Cykelgruppen Anmeldelser

4,7

Bestilte den ene dag om morgen og dagen efter havde jeg pakken, leveret med GLS. Betalte via bankoverførsel. Og så var produktet i øvrigt halvtreds procent billigere end alle andre steder og ikke en... Se mere

Besøgte Egå Cykelcenter for at få vejledning omkring køb af cykel. Denne var så god at vi købte en Gazelle ElCykel. Dagen efter købet fik vi den leveret på vores privatadresse af cykelhandleren. Helt... Se mere

Dejligt med god behandling hos Egå Cykelcenter. Kan altid komme forbi med jernhesten og hurtigt få fixet punkteringer og andre “småting”. Havde en episode med en cykel der fik skiftet slange. Få dage... Se mere

Jeg har kun haft positive oplevelser med Rowi cykler! Har efterhånden købt 3 cykler i butikken i Århus C, og har hver gang fået god vejledning og fin service. Seneste køb, en "Giant roam disc 0",... Se mere

1. nr. 14 af de 30 bedste virksomheder i Cykelbutik

Cykelgruppen er en samling af de to aarhusianske cykelforretninger: Rowi Cykler & Egå Cykelcenter. Cykelgruppen.dk er vores fælles hjemmeside.

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

29 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg ledte efter en speciel cykelhjelm…

Jeg ledte efter en speciel cykelhjelm som Rowi havde hjemme. Den var udsolgt fra alle andre butikker. Rowi hentede den hjem fra en af deres andre butikker om aftenen og sendte den morgenen efter. Det var en god snak jeg fik med ekspedienten, så jeg også lærte noget nyt om hjelme. Tak for en god oplevelse!

28. februar 2020

Besvarelse fra Cykelgruppen

Hej Nikolaj. Tak for den fine anmeldelse og glad for vi kunne finde den rigtige hjelm til dig. Mvh Thomas/Rowi

Rowi Århus. Dårlig service!

Rowi Århus.
Dårlig service!
Ville have et par hundrede for at rette en skærm på cyklen med bare næver. Jeg har desværre ikke så mange kræfter i mine hænder.

18. december 2019

Hej Eva

Det var ikke din skærm der var skæv, men din forskifter og den kan altså ikke rettes med de bare næver, prisen du har fået er for 20 minutters arbejde.

Mvh Thomas/Rowi

Byens bedste cykelhandler

Byens bedste cykelhandler. Tak for god rigtig god behandling og hurtig hjælp til skift af speciallygte på cykel i fredags. DBH Sine

2. oktober 2019

Hej Sine. Tak for den fine anmeldelse. God weekend Thomas

Ærgerligt efter flere års tilfredshed

16/7: Takker for svar fra Thomas. Jeg både værdsætter og respekterer forklaringen og undskyldningen og har ændret anmeldelsen tilsvarende. Kommer op med cykelen en dag ;-).
P

Var dd. (15.07.19) kl. 11.30 inde ved Rowi Aarhus fordi jeg opdagede at min ene bremse ikke fungerede ordentligt. Ville spørge om de kunne fikse den samme dag. Spurgte en ung kvinde ved disken om jeg bare skulle gå direkte over til værkstedet, men hun sagde det kunne hun godt ordne, hvorefter hun så henvendte sig til en fra værkstedet, som stod og sludrede med en anden, 2 meter bag hende. Hun vendte sig om mod mig og sagde at det kunne de ikke ordne og at det var bedst at komme om morgenen (hvilket jeg jo godt vidste, men jeg havde først lige opdaget problemet). Jeg spurgte så hvornår jeg kunne komme med den om morgenen, hvorefter den unge kvinde atter henvendte sig til manden (der stadig stod og sludrede med en anden) fra værkstedet. Han sagde et eller andet til kvinden, som jeg ikke hørte, da jeg så spurgte hvad der var blevet sagt vendte manden sig så om til både kvinden og mig og vrissede at de "åbnede mellem 5 og 8". Det er ikke det at man ikke klart kan få at vide hvornår man kan komme med cyklen, selvom det virker endog meget uprofessionelt at det ikke var muligt, der irriterede mig, men måden det blev leveret på. At udstykke et vredt svar overfor en kunde der blot forsøger at få ordnet et relativt simpelt problem kan kun ske hvis man ikke har begreb skabt om kundeservice. Som erhversdrivende selv er det min vurdering at den mand aldrig burde have være ansat i en kundeserviceorienteret virksomhed, som en cykelhandler jo er. Grunden til at det var ærgerligt er, at jeg har brugt cykelhandelen i gennem flere år med tilfredshed, men efter en sådan behandling finder jeg mig nu en anden, vil ikke risikere at blive udsat for det en gang til.

