Een aantal weken geleden een bestelling geplaatst. Nooit geleverd en niks meer van gehoord. Enkel een mail met bestelbevestiging gekregen direct na de bestelling. Na 8 werkdagen een mail te hebben ver... Se mere
Goede kwaliteit, vriendelijke dienst. Ik had eens iets eerder besteld, maar toen ging de bestelling niet door dus ik heb de terugbetaling meteen ontvangen. Deze keer heb ik de mooie zwarte korte bro... Se mere
Helaas zijn de pre-orders met flinke vertraging, dat is erg spijtig. Echter na contact met Gymfits is er direct actie ondernomen en is er alsnog een legging verzonden. Deze is vandaag binnen gekome... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Perfecte gym fits
mooie kleding, fit goed, werkt perfect tijdens je workout de stof zit fijn en blijft mooi!
Super!!
Vandaag het setje van Gymfits uitgeprobeerd en ik ben super enthousiast! Het materiaal is stevig, schijnt niet door tijdens het squatten en blijft perfect op zijn plek zitten. Zeker voor herhaling vatbaar, ik bestel de volgende keer weer bij Gymfits!
Heerlijke kleding van goede kwaliteit
Heerlijke kleding van goede kwaliteit
Fijne sport kleding
Fijne sport kleding, schijnt niet door, bevat allemaal fijne stretch en het zit heerlijk en als gegoten!
Uitstekende kwaliteit
De kwaliteit is indrukwekkend en mijn bestelling is tijdig bezorgd conform afspraak.
Goede kwaliteit en juiste fit
Goede kwaliteit en juiste fit! Draag het voor sporten en in mijn vrije tijd.
Snel thuis geleverd en het is super…
Snel thuis geleverd en het is super mooie sport kleding
Producten zijn snel bezorgd en hebben…
Producten zijn snel bezorgd en hebben een perfecte pasvorm, mijn collectie is weer mooi aangevuld!
Top!
Goede kwaliteit sportkleding met een super pasvorm! De levering was heel snel binnen. Kortom een echte aanrader.
Fijne sportkleding
Fijne sportkleding! Snel geleverd en goede kwaliteit
Goede kwaliteit sportkleding.
Top ervaring echt een aanrader voor…
Top ervaring echt een aanrader voor iedereen.
Fijne fymwear past goed bij mijn…
Fijne fymwear past goed bij mijn postuur, en ook nog eens snel bezorgd. Zeker een aanraden. Koop snel nog eens iets
Goede prijs en kwaliteit!
Fantastisch
Ik heb onlangs sportkleding van GymFits gekocht en ben enorm tevreden! De kleding ziet er niet alleen stijlvol uit, maar zit ook fantastisch. Het materiaal voelt comfortabel aan en beweegt perfect mee tijdens mijn workouts. Wat ik vooral fijn vind, is dat de kleding erg luchtig is, waardoor ik tijdens het sporten het niet te snel warm krijg. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar functionele én modieuze sportkleding
Goede kwaliteit
Gister een setje besteld bij gymfits. Echt fijne kwaliteit dus ga er zeker vaker bestellen
Echt top kwaliteit
Echt top kwaliteit, en zit super fijn!
Eindelijk een goede sport bh die ik ook kan gebruiken voor de hockey!
Ik raad gymfits.eu zeker aan😁
Mooie kwaliteit kleding en petje…
Mooie kwaliteit kleding en petje ontvangen
Leuke accenten op verscillende plekken
Erg blij mee