Jeg har sjældent oplevet en så langsom og uengageret indsats. Er tilsyneladende løst nu, men hele forløbet kunne være løst for 5 måneder siden. Jeg var så tæt på at kontakte Datatilsynet, da der er ta... Se mere

Firmaer som bruger betaling via DIBS kan bestemme at de kun ønsker at modtage betalinger fra DK, hvilket jo kan være fornuftigt nok. Teknisk sker det så via en såkaldt geolocation af Ip-nr'et.... Se mere

God service og fantastisk fleksibel backend system, der har masser af konfigurations muligheder. Jeg har især haft kontakt til Rex Andersen og Morten Krøll som er yderst kompetente og service minded... Se mere

Sidder som udvikler og har integreret op imod DIBS betalingsmodul D2 for et pizzaria. De første 6 mdr. godkendte og annulleres ordrerne manuelt på D2 administrations side, men da vi ønskede at autom... Se mere

1. Betalingsservice

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

DIBS laver online betalingsløsninger til virksomheder og webshops. Vi har 20 års erfaring med e-handel og tilbyder løsninger til alle størrelser af virksomheder. I dag er vi repræsenteret i 20 lande med over 15.000 kunder og har mere end 2 milliarder transaktioner på bagen. Vi har lokale eksperter i de nordiske lande og er altid klar på at hjælpe kunder med at optimere deres betalingsflow og checkout.

2,2

Under middel

Altid god og professionelsupport..

Altid god og professionel support... jeg kan kun anbefale DIBS...

16. januar 2019

Hej Mofr

Det er dejligt at høre, mange tak skal du ha'! :-)

Venlig hilsen Tanja, DIBS

Super godt produkt og service

Super dygtig, venlig og effektiv support og service. Dibs betalinger er en af de mest stabile betalingsplatforme på markedet. Vi oplever max en fejlet transaktion pr. 10.000 transaktioner

15. januar 2019

Hej Jim
Mange tak for den finde bedømmelse, den er vi rigtig glade for!
Ha' en god aften.

Venlig hilsen Tanja, DIBS

Jeg vil anbefale andre ikke til at vælge dibs easy, før deres vilkår er konkurrencedygtige og fleksibel.

Jeg vil anbefale andre ikke til at bruge dibs easy.

1: Jeg fik at vide, at jeg kunne tilføje mobilepay til enhver tid, men dibs.dk syntes lige at jeg skulle prøve deres løsning, da det var en paraden til mobilepay. Har nu nogle kunder, som decideret efterspørger mobilepay. Det vil jeg så tilføje, men det kan jeg så ikke.

2: Du er bundet i 12 måneder, til 299 kr. om måneden. Det er virkelig pevert, sammenlignet med andre udbydere. Jeg fik dog de første 3 måneder gratis, så kunne jeg da lige teste det. Hvilket jeg også antog jeg kunne, men nej. Prøvede at opsige mit abonnement (pga. mobilepay), men det kunne jeg grundet stavnsbindingen.
(Kan få mobilepay 49 kr. + visa, dankort, MasterCard og Maestro for 49 kr.) Det retfærdiggøre dibs easy ekstra betaling på 226 kr. pr. måned ikke).

3: Gud hjælpe mig, får en faktura nu på 299 kr. plus 25 kr. i faktureringsgebyr. Kan man slippe for faktureringsgebyr? Nej det kan du ikke for du har dibs easy og det bliver administreret i Sverige, så du kan ikke betale med andre betalingsløsninger. Det gebyr oplyser dibs.dk ikke under produktet. (Andre mindre udbydere, kan godt finde ud af at tilføje et betalingskort, så man undgår ekstra skjulte gebyr).

4: Så er deres indløsningsgebyr også en del højere end andre udbydere.

5: De får dog 2 stjerner, fordi deres betalingsløsning (dibs easy) dog er nem.

9. januar 2019

Rod med deres ITsystem

Rod
med deres betalingssystem. Brugt 1 time på at betale Folkeuniversitetet. Ingen forklaring på deres IT problemer. Elendig service.aldrig oplevet noget lignende.

22. november 2018

Besvarelse fra DIBS

Hej Ulla. Det lyder til, at der kan være nogle lokale problemer med fx opsætningen til betalingen. Vi har ikke haft nogen problemer på vores systemer hos DIBS. Hvis problemet ikke allerede er løst, kan du prøve at tage fat i Folkeuniversitetet.
Venlig hilsen Tanja, DIBS.

Måske Danmarks absolut dårligste…

Måske Danmarks absolut dårligste service.
DIBS melder konstant om nedbrud, men de binder dig også i et år ad gangen, så de er vel også ligeglade med om du afmelder dig eller ej.
For lige at gnide salt i såret, så kører de med et fakturagebyr på 25kr. og gør det mistænkelig besværligt ikke at betale månedligt.

Du kan også se frem til en fremragende oplevelse fra deres support afdeling.

Det bliver et kæmpe nej tak herfra.

12. november 2018

Hej Michael

Jeg undskylder den dårlige service og oplevelse du har haft med os. Vi er selvfølgelig ikke ligeglade med vores kunder og vi skal derfor oppe os, så det også kan mærkes.

Venlig hilsen Tanja, DIBS.

