Vi fandt stort set alle vores nye møbler ved Gades i Aalborg. Vi er super tilfreds med kvaliteten og behandlingen. Vi fik faktisk det forkerte spisebord hjem, og opdagede det da vi havde samlet d... Se mere
Fantastisk service i sengeafdelingen. Vi var på jagt efter en ny seng, og Michael stod klar med råd og gode forklaring på, hvilken seng der passede bedst til os. Vi har ikke en finger at sætte p... Se mere
GADES MØBELCENTER/ DANBO MØBLER i Aalborg Kalder sig nu for Møblér med GADES MØBELCENTER i Aalborg Fik leveret forkert hårdhed i madrasser, og firmaet ville ikke ombytte madrasserne, e... Se mere
Hver eneste gang jeg igennem mange år har handlet hos “Gades Møbler”, såvel i møbel- som i sengeafdelingen, er jeg altid blevet mødt med stor venlighed, altid lyttende medarbejdere der hurtigt spot... Se mere
Møbler for enhver smag og masser af inspiration til boligindretningen, haven og terrassen. Download vores katalog, find nærmeste butik og se, hvordan du kan finansiere næste køb til boligen
Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Super service i sengeafdelingen hos Gades i Aalborg. Købte ny seng hvor opbæring og medtagning af gammel seng var aftalt. I løbet af 20 min var ny seng opsat og gammel seng fjernet. Fantastisk god service fra de 2 mand som opsatte sengen. Ikke sidste gang der handles hos Gades i Aalborg.
Vi fandt stort set alle vores nye møbler ved Gades i Aalborg.
Vi er super tilfreds med kvaliteten og behandlingen.
Vi fik faktisk det forkerte spisebord hjem, og opdagede det da vi havde samlet det. Vi ringede til butikken, der var super service fra deres side. Vi fik lov til at bruge det “forkerte” spise bord indtil vores rigtige bord kom (hvilket kom 14 dage efter)
Vi kommer helt sikkert tilbage.

Besvarelse fra Gades
Fantastisk service i sengeafdelingen.
Vi har ikke en finger at sætte på oplevelsen med køb af den nye seng, fra første øjeblik vi trådte ind i butikken, til sengen stod samlet hjemme i vores soveværelse.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Besvarelse fra Gades
Rigtig behagelig og kompetent personer, der gjorde besøget rigtig godt. Deres gode råd gjorde at vi købte et par gode lænestole. Tak for jer.

Besvarelse fra Gades
Må sige at hverken jeg eller min mor ALDRIG handler i Gades Møbler igen. De skulle levere et bord til min mor og tre gange laver de fejl i levereringen. Først får man af vide at begge borde er med fragtmanden, det var så forkert. Så leverer de et forkert bord, hvilket betyder at det man har bestilt først skal komme fra Horsens og her har man allerede ventet længe på at det skulle komme hjem (har ventet fra november 2025) Tredje gang leveres en forkert bordplade i sort, mens soklen er i Nature som bordpladen selvfølgelig også skulle være.
Man ringer til dem og ham i telefonen er mega ligeglad selvom man siger at nu er det ved at være for meget med de fejl. Totalt ligeglade og glatte som ål.
Så tjekker han lageret og ringer så hvor han siger de vil komme med bordpladen. Så ringer fragtmanden og han griner i telefonen, det er åbenbart sjovt at kunderne får leveret det forkerte for anden gang.
Selv da man så siger at det måtte koste et par flasker rødvin i kompensation så ignoreres dette også bare.
Eneste lyspunkt var at en sød mand, som i fredags levererede et bord forkert (anden gang) kom i egen bil og tog skraldet med. Men også det eneste gode der var at sige alt andet har været en dårlig oplevelse med iskolde og ligeglade medarbejdere.
Så intet godt at sige om deres service på nogen måder, kunne jeg give nul stjerner havde I fået det.
Mvh.
Susan Rise/ Ulla Rise

Besvarelse fra Gades
En rigtig god butik,god service og det der bliver aftalt holder de .Vi købte en lækker sofa og næste gang vi skal have møbler,så vil vi bestemt tage i Gades møbler

Besvarelse fra Gades
Jeg har fået den flotteste sofa, som jeg selv havde indflydelse på. Servicen var rigtig god.
Det eneste som ikke lige var godt, var at sælgeren ikke klart formulerede hvornår den ankom.
Men den var værd at vente på 😀

Besvarelse fra Gades
Jeg har handlet med Gades Møbel, sengeafd. 2 gange inden for det sidste halve år, en ny Jensen seng samt garderobeskab med skydelåge, begge gange vejledt af en super venlig, hjælpsom og kompetent med-
arbejder.
Jeg er meget glad for begge møbler, der fungerer efter
ønske.
Jeg vil til enhver tid give min varmeste anbefaling og giver et stort 5 tal.

