Biltema Danmark A/S Anmeldelser

1.635

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 140 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder oplevede alvorlige problemer med rigtig dårlig kvalitet på varer og produkter, som ofte gik i stykker, var defekte eller slet ikke fungerede efter hensigten i hverdagen. Desuden mødte mange forbrugere en uacceptabel kundeservice, uprofessionelt og uvenligt personale samt svigtende hjælp i både butikker og tilhørende caféer. Nogle anmeldere var glade for en rigtig god og venlig betjening samt yderst hjælpsomme medarbejdere i visse afdelinger. Flere forbrugere fremhævede desuden et meget bredt udvalg af spændende varer og god kvalitet til pengene på specifikke produkter.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med produktet. Mens nogle anmeldere roser det brede udvalg af... Se mere

Staff

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med personale og kundeservice i butikkerne. Mens nogle forbrugere... Se mere

Service

Anmeldere nævner tvetydig feedback om service. Mens nogle kunder udtrykker stor frustration over lang... Se mere

Quality

Kunder havde negative oplevelser med kvaliteten af de købte produkter, idet mange oplevede, at varerne... Se mere

Customer service

Anmeldere udtrykker stor frustration og negativitet over den manglende hjælp og dårlige behandling i... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Fint sortiment, men efter jeres nye indretning i Aalborg, hvor man skal gennem hele butikken, er det blevet meget irriterende at smutte ind og købe det man lige mangler. Havde givet fem stjerner, hv... Se mere

To ting vedr biltema åbenrå 1. Når man bestiller drive in, skal man holde på parkeringspladsen og ikke h ad ordet siger drive in, brugte SMS til advisere om jeg var derude. Ventede 20 min og gik så... Se mere

Køb ikke deres solsikke kerner til fuglene. Deres 10 kg pose går op i svejsning før man når hjem og man står med en rengøring af bil bagefter. Kunne godt se de havde haft problemet også i butikken... Se mere

franske hotdogs fik min søn til at hente 2 fransk hotdogs hos biltema i esbjerg har spist mange af deres hotdogs altid gode men ikke denne gang det var tydeligvis langt overstegte pølser som var spr... Se mere

1. Butik med biltilbehør
  2. Butik med bageudstyr
  3. Butik med badeværelsesudstyr
  4. Butik med bilbatterier
  5. Butik med bådudstyr
  6. Butik med kontorartikler

HUSK! at tilføje dit køb og hent ordre nummer, for at deltage i vores trustpilot konkurrence om et gavekort på 1000 ,- læse mere på: https://www.biltema.dk/aktuelt/anmeldelser/

Under middel

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

(1.635)

126 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Biltema glostrup

Uforskammet personale, fik udleveret en utæt malerbøtte ved click og colekt. Hvis jeg ville have en anden, måtte jeg selv hente den. Efter at jeg havde brugt tid på at finde en anden, viste det sig at der ikke var flere i butikken. Da jeg klagede til en chef i butikken,var beskeden at når man bruger click og colekt fordi man ikke selv gider at finde varen...mere hørte jeg ikke så var min tålmodighed opbrugt.

12. maj 2026

Hej Anker,

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse. Det er vi naturligvis kede af at høre.

Det er ikke den service, vi ønsker at give – hverken i forbindelse med click & collect eller ved dialogen i butikken. En utæt malerbøtte burde naturligvis være blevet håndteret af vores personale med det samme, og kommunikationen fra vores side har tydeligvis ikke levet op til vores standarder.

Vi tager din feedback seriøst og vil bruge den til at forbedre både vores procedurer og vores kundeservice.

Vi håber du får en bedre oplevelse næste gang.

Du ønskes en god dag.
Ella//Biltema

Undgå dette sted- elendig service

Rædselsfuld oplevelse i Biltema Glostrup. Medarbejder fra Kundeservice nægtede at bytte en vare (forkert vinduesvisker), som jeg gerne ville bytte til noget andet, selvom fristen kun var overskredet med 2 dage pga. sygdom. Medarbejderen var utrolig sur og nedladende og afviste mug ptompte med en overskredet dato. Mage til dårlig kundeservice skal man lede længe efter. Finder et andet sted at handle fremover.

