Jeg var på udkig efter en elcykel da min gamle ikke kunne mere og efter anbefalinger fra familie og et par venner valgte jeg at tage ned til Aros Cykler. Det må jeg sige, det fortryder jeg ikke, wow... Se mere
Har købt en elcykel hos Aros Cykler i Januar. Havde kigget hos flere forhandlere, men hos Aros Cykler fik jeg den bedste vejledning. Cyklen er fantastisk. Jeg har været uheldig at knække skjoldet til... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Mangelfuld service og ikke-afhjulpet fejl på Cube E-bike
Jeg indleverede mandag d. 23/2 min Cube E-bike hos Aros Cykler (Skanderborgvej 212a, 8260 Viby J) , idet venstre pedalarm var faldet af under kørsel. Ved samme lejlighed aftalte jeg et serviceeftersyn.
Jeg oplyste, at cyklen havde en hylende lyd ved opbremsning. Det var mig, der spurgte ind til, hvordan han ville håndtere problemet med bremsen, og cykelmekanikeren oplyste, at han enten kunne rense bremsen eller udskifte bremseklodserne, da prisen stort set var den samme. Jeg bad desuden om almindeligt service, herunder efterspænding, samt spurgte til nulstilling af serviceindikationen.
Tirsdag modtog jeg besked om, at cyklen var færdig. Ved afhentning betalte jeg 500 kr. og fik oplyst, at både pedalarmen og den hylende bremse var udbedret.
Allerede i butikken konstaterede jeg imidlertid, at bremsen fortsat afgav en tydelig hylende lyd ved opbremsning. Det viste sig at være venstre bremse. Jeg gjorde straks opmærksom på dette.
Jeg fik herefter oplyst, at værkstedet alene havde udbedret det, jeg specifikt havde angivet, og at den anden bremse ikke var testet i forbindelse med serviceeftersynet. Jeg blev tilbudt yderligere udbedring mod en merbetaling på 250 kr.
Jeg havde en klar forventning om, at den beskrevne fejl ville være afhjulpet som led i det serviceeftersyn, jeg betalte 500 kr. for. Når den konkrete fejl fortsat var til stede ved afhentning, lever ydelsen efter min opfattelse ikke op til det aftalte.
Jeg oplevede desværre ikke, at der blev taget ansvar for, at få problemet løst.
For mig at se så var bekendtskabet med cykelforretning uheldigt.
Fantastisk service
En af medarbejderne fra værkstedet guidede mig til et super valg af elcykel. Han lyttede til mine ønsker og ud fra dette viste mig nogle mulige gazelle elcykler. Jeg har nu købt en af disse, og har ikke fortrudt.
Jeg kan varmt anbefale aros cykler til næste cykel køb
Det må jeg sige, det fortryder jeg ikke, wow en kanon service lige fra start og så tog de endda min gamle elcykel i bytte.
Jeg glæder mig sådan til at hente min nye elcykel i morgen.
Arrogant betjening
Spurgte om en konkret del af cyklen ( frihjul af enviolo) . Jeg kom med den gamle frihjul for at vise den til forhandleren og håbede på at den kan skaffes. Trods at cykler der bliver solgt med enviolo udstyr hos Aros cykler blev der sagt at jeg skal komme med min cykel så det det bliver tjekket af forhandleren. Pointen var dog at jeg selv kan vurdere om jeg vil købe en reservedel eller om jeg spørger om service. Har ønsket mig mere hjælp og ikke en uvenlig afvisning og syntes det var det jeg fik. Jeg har selv arbejdet i et cykelværksted og ved at kundeservice betyder meget.
TOP service
Aros Cykler i Viby fortjener virkelig⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk service , helt i TOP💪🚴♀️ både kundeservice og reparation af cykel samt en ordentlig forklaring på “hvad cyklen fejlede”😉
Hurtig og fair service
Har tidligere benyttet forskellige cykelværksteder i Aarhus C. Men har de sidste par gange benyttet Aros Cykler efter at være flyttet til Viby.
De er væsentlig hurtigere, samtidig er prisen lavere på gængse reparationer.
Kan varmt anbefales. Rart ikke at skulle vente mere end en dag på at blive kørende igen.
Rigtig god service
Merudgift.
Jeg har oplevet en virkelig ringe service hos Aros cykler i Viby. Jeg indleverede min elcykel til et årligt eftersyn onsdag før Kristhimmelfarts ferien. Fredag blev den meldt klar til afhentning per SMS. Da jeg ville afhente den om mandagen, fik jeg efter at have ventet et stykke tid at vide, at den var punkteret?????Aros’s cykler insisterede på, at jeg skulle betale for ny slange…..virkelig dårlig stil.
Kalkhoff elcykel
Jeg har for nylig købt en Kalkhoff elcykel hos ARoS cykler. Fik en kyndig rådgivning omkring de forskellige cykler, og derefter hjælp til at vælge den bedste cykel til mig og mit behov. Kan helt klart anbefale andre at handle der.
God handel og god service
Jeg købte i december 2022 en Gazelle elcykel hos Aros og jeg er ovenud tilfreds med mit køb og oplevelsen hos Aros Cykler. Og jeg er meget glad for min Gazelle cykel også.
Jeg kan kun anbefale andre at købe deres cykler her. Og når kærestens elcykel er slidt ned, så køber vi også en gazelle elcykel til hende hos Aros Cykler.
Rigtig god service
Købte en Gazelle Elcykel hos Aros Cykler i Aarhus.
