Ville købe en t-shirt, ret ukompliceret. Havde et spørgsmål men kunne ikke komme i kontakt med dem. Så trustpilot scoren, hvilket overbeviste mig. Nej tak til virksomheder, der kun vil have kundernes... Se mere
“IKKE KØB HER!” Dårlig hjemmeside. Jeg har sendt vare retur, som de har modtaget 08/01-2025, men har stadig intet hørt fra dem. De svare ikke mails man sender dem. Hverken på Facebook eller I... Se mere
Før handlet uden problemer men denne gang skulle vare være sendt for over 1 uge siden. Dog ingen T&T modtaget og sporing via hjemmeside melder også ingen info fundet. Sendt flere mails, og FB besked u... Se mere
Modtog en pakke med mit navn og adresse på kassen, men indeholdende en ordre til en anden kunde, samt hans faktura. Jeg kontaktede for 5 dage siden support for at få løst problemet, først på mail... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
DefShop er en af Europas førende onlinebutikker indenfor Streetwear. DefShop tilbyder et stort sortiment med mere end 25.000 forskellige styles fra mere end 250 forskellige brands! Du kan komme i kontakt med os via facebook og email.
Zerpenschleuser Ring 30, 13439, Berlin, Tyskland
- +44 208 068 4728
- info@def-shop.com
- www.def-shop.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
RETUR vare
RETUR vare
Har utallige gange forgæves forsøgt via E-mail og telefon, facebook at komme i kontakt angående retur label, som ikke findes på "min ordre". En julegave som skal byttes, og det virker efterhånden HÅBLØST!
Kontakt mig gerne, ASAP
Desværre bliver det mit sidste køb på DEF Shop

Def. my favourite shop
Fedt tøj og fin side med stort udvalg. Fra bestilling til modtagelse i DK gik der 2 dage. Sendte engang noget tøj retur lige før jul og kunne selvfølgeligt følge pakken gennem landet til modtagelse i Berlin. Penge gik efterfølgende hurtigt ind. Whats not to like? 👍

Besvarelse fra DefShop Danmark
Kan ikke returnere min ordre
Jeg skulle hjælpe et familiemedlem med at returnere en ordre, men får ikke svar på mail til kundeservice om manglende returlabel. Jeg kan heller ikke komme igennem på telefonen.

Besvarelse fra DefShop Danmark
Jeg har bestilt 2 trøjer og betalt for…
Jeg har bestilt 2 trøjer og betalt for dem men de sender kun en af trøjerne.
Har skrevet flere gange til kundeservice men ingen svar..!

Besvarelse fra DefShop Danmark
Fine varer, hurtig levering. Svært at komme i kontakt med kundeservice
Har fået leveret julegave og forsøgt at komme i kontakt med firmaet flere gange siden 25/12 for returlabel uden held til ombytning. Varerne lever fuldt ud op til beskrivelse of forventninger. Men er skuffet over den manglende svar på kundeservice.

Besvarelse fra DefShop Danmark
Fået forkert vare og skrevet til kundeservice flere gange, da jeg gerne vil have mine penge retur, men intet svar.
Jeg havde bestilt en champion hættetrøje full zip/lynlås til julegave. Men det jeg modtog var en helt anden hættetrøje og med lynlås lomme på maven. Så jeg vil gerne sende den retur og have mine penge tilbage. Men returlabel skal man selv finde og printe fra deres hjemmeside, hvilket ikke er til at finde, så man skal skrive til kundeservice og bede om de sender en, hvilket jeg har gjort flere gange uden at høre fra dem. Helt utrolig dårlig kundeservice.
Mvh Lykkemai

Besvarelse fra DefShop Danmark
Har nu ventet i snart en månede på at…
Har nu ventet i snart en månede på at få min pakke. Og pengene er trukket. Den er shop er det rene snyd, og de stjæler ens penge. ALDRIG bestil noget der fra ALDRIG!!!!