Dårlig handelsvilkår

Dårlige kundevilkår mht. opsigelse og pålæggelse af 25 kr. fakturagebyr, hvor det er svært at få lov til at betale på anden vis. Krævede en længere korresponce at få Leverandørservice op at køre. Deres side er derudover meget lidt brugervenlig. Fraråder at bruge dem.

16. oktober 2018

Hej Solveig

Jeg er ked af, at du har haft en dårlige oplevelse hos os. Det er noget vi tager til efterretning, da vores vilkår og hjemmeside gerne skulle være brugervenlige og fremgå tydeligt for vores kunder.

Altid god

Altid god, hurtig og effektiv service fra DIBS kundeservice.

26. juli 2018

Hej Susan

Tak for de pæne ord, det er dejligt at høre.

Fortsat god dag!

Dibs virker ikke

Skal betale moms via DIBS og får denne meddelelse. Og der er ikke andre betalingsmuligheder - ikke acceptabelt :-(

Dette website er ikke sikkert

Det kan betyde, at der er nogen, der forsøger at narre dig eller stjæle oplysninger, du sender til serveren. Du bør lukke dette website med det samme.

Recommended iconLuk denne fane

Flere oplysninger Flere oplysninger

Sikkerhedscertifikatet for dette website er blevet tilbagekaldt, så du kan ikke gå til websitet på nuværende tidspunkt.
Fejlkode: ERROR_INTERNET_SEC_CERT_REVOKED

21. maj 2018

Hej Carsten

Vi oplevede i weekenden problemer med, at nogle certifikater ikke virkede, hvilket har givet den fejlbesked du skriver. Det beklager jeg mange gange. Vi har opdateret certifikaterne, så du burde ikke opleve fejlen mere.

Dibs betalinger

Forstår overhovedet ikke hvorfor man ikke kan betale via dibs fra et udenlandsk net. Jeg vil anbefale at internet virksomheder ikke anvender dibs, for jeg er næppe den eneste der rejser udenlands og i mister kunder på bøvlet.
Service medarbejderen hos dibs var iøvrigt meget lidt service minded

Svar til dibs. Jeg skulle købe en koncert billet og måtte henvende mig til spillestedet direkte og vi klarede det med en bankoverførsel.
Efter at have talt med forskellige mennesker forskellige mennesker er det gået op for mig at det skyldes udlandsblokeringen at jeg ikke fik billet til nick cave koncerten i oktober. Da billetterne gik i salg sad jeg nemlig på et udenlandsk net. Det er jeg meget utilfreds med. Der var dog en der forklarede hvordan man snyder systemet så dét tror man er på et dansk net. Så er det altså ligegyldigt med den spærring

15. marts 2018

Hej Ellen

Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse med vores kundeservice og med vores løsninger.

Du kan godt bruge DIBS betalingsløsninger i udlandet.

Nogle af vores kunder benytter sig dog af ’DIBS defender’, hvor de blokerer for betalinger fra specifikke lande eller IP-adresser. Det er et valg som virksomheden har taget for at undgå svindel. Jeg kan godt se, at det for slutkunden kan være frustrerende, at man ikke kan købe en vare eller ydelse, når man befinder sig i et land, der er ”blokeret” for, men det er som sagt et valg som vores kunde har taget og som vi selvfølgelig efterlever.

Jeg håber, at det ikke har givet for meget bøvl og at du alligevel fik fat i den vare, du skulle bruge.

God weekend.
Venlig hilsen Tanja Sørensen, DIBS.

Som nystartet virksomhed kan det være…

Som nystartet virksomhed kan det være svært at finde den rette løsning. Det hele blev dog noget lettere, da vi fik kontakt til Markus Brunke hos DIBS. Vi har fået en fantastisk behandling hele vejen igennem, og vi er yderst tilfredse med den valgte løsning. Præcis det vi havde brug for. Servicen betyder meget, når man handler lidt på bar bund, og den har bare været i top hos DIBS.

16. februar 2018

Har op til en måneds svartid på deres …

Har sendt forespørgsel omkring fejl i Mobilpay i sidste uge. Rykkede for svar via telefon i går, og DIBS oplyser at de har travlt og der kan gå op til en måneds før vi hører noget fra deres support. Det er ikke ok. Kan bestemt ikke anbefale dem til andre.

2. juni 2017

Kanon personlig support

Trods små opstarts-problemer, har vi fået en super god og personlig support fra Markus.

Selvom vi var ret så utålmodige, så var Markus hele tiden ved telefonen og klar til at guide os igennem hvad problemet kunne være og hvordan vi fik det løst.

Tak!

8. marts 2017

Hej Halfdan,
Tak for din anmeldelse, den varmer på en ellers kold onsdag.
Vi er glade for at Markus kunne hjælpe med at få løst problemet.

Hav en fantastisk dag!

Kan anbefales

Erol Eskici, Tech lead og system udvikler hos Alm Brand

3. marts 2017

Hej Erol,
Tusind tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på.
Det er godt at høre at du har haft en god oplevelse, det er altid vores primære mål.

Maria Pedersen, Marketing Koordinator

Super god og hurtig hjælp!

Jeg har fået god og hurtig service fra DIPS. Jeg har fået hjælp fra Markus Kofoed Brunke (fra DIBS), han er super hjælpsom! Kan stærkt anbefales!!

3. marts 2017

Hej N James,
Tak for din fine anmeldelse, den spreder fantastisk stemning på kontoret i Ørestaden.