11. maj 2026

Hej Marianne,

Tak fordi du gør os opmærksomme på din oplevelse i Biltema Glostrup. Det er vi meget kede af at læse.

Vi har naturligvis klare retningslinjer for bytte- og returfrister, men det ændrer ikke på, at dialogen med dig burde have været imødekommende og respektfuld. Den oplevelse, du beskriver, lever ikke op til den service, vi ønsker at give vores kunder.

Vi tager din feedback meget alvorligt og vil tage den op med den pågældende afdeling, så vi kan lære af situationen og undgå lignende oplevelser fremover.

Ella//Biltema

Om jeg fatter logikken i at et stort…

Om jeg fatter logikken i at et stort varehus kun har EN medarbejder til at betjene i kassen.

11. maj 2026

Tak for din feedback.

Vi forstår godt din frustration over ventetid ved kassen, og vi beklager oplevelsen. Bemandingen kan variere afhængigt af tidspunkt og kundetryk, men vi arbejder løbende på at tilpasse bemandingen bedst muligt og sikre en smidig betjening.

Din kommentar er noteret og sendt videre, så vi kan bruge den til at forbedre kundeoplevelsen fremover.

MVH Biltema.

Plæneklipper DLM1826

Vi købte forventningsfuld en motorplæneklipper DLM1826, der så lovende ud, så fik den udleveret færdigmonteret og parat...så kom vi hjem og startede den, dog så kom skuffelsen, fremløbs hastigheden er vanvittig stærk, således at man skal LØBE efter klipperen, hvad man dog iht brugsanvisningen IKKE må. Efter div. korrespondance med Biltema returnerede vi varen til Biltema Holbæk som ubrugelig, og fik efter en del diskussioner også erstattet indkøbs beløbet. Vi advarer mod produktet, da hastigheden ikke kan indstilles og dermed har en afgørende konstruktionsfejl.

8. maj 2026

Besvarelse fra Biltema Danmark A/S

Tak for din anmeldelse og for at dele jeres oplevelse.

Det er naturligvis ærgerligt at høre, at plæneklipperen DLM 1826 ikke levede op til jeres forventninger, og at I oplevede problemer med fremdriftshastigheden. Vi forstår godt frustrationen, når et produkt ikke kan anvendes som tiltænkt i praksis.

Vi vil samtidig nævne, at fremdriftshastigheden fremgår både af produktinformationen på vores hjemmeside og af emballagen.

Vi tager feedback om vores produkter meget alvorligt, da den er vigtig for vores løbende kvalitets- og produktudvikling. Det er positivt, at sagen trods dialog endte med en returnering og tilbagebetaling i varehuset i Holbæk, selvom processen oplevedes som unødigt besværlig for jer.

mvh Biltema

Jeg bestilte 8 x 1 liters benzin og…

Jeg bestilte 8 x 1 liters benzin og nogle småting til Click og Hent. Jeg bad om, at få det leveret til bilen, som er en fantastisk god service. Jeg modtog en notifikation fra Biltema om at leverancen var klar, så jeg kørte ud og parkerede og besvarede notifikationen med mit reg. nr. på bilen. Jeg efterfølgende en sms om, at de straks ville komme ud med produkterne.

Men ak nej - der kom ingen. Efter jeg havde siddet 20 min på p-pladsen, valgte jeg at gå ind i butikken og spørge efter mine varer. De var plukket og stod i en kurv, men kundeserviceekspedienten forklarede mig, at grundet travlhed leverede de ikke varer til bilen i dag.

Hvilken fantastisk service - så kan man sidde og vente i timer i den tro, at de om et øjeblik kommer ud med leverancen.

Enten har man den service eller også har man ikke.

4. maj 2026

Hej,

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Vi beklager meget det forløb, du har oplevet i forbindelse med Click & Hent og levering til bilen. Det er naturligvis frustrerende at modtage både notifikation og SMS om, at varerne er på vej ud, for derefter at sidde og vente uden information om, at servicen midlertidigt ikke blev udført.

Du har helt ret i, at enten skal servicen være tilgængelig – eller også skal der gives tydelig besked, så man ikke venter forgæves. Det lever ikke op til den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi har sendt din kritik videre til det pågældende varehus, så de kan følge op internt og sikre bedre kommunikation fremover.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på dette.