Besvarelse fra Gades
Kan kun anbefale dem. Har fået en super flot betjening.
👍Har handlet, der en del gange og altid, fået en super betjening.

Besvarelse fra Gades
Altid rigtig god service og priser hos Gades

Besvarelse fra Gades
Super søde sælgere og trods en lidt uheldig levering hvor sofa ikke var samlet korrekt, så var service i top og de stod her en time efter og ordnede tingene. Så fuld tilfreds med køb osv.
Det var en yderst tilfredsstillende service
Vi har kun gode anbefalinger herfra
Yderst kompetente chauffører meget påpasselig ved indbæring og opsættelse
Møblerne jeg købte er jeg fuldt ud tilfreds med, men ikke salgsmåden, da jeg først efter at have betalt og fik fakturaen opdagede, at de ville blive leveret u-samlet.
Paul Holm, Skalborg
Super fin behandling af sælgerne ,sofaen er fuld tilfreds opfylder vores drøm venlig hilsen Harry

Besvarelse fra Gades
Købte 4 Skovby spisestuestole i læder, desværre var der problemer med ryggen, da læderet bulede, fik tilbudt at bytte stolene, hvilket vi gjorde til nu fuld tilfredshed.
Firmaet var særdeles imødekommende under hele
reklamationen, og får vores bedste anbefaling

Jeg købte 2 læderstole Stresslet værdi kr 28.000
Inden garanti udløber. Meldte jeg min skade på stolen
1 armlæn især højre smuldrer / dårlig kvalitet tynd/
2 dreje/ vippe funktion til udskiftning
Eftermange henvendelser / mail og syn af konsulent fra STESSLET TOG gade retur og blev hentet af deres bil men uden kvittering og ringede op fik et tilgode bevis kr 28.000 kr
Jeg ønsker ikke handle efter denne sag / tillid selv vores køb har været der siden Jyllandsgade og vil
Have kontant udbetaling
Efter 1 år i forbruger Klagenævn må vi i retten
3 år uden vores ønske stole / skriv rapporter
Med med ærlighed går jeg hele vejen selvom jeg er en ældre dame
Forbrugerråd paragraffer Tilgodebevis kan ikke erstatte kontant betaling
Mvh Jette Skovsgård
Vedr min klage lagt på 14 dage siden
Vedr service ved køb betjening af Bent
Er der ikke klage tak
Men da problemet klage mail kom problem sagen udarbejdes / behandling
Tog mega lang tid også inden Stresslet
Vurdering
Tilbydelse af tilbage og afhendtning
På vores adresse Nøvlingvej
Og ikke vi fik indbetalt kr men tilgodehavende på nyt køb hvor vi ikke orkede mere vrøvl
Troede ikke det kunne være rigtig og efter forbrugrådet” love” kontant udbetaling

Besvarelse fra Gades
Vi købte en ny sofa hos Gades Møbler og da vi modtog den blev den leveret i forkert farve. Da vi henvendte os til dem sagde de bare vi måtte bruge den og så måtte de lige kigge på det, vi fik tilbudt et lille beløb hvis vi ville beholde den og de forsøgte med at vi bare kunne sætte nogle puder og plaid til i den farve vi skulle have haft. Vi kørte derud og mødte ingen god service, han ville ikke indrømme han havde lavet en fejl forsøgte at give skylden videre til en kollega som ik havde noget med det at gøre. Vi ønskede selvfølgelig at få sofaen i den farve vi havde valgt, den blev også bestilt og så måtte vi vente i 6 uger igen uden nogen form for god service/kompensation. De burde måske straks have indrømmet fejlen og beklaget og så kunne de jo have tilbudt en eller anden form for kompensation f.eks i form af nogle puder eller andet til sofaen, som en god service. Nu vil vi ikke anbefale Gades Møbler og kommer ik selv til at handle der igen.
Dejlig oplevelse, med imødekommende og serviceminded personale

Besvarelse fra Gades
Man får altid den hjælp man har brug for. Og tid til at kigge og tænke. Udvalget er stort og personalet er venligt, hjælpsomt og vidende. Vi har fundet det vi søgte hver gang. Og lidt til - der er meget som frister. Desuden får man leveret og samlet møblerne også ovenpå. Vi er helt igennem tilfredse!