Elgiganten A/S Anmeldelser

144.615

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 11.113 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Kunderne fremhæver ofte den nemme bestillingsproces online og den hurtige afhentning i butik, hvilket gør købsoplevelsen ligetil og behagelig. Mange sætter pris på det venlige og hjælpsomme personale, der yder professionel vejledning og har godt produktkendskab. Derudover roses virksomheden for hurtig levering, gode tilbud og et varieret sortiment af produkter. Dog oplever nogle kunder problemer med leveringstider, hvor lovede datoer ikke overholdes, og varer ankommer senere end forventet. Der er også tilfælde af mangelfuld eller defekt vare ved modtagelse, samt utilfredshed med håndtering af reklamationer og reparationer, hvor produkter returneres i dårligere stand eller med samme fejl. Nogle anmeldere kritiserer også kundeservicen for at være uprofessionel, langsom eller mangelfuld, især når det gælder ombytning eller refundering af varer.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere nævner tvetydig feedback om produkter, hvor mange udtrykker skuffelse over produktkvalitet, defekte... Se mere

Service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med service, hvor nogle kunder udtrykker skuffelse over den... Se mere

Delivery service

Kunder havde tvetydige oplevelser med leveringsservice, hvor nogle rapporterede om hurtig levering, der ankom... Se mere

Staff

Kunder noterer tvetydige oplevelser med personalet, hvor nogle roser medarbejdere for at være venlige,... Se mere

Order

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med order, hvor nogle kunder fandt det nemt at bestille online og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Bestilling og online køb af en keramisk kogeplade, med afhentning hos Elgiganten i Hørsholm, foregik upåklageligt. Jeg må dertil desværre tilføje at jeg har ondt af de unge mennesker som må arbejde he... Se mere

Ganske udemærket handel, men jeg blev lovet levering på 2 dage til hjemmelevering som jeg betalte ekstra for, men der gik 6 dage. Varen skulle have været brugt på 4. dagen så jeg måtte ud og købe et... Se mere

Forstår ikke pointen i at skulle anmelde, før man har modtaget varerne. Men jeg er utilfreds med at man ikke selv kan vælge "modtager sted" Man får først mulighed for at ændre, efter de har bestemt, h... Se mere

Leveringsdato(er) lidt skørt Da jeg har bestilt lidt forskellige ting som et pc kabinet, blæsere til stationær og noget termal pasta. Så forstår jeg ikke at ordren deles op så kabinettet kommer 5... Se mere

1. nr. 61 af de 64 bedste virksomheder i Elektronikbutik
  2. nr. 18 af de 19 bedste virksomheder i Mobiltelefonbutik
  3. nr. 16 af de 17 bedste virksomheder i Computerbutik
  4. nr. 48 af de 51 bedste virksomheder i Køkkenudstyrsbutik
  5. nr. 8 af de 8 bedste virksomheder i Hvidevarebutik

Om Elgiganten A/S

Uanset om du har spørgsmål om produkterne, din ordre eller andet, kan du altid fange os på Facebook. Vi har et stort hold bag, med specialister fra vores varehuse indenfor alle varegrupper - og ydermere håndplukkede ressourcer fra vores kundecenter - til at klare alle typer spørgsmål!
Så kom ind på Facebook og mød os!

Elgiganten A/S

WE HELP EVERYONE ENJOY AMAZING TECHNOLOGY
Det vil vi gøre, ved at være den ledende, mest fleksible og mest effektive og bæredygtige udbyder af elektroniske produkter og services, der leverer varerne med værdi for pengene. Vi tror på, at vores vision lykkes, hvis vi lytter til vores kunder og til hinanden, og hvis vi hjælper, rådgiver og yder den bedste indsats. Vi vil ikke bare sælge dig det, vi tror du ønsker. Vi vil hjælpe dig med at give dig det, du vil have og drømmer om.