Hilsen Biltema Kundeservcie

Køb ikke deres solsikke kerner til…

Kunne godt se de havde haft problemet også i butikken flere af poserne er lukket med hæfteklammer.
Tog dog en hvor svejsningen ikke var gået men den holdt kun lige til kantstenen.
Så stort tillykke biltema i er indehaver af de solsikkefrø med dårligste svejsning i hele landet 🤬

Hej,
Tak fordi du gør os opmærksomme på problemet med svejsningen på vores 10 kg solsikkekerner. Det er naturligvis ikke i orden, og vi beklager de gener, det har medført – især når det har resulteret i ekstra rengøring af bilen.

Vi tager din melding seriøst og giver den videre til de ansvarlige, så kvaliteten kan blive gennemgået. At poser går op under transport eller håndtering lever ikke op til vores standarder.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os.

Biltema Kundeservice

Biltema Horsens

Biltema Horsens
Ualmindelig dårlig service.
Jeg kommer ind med en vare. Jeg ønskede at bytte, fordi jeg har fået to af den samme. Jeg ønsker at bytte varen, til en anden model i samme sortiment. (samme pris) Medarbejderen vil ikke bytte varen, da jeg ikke har kvittering, selvom der biltemas logo står på produktet. Jeg spurgte om det ikke var god service og bytte den når jeg ikke skulle have nogle penge. Det var han desværre ligeglad med. Jeg fik en anden til at prøve dagen efter. Her får jeg varme byttet, uden problem.
Hvor er det ærgerligt at man i Biltema Horsens ikke enige om hvordan man betjener kunder.

28. april 2026

Hej

Tak for din henvendelse og for at dele din oplevelse.

Vi forstår godt, at situationen kan virke frustrerende. Det er dog vigtigt at gøre opmærksom på, at Biltema som udgangspunkt ikke bytter eller refunderer varer uden gyldig kvittering, uanset om varen er ubrugt, og uanset at der er Biltema‑logo på produktet. Dette er en fast del af vores retur- og byttepolitik, som gælder i alle varehuse og fremgår af vores hjemmeside.

I den situation du beskriver, har medarbejderen i Horsens derfor handlet korrekt i henhold til vores retningslinjer. At varen efterfølgende er blevet byttet uden kvittering i et andet forsøg, er desværre ikke i overensstemmelse med vores gældende regler, men en undtagelse foretaget af den pågældende medarbejder.

Vores returpolitik kan læses her:

Vi beklager, hvis oplevelsen har givet indtryk af uens service, men håber på forståelse for, at reglerne er til for at sikre ensartet håndtering for alle kunder.

Biltema Kundeservice

Spildte 2 x 99 km på at køre forgæves til Biltema

Kørte 99 km for at købe det grill bestik, som I kalder ‘Barbecuebestik’ - kun for at finde ud af, at I har valgt at skrive BILTEMA med trykte bogstaver hen over både kniven OG gaflen - en ting er, at I vælger at brændemærke jeres produkter - men kunne I så evt. vælge at gøre det på bagsiden? Og KUNNE I så også gøre alle kunder den tjeneste OGSÅ at vise jeres brændemærkning på billederne på jeres hjemmeside - så billederne rent faktisk viser den reelle vare, som den rent faktisk i virkeligheden ser ud? Havde I gjort det, havde jeg sparet en tur på 99 km - HVER VEJ - og en søndag spildt :(((((((((

Svar på Biltemas svar:

Problemet er ikke, at varen ikke var på lager - problemet er, at I ikke viser på jeres produktbilleder, at der står skrevet BILTEMA på metallet på både gaflerne og knivene - og jeg ønsker ikke, at byde mine gæster på mad, hvor der er reklametekst på bestikket!

Så havde I nu bare valgt IKKE at skjule jeres reklametekst på billederne - men havde vist på billederne, at der står BILTEMA med meget STOR og tydelig skrift, både på gaflerne OG på knivene – så havde jeg sparet en tur på 99 km ind til den af jeres butikker, som havde bestikket på lager - og jeg sparet en tur på 99 km hjem igen - og jeg havde kunnet bruge min søndag på noget jeg havde haft noget ud af - for så ville jeg ALDRIG nogensinde have overvejet at købe jeres bestik - HVIS jeg havde vidst, at I har trykt reklametekst på det :(((((

Jeg må finde noget grillbestik i en butik, som ikke sætter deres reklameløgn på både gaflerne og knivene. Og som ikke snyder med fotomanipulation af deres produktbilleder.