15. juli 2019

Hej Peter
Først skal jeg beklage at du har haft en dårlig oplevelse hos os, det var bestemt ikke min mening at sende dig afsted med en negativ oplevelse.
Jeg kan genkende din beskrivelse og er til dels enig i det, vi stod dog ikke og sludrede, var ved at bestille et parti "haste" varer som vi var blevet forstyrret i de første mange gange, det sammenholdt med en masse andre forstyrrelser siden kl 0700 i morges, gjorde at vi var langt langt bagefter med det vi havde til i dag ude på værkstedet, samtidig var jeg lige startet fra ferie i dag og der lå en bunke opgaver til mig, som erhvervsdrivende kender du nok scenariet.
Det skal selvfølgelig ikke gå ud over kunderne og du har hermed min undskyldning herfor.
Mit svar omkring indleveringstidspunkt var oprigtigt nok, forstået på den måde at vi forsøger at have alle reps. klar indenfor 24 timer og møder ind derefter, så jeg mente det skam da jeg sagde jeg var her mellem 05-08 i morgen tidlig.

Thomas Ammentorp

Rowi Cykler Aarhus

Rowi Cykler Aarhus

Jeg er ikke tilfreds med kundeservicen.
Det lykkedes chefen at overtale mig til at købe en MTB, som jeg var meget i tvivl om, var den rette for mig. Cyklen kunne først udleveres to dage senere, og da havde jeg fortrudt købet. Jeg fortalte Rowi Cykler om dette med håbet om at kunne få pengene retur, da cyklen fortsat ikke havde været udenfor deres dørterskel.
Dette faldt ikke i god jord og jeg måtte længe svare på spørgsmål angående hvorfor jeg havde fortrudt. Det var dog en mulighed at få pengene retur, det ville blot koste mig 600 kr. Rowi cykler havde vel at mærke monteret et sæt meget let påsættelige skærme på cyklen, men dette kan umuligt løbe op i 600 kr.

Tonen ændrede sig dog til sidst og jeg endte med at måtte lægge 250 kr for at have fået skærmene monteret. Jeg synes salgstaktikken var for agressiv og jeg er forarget over at en cykel, som fortsat står i butikken, kan koste kunden 600 kr ( i mit særtilfælde 250 kr.) at få returneret.

8. juli 2019

Rowi Cykler

Rowi Cykler
Rigtig dårlig service da der skulle byttes 2 varer - de har vist ikke hørt om god kundebetjening incl. chefen - kommer der aldrig mere

4. juni 2019

Hej Poul.
Du kommer med to varer som er købt for 1 1/2 måned siden. Vi tilbyder dig at ombytte til anden størrelse som du afslår og du bliver fornærmet over du ikke kan få pengene igen. På din bon står der højt og tydligt at varen kan returneres indenfor 7 dage og ombyttes indenfor 3 uger. Nu tilbyder vi dig at ombytte den 6 uger efter købsdato, det synes jeg er fin service, men sådan kan man jo blive overrasket.
Mvh Thomas Ammentorp

Var forbi Rowi i morges med min cykel hvor kæden var faldet af, fik at vide den skulle have en rustbehandling og strammes op. De havde meget travlt, men ville prøve at have den klar inden fyraften. Jeg fik en sms besked allerede kl 12 om at den var klar. Da jeg hentede den fik jeg at vide de også havde strammet min forbremse for et par minutter ekstra, lækkert da jeg havde glemt at nævne det. Super hurtig og kompetent service.

24. januar 2019

ROWI CYKLER - Min dårligste oplevelse som kunde, nogensinde

ROWI CYKLER, som man desværre ikke kan slå dem op på, på trustpilot (men i stedet blot det generiske "Cykel Gruppen") havde vi slået en lang bue udenom, hvis vi havde kunne finde denne her side, før vi købte cykel hos dem.

Det burde være mod reglerne, at gemme sig bag et navn, der ikke fremgår i butikken.

Hos ROWI cykler har vi oplevet:

Vi købte efter længere tids overvejelse en NIHOLA ladcykel med elmotor, som butikken tilsyneladende intet tjener på at sælge (dette har vi fået at vide af både af sælger/indehaver da vi købte cyklen, og efterfølgende af andre forhandlere).

ROWI kan altså kun tjene penge på, at udføre service på vores cykel, som vi har købt hos dem for over 20,000 kr.

Samtidig har vi haft cyklen inde med forskellige problemer, der har været alt lige fra batteriet, laderen, sikkerhedsselen (to gange) og bremser på forhjulet, som flere gange har kilet sig fast, og så en kæde, der har været strammet op jeg ved ikke hvor mange gange og andre problemer, der bare ikke burde eksistere på en helt ny cykel.

Hver gang har vi fået stukket en regning i hånden. Hver gang, uanset hvad problemet har været.

Alle de gange, hvor det har været alm. sliddele, eller kæden der har skulle strammes op, eller lign. (dvs. f.eks. bremseskift), har vi betalt. Også da cyklen var helt, funklende ny.

Alle de andre gange, f.eks. med sikkerhedssele og batteri mv. har vi selvfølgelig spurgt efter reklamationsret og bedt om ikke at skulle betale. Men altså først efter vi har fået en regning stukket i hånden, og først efter vi har skulle "brokke" os.

