Elgiganten A/S Anmeldelser

144.556

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 11.113 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Kunderne fremhæver ofte den nemme bestillingsproces online og den hurtige afhentning i butik, hvilket gør købsoplevelsen ligetil og behagelig. Mange sætter pris på det venlige og hjælpsomme personale, der yder professionel vejledning og har godt produktkendskab. Derudover roses virksomheden for hurtig levering, gode tilbud og et varieret sortiment af produkter. Dog oplever nogle kunder problemer med leveringstider, hvor lovede datoer ikke overholdes, og varer ankommer senere end forventet. Der er også tilfælde af mangelfuld eller defekt vare ved modtagelse, samt utilfredshed med håndtering af reklamationer og reparationer, hvor produkter returneres i dårligere stand eller med samme fejl. Nogle anmeldere kritiserer også kundeservicen for at være uprofessionel, langsom eller mangelfuld, især når det gælder ombytning eller refundering af varer.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere nævner tvetydig feedback om produkter, hvor mange udtrykker skuffelse over produktkvalitet, defekte... Se mere

Service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med service, hvor nogle kunder udtrykker skuffelse over den... Se mere

Delivery service

Kunder havde tvetydige oplevelser med leveringsservice, hvor nogle rapporterede om hurtig levering, der ankom... Se mere

Staff

Kunder noterer tvetydige oplevelser med personalet, hvor nogle roser medarbejdere for at være venlige,... Se mere

Order

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med order, hvor nogle kunder fandt det nemt at bestille online og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Bestilling og online køb af en keramisk kogeplade, med afhentning hos Elgiganten i Hørsholm, foregik upåklageligt. Jeg må dertil desværre tilføje at jeg har ondt af de unge mennesker som må arbejde he... Se mere

Ganske udemærket handel, men jeg blev lovet levering på 2 dage til hjemmelevering som jeg betalte ekstra for, men der gik 6 dage. Varen skulle have været brugt på 4. dagen så jeg måtte ud og købe et... Se mere

Forstår ikke pointen i at skulle anmelde, før man har modtaget varerne. Men jeg er utilfreds med at man ikke selv kan vælge "modtager sted" Man får først mulighed for at ændre, efter de har bestemt, h... Se mere

Leveringsdato(er) lidt skørt Da jeg har bestilt lidt forskellige ting som et pc kabinet, blæsere til stationær og noget termal pasta. Så forstår jeg ikke at ordren deles op så kabinettet kommer 5... Se mere

1. nr. 61 af de 63 bedste virksomheder i Elektronikbutik
  2. nr. 18 af de 19 bedste virksomheder i Mobiltelefonbutik
  3. nr. 16 af de 17 bedste virksomheder i Computerbutik
  4. nr. 48 af de 51 bedste virksomheder i Køkkenudstyrsbutik
  5. nr. 8 af de 8 bedste virksomheder i Hvidevarebutik

Om Elgiganten A/S

Uanset om du har spørgsmål om produkterne, din ordre eller andet, kan du altid fange os på Facebook. Vi har et stort hold bag, med specialister fra vores varehuse indenfor alle varegrupper - og ydermere håndplukkede ressourcer fra vores kundecenter - til at klare alle typer spørgsmål!
Så kom ind på Facebook og mød os!

Elgiganten A/S

WE HELP EVERYONE ENJOY AMAZING TECHNOLOGY
Det vil vi gøre, ved at være den ledende, mest fleksible og mest effektive og bæredygtige udbyder af elektroniske produkter og services, der leverer varerne med værdi for pengene. Vi tror på, at vores vision lykkes, hvis vi lytter til vores kunder og til hinanden, og hvis vi hjælper, rådgiver og yder den bedste indsats. Vi vil ikke bare sælge dig det, vi tror du ønsker. Vi vil hjælpe dig med at give dig det, du vil have og drømmer om.

PRISMATCH, bare en af mange fordele

Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket

Vi lever af glade kunder, og vi er ikke bedre end vores seneste kundeoplevelse. Vi har store ambitioner og stræber efter at give dig den bedste oplevelse, hver gang du er i kontakt med os. Udover et kæmpe udvalg tilbyder vi, det vi mener er, markedets bedste kundefordele, og vi lover at gøre alt, hvad vi kan for, at du får en god oplevelse hos os!