Hej Rikke,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Din feedback omkring mærkningen på produktet og billederne på vores hjemmeside er værdifuld for os, og den tager vi med videre internt.

Vi arbejder løbende på at gøre vores produktinformation så tydelig og retvisende som muligt.

For fremover at undgå en forgæves tur kan vi varmt anbefale vores Køb & Hent‑service, hvor varen reserveres på forhånd.

Du kan læse mere her:

Tak igen for din feedback – den hjælper os med at blive bedre.

Mvh Biltema

50 km forgæves og 1,5 time i søndagskø…

50 km forgæves og 1,5 time i søndagskø for INGEN TING.
Står på hjemmeside at der skulle være 5+ på lager, INTET og selv medarbejderen kunne ikke finde varen. STOL IKKE PÅ BILTEMA…rodebutik.

Hej,

Vi er kede af, at du har haft en forgæves tur og forstår fuldt ud din frustration over både køretid og ventetid.
Lagerstatus på vores hjemmeside opdateres flere gange dagligt – typisk ca. 4‑6 gange i løbet af dagen – og der kan desværre opstå afvigelser, hvis varer sælges hurtigt mellem opdateringerne.

For at mindske risikoen for forgæves ture anbefaler vi vores Køb & Hent‑service, hvor varen reserveres på forhånd.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på dette.

Mvh Biltema

NUL stjerner herfra kun tvunge 1

NUL stjerner herfra kun tvunge 1
Har lige været i biltema café i paderup Randers . Vi bestilte 2 bøfsandwich jeg sagde meget tydeligt at min skulle kun indholde brød bøf sovs og ristet løg , men da vi fik dem var begge med det hele min dog uden agurk og Alm løg. Jeg gik op med min og sagde jeg jo havde bedt om den uden alt det, de ville så lave en ny, men det glemte de så lige, min mand var færdig med at spise hans så jeg sagde de skulle ikke lave en ny jeg ville bare have pengene tilbage, hun tøvede lidt som om det var et problem men til sidst fik jeg dog pengene tilbage, og jeg gik så ligeså sulten derfra som da jeg kom, det skal lige siges der var ikke mange mennesker de gik ud bagved og holdt pause eller noget ……..

2. maj 2026

Hej Helle

Tak for din henvendelse.

Vi er kede af at høre om din oplevelse, vi vil meget gerne rette op på vore fejl, men før jeg kan gå videre med det mangler jeg information på hvilke varehus du har været på og hvornår du har været der.

Hvis det er noget du ønsker at vi undersøger yderligere, så vil jeg henvise dig til at sende en mail til kundeservice@biltema.dk med de manglede informationer og henviser til sagsnummer #35098360.

Så vil vi gerne undersøge det yderligere.

God dag-mvh dorthe

Biltema Holbæk megacenter 😜😜😜

Jeg handler tit i biltema i Holbæk
Der er ingen problemer med biltema
I Holbæk megacenter
Der er altid hjælpsom og hjælper kunderne med at finde varen det er min holdning jeg har aldrig haft problemer med dem i Holbæk megacenter
Hilsen fra Mikkel 😜😜👍👍😜😜

2. maj 2026

Besvarelse fra Biltema Danmark A/S

Tusind tak for din positive anmeldelse😃

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din feedback, og vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang.

Biltema

Ombytning!

Det er simpelthen forrykt at i ikke ombytter varer uden en kvittering!! Jeg skulle ikke have penge retur, blot ombytte til en anden vare til samme pris. Tænker ikke det er helt efter købelovens regler...

29. april 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse og fordi du deler din oplevelse.

Vi forstår godt, at det kan virke urimeligt, når man ønsker at ombytte en vare og ikke kan finde kvitteringen – også selvom det er til samme pris. Vores krav om kvittering gælder dog både ved retur og ombytning, da kvitteringen er vores dokumentation for, at varen er købt hos os og til hvilken pris.