Og som regel kun maksimalt med det til følge, at vi stadig har skulle betale for arbejdsløn som minimum (delene har de nok i nogle tilfælde kunne få gratis af NIHOLA - og når de ikke har, så har de sendt omkostningerne videre til os).

Kun batteriet og laderen har de skiftet uden omkostninger. Alle andre reparationer, har de som minimum fået os til at betale arbejdsløn på. Også da cyklen var ganske ny, og også på dele, der bare SKAL være i orden (f.eks. sikkerhedsselen).

Ved næst-seneste indlevering fik vi ordnet forbremserne (som ikke længe forinden var skiftet helt ud).

Ikke længe herefter (vi snakker inden for et par måneder), sker der så det, at imens jeg kører med min søn i ladet, inde i midtbyen, lige efter vi har kørt ned af en af de nok stejleste bakker i Aarhus, af Hjortensgade, så "eksploderer" forbremsen i et stort brag.

Jeg stiger af med det samme, trækker på fortovet, og bruger så 5 minutter på, grundigt at gå stedet igennem, for at lede efter dele, er evt. er faldet af, og for at prøve at forstå hvad der kan være sket. Forbremsen kan jeg konkludere, er sat helt ud, og har 0% funktionalitet.

Forbremsen er den hovedsagelige bremse på sådan en cykel, som vel står for 70-80% af bremsevnen. Man kan ikke stoppe foruden - det er lidt ligesom at forestille sig, at man kun kan bremse en alm. cykel, ved at flytte fødderne fra pedalerne og ned i jorden. Det er ca. så meget bremse-evne man har, kun med bagbremsen.

Var det sket 10 sekunder tidligere, da vi var på vej ned at Hjortensgade, var vi havnet med høj fart ude midt i trafikken i tværgående retning. Det kunne være end fatalt!!!

Jeg trækker omgående cyklen op til butikken (hvor værkstedet også er), og med den historik vi har, spørger jeg med det samme, om det er noget jeg kommer til at skulle betale for som kunde, da jeg jo næsten lige har fået lavet bremsen hos dem.

Det får jeg ikke noget svar på, men bliver ringet op efterfølgende med beskeden om, at jeg skal betale for reparationen fordi "jeg har haft noget inde i hjulet".

Det kan jeg på det pureste afvise! Hvorfor man overhovedet skal stå der, og bevise, at man ikke har saboteret sin egen cykel, som man kører rundt med sit barn i, og kun kan prise sig lykkelig over der ikke er sket noget med (og det var RENT held), det er simpelthen det groveste og mest provokerende jeg har oplevet som kunde - nogensinde, i nogen som helst sammenhæng.

Kun efter den sædvanlige omgang tovtrækkeri, hvor man jo så er nød til at bringe på banen, at de selv har serviceret selv samme bremse for et par måneder siden, får de vendt 180 grader til, at vi beskylder dem for med vilje at lave dårlige reparationer (og kan i huske det jeg skrev med, at reperationer var det eneste de tjener penge på, når de sælger sådan en cykel)?

Jeg siger ikke, at de laver dårlige reparationer med vilje. Men dårlige reparationer, det laver de! Og her taler jeg ikke kun om bremsen, men også sådan noget helt basalt, som at stramme en kæde, hvilket de tager sig godt betalt for, og som de mener man skal have foretaget 6 gange om året (hver anden måned!!).

Min tålmodighed slap op, og så kontaktede jeg NIHOLA direkte, hvorefter direktøren personligt ringede mig op og tog ansvar for situationen.

Han var ked af det der var sket, og lovede mig promte, at jeg nok skulle komme ud at køre igen - og at han ville dække reparationerne.

SÅ langt så godt.

Selvfølgelig ender det med, at ROWI Cykler tager sig betalt for reparationen, men "kun" for arbejdslønnen - delene havde NIHOLA jo lovet at betale.

Det var så sidste gang, at jeg sætter min fødder hos ROWI Cykler, og jeg kan kun advare andre om at købe cykel der - det bliver dyrt, og du får stress af deres komplet uduelige kundehåndtering og deres ufravigelige evne til, ikke at tage noget som helst ansvar - ikke engang, når det kunne være endt med farlig personskade.

18. januar 2019

Hej Mads.

Det er ikke småting man skal ligge ører til engang imellem, vil ikke nedværdige mig til at kommentere på denne anmeldelse, som i den grad ligger langt fra virkeligheden, dog nøjes med at konstatere følgende:

Du har fået lavet flere reperationer uden beregning hernede.

Du har fået nye seler uden beregning hos os.

En bremse kan ikke eksplodere som du beskriver.

Hvordan du har lyst til at svine os til er jo op til dig, men gør det dog på et sagligt og sandfærdigt plan. Så længe du ikke vil vedligeholde din cykel og indse at kæde og bremser bliver slidt på en stor tung ladcykel, så bliver du nok aldrig tilfreds med hverken cykel eller os.

