Mijn foto op plexiglas kwam beschadigd aan en na melding per mail in het weekend werd de nieuwe foto al 2 dagen later als herstelfoto afgeleverd. Super snel en fantasische levering, prima bedrijf en... Se mere
Virksomheden har svaret
Al jaren klant bij Flyerzone en word nu als stront behandeld. 31 maart flyers besteld en betaald, nooit geleverd. Probeer nu al 2 maanden mijn geld terug te krijgen en word van het kastje naar de muur... Se mere
Virksomheden har svaret
Received a call that they felt the first batch didn't meet the quality standard. But I needed the prints before a certain date, so at no extra cost my order was reprinted with urgency, and sent via... Se mere
Na maanden Flyerzone opnieuw een kans gegeven om een bestelling te leveren. Maar helaas hebben ze nog niets verbeterd, Opnieuw wordt de levering te laat bezorgd. Nu ben ik er echt klaar mee, ik ga ze... Se mere
Skrevet af virksomheden
Madepolderweg 7A, 9608PX, Westerbroek, Holland
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Het was eerst experimenteren en verdiepen in het online bestelprogramma. Verscheidenen manieren van aanlevering (PDF/X, jpg, etc.) gaf steeds een melding over een kleuraanpassing van RGB naar CMYK. Alsnog de bestelling van 1000 hoogglans ansichtkaarten doorgezet.
Ongeacht de feestdagen en jaarwisseling heeft de levering eerder plaatsgevonden dan verwacht. En het resultaat mag er zijn. De foto op de ansichtkaart toont geen waarneembare kleurafwijking.

Besvarelse fra Flyerzone.nl
Prettig bedrijf met goede service. Wanneer er een probleem is lossen ze het op. Al komt dat eigenlijk bijna nooit voor.

Besvarelse fra Flyerzone.nl
Geweldige service toen er een herdruk nodig was. Vlot en keurig opgelost. Wij zijn 100% tevreden.

Besvarelse fra Flyerzone.nl
In een woord geweldig. Ze hebben er alles (en meer) aan gedaan om alles voor de begrafenis van onze vader, zoals hij het wilde, op tijd geregeld te krijgen.

Besvarelse fra Flyerzone.nl
Snel geleverd en keurig verzorgd drukwerk ontvangen.
Wat ik vooral heel fijn vind van Flyerzone is hun toegankelijkheid en behulpzaamheid bij de klantenservice. Een heel benaderbaar bedrijf!
Voor het afscheid van groep 8 vlaggen besteld met klassenfoto en de namen van de Kids. Door een onvoorzien dingetje in het drukproces waren de namen helemaal dichtgelopen. Dit is door Flyerzone super opgepakt, heb nieuw bestand aangeleverd en vandaag de nieuwe super mooie vlaggen geleverd gekregen!
Kan naar mijn mening altijd iets fout gaan, gaat mij er om hoe het opgelost wordt. Flyerzone, hartelijk dank! Groep 8 zal er ook super blij mee zijn!
Bedrijfsmatig bestellen wij erg veel bij Flyerzone. De kwaliteit is bijna altijd super. Eén keer gehad dat er iets gekreukt aankwam. Na het opsturen van een foto kregen wij de bestelling opnieuw zonder extra kosten. Super service en altijd snel geleverd.
Heel blij met Flyerzone. Altijd toffe mensen bij de klantenservice. De drukkers hebben ineens weer een cruciaal beroep! Fantastisch! Zo zie je maar weer hoe belangrijk visuele communicatie is. Er wordt veel van hen gevraagd. Iedereen wil spoed. Dat kan in deze 'coronatijd' niet altijd zoals de klant wil. Maar ik merk de bereidheid om mee te denken om tegemoet te komen aan de wensen.
Zorg goed voor jullie zelf!
Top service voor een mega betaalbare prijs. Absolute aanrader.

Besvarelse fra Flyerzone.nl
Ik had dibond besteld, en de kwaliteit van het materiaal en de druk waren goed, enkel de kleine afwerking mocht misschien iets beter want er zaten nog rafeltjes van het zagen/snijden aan de randen van de dibond. die kan je er zelf ook wel af krijgen maar dat is wat zonde dat je het zelf moet doen.
Voor de rest was alles oké, ik bestel vaker bij hun.
Een zeer fijne organisatie! Levert mooie producten af.
Zeer snelle en correcte levering . Mooi gedrukt. Top

Besvarelse fra Flyerzone.nl
Ik gebruik Flyerzone al jaren voor mijn drukwerk. Ze zijn snel, betaalbaar en ze zijn altijd uiterst vriendelijk aan de telefoon als je hulp nodig hebt.
Goede kwaliteit en snel geleverd.
Boven verwachting deze keer.
Top guys jullie krijgen 4 van mij

Besvarelse fra Flyerzone.nl
Flyers zien er mooi uit. Betaling was niet geheel duidelijk
Ik had al eerder een positieve ervaring gedeeld. Maar ja... ik bestel met grote regelmaat. Afgelopen week weer positief verrast.
DHL had een spoedlevering weer aardig verprutst. Geen fout van Flyerzone. Maar Flyerzone koos ervoor om de spoedbestelling vrijdagmiddag opnieuw af te drukken en als consumentenpakket af te sturen zodat we het drukwerk op zaterdag ontvingen. Hierdoor konden wij ons evenement op zondag alsnog met het drukwerk opleuken. Wederom TOP!

Besvarelse fra Flyerzone.nl
Ik heb een bestelling gedaan van visitekaartjes op transparant plastic. Het ontwerp is heel duidelijk opgemaakt; datgene wat transparant moet zijn is ook transparant. Voor de rest van het ontwerp is volledig voorzien van een achtergrondkleur. OOK heb ik ervoor gekozen (10,- extra) het ontwerp na te laten kijken door Flyerzone. Want zij hebben er nog meer verstand van.
De levering komt op tijd binnen, weliswaar in deellevering, maar ik kon gaan uitdelen. Ruim de helft van de kaartjes is niet goed gesneden. Het verschilt echt een paar millimeter per kaart. Ook is het kaartje volledig (50%) transparant gedrukt, dus de achtergrond kleur heeft maar een dekking van 50%. Hierdoor is de tekst niet leesbaar.
Na een vriendelijk telefoongesprek van een helpdesk medewerker, die aangaf dat ze wel degelijk 100% kunnen drukken i.p.v. 50%, moest ik een klacht indienen.
De strekking van de klachtafhandeling: ik krijg 50% van het aankoop bedrag teruggestort, ter compensatie van de snijfouten. Maar ze willen niets weten van de manier van drukken, ik krijg letterlijk terug:
"Aangezien bij het plaatsen van de bestelling zelf is gekozen voor de transparante versie van de pasjes kan ik hierop geen volledige creditering verzorgen. Op de product pagina is ook duidelijk zichtbaar dat het gaat om het volledige pasje die een transparante uitstraling heeft en niet dat het om 1 gedeelte gaat. "
"Op onze website zie je een afbeelding van het volledige pasje op basis van wit of transparant materiaal. Je geeft aan dat de website niet voldoende informatie bied! Je hebt daarbij ook niet de moeite genomen om contact met ons op te nemen en navraag te doen. Wij hadden jou dan bijvoorbeeld een aantal samples toe kunnen sturen."
Ik baal verschrikkelijk, ik voel mij niet gehoord. Ik zal dan ook nooit meer iets bij hen bestellen.

Besvarelse fra Flyerzone.nl
Læs mere om andre typer anmeldelser.