Vi vil gerne prøve at finde kvitteringen, så du kan få varen ombyttet i varehuset. dertil skal vi blot bede dig sende en mail, med alle de oplysninger du har på købet til kundeservice@biltema.dk - tilføj gerne dette sagsnummer, så vi ved hvad henvendelse handler om (#35070238)

Petra//Biltema

Blev godt og grundigt snydt

Blev godt og grundigt snydt. Hvordan giver det mening for jer at sælge p skiver, der ikke er lovlige i Danmark. Ja, det er de blå med Biltema logo jeg taler om. Den koster 19,95 kr, men blev en dyr fornøjelse på 510 kr for mig, da jeg lige har fået en p afgift pga. ulovlig p skive. Jeg ved godt at det er mit eget ansvar at checke lovligheden. Jeg kan også efterfølgende se på jeres hjemmeside at I skriver at den ikke er lovlig, men det ser man jo ikke, når man tager een fra hylden. Lad venligst være med at sælge flere af disse i Danmark. Det er uansvarligt og er kun til fremtidige udgifter for jeres kunder

26. april 2026

Tak for din henvendelse.

Vi beklager den situation, du er kommet i, og vi forstår fuldt ud din frustration over at have modtaget en parkeringsafgift efter køb af en P‑skive hos os.

Den pågældende P‑skive er ikke godkendt til brug i Danmark, hvilket fremgår af produktinformationen. Der bør være skiltning og tydelig information om dette i varehuset, og det tager vi din tilbagemelding alvorligt omkring. Vi er i øjeblikket internt i gang med at gennemgå disse P‑skiver, herunder hvordan de er præsenteret og kommunikeret over for kunderne i de danske varehuse.

Tak fordi du tog dig tid til at gøre os opmærksomme på dette. Kundernes tilbagemeldinger er vigtige for os i arbejdet med at forbedre vores information og sortiment.

Petra//Biltema

Biltema’s café Næstved, under al kritik.

Prøvede for første gange biltema’s café i Næstved og hold nu op det er under alt kritik. 40min tog det bare for at få 1 fransk hotdog til sønnen. De 2 medarbejder som står i caféen nosser rundt i det, de ved ikke hvad de selv laver. En tager mod bestilling og en anden laver maden, problemet bliver så at ham der tager imod bestilling tager imod 10 bestillinger på engang og ham der skal lave/udlevere mad kun kan lave 2 af gangen. Der skulle være 2 til at lave/udlevere maden og 1 til at tage imod betaling. De har ikke styr på deres indpakning til maden. De tager som en selvfølge at folk sætter sig ned og spiser i caféen så man får det hele serveret på en tallerken, tiltrods for at de kan se at alle pladser er optaget. De hoster og snotter alt imens de står og håndterer madvare som andre skal have i munden. De mangler kundeservice. Der er så beskidt der hvor maden bliver lavet. Taber de noget på gulvet bruger de den samme tang som de bruger til grillen til at samle det op med, uden at skylle den efter den har været på gulvet. Der trænger virkelig til en gevaldig opstramning. Både på ventetid men også håndtering af madvare

25. april 2026

Hej Ronnie,

Tak for din henvendelse.

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse i Biltema Café i Næstved. Det, du beskriver, lever på ingen måde op til de standarder, vi ønsker for hverken ventetid, hygiejne eller kundeservice, og vi forstår fuldt ud din frustration – især når det drejer sig om servering til dit barn.

Vi tager din tilbagemelding meget alvorligt, og den bliver videregivet internt til de ansvarlige, så den kan blive taget med i det videre arbejde med bemanding, arbejdsgange, hygiejne og service i caféen. Den slags input er vigtige for os, da de hjælper os med at forbedre oplevelsen for vores kunder.

Tak fordi du tog dig tid til at gøre os opmærksomme på forholdene. Vi håber, at du vil opleve en markant forbedring ved et eventuelt fremtidigt besøg.