Lige fra start fik jeg en fantastisk rådgivning og var fuldt tilfreds med hele handlen.
Gode gutter med en fantastisk service niveau.
Her vil jeg gerne handle igen!
Jeg købte en Gazelle elcykel. Jeg er helt igennem tilfreds. God service og god cykel også. Kan anbefales.
kompetent rådgivning ud fra dine tanker/ønsker
Jeg havde i forbindelse med valg og senere køb af el-cykel en rigtig god fornemmels af at blive hørt, og ud fra det modtage en kompetent og relevant rådgivning.
Jeg havde fra starten en god mavefornemmelse - og den blev kun bestyrket under mit besøg - prøvetur - og senere handel.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. God service og god kommunikation. Høj faglighed. Vil klart anbefale!
Altid god service og hurtig betjening…
Altid god service og hurtig betjening af akutte problemer.
Og absolut fair priser.
Jagtede en Gazelle 😁
Vi var på jagt efter en Gazelle cykel, der dukkede op på deres hjemmeside. Vi smed Aros Cykler en mail, om de kunne lave et godt tilbud.
Vi fik et godt tilbud tilbage på mailen og korrespondancen efterfølgende, med det vi ønskede os osv, det spillede bare!
Jeg startede Volvo’en i dag og drønede til Århus efter en email-bestilt cykel.
Må da indrømme, at jeg var lidt spændt på det hele. Men igen, gutterne fra Aros Cykler levede op til forventningerne og den cykel som spændingen var på, sad lige i skabet!
Rigtig flot cykel, super service (i gården) og god forklaring (med mundbind/visir og afstand).
Jeg må ærligt sige, at det ikke er sidste gang Vi handler cykel hos de drenge!
Tak for handlen og alt omkring!
Hilsen Louise & Mike
Jeg er egentlig en tilfreds kunde, men...
Jeg har handlet hos Aros Cykler flere gange før, og har egentlig altid været fint tilfreds, men forleden oplevede jeg alligevel at være gået derfra med en lidt utilfreds smag i munden.
Min kæreste og jeg har haft mange problemer med punkteringer af vores barnevognsdæk. Derfor tog vi fat i Aros Cykler for at få nogle nye og bedre dæk på. Aros Cykler leverede hurtigt og alt var fint, men da jeg stod og skulle betale, fik jeg en lidt uventet overraskelse.
Jeg sagde ved kassen, at jeg ikke håbede, at vi skulle have flere problemer med de hjul nu, hvortil smeden sagde, at han godt kunne være lidt bekymret for den skramme den ene af fælgende havde.
Her måtte jeg lige stoppe op, og spørge ind til, hvad han mente. Han viste mig en skramme på en af fælgene, som jeg selv havde overset, der gjorde, at dækket ikke sad helt godt på. Jeg spurgte så, om han var ved at sende mig hjem med en løsning på problemet, blot for at jeg skal have et nyt problem lige med det samme, hvortil han undveg ved at sige, at han mente, det nok godt kunne holde, da et barnevognshjul ikke belastes på samme måde som et cykelhjul.
Det er naturligvis ikke Aros Cyklsers fejl, at jeg er så meget praktisk et analfabat, at jeg ikke kan spotte en normal fælg fra en der er skadet.
Men netop fordi jeg selv har så manglende evner indenfor reperationer af denne slags, så er det netop, at jeg forventer, at en professionel kan gøre mig opmærksom på problemer som disse, inden de foretager en reperation, jeg skal betale for, som måske ikke vil være til nogen verdens nytte.
Det var rent tilfældigt, at jeg nævnte den dag, at jeg håbede mine problemer ville være overstået, og den slags information skal jeg have før reperationen - og ikke bagefter for noget, jeg tilfældigvis har sagt.
Det trækker altså lidt ned i helhedsbedømmelsen, selvom jeg egentlig har set mig selv som en tilfreds kunde.
Dårlig service
Jeg har for ca. 1 1/2 år siden købt en hverdagscykel til 9.000kr hos Aros Cykler, hvilket er mange penge i min optik. Cyklen skulle efter sigende være yderst nemt at vedligeholde, men på trods af det, har jeg været nødt til at få forskellige komponenter repareret inden for kort tid. For to-tre måneder siden lagde jeg mærke til en vibration i kæden, som hurtig blev værre. Aroc Cykler afviste flere gange at der var noget forkert, selvom jeg fik det modsatte svar ved en anden cykelhandler og de nægtede endda at åbne kassetten for at undersøge, om der var en fejl. Efter meget frem og tilbage fik jeg cyklen repareret for 1.900kr hos den anden cykelhandler - dvs. uden garanti eller noget. Han kunne konstatere, at der var trængt vand ind i kassetten, som var fuldstændig slidt. Efter reparationen fungerer min cykel igen upåklageligt. Jeg ærgrer mig over den service jeg modtog. Jeg har i flere år været trofast kunde hos Aros Cykler og synes, at dette forløb var mere end urimelig.
det er nok den bedste service jeg har…
det er nok den bedste service jeg har fået, altid svar på de spørgsmål man har og man får svar med det samme, gode priser og et godt produkt alt i alt en fornøjelse
Stort udvalg og super betjening
Jeg har i dag købt elcykel hos Aros Cykler. Jeg er yderst tilfreds med den vejledning jeg har fået og muligheden for at prøve flere cykler. Yderst kompetent vejledning. Jeg har på den måde fundet den cykel som passer lige til mig. Prisen var der mulighed for at forhandle, så jeg synes jeg har fået meget cykel til prisen.
Søren Thorbøll