Bestilling og online køb af en keramisk kogeplade, med afhentning hos Elgiganten i Hørsholm, foregik upåklageligt. Jeg må dertil desværre tilføje at jeg har ondt af de unge mennesker som må arbejde he... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket
Arne Jacobsens Allé 16, 2 sal, 2300, København S, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Nørrebroafdelingen er flyttet til Nørrebro Bycenter.
Jeg bestilte en ventilator i afdelingen på Nørrebrogade; men opdagede at den netop er lukket. Så min vare skulle hentes i Nørrebro Bycenter. Det fremgik endnu ikke af hjemmesiden, og skabte lidt forvirring.
Men nu er ventilatorer hentet, og alt er godt.
Købte en aircondition til afhentning i butik (fordi jeg ville have den hurtigst muligt, midt i hedebølgen).
Alt var godt: overholdt leveringstid, sms om at den kunne afhentes og god service ved afhentning. 👍🏻

Besvarelse fra Elgiganten A/S
Jeg indleverede min højttaler til reparation, pengene tilbage eller nyt produkt for snart to måneder siden. Intet er sket uden en masse forgæves besøg i butikken og mails skrevet med kunstig intelligens, som ikke svarer på mine spørgsmål om, hvornår jeg får en løsning.

Besvarelse fra Elgiganten A/S
Har købt en outlet Acer monitor hos Elgiganten og har modtaget den i dag. Ved modtagelse konstaterer jeg, at der ikke er nogen fod/bundplade, så den har intet at stå på. Jeg kontakter Elgiganten, som foreslår at jeg kører til Skejby, hvor de har sendt den fra (jeg bor på Sjælland). Det synes jeg ikke giver meget mening, så jeg bliver i stedet henvist til nærmeste lokale Elgiganten, hvor jeg får at vide, at jeg skal køre til, så de kan udlevere en "fod" til mig. Så jeg kører 30 min. (hver vej), kun for at få at vide, at modellen er udgået, så de kan ikke udlevere en "fod". De vil prøve at høre om Skejby har den liggende, men ellers er jeg nødt til at køre tilbage til dem igen og levere den retur, for at få pengene tilbage, dvs. endnu en tur på 2x30 min.
Det har kostet mig både tid, penge (brændstof) og ærgrelser.

Besvarelse fra Elgiganten A/S
Tak til Miladt i Kolding Storcenter afd.
Tak for at være smilende, imødekommende, og serviceminded. Der er håb endnu for kundeservicen rundt i butikkerne, når man er så heldig at rende ind i en som ham. Tak, håber rosen bliver givet videre

Randers afdeling
Ventet en time på at får udleveret telefonen

Besvarelse fra Elgiganten A/S
Virkelig dårlig track mulighed..det skal være så man direkte kan spore ved et link og ikke alle mulige omveje for at kunne se hvor ens produkt er..