Bemærker også lige du vil gøre dig til herre over vores navn/navne, Vi består af tre gamle forretninger, Rowi fra 1952, Hasle Cykelcenter fra 1991 og Egå Cykelcenter fra 1997, vi markedsfører os med fælles webshop under navnet cykelgruppen.dk.

Jeg har kun haft positive oplevelser…

Jeg har kun haft positive oplevelser med Rowi cykler!
Seneste køb, en "Giant roam disc 0", havde en sadelpind der flækkede, hvilket blev behandlet på fineste vis. Jeg ringede blot derind, oplyste faktura nr. og blev kontaktet igen, da jeg kunne hente den nye sadelpind og aflevere den gamle. Dermed slap jeg for en ekstra tur ind til byen.
Jeg kan kun anbefale dem, og vil helt sikkert købe cykel hos dem igen.

8. november 2018

Hej Janus.
Tak for rosen og fortsat god fornøjelse med din Giant.
Mvh Thomas/Rowi

Rowi Cykler - Frederiksgade Aarhus. Jeg ville ønsker, at jeg kunne give dem 0 stjerner.

Jeg har i oktober måned sidste år købt min nye cykel hos Rowi Cykler i Aarhus. Jeg bad ejeren (som betjente mig) om en cykel, der bare fungerede, så jeg ikke skulle rende til reparation hele tiden, og så måtte den gerne havde flere gear, da jeg bruger den meget på bakkede strækninger. Jeg blev anbefalet en gul Merida cykel og den købte jeg selvfølgelig, efter kyndig vejledning (eller det troede jeg i hverfald) og betalte 10.000 kr.

Allerede 2 mdr efter begyndte problemerne. Cyklen punkterede 3 gange på 2 uger. Jeg ved dog, at dette kan skyldes mange forskellig ting, så jeg betalte prisen hos Rowi for punkterfrie dæk. Efterfølgende begyndte egerne at springe og baghjulet blev skævt. Jeg fik cyklen ind til Rowi igen og var noget utilfreds med, at dette kunne ske med en cykel, der ikke var mere end 3 mdr gammel. Jeg fik besked på, at jeg ikke havde holdt den ordenligt ved lige og at det var min egen skyld. De rettede hjulet ud og skiftede egerne. Dette kostede ca. 500 kr. Da jeg hentede cyklen, kunne jeg mærke med det samme, at hjulet ikke var lige og jeg nåede ikke mere end 100 meter ned ad vejen, før der sprang endnu en eg. Derudover faldt jeg næsten af cyklen, da det tungeste gear pludselig slet ikke "tog fat". Jeg tog et par dage efter tilbage til Rowi med cyklen og insisterede i denne omgang på at få et nyt baghjul. Jeg fik igen at vide, at det jo var min egen skyld, men at de ville lade "tvivlen komme mig til gode" og sætte et nyt hjul på. Cyklen stod efterfølgende i skuret og jeg benyttede den meget lidt i de næste to mdr. Da jeg igen tog den i brug, sprang der endnu en eg. Derudover havde der hele vejen igennem været problemer med gearene, der ikke ville skifte og en kæde der hoppede i sådan en grad, at det kunne ske 10-20 gange op af en stigning. Jeg gik IGEN til Rowi og fik IGEN at vide, at det var min dårlige vedligeholdelse. Da jeg henviste tilbage til den dag, jeg købte den og at et af mine krav var, at jeg ville ha en cykel der "bare fungerede", fik jeg at vide, at det kunne jeg altså ikke forvente med udvendige gear. Derudover fik jeg besked på, at jeg kunne overveje at sælge cyklen! Jeg bad dem om at lave den og han foreslog selv, at han ville skifte beslagene til mine magnetlygter på egerne, da de måske kunne være skyld i at egerne sprang. Derudover ville han ordne gear og kæde. Da jeg hentede cyklen, kom jeg af med 50 kr og håbede nu at cyklen virkede! Nu er der gået 14 dage og der er ikke sprunget nogle eger og jeg går ud fra, at det var de beslag, der var skyld i problemet hele vejen igennem - og IKKE min dårlige vedligeholdelse. Problemerne med gear og kæden der hopper er der stadig. Jeg er dog færdig med at ydmyge mig selv hos Rowi cykler, hvor jeg har mødt en elendig kundeservice. Ikke nok med at man bliver mødt med attitude og smarte bemærkninger, så er det aldrig deres ansvar. Som kunde er man bundet på hænder og fødder, hvis man ikke kan bevise en direkte fabrikationsfejl og det udnytter Rowi Cykler til det yderste.

Jeg vil ALDRIG anbefale nogen at købe en cykel hos Rowi. Det er penge ud ad vinduet og der er ingen hjælp at hente.

12. juli 2018

Gad vide, hvad der er værst, her...

...Giant cykler eller Rowi?

Først og fremmest - dette er IKKE en kritik af Egå Cykelcenter. Dem har jeg brugt mange gange - altid god service og rimelige priser.

Rowi derimod...