PRISMATCH, bare en af mange fordele

Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket

Vi lever af glade kunder, og vi er ikke bedre end vores seneste kundeoplevelse. Vi har store ambitioner og stræber efter at give dig den bedste oplevelse, hver gang du er i kontakt med os. Udover et kæmpe udvalg tilbyder vi, det vi mener er, markedets bedste kundefordele, og vi lover at gøre alt, hvad vi kan for, at du får en god oplevelse hos os!

Middel

145 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(144.615)

11.170 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg vil gerne sige en stor tak til Elgiganten for den måde, min sag blev afsluttet på.

Jeg havde en reklamationssag, som desværre trak ud og var frustrerende undervejs. Da sagen blev behandlet på et højere niveau, oplevede jeg dog en helt anden service. Elgiganten lyttede til min oplevelse, tog min henvendelse seriøst og fandt en løsning, som jeg er meget tilfreds med.

Jeg fik et gavekort svarende til købsbeløbet, hvilket viser, at Elgiganten er villige til at tage ansvar og sikre, at kunden går tilfreds fra sagen.

Selvom processen kunne have været hurtigere, betyder den endelige løsning og den professionelle håndtering meget for mig. Det er den slags kundeservice, der skaber tillid.

Tak til Elgiganten for en fair og kundevenlig afslutning på sagen. Det sætter jeg stor pris på.

Helt op til ledelsen kan jeg oplyse at man bliver taget seriøst

Direkte dårlig kundeservice

Bestilte for 5 dage siden 2 stk. pc-skærme med en forventet leveringstid på 4 dage.
Nu er det 5 dage siden og jeg har ikke modtaget skærmene endnu.

Kan se på tracking at skærme først er afsendt efter 4 dage, det er direkte dårlig kundeservice.

Når man skriver 4 dages leveringstid, så afsender man ikke først efter 4 dage.

Da det er demovare så kan dette ikke undskyldes med at skærmene ikke var på lager.

Kort sagt skriv ikke noget i ikke kan leve op til

Købte en vaskemaskine inkl

Købte en vaskemaskine inkl. tilslutning mv.
tilslutning kunne ikke udføres og chaufføren ville ikke tage den med retur, så jeg måtte bestille og betale 700 kroner for at få den hentet.
1 uge efter afhentning er pengene ikke krediteret eller overført og dette skete ikke før jeg kontaktede firmaet, som stadig havde pengene stående. Virkelig en dårlig oplevelse.

9. juli 2026

Hæver penge for en forsikring som jeg takkede nej til

Jeg har modtaget en absolut elendig service i Elgiganten Århus, strøget. Jeg har i forbindelse med køb af en Macbook blevet tilmeldt en forsikring som jeg tydeligt takkede nej til. Denne forsikring er derefter blevet trukket igennem 5 måneder, indtil jeg opdagede det.
Elgiganten er ikke til hjælp overhovedet. Totalt bondefangeri at tilmelde folk forsikringer som de har takket nej til, for derefter at skyde skylden på kunden.
Kundeservice mente at de ikke kunne gøre noget ved det, hvorefter jeg gik til butikken start juni. I butikken får jeg at vide af ekspedienten at han ville snakke med chefen og at jeg ville blive kontaktet.
Efter en måned har jeg intet hørt og går i butikken igen. Her bliver jeg mødt af en nedladende ekspedient, der f.eks. siger at hun personligt ikke mener at jeg skal have pengene tilbage, og at hun selv tjekker sin bankkonto mindst 5 gange i ugen. Personlige holdninger og en belærende attitude løser ikke ligefrem problemet.
Rigtig træls oplevelse og jeg håber at personalet i Elgiganten tager det til efterretning, for det kan simpelthen ikke passe at man behandler sine kunder på den måde.
Det handler ikke om pengene, men det handler bestemt om en uretfærdig behandling, der får mig til at føle mig snydt.
Der skal dog lyde en tak for at jeg nu tjekker min konto i sømmene, for jeg har da lært at man ikke kan stole på at man ikke bliver trukket for alverdens tillægsydelser.

