Da jeg først får min vare om 16 dage, hvor i andre byer kunne de levere den i løbet af et par dage så derfor kan jeg ikke give mere end en stjerne .
Helt vidunderlig betjening, vi kom der ind lige inden luk og blev serviceres selv et kvarter efter fyraften selvom vi klokkede rundt i abonnement og spilde deres tid. Dejligt humør og smil hele vejen... Se mere
Har lige nyindrettet stue og arbejdsværelse med 2 nye fjernsyn plus Sonos soundbars. Fik fantastisk god og engageret rådgivning fra Lars i TV/Elektronik-afdelingen. Ingen smarte salgstaler, men faktue... Se mere
Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket
Japanvej 10, 4200, Slagelse, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra Elgiganten A/S - Slagelse
Hurtige og nemt bestilling.
Aldrig haft problemer med noget.

Besvarelse fra Elgiganten A/S - Slagelse
Favorit leverandør af elektronik. Også selvom de unge sælger må krympe til kort fordi der er foretaget produkt overblik hjemmefra.

Besvarelse fra Elgiganten A/S - Slagelse
Det drejer sig om Elgiganten i Slagelse: købte en iPhone til min mor og skulle have vejledning i hvilken model der bedst kunne betale sig. Sælger vidste tydeligvis mere om skift af el-aftaler end om de specifikke iPhone modeller.
Derudover lokkede sælger med at købe min mors gamle iPhone ved køb af ny. Tilbuddet lød på 64 kroner men det fremgik først efter vi allerede havde købt den nye til over 6.000 kroner.
Og at overføre data fra gammel til ny iPhone tog knap 5 minutter og kostede 500 kroner. Og måtte alligevel hjem og bruge langt længere tid bagefter på at overføre MitID.
Elendig oplevelse og følte sig godt snydt både i forhold til tilbud for gammel mobil og de 500 kroner det kostede for overførsel af data.

Besvarelse fra Elgiganten A/S - Slagelse
Afleverede mit vr headset med controllere fordi det ikke virkede. Da jeg kom derhen efter en 1,5 timers køretur fik jeg afvide at de ikke skulle have kontrollerne da der ikke er noget galt med dem. 2 dage efter skriver de at de skal have dem alligevel. Og da vi skulle aflevere kontrollerne skulle vi vente i 40 minutter

Besvarelse fra Elgiganten A/S - Slagelse
Jeg har købt et el løbehjul (Navee st3 pro) det er god og hurtig levering. Det var også rigtig billig forskellen til andre butikker.

Besvarelse fra Elgiganten A/S - Slagelse
God service. Nem af bestille. Klar, hurtig og tydelig besked om afhentning

Besvarelse fra Elgiganten A/S - Slagelse
Et godt tilbud på et Outlet produkter
En JBL 500 Soundbar Elgiganten Sønderborg
Som desværre var defekt ved ankomst jeg indlever den i kundeservice Slagelse og ved samme lejlighed spørger jeg om forventet reparations tid 14-30 dage ca.
Jeg spørger om ikke jeg kan købe det samme produkt bare som lagersalg i stedet for ..? Men medarbejderen kigger på sin skærm og fortæller mig at produktet er udsolgt...? Jeg kigger et par gange hen over weekenden og kan konstatere at den stadigvæk sælges og kan leveres på 4 dage ...! Jeg er skuffet og uden Soundbar som vil minde mig om i 30 dage .. hvor ringe service jeg har modtaget Tillykke med de 3 stjerner 🎉
Når som jeg forudså kunde de ikke laves og nu har jeg bestilt et helt nyt produkt som virker det er monteret og virker men servicen i Elgiganten er stadigvæk lige til .... I
Vil overveje grundigt hvor jeg handler
Man skal ikke sælge defekte vare på outlet de skal virke uanset brugsspor

Besvarelse fra Elgiganten A/S - Slagelse
Nem og hurtig med pick and collage.
Og med et smil fra personalet 🙂

Besvarelse fra Elgiganten A/S - Slagelse
Bestilte en vaskemaskine på nettet og hentede den i butikken kort efter det var dejligt effektivt og uden ekstra salg nonsens

Besvarelse fra Elgiganten A/S - Slagelse
Der mangler noget hurtighed fra personalet, tingen går meget langsomt.

Besvarelse fra Elgiganten A/S - Slagelse
Hurtigt og nemt at gå via jeres hjemmeside og anvende Klick og hent hos jer - vi har fået en helt fantastisk service og er fuldt tilfredse som kunder