Her er en lille historie fra det virkelige liv: Jeg købte en ny giant i April 2017 til de daglige 2*9 km fra hjem til arbejde til den nette sum af 8200 bananer. Cyklen har fået samtlige af Rowi anbefalede serviceeftersyn. Cyklen har kørt fint indtil april 2018, hvor hele bagskifteren faldt af og røg en tur rundt langs med baghjulet.
En tur ind til Rowi for at høre, om man måske kunne gøre lidt indsigelser overfor Giant på garantien for sådan noget - men fik svaret: "nej, det er nok fordi, den har fået et slag, vi kan se, den har fået nogle skrammer". Well, bortset fra det faktum, at hele bagskifteren netop var blevet kværnet en hel tur gennem mit baghjul og derfor naturligt skulle vise lidt skrammer, og at cyklen bliver trukket i kælder hver eneste dag, og derfor naturligt har lidt mærker på det yderste af styret i den side, der vender ind mod betonvæggen i kældernedkørslen, havde skidtet ingen tæsk fået på min "hidsige" daglige tur på asfaltvej i kontortøj...
Men - jeg besluttede mig for at betale, hvad det nu måtte koste. Ros til Rowi for at prøve at redde kæde mv, så det ikke skulle blive for dyrt. So far so good, men da miseren gentog sig medio juni, var det lidt småt med tålmodighed. Ved cykling på lige vej (jeg stod ikke engang op i sadlen), knækkede ophænget til bagskifteren, og hele bagskifteren fik ENDNU en tur igennem baghjulet.
Tilbage til Rowi, hvor jeg igen-igen fik kommentaren: 'den har nok fået et slag, for vi kan se nogle skrammer' - hvilket denne gang gjorde mig endnu mindre tilfreds end første gang. Ingen ansvar for den forrige reparation - ingen erkendelse af, at der måske burde være en eller anden form for rimelighed i, kun at bruge den samme skramme på cyklen som undskyldning for den første gang, skidtet knækkede sammen...

Nå - jeg siger så til den rare mand hos Rowi: hvad skal det så koste, at få skidtet ud at køre igen, for jeg er ærligt talt virkeligt træt af både mærke og for at betale den samme rep igen og igen - og jeg gider ikke sænke flere penge i den cykel, end jeg absolut skal. Svaret var: "jamen der skal nyt for- og bagdrop på mm, så det kommer nok til at koste godt 900 kr"... Efter at have bandet indvendigt, invillligede jeg i det. Nu tog det så Rowi 11 dage at lave dette - undskyldningen var, at reservedelene var sløve om at ankomme, hvilket Rowi ikke er ansvarlige for, men når man ringer hver dag, og får at vide: "nok i morgen" 4 gange i træk, bliver det lidt tungt. Jeg fik min cykel, betalte 943 kroner, og kørte "glad" afsted. Nu bliver det så rigtigt sjovt. Gearene sejlede rundt, kæden kunne knapt køre baglæns, og cyklen skiftede selv gear, sådan lidt random... Tilbage til Rowi dagen efter...og efter lidt mere makken på værkstedet fik jeg meldingen: "ja, både din bagerste gearkrans, gearkabler samt et par andre ting er slidte, det havde vi vist også nævnt for dig - vi kan lave en god pris, så du kun skal betale reservedelene...det bliver 800 kr mere"....
NEJ I HAVDE IKKE NÆVNT EN PIND - jeg havde jo netop haft snakken med dem om, hvorvidt det overhovedet kunne betale sig at smide flere gode penge efter dårlige... Overhovedet at lave en cykel halvt, opkræve 940 kr for så derefter at bruge en undskyldning om, at "vi havde vist nævnt, det var slidt" er bare ikke i orden...slet ikke.

Bottom line: jeg har brugt over 2.500 kr på 14 mdr på en cykel, der kostede 8200 kr...og jeg kommer ikke til at til at købe Giant cykler igen....og uanset mærket, kommer jeg nok heller ikke hos Rowi igen...

EDIT/Opfølgning:
Jeg skal så også lige kommentere nedenstående reaktion fra Rowi:
*Cyklen bærer præg af manglende vedligehold" - tjo, vasket er den såmænd ikke, men den har fået samtlige serviceeftersyn (hos Rowi til samlet lige godt 600 kr for 3 eftersyn, det første er gratis), som Rowi anbefaler, ligesom de selv har solgt mig den kæde/gearolie, jeg bruger... Jeg tracker i øvrigt mine km, og nej, cyklen har ikke kørt 8000 km (daglig tur til job betyder ikke 365 dage om året...der er både ferie, helligdage, weekender og firmarejser, der skal trækkes fra), den ligger lige under 3.000 km nu, bør den så være slidt op, trods at have fået alle serviceeftersyn? Ingen kritik af Rowi her, blot lidt bonusinfo, så man kan forstå, hvorfor jeg ikke længere vil købe Giant....
Dernæst siger Rowi, at jeg påstår, at have fået skiftet bagdrop 2 gange. Det står der ikke i anmeldelsen, hvis man læser indenad, (første gang faldt det af, anden gang knækkede det af) - tværimod sneg jeg lidt ros til butikken ind for at have repareret og holdt omkostningerne nede, første gang skidtet faldt af... Cyklen er heller ikke blevet repareret/serviceret noget andet sted end ROWI, uanset den retoriske stråmand ('jeg er vel ikke ansvarlig for, hvad andre har lavet på cyklen'), der blev stillet op.
Se normalt ville (burde?) jeg måske så nu have besindet mig, og smidt en stjerne mere ind - og måske have modificeret lidt i ordlyden på min anmeldelse - vi skal jo alle være rimelige.
Men - når I så til sidst direkte lyver, bliver jeg næsten arrig. Jeg har under ingen omstændigheder 'råbt nogen ind i hovedet', og hvad bilder I jer ind at påstå noget sådant?!