9. juli 2026

Elgiganten har bekræftet fejllevering, men nægter tilbagebetaling

Jeg købte et brugt kamerasæt hos Elgiganten bestående af 2 kameraer og en base station.
Jeg modtog kun 1 kamera og kontaktede derfor Elgiganten kort efter modtagelsen.
Gennem forløbet har Elgiganten flere gange skriftligt bekræftet, at jeg modtog et ukomplet produkt.
Først efter flere måneders sagsbehandling tilbød Elgiganten refundering eller ombytning.
Det mest frustrerende i forløbet har været, at Elgiganten gentagne gange har fastholdt, at de har forsøgt at kontakte mig flere gange telefonisk. Da jeg bad om dokumentation for disse kontaktforsøg, kunne de ikke oplyse datoer, tidspunkter eller hvilke telefonnumre der skulle være anvendt.
Samtidig har jeg selv måttet følge op på sagen ad flere omgange.
Da produktet viste sig ikke at være i deres sortiment mere, og jeg var tvunget til at benytte den løsning, som Elgiganten havde tilbudt, blev sagen afvist med henvisning til en tidsfrist.
Mit problem er ikke, at jeg har fortrudt købet. Mit problem er, at jeg betalte for et produkt, som Elgiganten selv har erkendt, at jeg ikke modtog.
Jeg er derfor meget skuffet over håndteringen af sagen og den manglende vilje til at løse et problem, som blev anmeldt umiddelbart efter leveringen.
Jeg står nu i den situation, at jeg har betalt for et produkt, som jeg aldrig har modtaget. Elgiganten har selv erkendt, at varen ikke er blevet leveret, men har trods dette afvist at refundere det beløb, jeg har betalt.

30. december 2025

Fin kvalitet

Som altid en vare, der lever op til forventningerne. Hurtig levering, så en fuldt ud tilfreds kunde.

27. november 2025

Hej Helle,

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med at handle I Elgiganten og at din oplevelse har levet op til dine forventninger. Vi håber at du bliver glad for dit nye produkt!

Din positive feedback er værdsat, og vi sætter stor pris på, at du har valgt at dele den med os.

Jeg ønsker dig en god aften!

Elgigantens Kundecenter

Jeg ledte efter en ny sodavandsmaskine…

Jeg ledte efter en ny sodavandsmaskine og fandt den helt rigtige for mig, hos Elgiganten. Samtidig var det til en god pris.

Hej Susanne,

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Jeg ønsker dig en god aften!

Ingen varer hjemme

Ingen varer hjemme

8. juli 2026

Hej Keld,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Jeg beklager, hvis der ikke har været de vare hjemme, du skulle bruge, da du afhentede din seneste klik og hent ordre.

Jeg kan dog se, at alt skulle være fint med udleveringen af din ordre.

Hvis der skulle være det mindste du har brug for hjælp til eller ønsker vi giver feedback til butik, så er du velkommen til at skrive til os på social.ccc@elgiganten.dk med et ordrenummer og en link til denne anmeldelse, så kan vi følge op på sagen.

God butik og website

Det er en god butik og website

Hej Jonatan,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det er dejligt at læse, at du synes vi er en god butik og har en god website.

Jeg takker for stjernerne og den positive anmeldelse, det er meget værdsat.

Stadig god service

Stadig god service

30. april 2026

Hej Margit,

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Det var nemt at bestille

Det var nemt at bestille

Hej Lone,

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med at handle I Elgiganten og at din oplevelse har levet op til dine forventninger. Vi håber at du bliver glad for dit nye fjernsyn!

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Elgigantens Kundecenter

Betalte for tidsbestemt levering – ventede hele dagen

Jeg betalte ekstra for levering i det aftalte tidsrum mellem kl. 09.00 og 15.00. Alligevel blev leveringen først gennemført omkring kl. 20.00 – fem timer efter det lovede leveringstidspunkt.

Det mest frustrerende var den manglende kommunikation. Efter kl. 15 kontaktede jeg kundeservice tre gange for at få en status. Hver gang fik jeg at vide, at de ikke kunne komme i kontakt med montøren, og de kunne heller ikke oplyse, hvornår – eller om – leveringen ville blive gennemført samme dag.

