Vi fandt stort set alle vores nye møbler ved Gades i Aalborg. Vi er super tilfreds med kvaliteten og behandlingen. Vi fik faktisk det forkerte spisebord hjem, og opdagede det da vi havde samlet d... Se mere

Fantastisk service i sengeafdelingen. Vi var på jagt efter en ny seng, og Michael stod klar med råd og gode forklaring på, hvilken seng der passede bedst til os. Vi har ikke en finger at sætte p... Se mere

GADES MØBELCENTER/ DANBO MØBLER i Aalborg Kalder sig nu for Møblér med GADES MØBELCENTER i Aalborg Fik leveret forkert hårdhed i madrasser, og firmaet ville ikke ombytte madrasserne, e... Se mere

1. Møbelforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Møbler for enhver smag og masser af inspiration til boligindretningen, haven og terrassen. Download vores katalog, find nærmeste butik og se, hvordan du kan finansiere næste køb til boligen

4,4

Svarer typisk inden for 24 timer

Troværdig virksomhed med gode produkter, fornuftige priser og høj service

En møblerhandler man kan stole på som har et godt sortiment og fornuftige priser. God kundeservice og fleksibilitet. Samt produkter af høj kvalitet der bliver leveret til tiden. Tak for en god handel igen igen. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg handler i Gades.

18. september 2024

Besvarelse fra Gades

Tak for den flotte anmeldelse Kåre. Vi håber du bliver rigtig glad for dine nye møbler. Vi glæder os til til at se dig i butikken næste gang.
Tommy

Jeg elsker at handle i Gades møbler i…

Jeg elsker at handle i Gades møbler i Aalborg. Lækker kvalitet, serviceminded og opmærksom personale som ved hvad de snakker om! ☺️ vi er især glad for Rasmus som vi gerne venter på, hvis han har en anden kunde. Han gør det bare mega godt hver gang👌 så stor ros til ham 🤗

26. august 2024

Besvarelse fra Gades

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi har med glæde givet rosen videre til Rasmus.
Hilsen Tommy

Det kan ikke blive andet en 5 af 5…

Det kan ikke blive andet en 5 af 5 mulige.

Endnu en super oplevelse, lige fra vores snak med Niels der tålmodigt guidede os igennem valg af og udformning af vores nye sofa, til pris som var absolut rimelig henset til den gode kvalitet og så levering til tiden, med ikke mindre end 2 opringninger om plan for levering.
Levering som aftalt og super service fra de to gutter der også bar sofaelementerne ind(op) i vores stue, hvor den skulle placeres. Cadeau til dem.
Dét er service man ikke oplever ofte i disse dage.
Gades Møbelcenter ved man hvor man har 👍

27. juni 2024

Besvarelse fra Gades

Tak for den fine den fine anmeldelse, det er vi rigtig glade for. Ros er givet videre til Niels og de 2 chauffører.

Fantastisk levering

Sikke en fantastisk kundeservice min mand og jeg har fået af Gades Møbler. Igen😀! Vi har købt et sofasæt hos dem og sofasættet blev leveret i dag af to super dygtige og søde Gades medarbejdere, Daniel og Martin. De har givet os også en ekstra kundeservice da de hjalp os med at pakke møblerne ud, som de normalt ikke gør. Jeg har fået et kunstigt knæ for 3 mdr. siden og gå med en krykke og min mand var på arbejde og for at skåne mig og ham ville de hjælpe os med at pakke møblerne ud. Tusind tusind tak Daniel og Martin for jeres hjælp! Vi vil anbefale Gades Møbler til alle!👍

13. maj 2024

Besvarelse fra Gades

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det var dejligt at læse - og rosen er givet videre til Daniel og Martin.

5-stjerners oplevelse

Mine forældre købte deres drømmesofa fra Aalborg afdelingen i januar 2023. De fik hjælp af Niels som var utrolig venlig, hjælpsom og tålmodig. Der skete desværre en misforståelse med sofaens armlæn, men de fik sendt en ny. Giver vores bedste anbefaling herfra.🌟

17. marts 2023

Besvarelse fra Gades

Mange tak for den fine anmeldelse
Venlig hilsen Tommy

Rigtigt god service

Rigtigt god service, og god kvalitet, og søde medarbejder 😊

22. februar 2024

Hej Rim Abou Sabha. Mange tak for den fine anmeldelse
venlig hilsen
Michael

Gade gad jeg godt hver gang 🤓

Hver eneste gang jeg igennem mange år har handlet hos “Gades Møbler”, såvel i møbel- som i sengeafdelingen, er jeg altid blevet mødt med stor venlighed, altid lyttende medarbejdere der hurtigt spotter kundens behov - samt, nok det vigtigste, voksne mennesker der har deres faglighed i orden. De ved altid hvad de snakker om. Kunne jeg give et 12-tal, ville jeg ikke tøve et sekund !
De bedste hilsner fra
Mogens Winther-Rasmussen
Nørresundby.