Det er helt rigtigt forstået, faktisk hele anmeldelsens kerne, at jeg ikke havde lyst til, at putte flere penge i cyklen, så ville jeg hellere have købt en ny, måske i en lidt bedre klasse (dog ikke Giant eller Shimano Tiagra ;) ), og sikkert hos ROWI (og alt blev kommunikeret helt uden råben pr telefon, og jeg fik tvært imod en god snak i værkstedet efterfølgende) Men - jeg fik i stedet at vide: "nej, det ville være en skam at kassere den på det grundlag". Det er fint, men næsten 1.800 kr senere, ville jeg langt hellere have købt en ny - og hvis cyklen er i så ringe stand, som I påstår i reaktionen herunder, så burde I vel helt sikkert have anbefalet en ny...ikke...?
Men - jeg tror, jeg taler for døve øren her, desværre. Hvis I lige læser jeres ret tvivlsomme anmeldelses-historik igennem her på Trustpilot, tror jeg måske, der er noget kommunikation, der kunne forbedres betragteligt fra ROWI's side, men det kræver naturligvis, man ser indad, i stedet for at angribe først kundens cykel og dernæst forsøge at få et karaktermord sneget ind for god ordens skyld.

6. juli 2018

Hej Per

Jeg skal selvfølgelig beklage du ikke er tilfreds med hverken os eller din cykel.

Verden ville være et rart sted hvis der aldrig var problemer og de der opstod altid var de andres skyld...

For det første har du ikke fået skiftet geardrop 2 gange hos os i Rowi som du beskriver, men kun en gang, hvad du får lavet andre steder end os, skal jeg vel ikke klandres for.

Du og jeg talte sammen i telefonen hvor vi blev enige om at vi skulle gå cyklen igennem og kontakte dig med pris, dette gjorde vi og fortalte dig at du skulle have skiftet geardrop og bagskifter og evt. kabel, jeg fortalte dig også at der var slitage på dit kædesæt, men vi blev enige om at forsøge og køre videre med det gamle i første omgang, det viste sig så at sliddet var for stort til at det virkede og det har vi så efterfølgende udskiftet ovenikøbet uden monteringsomkostninger for dig.

Hvis din beskrivelse passer har du kørt ca 8000 km på cyklen indtil nu og det må forventes at der er en del slitage som følge deraf, omregnet er det ca 180,- pr måned til løbende vedligehold og det virker ikke hverken urimeligt eller unaturligt i min verden.
Når det er sagt bærer din cykel meget stort præg af manglende vedligehold fra din side, den er møget til i gammel skidt og det er ikke noget der får den til hverken at holde længere eller køre bedre.

Bottom line: Din beskrivelse er ikke korrekt og det er unfair at du rettet et så voldsomt angreb på os, vi har kun gjort det der er nødvendigt og efter aftale. Du vil nok også opleve en bedre dialog fremadrettet, hvis du ikke står og råber min mekaniker ind i hovedet "at det er det værste lort du har haft og hvis det koster noget at lave den kan vi bare smide den ud"

Thomas Ammentorp

Ringeste service jeg nogensinde har …

Ringeste service jeg nogensinde har modtaget. ...jeg magter ikke engang at bruge tid på at skrive en konstruktivt anmeldelse af dette sted, da jeg ikke har planer om nogensinde at begive mig i nærheden af det igen. Jeg kan kun opfordre alle andre til at finde et andet sted inden i får samme opkastfremkaldende "betjening".
...Av, hvor er jeg imponeret over mangel på alt hvad ordet service indebærer.

Der er så mange cykelhandlere i Aarhus- gør jeg selv den tjeneste at vælge en hvilken som helst anden.

5. maj 2017

Ingen service

Jeg var uheldig at punktere 3 gange på vej på arbejde. Jeg havde brugt de slanger jeg havde med. Jeg kunne se at der var personer i butikken i Egå, men de ville ikke hjælpe mig. Klokken var 13.01 da jeg henvendte mig, og de lukkede klokken 13.00.
Jeg forklare min situation, men der var intet at gøre. Ikke engang en slange ville han sælge mig, for de havde lukket.
Hvor er den service hende, som vi Dansker var så kendt for?