Montøren kontaktede mig heller ikke for at informere om forsinkelsen. Først omkring kl. 19 modtog jeg den første besked. Indtil da havde jeg tilbragt hele dagen hjemme i venteposition uden nogen form for brugbar information.

Efterfølgende blev jeg heller ikke mødt med nogen form for kompenserende tiltag eller en reel forståelse for den situation, jeg var blevet sat i. Jeg oplevede ikke, at kundeservice anerkendte, at jeg havde mistet en hel feriedag på grund af en levering, som ikke blev gennemført inden for det tidsrum, jeg havde betalt ekstra for.

Når et firma opkræver ekstra betaling for et bestemt leveringstidspunkt, bør de også kunne leve op til den aftale. Hvis det ikke er muligt, forventer jeg som minimum en proaktiv kommunikation, en oprigtig beklagelse og en rimelig kompensation. Desværre oplevede jeg ingen af delene.

8. juli 2026

Hej Kim,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det er beklageligt, hvis vi ikke har leveret i det rigtige tidsrum, og hvis kundeservice ikke har været behjælpelige.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig videre. Du er derfor velkommen til at sende dit ordrenummer, et link til denne anmeldelse, samt en kort beskrivelse til social.ccc@elgiganten.dk , så sørger vi for, at sagen bliver fulgt op.

Elgigantens Kundecenter

Jeg vil gi 4½ stjerne pga.2 små fejl…

Jeg vil gi 4½ stjerne pga.2 små fejl ved direkte handel i forretningen og ved online handel. Men ved personlig møde i Elgiganten blev det ordnet, og med telefonisk kontakt til kundeservice. Lige en ting mere, kan ikke komme i telefonisk kontakt til forretningen direkte

Hej Kim,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det glæder mig, at vi kunne være behjælpelige både i butik og i kundecenteret med at få rettet op på diverse småfejl.

Det er korrekt, at man ikke kan ringe direkte ud til vores forretninger, da de ikke er bemandet nok til at kunne tage telefonen.

Jeg takker for stjernerne og den positive anmeldelse, det er meget værdsat.

Elgigantens Kundecenter

Skubber deres leveringer gang på gang.

Skubber deres leveringer gang på gang.
1. gang fordi produktet var forsinket.
2. gang fordi der var sygdom, men de kunne komme med det 4 dage senere (mandag), efterfølgende fik jeg en mail med bekræftigelse på de ville komme 6 dage senere(onsdag).
Jeg havde håndværkere der demonterede gamle emhætte i går, de skulle så komme i dag, for at montere den nye, den har i så udsat til mandag pga. sygdom, en time senere fik jeg en ny mail om at det nu er onsdag.??
Rigtig dårlig kundeservice og rigtig dyrt at afbestille håndværkere på dagen.
Jeg kunne ikke selv afhente den, den kunne heller ikke leveres til butik, så jeg kunne hente den der!
Har I den overhovedet endnu?

Hej Mick,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Jeg beklager, at der har været forsinkelser på din ordre to gange.

Du kan nu enten vælge at beholde din nye leveringstid, eller vi kan hjælpe med at finde et alternativt produkt, der eventuelt kan afhentes i en lokal butik.

Vi vil meget gerne hjælpe dig videre med din sag. Du er derfor velkommen til at sende dit ordrenummer, et link til denne anmeldelse, samt en kort beskrivelse til social.ccc@elgiganten.dk , så sørger vi for, at sagen bliver fulgt op.

_________________________________________

Hej Mick,

Tak for at opdatere dit handlingsforløb.

Jeg beklager, at du har skulle aflyse håndværkere, fordi vi ikke har kunne levere varen.

Vi har noteret på sin sag, at når alt er afsluttet så kan du skrive til os på social.ccc@elgiganten.dk, så kigger vi på noget kompensation.

Årsagen til du ikke kan afhente varen, er fordi den ikke er på lager i vores butikker. Man kan heller ikke afhente vare på vores mellem lager.