Flyerzone.nl Anmeldelser 725

TrustScore 3 ud af 5

3,1

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn foto op plexiglas kwam beschadigd aan en na melding per mail in het weekend werd de nieuwe foto al 2 dagen later als herstelfoto afgeleverd. Super snel en fantasische levering, prima bedrijf en... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Al jaren klant bij Flyerzone en word nu als stront behandeld. 31 maart flyers besteld en betaald, nooit geleverd. Probeer nu al 2 maanden mijn geld terug te krijgen en word van het kastje naar de muur... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Received a call that they felt the first batch didn't meet the quality standard. But I needed the prints before a certain date, so at no extra cost my order was reprinted with urgency, and sent via... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Na maanden Flyerzone opnieuw een kans gegeven om een bestelling te leveren. Maar helaas hebben ze nog niets verbeterd, Opnieuw wordt de levering te laat bezorgd. Nu ben ik er echt klaar mee, ik ga ze... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Printervirksomhed
  2. Digital printer
  3. Plakat- og skiltebutik
  4. Butik der sælger tøj med tryk

Om Flyerzone.nl

Skrevet af virksomheden

Flyerzone is een Nederlandse online drukkerij met meer dan 40.000 tevreden klanten. Zelf kwalitatief hoogstaand drukwerk produceren staat bij ons voorop. Zo produceren we 100% van ons drukwerk zelf en werken we alleen met de beste offset en digitale drukpersen. Flyerzone is met het beste logistiek netwerk dé drukwerkleverancier van Nederland!

Eigen productie

In Westerbroek, vlakbij Groningen, is het hoofdkantoor en productiecentrum van Flyerzone gevestigd. Vanaf deze locatie produceren wij het bestelde drukwerk. Van flyers tot visitekaartjes en van rollup banners tot bierviltjes, we maken het drukwerk altijd zelf. Al ons offset drukwerk produceren we met Komori offset drukpersen. Deze persen drukken we zowel full colour als PMS kleuren. We verzamelen zoveel mogelijk bestellingen op een drukvel en verwerken deze in één keer. Door deze slimme manier van produceren, krijgen Flyerzone klanten altijd de beste prijs. Onze nieuwste drukpersen hebben zeer weinig inschiet nodig om tot de juiste kleur te komen, wat resulteert in een enorme milieuwinst. Omdat we alles zelf produceren, hebben we alle controle over de bestellingen. Het digitale drukwerk maken wij met de beste digitale drukpers ter wereld, de HP Indigo pers. Deze digitale drukpers gebruikt, net als bij offset drukwerk, vloeibare inkt. Door de vloeibare inkt is er nauwelijks kwaliteitsverschil tussen offset en digitaal drukwerk. Het zorgt voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Onze producten

Bij Flyerzone zijn we onder meer gespecialiseerd in:

Flyers drukken

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Tegenvaller !

Op aanraden van een tevreden vaste klant van Flyerzone heb ik bij hen drukwerk besteld : 2 verschillende producten.
Snelle afhandeling door Flyerzone, bij de levering raakte veel vertraagd: de levering ging per product (???), dus twee keer bereikbaar moeten zijn voor aflevering van elk keer een doosje, dat is niet handig.
Daarna bleek er in product 1 een grote kleurafwijking te zitten ("te vet"), dit lijkt dus NIET GECONTROLEERD te worden voor verzending (???). Na reclameren is de druk zonder discussie opnieuw uitgevoerd, met goed resultaat.
Bij ontvangen van product 2 bleek ook dit een afwijking te hebben, de kleur zit er dit keer te licht/dun op. Flyerzone vindt dit echter binnen de marges en biedt een herdruk aan tegen de helft van de prijs.
Dit geeft echter geen garantie dat ze de herdruk anders aan gaan pakken, zij zien immers geen probleem.
Dan bestaat het risico dat ik nu opnieuw betaal, weliswaar de helft, en ik dan weer een doos drukwerk heb die ik kwalitatief onvoldoende vind.
Besluit: ik neem in hemelsnaam mijn verlies en ga naar een andere drukker.

9. maj 2019
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

DHL Was het pakket kwijt geraakt!

DHL Was het pakket kwijt geraakt!
Ik had 1000 folders laten maken voor een entertainment beurs.
Door de snelle extra druk en levering konden we de tweede dag gewoon onze folders uitdelen aan alle aanwezige potentieel klanten.

ToP!

31. januar 2019

Hallo Petro,
Fijn te lezen dat we het samen nog zo hebben kunnen oplossen. Bedankt voor je mooie review.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

4 bestellingen, 3 te laat geleverd.

4 (redelijk grote) bestellingen geplaatst waarvan er 3 'te laat' geleverd zijn. Helaas door externe factoren niet eerder de bestanden aan kunnen leveren, en zelfs een spoedbestelling moeten doen, maar ook die kwam een dag later dan aangegeven aan. Je wordt niet op de hoogte gehouden van eventuele vertraging en krijgt een mailtje indien de bestelling gereed is, maar dan is er kennelijk niets meer te regelen. Er worden allerlei (technische) redenen genoemd waardoor die vetraging is ontstaan, je wordt op zich ook goed te woord gestaan, maar vervolgens wordt er niet meegedacht in oplossingen. Snap dat de aangegeven levertijd een geschatte levertijd is, maar als je er 3 van de 4 sowieso niet haalt kun je beter realistisch zijn en er iets ruimer in gaan zitten dan op deze manier klanten teleurstellen. 1x vertaging kan, 2x misschien ook nog, maar 3 van de 4 én niet meedenken in oplossingen niet. Laatste keer dat ik hier besteld heb.