28. februar 2024

Hej Mogens
Mange tak for den fine andmelse samt din ros til vores personale. Det er vi alle super glade for. Jeg håber du bliver rigtig tilfreds med dit køb - og vi ser frem til at handle med dig en anden gang.
Michael Østergaard

Dejligt møbelhus.

Hos Gades kan du bla bestille sofa’er ( ikke alle modeller ) som de vil have dem og jeg synes priserne er fair - Ja, du kan finde billigere, men pris og kvalitet hænger sammen når man køber møbler, det er min erfaring ihvertfald. Kan klart anbefale et kig hos Gades!

10. februar 2024

Besvarelse fra Gades

Hej Nikolai. Mange tak for din anmeldelse - den er vi glade for og den luner i en kold tid.

God oplevelse

Super god og kompetent service i forbindelse med køb af ny seng.
Sælger der ikke forsøger at oversælge i forhold til vores behov, det er en sjældenhed i den branche.
Anbefaler alle at lade Gades sengeafdeling give et bud, hvis der skal bruges ny seng.

31. oktober 2023

Besvarelse fra Gades

Tak for den fine anmeldelse Mads. Jeg håber i bliver rigtig glade for jeres nye seng.

Købte en seng hos Gades

Købte en seng hos Gades. Der var en produktionsfejl ved sengen, men tingene blev hurtigt løst med et smil.

Super god service

19. oktober 2023

Besvarelse fra Gades

Tak Morten. Vi håber du bliver glad for sengen.
Michael

Var i går med min søn og i dag med min…

Var i går med min søn og i dag med min datter for at købe ny seng til dem.
Og er der noget, man ikke skal gå på kompromis med, så er det valg af den rigtige seng.
Har tidligere selv købt seng hos Gades Møbelcenter i Aalborg og dér fået god, venlig og konstruktiv service.
Og de 2 seneste dage med valg og køb af seng til børnene var ingen undtagelse.
Så kan kun varmt anbefale, at man tager til Gades Møbelcenter, Aalborg, når sengen står til at skal skiftes ud med den rigtige seng, der passer netop til dig.
Derfor giver jeg Gades Møbelcenter, Aalborg, de 5 stjerner :-)

27. september 2023

Besvarelse fra Gades

Vi takker for den fine anmeldelse. Vi gør os umage for at kunden får den "rigtige" vare med hjem. Super dejligt at høre vi er kommet godt i mål.
Peter Larsen

Vi fik en rigtig god vejledning

Vi fik en rigtig god vejledning. Der var en i mødekommende betjening, sælgerne lyttede til vores ønske og behov.

21. juli 2023

Hej Heidi
Tak for anmeldelsen - Dejligt at i havde en god oplevelse og service.

Imødekommende og god service

Jeg købte en seng hos Gades Møbler i Aalborg og da den blev leveret var der skallet noget af det ene ben og sengen havde nogle pletter på den øverste del. Gades tilbød at ombytte sengen eller kompensere med et beløb, så jeg er tilfreds med min køb og føler mig tryg ved en handlen næste gang.

19. juni 2023

Hej Karina.
Dejligt at høre, vi kunne løse problemerne til din tilfredshed.
Vi håber du bliver rigtig glad for din nye seng.

