Goede kwaliteit, vriendelijke dienst. Ik had eens iets eerder besteld, maar toen ging de bestelling niet door dus ik heb de terugbetaling meteen ontvangen. Deze keer heb ik de mooie zwarte korte bro... Se mere

Ik heb onlangs sportkleding van GymFits gekocht en ben enorm tevreden! De kleding ziet er niet alleen stijlvol uit, maar zit ook fantastisch. Het materiaal voelt comfortabel aan en beweegt perfect mee... Se mere

Helaas zijn de pre-orders met flinke vertraging, dat is erg spijtig. Echter na contact met Gymfits is er direct actie ondernomen en is er alsnog een legging verzonden. Deze is vandaag binnen gekome... Se mere

3,5

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Koop hier niet!!!

Koop hier niet!!!
Verkeerde items na weken ontvangen.
Deze retour verzonden en nooit mijn geld terug ontvangen! Dit zijn gewoon dieven!

15. august 2025

Betaalde bestelling nooit bezorgd, geen reactie op mail

Een aantal weken geleden een bestelling geplaatst. Nooit geleverd en niks meer van gehoord. Enkel een mail met bestelbevestiging gekregen direct na de bestelling. Na 8 werkdagen een mail te hebben verstuurd hier geen antwoord meer op ontvangen. De bestelling is wel al betaald. Erg slechte service.

10. december 2025

Tevreden!

Goede kwaliteit, vriendelijke dienst.
Ik had eens iets eerder besteld, maar toen ging de bestelling niet door dus ik heb de terugbetaling meteen ontvangen. Deze keer heb ik de mooie zwarte korte broeken besteld en daarmee kreeg ik een extraatje. Super aardig en beide kleren zijn van super goede kwaliteit. Ze weten hoe ze op hun klanten goed moeten zorgen. Dus ik ben zeker tevreden met hun producten en aandacht. Bedankt en ik kijk uit naar de volgende bestelling!

22. september 2025

OPLICHTERS

OPLICHTERS. Alles ging mis.
Ik heb nog nooit maar dan ook nooit zoiets slechts meegemaakt.
Ik heb ze via verschillende kanalen 9x mails gestuurd dat ik mijn pakket maar niet ontving. Ze mailden uiteindelijk met excuses en vertelde dat er een kortingscode bij zou zitten voor mijn volgende bestelling. Ik kan vast verklappen dat dat er niet bij zat (ondanks ik sowieso niet meer bij ze zou bestellen gezien ik zoveel moeite heb moeten doen voor de nog niet geleverde bestelling.)
Dus na 1,5 maand uiteindelijk ontvangen, zijn ze niet squat-proof. Dus uiteraard wilde ik het terugsturen, maar dat kon niet meer gezien ze het 1,5 maand na de bestelling pas geleverd hebben. Tot op heden mijn geld niet terug gekregen, stelletje oplichters! NIETS KOPEN

3. august 2025

Betalen niet terug

Scam! Slechte kwaliteit alles scheen door, dus ik retour netjes alles de volgende dag en heb na maanden nog niet mijn geld terug….. heb denk al 6 keer gemaild maar krijg niks te horen

21. maj 2025

Zeer slechte service en

Zeer slechte service. Je besteld en krijgt een totaal andere bestelling!!!! Meerdere emails gestuurd maar geen enkele respons. Daarnaast is het geen wat ze geleverd hebben ook nog niet eens bruikbaar omdat er een gat in zit. Hier bestel ik never nooit meer wat een bagger slecht bedrijf zijn jullie 😱

17. juni 2025

Ik wacht al 5 weken: wel betaald, niet ontvangen

Ik wacht al 5 weken op een deel van mijn bestelling. De klantenservice zou per mail en chat bereikbaar zijn, maar er wordt nauwelijks gereageerd op mijn vragen en áls er al gereageerd wordt, wordt mij gevraagd om nog even geduld te hebben. Op mijn vraag om geld terug te storten wordt niet gereageerd

17. juni 2025

Pakket besteld na anderhalve week…

Pakket besteld na anderhalve week ontvangen, maar niet compleet. Op de doos stond dat het andere pakje werd nagelevert maar tot op heden nog niet ontvangen. Meerdere mails verstuurd maar geen enkele reactie. Bagger service en raad af te bestellen hier.

19. maj 2025

Goede service

Ik had een tshirt + sportlegging besteld, snel geleverd maar het tshirt ontbrakt helaas. Na contact te hebben opgenomen hebben ze het tshirt nagezonden plus nog een extra sportlegging en tshirt ter compensatie.
Goede service :)

30. april 2025

Slechte gymfits

Hele slechte ervaring met gymfits. Heel lang gewacht op me bestelling na tig x mailen. Eindelijk ontvangen niet de juiste maat. Dan begint de ellende. Klarna bellen hele gedoe. Ik raad het jullie niet aan. Slechte service. Ik ben er helemaal klaar mee.

3. april 2025

Koop hier niks!

Tot aan ontvangst van pakketje (die overigens niet klopte en wat ik netjes per mail heb gemeld) was contact per mail prima en werd er netjes geantwoord. Nadat ik items retour heb gestuurd al ruim 2 maanden geen reactie meer op mijn mails, Klarna loopt door en zij geven gewoon geen retourgegevens door aan Klarna. Ook na meerdere pogingen geen reacties op mijn mails terwijl volgens post nl het retourpakket allang is afgeleverd. Ik koop echt nooit meer wat hier en raad Gymfits ook zeker niet aan!

31. marts 2025

Geen communicatie

29 januari besteld; bestelling pas 13 maart ontvangen. En krijg ik heel wat anders met de melding dat hetgeen wat ik besteld heb uit het assortiment is….dat laat je dan toch even weten?? Nu zit ik met een bestelling wat ik niet wil. Er zou een label komen voor retour, maar tot op heden nog niets gehoord.
Reageren gewoon niet 😡

28. marts 2025

Bestel hier niet

Bestel hier niet.

Pre order duurt weken voordat bestelling binnen is en Klarna loopt maar door.
(Heel slim)

Je kunt niets retour sturen en geen ln reactie op mijn vele mailtjes gehad. 1x reactie ontvangen met excuses waarbij de gegevens worden gevraagd die al in de mail stonden.

Mailtjes t.b.v. de pre order worden wel beantwoord (na 3x mailen) met excuses excuses en nog meer excuses.

2. februar 2025