25. januar 2019

Hi Jasper,

Bedankt voor het delen van je ervaring! Ontzettend vervelend dat je bestellingen later zijn geleverd, we hebben je hierover gemaild zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing.

Uitstekende service en kwaliteit

Goede kwaliteit, uitstekende service en bovendien vriendelijke hulpvaardige medewerkers. Ik raad Flyerzone van harte aan!

Mijn laatste bestelling was tijdens het vervoer beschadigd geraakt. Flyerzone heeft meteen deze bestelling opnieuw gedrukt en verzonden zodat het nog op tijd was voor ons cliëntevent! En dat geheel kostenloos. Betere service kan bijna niet.

13. december 2018

Uitstekende levering

Uitstekende levering. In totaal 2 maten posters en flyers besteld. Goede service want 1 vd flyer bestanden moest nog wat aangepast worden en dat was snel geregeld. Levering ook zeer vlot. Wij zijn tevreden!

13. november 2018
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestel je kaartjes met ronde hoeken

Bestel je kaartjes met ronde hoeken, krijg je gewoon rechte hoeken. Dit terwijl het gewoon op de factuur en zelfs op de doos staat. Had de kaartjes de andere dag echt nodig. Gelijk de klacht gemeld om 14uur via WhatsApp en telefoon. Ze zagen de urgentie zeiden ze!! Jaja!! Kan je nog een paar dagen wachten voordat je het binnen hebt. Hun fout maar toch maken ze er jouw probleem van! Laatste keer besteld hier!

13. september 2018

Besvarelse fra Flyerzone.nl

Hallo Michael, bedankt voor je review. Het klopt dat we zijn vergeten om de ronde hoeken te plaatsen. Dat is écht een enorme vergissing van ons. Ik zie dat de collega's van de service afdeling je direct hebben geholpen door een herdruk te plaatsen. Het klopt overigens wel dat we geen koerier inzetten voor visitekaartjes. ;)

Uitstekende service

Uitstekende service, meedenken tijdens ed uitvoering en bovenal een gewenst eindresultaat. Een bedrijf om aan te bevelen.

4. september 2018

Hoi Paul,

Bedankt voor de leuke review!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel blij ben ik met Flyerzone

Heel blij ben ik met Flyerzone, of beter gezegd: met jullie.

En dat overdrijf ik niet. Altijd nemen jullie snel de telefoon op en altijd spreek ik medewerkers die me kunnen helpen. Je voelt gewoon dat ze weten waarover ze het hebben: alle kennis die nodig is om iets op te lossen.

Super! Flyerzone heeft het gemak van een online drukkerij én het persoonlijke contact dat soms nodig is.

Ik blijf fijn bij jullie!!!! :-)

8. maj 2018

Besvarelse fra Flyerzone.nl

Wat een toffe review Anja, bedankt! We zijn ook erg blij met een klant als jij :-)

Veel succes met jullie campagneposters!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service, ook bij niet goed drukwerk wordt de klacht snel opgepakt!

30. marts 2018

Besvarelse fra Flyerzone.nl

We gaan altijd voor een passende oplossing Martine. Tof dat dit deze keer ook is gelukt!

Verschrikkelijk goede service!

Verschrikkelijk goede service!

Ik had 2 PDF's aangeleverd, welke ik niet appart in 1 PDF kon krijgen. Flyerzone deed dit voor mij, helemaal goed.

Omdat de order er al door was is er miscommunicatie geweest... en is de eerste order er wel per ongeluk doorheen gegaan..

Geen probleem, ik krijg gratis nieuw drukwerk!
Wat een topservice, hier ga ik nooit meer weg!

23. marts 2018
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Flyerzone denkt met je mee!

Heel tevreden over Flyerzone! We wilden geboortekaartjes maken en hadden daarvoor een papierwaaier aangevraagd. Omdat onze gewenste papierkeuze niet bij de geboortekaartjes zat, kregen we het advies om een dubbel visitekaartje te kiezen met een eigen maat. Ook daarna werden we telefonisch steeds heel goed en uitgebreid geholpen. En het belangrijkste: het geboortekaartje is precies zoals we voor ogen hadden.

3. marts 2018

Dank je wel.

Een correct en vooral zeer snelle oplossing voorzien na een fout bij de verpakking. Als men op deze manier de problemen aanpakt, dan kan ik Flyerzone NL enkel positief aanraden.
Een speciale dank aan Roman Witaszyk voor de aangename opvolging.

Als ik nog een tip mag geven om een leveringsdatum concreet te voorzien. Liever niet 'verwacht' maar beter 'op'.

Vriendelijke groet
alexandre morel

21. februar 2018
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Verbroken beloftes en niet-transparante …

Verbroken beloftes en niet-transparante communicatie:
Op de website stond 'vóór 15u besteld, twee dagen later in huis'. Ik bestelde om 14.56u. Béstelling niet tijd klaar. Bezorgingsdag een dag opgeschoven. Ik bel om te vragen of ze dan tenminste in de voormiddag kunnen leveren. Dat kon. Op de bewuste dag nog steeds geen stickers geleverd. Ik bel. Productieproblemen. We kunnen maandag pas leveren. Waarom moet ik steeds zelf bellen om erachter te komen dat er iets mis is? In deze moderne tijden kan zoiets toch automatisch gebeuren!?
Enige positieve punt: na lang aandringen uiteindelijk bestelling kunnen annuleren en geld teruggekregen (enfin, we zullen zien, want ik heb het nog niet op mijn rekening staan)

Zeer jammer allemaal. Ik bestelde speciaal bij hen omdat ze snel zouden kunnen leveren. Ik had een dringende bestelling die snel de deur uit moest voor mijn eigen klanten.

Ik ga dis op zoek naar een drukkerij die me meer garanties kan bieden.

3. november 2017
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.