Bestilte den ene dag om morgen og dagen efter havde jeg pakken, leveret med GLS. Betalte via bankoverførsel. Og så var produktet i øvrigt halvtreds procent billigere end alle andre steder og ikke en... Se mere
Besøgte Egå Cykelcenter for at få vejledning omkring køb af cykel. Denne var så god at vi købte en Gazelle ElCykel. Dagen efter købet fik vi den leveret på vores privatadresse af cykelhandleren. Helt... Se mere
Dejligt med god behandling hos Egå Cykelcenter. Kan altid komme forbi med jernhesten og hurtigt få fixet punkteringer og andre “småting”. Havde en episode med en cykel der fik skiftet slange. Få dage... Se mere
Jeg har kun haft positive oplevelser med Rowi cykler! Har efterhånden købt 3 cykler i butikken i Århus C, og har hver gang fået god vejledning og fin service. Seneste køb, en "Giant roam disc 0",... Se mere
Cykelgruppen er en samling af de to aarhusianske cykelforretninger: Rowi Cykler & Egå Cykelcenter. Cykelgruppen.dk er vores fælles hjemmeside.
Frederiksgade 75, 8000, Århus C, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Hurtig ekspedition og god service ved afhentning. Kan varmt anbefale cykelgruppen.

Besvarelse fra Cykelgruppen
Rigtig god service af flinke folk. Jeg bestilte en varer online. Kort efter bestilling, blev jeg kontaktet, fordi de tilfældigvis skulle ud med levering i nærheden af min placering, så de ville hører om de måtte komme forbi med varen med det samme.
Forventer ikke det er standard, men det efterlader et indtryk af et hold engagerede medarbejdere. Tusinde tak til de folk der kom forbi med to løbecykler d. 13/1-2024 - i ved hvem i er! :)

Besvarelse fra Cykelgruppen
Bestilte ny elcykel over nettet d. 27. december og fik den leveret på min adresse dagen efter trods juleferie, takket være en fleksibel og serviceminded medarbejder. Har gode erfaringer med værkstedet.

Besvarelse fra Cykelgruppen
Jeg ringede og talte med en meget venlig mand i butikken.
Vi bestilte en pigecykel, den har vi fået leveret hurtigt med GLS.
Mange tak for det.

Besvarelse fra Cykelgruppen
Skulle have en ny cykel og gik i Rowi,Frederiksgade.
Jeg fik en supergod vejledning og er megaglad for den Centurion jeg købte.
Har kun positivt at sige om butikken.

Besvarelse fra Cykelgruppen
Til Egå Cykelcenter vil jeg give maks stjerner.
Vi er kommet i butikken gennem de sidste 9 år, og det bliver vi ved med.
Der er altid god service, smil og imødekommenhed. Vi er virkelig glade for både butik og værksted.

Besvarelse fra Cykelgruppen
Hurtigt levering og varen svare til beskrivelsen

Besvarelse fra Cykelgruppen
Vi have en super god oplevelse med cykelgruppen. Vi havde bestilt en børnecykel med en stang til for at lære vores barn at cykle. Leveringen skete hurtigt, cyklen var samlet og pakket godt ned plus cykellæringsstangen inkl. det dertilhørende sæde monteret. Det hele var forklaret i et lille brev til os. Vi er meget begejstret og kan kun anbefale at købe her.

Besvarelse fra Cykelgruppen
Altid super service. Kom med et fladt forhjul i går eftermiddag - havde min cykel igen 1,5 time efter☺️

Besvarelse fra Cykelgruppen
Hjælpsom, venlig og altid super hurtig service. Tak!

Besvarelse fra Cykelgruppen
Få timer efter aflevering til reparation var begge cykler klar!
Fair pris - bedste anbefalinger herfra.