Elgiganten A/S Anmeldelser

145.392

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 11.158 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Forbrugerne fremhæver ofte, at selve bestillingsprocessen er nem, og at afhentning via klik og hent fungerer utrolig hurtigt og problemfrit i hverdagen. Desuden oplever mange kunder, at personalet ude i butikkerne er yderst hjælpsomme, kompetente og yder en rigtig god service ved køb af varer. Nogle personer var utilfredse med forsinkede leveringer, ændrede aftaler og problemer med at modtage deres ordrer til tiden. Visse anmeldere var ikke glade for lang ventetid i butikken samt manglende opbakning og dårlig kundeservice i forbindelse med reklamationer eller reparationer.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere nævner tvetydig feedback om product, da nogle kunder oplever god kvalitet og hurtig levering, mens... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med service. Mens nogle forbrugere roser hurtig betjening,... Se mere

Delivery service

Brugere beskriver tvetydige oplevelser med leveringsevnen, hvor holdningerne er stærkt delte. Mens nogle... Se mere

Staff

Kunder havde tvetydig oplevelser med staff, da nogle forbrugere rapporterede om fantastisk og venlig... Se mere

Order

Forbrugere finder order tvetydig, idet meningerne om bestillingsprocessen er stærkt delte. Mens nogle kunder... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Købte online. Blev opkrævet 2xfragt, da varerne skulle komme ad to omgange - selvom det blev klart oplyst i endda fremhævet bjælke på skærmen, at det (trods to forsendelser) kun ville koste en fragt.... Se mere

I havde ikke - som der ellers stod på jeres hjemmeside - varen på lager da jeg var i varehuset - måtte så bestille den på nettet - de andre gange jeg har handlet hos jer har tingene været ok.

Det var en god oplevelse med klik and collect, da jeg bestilte og fik besked om at varen nu var klar til afhentning. Da jeg så skulle afhente måtte jeg vente over 1/2 time på udleveringen. Der var kun... Se mere

Det er sikkert helt fint og bestillingen gik jo godt så ok herfra, det er en stor remse der skal skrives hvis man vil følge pakken , den. Burde forenkles . Så nu venter jeg spændt og er tilfreds M V... Se mere

1. nr. 59 af de 61 bedste virksomheder i Elektronikbutik
  2. nr. 18 af de 19 bedste virksomheder i Mobiltelefonbutik
  3. nr. 16 af de 17 bedste virksomheder i Computerbutik
  4. nr. 50 af de 51 bedste virksomheder i Køkkenudstyrsbutik
  5. nr. 8 af de 8 bedste virksomheder i Hvidevarebutik

Om Elgiganten A/S

Uanset om du har spørgsmål om produkterne, din ordre eller andet, kan du altid fange os på Facebook. Vi har et stort hold bag, med specialister fra vores varehuse indenfor alle varegrupper - og ydermere håndplukkede ressourcer fra vores kundecenter - til at klare alle typer spørgsmål!
Så kom ind på Facebook og mød os!

Elgiganten A/S

WE HELP EVERYONE ENJOY AMAZING TECHNOLOGY
Det vil vi gøre, ved at være den ledende, mest fleksible og mest effektive og bæredygtige udbyder af elektroniske produkter og services, der leverer varerne med værdi for pengene. Vi tror på, at vores vision lykkes, hvis vi lytter til vores kunder og til hinanden, og hvis vi hjælper, rådgiver og yder den bedste indsats. Vi vil ikke bare sælge dig det, vi tror du ønsker. Vi vil hjælpe dig med at give dig det, du vil have og drømmer om.

PRISMATCH, bare en af mange fordele

Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket

Vi lever af glade kunder, og vi er ikke bedre end vores seneste kundeoplevelse. Vi har store ambitioner og stræber efter at give dig den bedste oplevelse, hver gang du er i kontakt med os. Udover et kæmpe udvalg tilbyder vi, det vi mener er, markedets bedste kundefordele, og vi lover at gøre alt, hvad vi kan for, at du får en god oplevelse hos os!