Er super tilfreds 🤩
Er super tilfreds 🤩
Absolut ingen problemer på noget tidspunkt!
Fik alle bestilte varer - og fik mail med TT-nr. så jeg kunne følge min pakke hele vejen.
Handler gerne der igen 👍🏼😊
Jeg bestilte fra defshop
Jeg bestilte fra defshop. 3 dage efter, kunne jeg hente pakken i pakkeshop.. Intet at klage over.
Handler helt sikkert der igen
Køb ALDRIG noget hos dem
Ikke til at kommen kontakt med kundeservice. Har bestilt vare hos dem til min søns julegave. Har aldrig hørt fra. Har skrevet til dem flere gange ingen gider at svarer

Besvarelse fra DefShop Danmark
Fin vare men pris passer IKKE, aldrig mere der
Bruger mandens logind derfor står der Theis, men jeg har lige købt noget og ser pris ialt men da faktura og vare kommer er det blevet 100 kr. mere og jeg kan desværre ikke gennemskue hvad de 100 kr. er for !!!!! god vare men handler ALDRIG mere der igen. Dorthe

Ingen indvendinger overhovedet
Ingen indvendinger overhovedet. God pris, godt produkt, ganske upåklagelig leveringstid.
Linket til returgods virker ikke???
Linket til returgods virker ikke???? Nu jeg bare Brandt inde med min bukser som var for store😬😬ik go start for en ny kunde...

Besvarelse fra DefShop Danmark
Jeg har købt tøj fra def-shop flere gange, og har også returneret et par ting. Det er altid gået stærkt, og jeg har aldrig haft problemer med dem.
Jeg har ikke nogen betænkeligheder med at købe der fra igen.
Ingen problemer
Ingen problemer. Hurtig levering og varen var som forventet.
Vi vender gerne tilbage.
Min pakke blev sendt få timer efter jeg…
Min pakke blev sendt få timer efter jeg bestilte. Bring var dog 3 dage om at levere den, men defshop var der intet at klage over. 🙏
Du kan ikke returnere
Har fået 2 par bukser der desværre er for store. Vil returnere og det virker til at være super nemt, bortset fra den returlabel der ser ud til at være lavet på min profil ikke eksisterer. Den virker ikke, der er ingenting at udskrive og har sendt dem mail angående min ordre og intet hørt.
Det er ikke godt nok at kundeservice ikke kan nå at besvare alle når der kun er 14 dages returret, så står man der og kan ikke gøre noget.
Jeg kan ikke ringe der jeg ikke kan ét ord på tysk 🤦♀️
Ja man få returlabel sendt pr mail eventuelt? I stedet for at skulle downloade noget der ikke findes.
Opdatering et par dage efter;
Nu har jeg også forsøgt at ringe på deres telefon i England (+44 nummer) hvor den går direkte på svarer og siger man kan ringe man-fredag mellem 9.00-19.00 og kl. er nu 09.30 og den siger stadig at jeg ikke kan ringe før kl. 09.00.

Fuldstændige utilregnelige og…
Fuldstændige utilregnelige og uansvarlige at handle med. De lover at sende retur label både på mail og når man taler med dem, men der sker INTET. Jeg vil på det kraftigste anbefale IKKE at handle med DEF Shop.

Besvarelse fra DefShop Danmark
Jeg bestilte 3 stykker tøj for 2 månder…
Jeg bestilte 3 stykker tøj for 2 månder siden og det er ikke kommet så skrev jeg til dem at jeg kan se pengene er trukket på mit kort men har ikke fået det og så skrev de tilbage at jeg hade skrevet en forkert mail så spurgte jeg dem om jeg kan få mine penge tilbage og så skrev de tilbage til mig at jeg vil få mine penge tilbage når de hade fået varen i hånden og det er 2 månder siden så jeg syns godt nok det er dårligt af dem jeg har stadig ikke fået mine penge tilbage så ikke en hjemmeside jeg vil bestille fra igen