19. juli 2016

Langsom reperation og dårlig behandling

Jeg vil på det stærkeste fraråde denne forhandler til hverken købe af cykel eller en reparation.

Jeg sendte min cykel til reperation efter jul for, at få et nyt baghjul på min cykel. Det tog 4 uger! Og det var kun pga at jeg pressede på til sidst at, de skidte sig. Deres forklaring var at, de først skulle bestille en ny fælge hjem, og så da havde fået fælgen havde de ikke nogle eger, som også skulle hjem. Som en seriøs cykelsmed er der bare visse ting man har på lager, og som ikke skal bestilles hjem hver gang.

Ikke nok med det prøvede de at RØVRENDE mig til at købe nogle nye dæk, selv om min cykel på det tidspunkt var under to måneder gammel. Dagen hvor jeg hentede min cykel blev jeg ringet op af cykelsmeden der spurgte om han skulle udskifte mine dæk til nogle bedre, fordi han mente at de var slidt ned, og som sagte var min cykel blåt to måneder gammel. Jeg sagde, at det kunne jeg ikke forstå, og sagde pænt nej tak.
Da jeg hente og betalte for cyklens reperation, 800 kr for denne dårlige og langsomme service, opdagede jeg at cyklen havde ikke mine dæk på. Det viste i det langsomme 4 ugers service forløb, havde de i mellem tiden smidt mine dæk væk, og derfor prøvede de at lokke mig til at købe nye dæk til min cykel, for at dække over deres fejltagelse på min ekstra bekostning, så jeg skulle betale for nogle nye dæk.
De gik med at skaffe mine dæk hjem igen, men først efter jeg blev sur, og efter at jeg skulle igennem 4 ugers lang service og lokkes til at købe nogle nye dæk fordi de havde smidt mine dæk væk.

Oven i den dyre pris jeg skulle betale for deres dårlige service, tror jeg ikke at de ved hvor dyrt det er at køre med bus i 4 uger, som også skal ligges oven i prisen. Jeg pointerede den dårlige service da jeg skulle betale, og sagde jeg ville have et afslag i monteringspris prisen, og det nægtede de selvfølgelig.

Til sidst... Det skulle gå så hurtigt med at få min cykel klar efter, at jeg sidste gang havde været efter dem, og fremlagt den dårlige service, at selvfølgelig havde de ikke justeret mine gear... Ved sku snart ikke hvad man forlange af folk for at gøre et stykke arbejde til tiden og til precision.

Min anbefaling er at holde jeg langt væk fra Rowi cykler i Århus.

Denne anmeldelse vil også kunne finde på diverse cykel forums

20. januar 2016

Uretfærdig behandling/Dårlig service

Min bror og jeg kommer ned og besøger Hasle Cykelcenter som ligger på Viborgvej 152 Århus V, da jeg har problemer med mit gear. Her bliver jeg betjent af Emil Johnsen, og spørger hvor meget det vil koste at få lavet mit gear.
Han svarer for kabel vil det koste 80 kr. og derudover nævner han at jeg skal have ny kæde og tandhjul, og pointerer at et nyt sæde også vil være godt. Efter dette siger han så til min bror at han nok også skal have en ny kæde og tandhjul, men problemet her er at min brors kæde kun var en uge gammel, men tandhjulet havde han dog ret i. Men tilbage, jeg havde dog ingen intentioner om at skifte andet end mit gear, og spørger om den fulde pris.
Han svarer 80 kr. for kabel, og for arbejdstid 20-30 min vil det koste 299 kr. Da siger min bror, at han nok skal skifte mit gearkabel, hvis jeg blot køber kablet, og at jeg så ikke behøver at betale så meget for det. Da kan man mærke at han begyndte at blive lidt pissed. Og siger til slut, at han lover at vi kommer igen.
Jeg vælger så for ikke at have spildt hans tid, at købe en ny slange og gearkabel. Min bror kommer så og spørger om det er muligt at få rabat, hvis man købte eftersyn og flere ting med. Og han svarer øjeblikkeligt , "Så kan jeg hurtigt fortælle dig, at døren er lige der" og peger derhen på en flabet måde.
Efter købet tager jeg hjem igen, og finder ud af at slangen slet ikke passer til min cykel og ventilen virkede slidt og beskidt. Jeg vælger at tage derover igen efter ca. 30 minutter for at få skiftet slangen. Jeg tager min egen slange med, og bliver betjent af den samme mand. Jeg fortæller ham at slangen ikke passer til min cykel, og at slangen virker forholdsvis brugt og slidt på ventilen. (Det skal lige siges at det ikke var samme slags ventil, og ventilen var for kort til min cykel.) Han tager min slange og siger "den er ny og at det er den samme størrelse". Jeg har dog ingen anelse om slanger, men på min egen slange står der "700x25c" og på den jeg købte står der "700x27c". Men igen understreger jeg og viser ham ventilen at den ikke ser ny ud. Han siger så "Come on, nu holder du". og jeg siger "jamen se på den, det ser da ikke nyt ud". Han tager den købte slange ud af hånden på mig, og går ind på sit værksted irriteret og smider min slange på gulvet, og henter en ny slange og kaster den til mig fra 2 meters afstand. Jeg er uforberedt og han rammer mig på skulderen og den lander på gulvet. Jeg hører ham så sige "xxx"(det grimme ord for bagdelen) samt et virkeligt grimt ord, som selv trustpilot ikke tillader folk at skrive.(yyy) ''yyy xxx man" er ikke helt sikker på hvad han siger. Han betjener så en ny kunde, og jeg går over og henter min gamle slange og siger "Jamen mange tak da", og går min vej igen. Jeg kommer ud og tænker med det samme "wow, han må da virkelig have været irriteret". Denne gang får jeg en ny slange hvor der står "700x25-32c" og det er slet ikke den samme slange. Jeg får fikset slangen og den passer perfekt.
Men hvis jeg skal være helt ærlig synes jeg at kundeservicen er svag, da han øjeblikkeligt tyer til at være flabet synes jeg er lidt umodent, og at han blot smider min slange 2-3 meter og kaster den nye slange på mig. Hasle Cykelcenter ligger ca. 2 min. væk fra mig på cykel, men jeg tager dog gerne de ekstra 15 min. på cykel for at blive betjent et andet sted.