Petra//Biltema

Var i bilteama slagelse restaurant der…

Var i bilteama slagelse restaurant der var der en medarbejder med alt for langt pande hår så han ikke kunde se noget så han måtte svinge med hovedet for at kunde se da spurgte jeg ham om det ikke var bedre med et hårnet da det så ud som et problem og var uhygiejniske så svarede han bare det er ikke noget problem så der skal jeg ikke handle mere med den dårlige hygiejne

22. april 2026

Hej
Tak for din henvendelse og for at gøre os opmærksomme på din oplevelse i vores restaurant.
Vi tager alle henvendelser omkring hygiejne, jeg tager derfor din feedback med videre til den ansvarlige afdeling.
Tak fordi du tog dig tid til at kontakte os.
Biltema Kundeservice - Bodil

Jeg købte en sprayflaske med…

Jeg købte en sprayflaske med kalescheimprægnering til sølle 80 kr.
Da jeg havde brugt flasken i ca 10 min, virker spraypumpen ikke længere. Jeg kører tilbage butikken i den tro at jeg selvfølgelig fik produktet byttet. Men nej… den arrogante ekspedient kunne da sagtens se at at produktet var fra Biltema samt at pumpen ikke virkede, selvom han ihærdigt forsøgte. Da jeg ingen kvittering havde var det “ bare ærgerligt “ som han sagde…. Så kunne han ikke bytte den. Så jeg måtte af med 80 kr een gang til.
Det var så sidste gang jeg handlede i Biltema i Horsens.

22. april 2026

Tak for din henvendelse.

Det er vi kede af at høre, og det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at man skal have som kunde hos Biltema. Vi vil gerne undersøge sagen nærmere og se, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Vi beder dig derfor sende en mail til kundeservice@biltema.dk og henvise til sagsnummer 34998930, så vi kan gennemgå forløbet og følge op på situationen med butikken. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kundeservice
Biltema Danmark

Jeg gik i Biltema i Herning for at købe…

Jeg gik i Biltema i Herning for at købe en tysk parkeringsskive og et DK-skilt. Ingen af delene havde de. En forespørgsel hos en ansat blev besvaret med en ligegyldig arrogance.
Handler ALDRIG i den butik igen.
Tingene fik jeg uden problemer i t.hansen.

3. april 2026

Hej Leif,

Vi beklager, at dit besøg i varehuset i Herning ikke levede op til dine forventninger – hverken hvad angår sortiment eller den service, du oplevede. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, vores kunder skal tage med sig.

Selvom udvalget i det enkelte varehus ikke har indeholdt dine ønskede varer, skal man altid mødes med venlighed og hjælpsomhed. Din feedback er derfor taget videre internt med henblik på opfølgning.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Petra//Biltema

Ingen styr på tingene hos Biltema

Biltema solgte mig et forkert batteri som slet ikke passede til min bil. Biltema ville ikke hente det, så skulle cykle tilbage til Biltema for at bytte batteriet, og batteriet ætsede syre ud på min taske og jakke på vejen. Biltema nægtede efterfølgende at kompensere mig.

Virkelig skuffende oplevelse.

1. april 2026

Hej,
Tak for din henvendelse. Sagen har været gennemgået af ledelsen, og vi beklager den utilfredshed, oplevelsen har givet anledning til. Efter en samlet vurdering fastholdes den trufne beslutning, og vi har desværre ikke mulighed for at ændre på denne.
Biltema

Længe leve "Mande matas"

Jeg kan rigtig godt lide Biltema og deres brede udvalg af produkter. Jeg kan nemt få en time til at gå derinde hver gang, og jeg synes, at til det jeg skal bruge deres produkter til, så er det helt klart det sted, hvor jeg føler, at jeg får mest for pengene.

12. april 2026

Besvarelse fra Biltema Danmark A/S

Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du sætter pris på vores brede udvalg og føler, at du får meget for pengene. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen - Biltema

Biltema båndsliber er ubruglig.!!

Biltema båndsliber er ubruglig.
Køre du med korn 60 skære den dybe riller i gulvet. Overgang mellem sål og forhjul er for lang og bånd spændingen er for lav.
Køb et andet sted.

20. marts 2026

Besvarelse fra Biltema Danmark A/S

Vi er kede af at høre, at båndsliberen ikke har levet op til dine forventninger, og vi takker for din feedback.

Hvis du ønsker, at vi undersøger sagen nærmere, er du meget velkommen til at kontakte os på Kundeservice@biltema.dk og henvise til 34886719, så ser vi gerne nærmere på det. - Biltema