Ville købe en t-shirt, ret ukompliceret. Havde et spørgsmål men kunne ikke komme i kontakt med dem. Så trustpilot scoren, hvilket overbeviste mig. Nej tak til virksomheder, der kun vil have kundernes... Se mere
“IKKE KØB HER!” Dårlig hjemmeside. Jeg har sendt vare retur, som de har modtaget 08/01-2025, men har stadig intet hørt fra dem. De svare ikke mails man sender dem. Hverken på Facebook eller I... Se mere
Før handlet uden problemer men denne gang skulle vare være sendt for over 1 uge siden. Dog ingen T&T modtaget og sporing via hjemmeside melder også ingen info fundet. Sendt flere mails, og FB besked u... Se mere
Modtog en pakke med mit navn og adresse på kassen, men indeholdende en ordre til en anden kunde, samt hans faktura. Jeg kontaktede for 5 dage siden support for at få løst problemet, først på mail... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
DefShop er en af Europas førende onlinebutikker indenfor Streetwear. DefShop tilbyder et stort sortiment med mere end 25.000 forskellige styles fra mere end 250 forskellige brands! Du kan komme i kontakt med os via facebook og email.
Zerpenschleuser Ring 30, 13439, Berlin, Tyskland
- +44 208 068 4728
- info@def-shop.com
- www.def-shop.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Jeg har prøvet at skrive til dem flere…
Jeg har prøvet at skrive til dem flere gange uden held???
har retuneret mine sko, men ingen påmindelse fået...
SCAM! Handel IKKE med Def-Shop.
Køb IKKE fra denne virksomhed. Umuligt at komme i kontakt med nogen som helst. Har forsøgt at kontakte dem via e-mail, Facebook og whatsapp, men ingen svar at hente. Skal returnere varer jeg har købt, da halvdelen ikke passer. De skilter med gratis returlabel på deres hjemmeside - men det er løgn.
Har købt tøj men det var alt for stort.
Har købt tøj men det var alt for stort.
Jeg ville bytte det til en størrelse, men det umuligt at komme i kontakt med dem
Der står man skal skrive E-mail ( det har jeg gjort )
Skrive eller ringe på Whatsapp ( det har jeg gjort )
Man kan også ringe til dem direkte men der bliver bare lagt på inden den overhovedet når at ringe op.
Til dig som læser dette køb IKKE stort ind her.
Jeg har en meget dårlig oplevelse med…
Jeg har en meget dårlig oplevelse med at få penge for en returneret vare, jeg har skrevet mange gange til dem, og får hver gang et automatsvar, det er 3 uger siden jeg sendte det, og ved ikke om de har modtaget, og om jeg overhovedet får mine penge tilbage😞 så kan ikke anbefale at kæbe fra dem. Jeg er trist, og for mig mange penge at miste. Virkeligt trist.

Besvarelse fra DefShop Danmark
Det er gode mærker til fornuftige…
Det er gode mærker til fornuftige priser, der gik dog 10 dage før jeg fik tøjet som jeg bestilte, efter 5' dagen uden at have hørt noget nyt om pakken omkring afsendelse fra deres lager, der skrev jeg til kundeservice og fik svar dagen efter at de havde mange bestillinger og der derfor var længere leveringstid, de fik dog sendt pakken afsted samme dag som jeg fik svar og tøjet kom 10 dage efter bestillingen, det er god kvalitet og billigt ift til andre steder når man får efter mærker... Alt i alt er jeg udemærket godt tilfreds, dog "kun" 4 stjerner pga leveringstid.
Vare sendt retur d. 14 men stadig intet hørt!
Jeg sendte en vare retur d. 14.06.23 og d. 24.06 sendte jeg en mail da jeg stadig intet havde hørt og i mandags d. 26.06 fik jeg en mail om de havde modtaget min mail, men jeg har stadig ikke hørt noget! Jeg fraråder alle at handle hos jer! Jeg skulle ha’ lyttet til alle de dårlige anmeldelser men valgte at give det en chance og det var en lærestreg!
Ingen hjælp at hente
Jeg har bestilt tre par Cargo bukser.. jeg har ikke modtaget dem endnu! Såååå skuffende - jeg havde generelt at handle på nettet - men som andre har nævnt, så var det bare nogen anderledes og lækre ting.. jeg har sendt mail til dem, med dokumentation og dato for bestilling og betaling, og ikke modtaget et svar... Jeg har heller ikke modtaget mail med bekræftelse, men har tjekket at pengene er trukket fra min konto.. Så har mistet ca 1000 til det firma!