Middel

145 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(144.556)

11.103 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Nørrebroafdelingen er flyttet til…

Nørrebroafdelingen er flyttet til Nørrebro Bycenter.
Jeg bestilte en ventilator i afdelingen på Nørrebrogade; men opdagede at den netop er lukket. Så min vare skulle hentes i Nørrebro Bycenter. Det fremgik endnu ikke af hjemmesiden, og skabte lidt forvirring.
Men nu er ventilatorer hentet, og alt er godt.

Hej Gitte,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering, du valgte til denne ordre.

Vi håber, at du bliver rigtig glad for dit nye TV, der leveres næste uge.

Du ønskes en god dag!

Elgigantens Kundecenter

Købte en aircondition til afhentning i butik (fordi jeg ville have den hurtigst muligt, midt i hedebølgen).
Alt var godt: overholdt leveringstid, sms om at den kunne afhentes og god service ved afhentning. 👍🏻

23. juni 2026

Hej Marlene,

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med at handle I Elgiganten og at din oplevelse har levet op til dine forventninger. Vi håber at du bliver glad for dit nye produkt!

Det glæder mig at du fik den, og kunne bruge den under hedebølgen!

Din positive feedback er værdsat, og vi sætter stor pris på, at du har valgt at dele den med os.

Dårlig service

Hej Henrik,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Jeg er ked af at høre, at din oplevelse ikke har levet op til dine forventninger.

Vi vil meget gerne høre nærmere om den specifikke oplevelse og derfor må du meget gerne kontakte os på social.ccc@elgiganten.dk. Vedhæft gerne dit ordrenummer, så vi ved præcis hvad sagen omhandler.

Vi håber at få muligheden for at give dig en bedre oplevelse en anden gang, og ønsker dig i hvert fald en god dag.

Hej Jette,

Hurtig og intet bøvl med bestilling

Hurtig og intet bøvl med bestilling

Hej Christa

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med at handle I Elgiganten og at din oplevelse har levet op til dine forventninger. Vi håber at du bliver glad for dit nye produkt, så snart at du modtager det!

hurtig ekspedition

Hej Preben,

frisk personale

frisk personale

Hej Susanne,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig at høre, at du blev mødt af friskt personale i butikken i Fredericia.

Vi håber, at du bliver rigtig glad for dit nye produkt.

Du ønskes en god dag!

To måneders brudte løfter

Jeg indleverede min højttaler til reparation, pengene tilbage eller nyt produkt for snart to måneder siden. Intet er sket uden en masse forgæves besøg i butikken og mails skrevet med kunstig intelligens, som ikke svarer på mine spørgsmål om, hvornår jeg får en løsning.

Hej Ulla,

Tak, fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os på Trustpilot.

Jeg har fuld forståelse for, at du ønsker at få sagen afsluttet hurtigst muligt i forbindelse med ombytningen af din indleverede højttaler.

Jeg har besvaret den mail, du har sendt til os vedrørende sagen, og har her givet en opdatering på forløbet.

På nuværende tidspunkt afventer vi blot, at værkstedet sender enheden til butikken, hvorefter du vil kunne afhente den. Så snart enheden er modtaget og klar til afhentning, vil du blive informeret.

Tilfreds------

3. juli 2026

Hej Behrend,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det glæder mig, at du har været tilfreds med din seneste online ordre.

Jeg håber, at du bliver glad for din nye iPhone 17 Pro Max!

Hej Stig,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det er skønt at læse, at du havde en fin oplevelse i forbindelse med din seneste klik og hent ordre.

Jeg håber, at du bliver glad for dit nye Garmin ur!

Elgigantens Kundecenter

Har købt en outlet Acer monitor hos…

Har købt en outlet Acer monitor hos Elgiganten og har modtaget den i dag. Ved modtagelse konstaterer jeg, at der ikke er nogen fod/bundplade, så den har intet at stå på. Jeg kontakter Elgiganten, som foreslår at jeg kører til Skejby, hvor de har sendt den fra (jeg bor på Sjælland). Det synes jeg ikke giver meget mening, så jeg bliver i stedet henvist til nærmeste lokale Elgiganten, hvor jeg får at vide, at jeg skal køre til, så de kan udlevere en "fod" til mig. Så jeg kører 30 min. (hver vej), kun for at få at vide, at modellen er udgået, så de kan ikke udlevere en "fod". De vil prøve at høre om Skejby har den liggende, men ellers er jeg nødt til at køre tilbage til dem igen og levere den retur, for at få pengene tilbage, dvs. endnu en tur på 2x30 min.
Det har kostet mig både tid, penge (brændstof) og ærgrelser.