Middel

145 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(145.392)

11.213 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Virkelig en lorten behandling vi har…

Virkelig en lorten behandling vi har fået vi har snakket med kundeservice hvor vi snakker med en med arbejder om der er mulighed for vi kan beholde det abonnement vi har nu men køb en dyr pakke altså telefon abonnement så vi kunne købe en nintendo swich det sagde kunde service at det kunne vi godt så køre vi til Herning vi kommer fra Skanderborg af for at finde ud af at vi ikke kan gør det alligevel vi kom kl. 15.30 og vi har været der til kl 18 og ventet på at vi kunne få gjordt et eller andet da vi er blevet misinformeret og vi ender med at vi køre hjem med ingen ting og er mega skuffet over servicen

12. august 2026

Første maskine fejler, erstatningen fejler også – refundering afvist. Ikke lyttende kundeservice til kundens ønsker.

Til Black Friday 2025 købte vi en barbermaskine hos Elgiganten i Aalborg, som blev givet som julegave den 24. december. Kort efter den kom i brug, gik den i stykker. Vi tænkte først, at det bare var uheld, og tog derfor ind til Elgiganten i Aalborg, hvor vi fik valget mellem en ny maskine eller pengene retur. Vi valgte en ny.

Den nye maskine gik så i stykker igen – samme problem, samme korte brugstid. På det tidspunkt var det tydeligt, at produktet ikke var holdbart, og vi ønskede derfor at returnere det og få pengene tilbage.

Vi kørte til Elgiganten i Skalborg for at få sagen afsluttet. Her blev der dog snakket udenom, og ekspedienten valgte at sende maskinen til reparation i stedet, selvom vi meget klart sagde, at vi ønskede pengene retur. Vi fik at vide, at reparationen “plejer at tage et par dage”. I virkeligheden tog den en hel måned. En måned uden barbermaskine er alt for længe, og vi var derfor nødt til at købe en ny.

Da vi hentede den reparerede maskine, sagde vi igen, at vi ikke ønskede den og ville have pengene tilbage. Svaret var, at vi først kunne tale om returnering, hvis den gik i stykker for tredje gang. At den overhovedet er gået i stykker to gange, burde være mere end rigeligt.

Servicen har været venlig nok, men der bliver simpelthen ikke lyttet til, hvad kunden ønsker. Vi bor langt fra både Aalborg og Skalborg, og vi har nu kørt frem og tilbage fire gange – én gang for at købe, én for at bytte, én for at forsøge at returnere, og én for at hente den reparerede maskine. Hver tur koster over 80 kr. i brændstof, så vi har brugt over 320 kr. bare på at køre frem og tilbage for en barbermaskine, vi ikke kan få returneret, og som vi ikke kommer til at bruge, da vi allerede har købt en anden model.

Vi ønsker fortsat pengene retur. Vi kommer ikke til at køre én tur mere forgæves. Produktet har været defekt to gange, og vi har gjort mere end rigeligt for at få en fair løsning. Nok er nok.

Kunde-service & Tid

Kort fortalt - havde en skærm der døde, så skulle have en ny. Søgte på skærme, fandt en god én til nedsat pris(god pris!)
Nu har jeg ikke været hos Elgiganten i noget tid så jeg glemte at hvis man ved hvad man skal have, er det næsten et SKAL at lave Klik og Hent.