Jeg kan ikke anbefale det.
Jeg har bestilt hos dem mange gange
Jeg har bestilt hos dem mange gange. Mindre og større pakker og der har aldrig været problemer. Defshop har altid et godt udvalg og udsalg. De har mærker, som ikke findes i alle butikker. De er dog ofte langsomme med tilbagebetaling af returnerede varer, men de refunderer altid.
Jeg har bestilt 2 par Cargo bukser
Jeg har bestilt 2 par Cargo bukser, som skulle byttes de blev sendt afsted samme dag returnering det var den 9/10 jeg bestilte dem og da de ankom sendte jeg dem retur for at få dem byttet, det sker så ikke har ikke modtaget hverken penge eller bukser, handler ikke der igen.
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Bukserne passede og kom til tiden. Ingen problemer haft
Var ved at bestille en masse tøj da…
Var ved at bestille en masse tøj da priserne er fine , så læste jeg anmelderne og fandt et sikkert sted og handle, da jeg var bange for også at blive snydt. Dejligt jeg ikke blev snydt som alle andre tak for at advare om denne fusker shop
Positiv feedback
Jeg bestilte tre par sneakers, hvoraf kun det ene par passede. Jeg blev nervøs, da jeg sendte de to par retur efter at have læst anmeldelserne her på trustpilot, som ikke ligefrem er positive. Jeg modtog pakken efter fire dage og har fået mine penge retur. Så positiv feedback herfra.
mine bukser kommer ikke
har lige bestil igår og idag for jeg en besked om de ikke kommer er bange for at jeg ikke får pengene tilbage

Besvarelse fra DefShop Danmark
Har falske reklamer på facebook
Har falske reklamer på facebook, der viser priser der er mere end 10 gange billigere end varen, når den ses i webshoppen. Ignorerer henvendelser via messenger. Er meldt til Forbrugerombudsmanden for vildledende markedsføring.
Fine produkter og hurtig levering men elendig returnering af penge!
Fine produkter og hurtig levering.
Også returseddel med👍
Men 14 dags ventetid på svar på mail og det trods dokumentation på, at de har modtaget returpakken for 12 dage siden.
(Returnering pga bukserne var for store).
Venter nu på om jeg modtager de ca 450kr retur🤷♀️
Pas på med at returnere nogle varer
Pas på med at returnere nogle varer, du får undskyldning på undskyldning, og får ikke dine penge tilbage.
Hvis du vil har penge retur eller…
Hvis du vil har penge retur eller ønsker at ombytte noget. Så der ingen der ved hvad du snakker om. Selvom man har et ordrenummer. Så svar de pludseligt ikke mere. Og yder ingen service
Jeg har for godt 14 dage siden nu sendt…
Jeg har for godt 14 dage siden nu sendt nogen ting retur. Blev i tvivl om hvorvidt jeg har gjort det rigtigt, men kan se pakken er kommet til dem. Men intet svar på de har fået pakken, har ikke fået mine penge igen, jeg har skrevet flere mails og på Facebook, uden held.. Jeg synes det er for dårligt, når man er en stor person med ikke så mange penge og man bruger en del af dem på et få tøj, som man alligevel ikke kunne bruge. Så vil det jo være dejligt at få dem igen.. Håber bare det bedste..
Bestilte to hoodies til julegaver som…
Bestilte to hoodies til julegaver som viser sig at være to par bukser i stedet. Prøver forgæves at få kontakt og vælger derfor til sidst at sende bukserne retur i original emballage påført returmærkaten der medfølger. Nogle uger efter får vi en udenlandsk besked om, at vi kan rekvirere en returblanket. Vi gør opmærksom på at tøjet allerede er sendt retur med vedlagte mærkat og ordreseddel og siden har vi intet hørt. Det er simpelthen så usselt!
Jeg har købt hos dem før, hvor tøjet har været fint men advarer alle mod at købe der fra fremover.
Fusker firma
Fusker firma.
Jeg sendte en vare retur for 3 uger siden og jeg har intet hørt. Jeg har sendt utallige mails uden de svare. Jeg tvivler på jeg får mine penge tilbage.