18. august 2015

Nicolaj i Egå hjalp os virkelig meget da vi stod akut med et skævt hjul. Vores søn cykler løb og stod og skulle bruge hjulet idag ! Nicolaj havde desværre ikke selv en nøgle der passede men han gav ikke op og ringede rundt. Blev sendt til ROWI (Jens) som ydede en ligeså fantastisk service. TAK fordi i kunne hjælpe så hurtigt og tak for en super service.

29. juli 2015

God behandling

Jeg har lige købt en lækker Principia racer hos Rowi i Frederiksgade. Jeg havde forskellige ønsker til ombygning af cyklen, og alt blev løst mere end tilfredstillende. Mine mange spørgsmål blev besvaret kompetent og jeg er sikker på, jeg har fået den helt rigtige cykel.
Stor tak til Thomas for god service og godt købmandskab!

I øvrigt har vi handlet gennem mange år hos Rowi og har samtidig benyttet værkstedet til små og store reparationer. I lyset af det er jeg uforstående overfor de enkelte negative oplevelser, der er slået op på Trustpilot...

1. maj 2015

Fantastisk service og vejledning!

god og hurtig service!! Jeg kan varmt anbefale ROWI cykler til andre!

Min oplevelse kort:
Jeg havde tidligere sprunget en ege på baghjulet på min racercykel. Den var blevet skiftet hos en anden cykelhandler. For en uge siden sprang der endnu en. Tilbage til den anden cykelhandler og her får jeg at vide at jeg ikke har vedligeholdt egerne godt nok (?).
Da der så i forgårs sprang endnu en tænkte jeg at forespørge en anden cykelhandler. Hos ROWI blev jeg hurtigt henvist til deres værksted hvor en kyndig reparatør tog imod mig.
Han forklarede at de to tidligere skiftede eger var blevet monteret med messingnipler i stedet for alu. Det var derfor de resterende eger skiftevis sprang da alunipler ikke arbejder som messing. Utrolig dårlig service fra den anden forhandler!
Jeg får tilbudt at få skiftet den ene eger for ca. 300 kr. Alternativt kunne jeg få skiftet dem alle sammen for 700. Dog ville det ikke være muligt at rette fælgen perfekt op, så smeden foreslog at jeg kunne få et helt nyt hjul monteret for 750 kr. alt inklusiv!!! :)
Det er fandme god service!

Bonus: Jeg fik at vide at jeg kunne hente cyklen ca. 24 timer senere, hvilket er fuldt forståeligt. Da jeg har forladt butikken får jeg en sms ca. to timer senere om at nu er cyklen klar og kan afhentes! :)

Jeg går aldrig andre steder hen igen!

19. marts 2015

Dårlig service og imødekommenhed

ROWI i Århus vil tilsyneladende ikke stå ved deres ansvar ved at tilbyde de X% de har som firmaaftale gennem en 3. parts leverandør. Det galt nemlig uheldigvis ikke den cykel jeg havde fundet mig. Cyklen koster 17.000,- og dertil koster fragt fra sjælland 1000,-.
Jeg accepterede faktisk som udgangspunkt deres forklaring og undskyldning, men en flabet ansat valgte at ødelægge handelen og gjorde sig bedrevidende. Som detailhandler havde jeg uden at blinke valgt at tilbyde kunden en kompensation for de 3000,- det pludselig havde kostet ekstra - det kunne faktisk havde været småting der kunne gøre mig tilfreds igen. Nå men jeg valgt at give fuld pris hos en konkurrent i en anden by, som er så sød at levere cyklen ved min hoveddør - fordi det er da (som cykelhandleren sagde) det mindste man kan gøre med sådan et dyrt produkt.

11. marts 2015