Jeg ankom Hillerød Elgiganten og gik til den afdelig der havde med computere og skærme at gøre. Tager et nr. 117, de er på 110. Hvor længe kan det tage? Der er 2½ medarbejdere på den station(1 gik og hjalp lidt frem og tilbage).
Der går 10-15 minutter før vi er på 111. Vi hopper så direkte fra 110->115 fordi 111, 112, 113 og 114 gad ikke længere vente eller forvildte sig i butikken.
Jeg begynder så at huske fra sidst jeg var der for et par år siden, jeg skal bruge klik og hent for det kan tage MEGET lang tid.
Jeg ved ikke om der bliver brugt en jammer af en art eller om der er bare utrolig dårlig forbindelse på lokationen, men det tog rent 20-30 sekunder at komme ind på hjemmesiden, og så igen 20-30 sekunder per klik igennem til jeg endelig kom til det sidste. Men jeg har så glemt at Klik og hent tager ca. 1 time for min vare at være klar. Så nu står og venter jeg på det enten er mit nummer først eller Hent er klart.
Det snegler sig fremad, og til sidst er der gået ca. 25 minutter, og nu er det min tur. Fra numrene 110->117, var vi kun 3 kunder fordi de andre forlod afdelingen/butikken.
Jeg ved hvad jeg skal have, giver info, får min skærm, betaler og er ude af døren.
Ved siden af er der en familie som brugte ca. 20 minutter på at skulle vælge en bærbar til deres søn. Og det er her hvor Elgiganten, i min optik, er rigtigt gode - til at hjælpe kunder der ikke meget ved hvad de skal have og har brug for hjælp og information. Og det vil jeg give ros for!
Så er der bare det at den familie havde problemer med at betale da der var lidt koks i systemet, men det er der ikke altid meget at gøre ved.

Og så er det selvfølgelig rigtigt, at man kan også bare tage sin vare og gå op til det der er tiltænkt en kasse. Men øh.. det kan man kun hvis ens vare ikke er låst eller gemt væk pga. dens pris.

Så for en person der ved hvad du skal have, og ikke har brug for deres ekspertise - brug for hulen Klik og Hent! Det er den eneste rigtigt måde at handle i Elgiganten på! Men..! Hvis du skal have information og hjælp, er de rigtigt gode, du skal bare være væbnet med tid og tålmodighed(hvilket jeg generelt ikke har)!
Og det skal siges, jeg er ikke perfekt, det kan være der er noget jeg har misforstået, men dette er min seneste erfaring. Og den er mere negativ end positiv - men det er primært negativt fra erfaringen som en der glemte at skulle bruge klik og hent og ikke er god til at vente. Hvis jeg havde haft brug for ekspertise er de rigtigt gode, venlige og detaljerede!

12. august 2026

Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde…

Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det - magen til dårlig kundeservice skal man lede længe efter. Jeg indleverede mit ur i dag for tredje gang - men på trods af det kunne jeg ikke få mine penge retur fordi de sidste gang havde skrevet at det ikke var en reparation men at de bare havde stillet viserne og pga af det kunne jeg ikke få pengene retur da det jo ikke var en reparation! Jeg spurgte så om de så ikke bare kunne hjælpe mig med at stille det korrekt i butikken og fik svaret at det skulle videre til deres værksted. Jeg er tom for ord. Hvis det skal videre på værksted for hvad der nu er fjerde gang hvorfor kan de så ikke bare give mig pengene retur!

Fik at vide lev

Fik at vide lev. tid var 2 dage med levering tirsdag 12/8. Der kom ingenting, går ind og søger levering, er den pludselig 18/8!
Går ind og kikker på hjemmesiden, der kan jeg bestille og afhente om 2 timer!

9. august 2026

Ekstremt dårlig service

Jeg havde bestilt at få opvaskemaskinen bragt og tilsluttet og få fjernet den gamle. Ham der kom med den bragte den ind , men kunne ikke finde ud af at lukke for vandtilførslen -sagde hanen var i stykker. Så kørte han og nu står jeg med en maskine der ikke er pakket ud og tilsluttet og den gamle maskine er her også. Min nabo kom forbi og han kunne med det samme lukke vandtilførslen. Jeg købte maskinen hos jer for at slippe for yderligere besvær og I/jeres leverandør edfterlod mig med alle problemerne. J

10. august 2026

Fint sted at handle,,,,

Fint sted at handle,,,,, de har dog ikke mmge speciel vare på lager så det tager lidt med forsendelse men ellers ingen problemer udover den lange leveringstid på visse vare fra deres hjemmeside

26. juni 2026