Hej Michael😊

Hej Michael😊
Vi vil herigennem rose dig for en super god behandling - ved køb af vores fine seng. Vores ønske om levering til tiden, blev ligeledes honoreret trods nedsat mandskabstyrke.
Tak for en god oplevelse og ikke mindst handel.
Mvh Birthe og Jan☺️☺️

22. juni 2023

Hej Jan og Birthe.
Mange tak for jeres fine anmeldelse.
Den er vi meget glade for.
Håber i får glæde af jeres seng i mange år.
Venlig hilsen Michael

Købte en seng.6mdr efter garanti udløb…

Købte en seng.6mdr efter garanti udløb fik jeg problemer med sengen.kontaktet Gades om det.gades svar var.uanset garanti sælger Gades møbler ikke senge der går i stykker efter 2.5 år.fik ny motor på sengen.verdens bedste service.mangler du en seng køb den her

4. april 2023

Besvarelse fra Gades

Tak for anmeldesen - og dejligt vi kunne hjælpe.
Peter Larsen

Klar anbefaling. God service og kvalitet!

Et rigtigt godt udvalg af sovesofaer i god kvalitet. Et kæmpe plus, at man ved sofaerne har et bredt udvalg af farver, så der er noget for enhver smag. Med god og ærlig vejledning fra Michael, var der ikke langt fra tanke til handling. Alt i alt en god oplevelse hos Gades Møbelcenter i Aalborg SV.

7. maj 2023

Besvarelse fra Gades

Tak for din fine anmeldelse Sascha, som vi sætter meget pris på. Håber du bliver rigtig glad for din nye sovesofa.
Venlig hilsen Peter

klædeskab til 23000 Gades Møbler

Vi købte et klædeskab til 23000. Det viste sig at være TOTAL saml selv. Det var ikke hvad vi fik at vide da vi købte det! Der fulgte ingen monteringsvejledning med, og det link der var i mailen virkede ikke. Da vi ringer ud til butikken i Aalborg og spørger efter en, får vi bare det her svar: Vi har da leveret til 3 andre i den her uge, og de har da godt kunne samle det - men alt er jo relativt. Får at vide at det er SÅ nemt selv at finde den på hjemmesiden - jeg skal bare taste koden ind. Hvilken kode? Jeg har ikke en kode. Efter megen forklaring får jeg butikken til at ringe til firmaet, hvor de så sender en vejledning… Til så mange penge forventer jeg godt nok en anden service. Og til 23000 havde jeg ikke forventer et TOTALT samlesæt af MDF plader.

4. april 2023

Hej Pia
Alle vores skabs løsninger er "saml selv" Den løsning i har valgt, indebærer, at alle gavle, døre mm tilpasses de konkrete mål i vælger og tilpasses mål i jeres bolig. Der er heller ikke forboret huller i loftskinnen til skydedørene, da det er individuelt hvor man ønsker disse.
Det er korrekt, at der beklageligvis var en fejl i linket til samlevejledningen. Dette fik jeg løst på ca 30 minutter efter jeg blev gjort opmærksom herpå.
I har købt et klædeskab til små 15.000, som kvalitetsmæssigt ligger i den gode ende af dem som er på markedet. Hvorvidt det er nemt at samle eller ej - er relativt - som jeg også sagde i telefonen. Det er dog sjældent vi hører om kunder der har problemer hermed.
Jeg beklager hvis i har haft en dårlig oplevelse, og jeg ønsker jeg god fornøjelse med jeres nye skab.
Michael

Vi ønsker at give Gades Møbler 5*****…

Vi ønsker at give Gades Møbler 5***** for en rigtig god oplevelse.
Længe havde vi været på udkik efter en ny stor sofa med plads til hele familien.
Der var stor travlhed i butikken, men følte os taget godt i mod af en behagelig sælger, som havde den fornødne tid til at høre om vores ønsker og behov.
Sofaen blev leveret som aftalt af et par flinke unge mennesker.
Skønt at kunne læne sig tilfreds tilbage om aftenen i en superflot sofa
Tak til Jer, Gades

2. marts 2023

Besvarelse fra Gades

Tak for den flotte anmeldelse.
Jeg vil give roserne videre og håber i bliver rigtig glad for jeres nye sofa.
Peter Larsen

Verdensklasse service i sengeafdelingen…

Verdensklasse service i sengeafdelingen hos Gades.

Vi stod i den problemstilling, at vi ønskede et fjernsyn i soveværelset, men havde ingen væg at hænge det på.
Vi kontakte derfor så Micheal hos Gades, hvor vi også har købt vores seng, for og høre om de havde løst lignede problemer før.
Inden for 10 minutter, ringede han med pris og leverings dato. Så nu har vi det indbygget med sengen, den fedeste løsningen.

23. januar 2023

Besvarelse fra Gades

Tak for anmeldelsen. Dejligt at i har fundet en god løsning.