Hej

Mange tak, fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Først og fremmest vil jeg gerne beklage, at du har måttet køre 30 minutter hver vej som følge af den manglende del til din monitor.

Jeg har fuld forståelse for, at dette har været både frustrerende og tidskrævende.

Jeg kan se, at den butik, du besøgte, har været i kontakt med Elgiganten Skejby, hvor skærmen oprindeligt blev sendt fra, for at undersøge muligheden for at fremskaffe den manglende fod.

Skulle det mod forventning ikke lykkes at fremskaffe delen, og du derfor ønsker at returnere produktet, er du meget velkommen til at kontakte os på social.ccc@elgiganten.dk. Oplys blot dit ordrenummer samt, at du ønsker at få tilsendt en returlabel.

Vi ønsker ikke, at du skal bruge unødig tid på endnu en lang køretur, og derfor hjælper vi gerne med en returlabel, så du kan sende produktet retur i stedet for at skulle besøge din nærmeste Elgiganten butik.

Jeg håber, at sagen finder en tilfredsstillende løsning, og jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Godt service

Hej Ben,

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med at handle I Elgiganten og at din oplevelse har levet op til dine forventninger. Vi håber at du bliver glad for dit nye produkt når du modtager det!

Elgigantens Kundecenter

Tak til Miladt i Kolding Storcenter…

Tak til Miladt i Kolding Storcenter afd.
Tak for at være smilende, imødekommende, og serviceminded. Der er håb endnu for kundeservicen rundt i butikkerne, når man er så heldig at rende ind i en som ham. Tak, håber rosen bliver givet videre

Hej Annette,

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Jeg har taget anmeldelsen her videre til Milad fra vores butik i Kolding storcenter!

Som altid

Som altid, går alt efter bogen. og leveringen lander som aftalt ;o)

15. december 2025

Hej Tonny,

Elgigantens Kundecenter

Altid hurtig service når jeg bestiller…

Altid hurtig service når jeg bestiller online

30. juni 2026

Hej Max,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det glæder mig, at du altid oplever hurtig service, når du bestiller online hos os.

Jeg håber, at du bliver glad for din nye harddisk!

Nemt og hurtigt

Nemt at bestille, hurtig levering 👍👍

Hej Mark,

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med at handle I Elgiganten og at din oplevelse har levet op til dine forventninger. Vi håber at du bliver glad for din nye computer, så snart at du modtager den!

Randers afdeling

Randers afdeling
Ventet en time på at får udleveret telefonen

Hej

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Jeg vil gerne beklage den oplevelse, du har haft i forbindelse med afhentningen af din telefon hos Elgiganten Randers.

Det har bestemt ikke været vores intention, at du skulle vente i op til en time for at afhente din ordre. Jeg har fuld forståelse for, at det må have været både frustrerende og skuffende, særligt når man forventer en hurtig og nem afhentning.

Vi bestræber os altid på at ekspedere vores kunder så effektivt som muligt, og derfor lever denne oplevelse ikke op til den service, vi ønsker at tilbyde. Jeg beklager de gener og den ventetid, du har oplevet.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på forløbet. Din feedback er værdifuld og vil blive taget med videre, så vi kan arbejde på at forbedre kundeoplevelsen fremadrettet.

Elgigantens Kundecenter

Virkelig dårlig track mulighed..det…

Virkelig dårlig track mulighed..det skal være så man direkte kan spore ved et link og ikke alle mulige omveje for at kunne se hvor ens produkt er..

5. juli 2026

Hej Frank,

Tak, fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Jeg har fuld forståelse for, at man i forbindelse med levering af en ordre gerne ønsker mulighed for at følge leveringen live.

Ved levering af hvidevarer tilbyder vi desværre ikke live-tracking. I stedet modtager man et leveringsinterval på den valgte leveringsdato, hvor leveringen kan forventes at finde sted.

Derudover vil vores chauffører kontakte dig telefonisk cirka 30 minutter, før de ankommer til adressen.

Jeg håber, at dette giver en bedre forståelse af, hvordan vores levering af hvidevarer foregår.

Elgigantens kundecenter