, men prisen var stadig 600 kr.

9. marts 2022

Hej Joan.
Jeg har læst din anmeldelse og talt med dem som har været involveret.
Vi er naturligvis ærgelige over at du har fået en dårlig oplevelse, da vi ikke ønsker dette for vores kunder.
I vores sengeafdeling gør vi os umage for at sikre at kunderne får den rigtige seng/sovesofa - så når du føler, at du ikke er blevet vejledt er det jo ikke godt nok. Sælgeren erindrer dog ikke selve salgssituationen og kan derfor ikke kommentere herpå, men undrer og ærgre sig dog over din oplevelse.

I forhold til leveringstider, må vi erkende, at vi har haft ekstraordinære lange leveringstider de sidste par år, som vi ikke kan gøre meget ved. Men hvis en varer kommer senere end lovet, skal vi naturligvis orientere dig herom.

Når vi leverer en sovesofa er det som udgangspunkt usamlet.
Da der for tiden, er meget travlt på bilerne - vurderer de derfor om de kan nå at samle sovesofaen den pågældende dag. Prisen vil afhænge af hvor længe de vurderer det varer. De har i dette tilfælde vurderet det til at vare ca 1-1/2 time. Det svarer til en timeløn på mellem kr. 160-240 når vi har afregnet momsen. Ifølge dem tog det ca en time. Så det er ikke noget vi tjener på.
Endnu engang skal jeg beklage, hvis du har haft en dårlig oplevelse - jeg håber du bliver glad for din sovesofa - og du er naturligvis velkommen til at kontakte mig, hvis du har yderligere bemærkninger eller andet.

Rigtig god kundeservice.

Rigtig god kundeservice.
Det er ikke nemt at vælge det møbel man vil købe. Men da vi gjorde det, og stod til at ændre vores valg, så var der fuld forståelse og hjælp til at ændre sit køb.

27. januar 2022

Besvarelse fra Gades

Tak for din anmeldelse. Altid dejligt når vi kan hjælpe med god rådgivning. Håber i bliver rigtig glade for jeres møbler.

Gades møbel center i Aalborg SV

Gades møbel center i Aalborg SV, er simpelthen en af de bedste butikker at komme i. Simone som står for senge afdelingen giver en rådgivning og en service ud over det sædvanlige. Jordens bedst seng, super rådgivning og fantastisk service - så det er velfortjent med fuld plade af stjerner, plus lidt ekstra ❤

1. december 2021

Besvarelse fra Gades

Mange tak for den meget fine anmeldelse - den er vi glade for. Roserne er givet videre til Simone.

Rigtig god oplevelse

Vi ville købe en ny seng og mødte Gades Møbler på messe i Gigantium. Det var en rigtig god oplevelse, hvor de rummede vores ønsker, tvivl og spørgsmål og gjorde det til en tryg købsoplevelse. Vi glæder os til at få sengen leveret. Også rigtig god pris vi fik forhandlet os til :-)

29. november 2021

Besvarelse fra Gades

Tak for anmeldelsen. Vi er super glade for, at i fik en god købsoplevelse. Jeg håber i kommer til at sove rigtig godt i jeres nye seng.

Superduper og 5 stjerne til Michael og Simone

Vi har købt tempur madrasser og elevationsbunde i Gades møbelcenter Ålborg. Michael tusind tak for en superduper service fra start til slut, det fåes ikke bedre. Og som alle andre steder kniber det med at få varer frem, men Simone var rigtig sød at ringe til os og opdatere om leveringen.
Så 5 STORE STJERNER herfra.

20. oktober 2021

Besvarelse fra Gades

Mange tak for din fine anmeldelse Sanne. Den er vi meget glad for. Håber i får mange gode nætter i din Tempur seng.

Super god service!

Super god service!
Jeg bestilte en seng for 3-4 uger siden og fik efter 2 dage, en sms med at sengen ville komme i uge 37 (var allerede informeret om forventet leveringstid i butikken)
Mandag i uge 37 bliver jeg ringet op af Gades møbelcenter med henblik på at aftale levering og dagen efter står sengen i mit soveværelse.
God service og kontakt med medarbejdere i Gades og god vejledning ifbm. Købet i butikken.

Mange sengesælgere kunne lære noget af denne service og kommunikation med kunden!

Mange tak :)

16. september 2021

Hej Jimmie
Mange tak for din fine anmeldelse.
Venlig Hilsen

Super god betjening

Super god betjening, af en der viste hvad han snakkede om. Vi er super glade for vores nye senge.

10. august 2021

Besvarelse fra Gades

Tak for den fine anmeldelse
Peter

Dårlig returret ved køb af senge

Hvis I skal have ny seng, så vær opmærksom på, at der hos Gades Møbelcenter ikke er gode betingelser for returret. De fleste online butikker idag yder en super service og information, og bytter senge og madrasser gratis i op til 100 dage, hvis man ikke ligger godt. Så kan man gratis få ombyttet sin madras til en anden hårdhed, eller man kan få firmaet til at hente sengen gratis, og få sine penge returneret. Det kan man ikke hos Gades, da de i så fald efter sigende kun kan sælge sengen som udstillingsmodel, og dermed mister penge... Det blev en ret dyr affære for mig, men jeg har lært lektien, og køber fremadrettet kun senge hos steder, som har 100 dages fuld returret.
Jeg er ikke længere fan af Gades :-(

7. august 2021

Besvarelse fra Gades

Hej Maria. Vores sengeafdeling vil gerne give svar på din anmeldelse, men kan ikke finde sagen. Har du mulighed for give os yderligere oplysninger om dit køb enten her eller på mail senge@gades.dk så vi kan finde sagen, og se om den er behandlet korrekt og give svar på din anmeldelse.