Den ene slags fuglefoder er plastposerne ved at gå i opløsning. Poserne smitter af på ens hænder så man bliver helt sort - bad om at få en extra plastpose om den snavsede, men det skulle jeg selv bet... Se mere

‼️Køb aldrig produkter hos Biltema ‼️ Har købt løvrive, som efter 8 dage går i stykker. Biltema nægter at bytte, eller tage den tilbage, siger Kevin fra Biltema i Horsens? Det dårligste firma at... Se mere

Vi køber softice næsten hver gang vi kommer i bil tema Holbæk eller Kalundborg. Men hvorfor pokker oplærer i ikke medarbejderne i hvordan man laver en softice?? Hver gang får vi en is der hænger på... Se mere

1. Dækbutik
  2. Bilreservedelsbutik
  3. Butik med biltilbehør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Autoilu, MP, Veneily, Vapaa-Aika, Koti, Toimisto-Tekniikka, Rakentaminen, Autonhoito, Työkalut

1,9

Under middel

Søgeskærm til voksne

Biltema har mange ting til rimelig pris.
Det er dog NOGeT besværligt når man skal bruge jeres søgemaskine i butikken.
Søgemaskinen er placeret i en højde så personer over 5-6 år må kravle på knæ for at være i øjenhøjde med skærmen!!!
Det må være muligt at lave et hæve/sænke-ophæng. Eller også have et par trin til "børnehøjde"!

24. marts 2026

Tomme reoler

Et lille hint til indkøberen hos Biltema.
I dag var jeg ude for at hente noget 4 kant stålrør.Efter hjemmesiden skulle det være hjemme, men fysisk var der intet af de størrelser jeg skulle bruge.
Jeg kunne forstå at der først blev bestilt varer hjem når reolen var tom,hvilket i min verden er uforståeligt.Det vil svare til at man først køber toiletpapir hjem når den sidste rulle er brugt, hvilket er noget l....
Bestil dog hjem når der er 5 eller 10 stk tilbage så vil reolen sjældent være tom.

22. marts 2026

ALDRIG IGEN

Biltema Odense. "Drive in"...... gør det aldrig mere.
Ventede samlet i 42 min. Da de ikke kom ud efter jeg havde registreret min Ankomst , så ringede jeg efter 20 min's venten ,til det nr de henviser til, hvis man venter længe,,,,det virkede ikke,så ringede jeg til kundeservice, som ikke kunne få kontakt dem i Od. Da der nok var noget galt med der telefon. Så måtte jeg alligevel gå ind med dårligt ben, i butikken.
Der stod jeg så igen og ventede indtil en dame kom." Nåååå , men jeg har først lige set din besked nu........WHAT???
42 min brugte jeg på at hente en kasse i " Drive in " i Odense.
Det gør jeg ALDRIG IGEN.

8. december 2025

Biltema NÆSTVED

Biltema NÆSTVED

KL 8 en mandag morgen når ens varmeanlæg i bilen svigter på vej til det kolde Jylland så står medarbejder på spring i Biltema næstved og er behjælpelig med at få skaffet en kabinevarmer på under 5min det kaldes super kundeservice 💪 specielt når varen skal findes på lageret 🫢😅

24. november 2025

fuglefoder

Den ene slags fuglefoder er plastposerne ved at gå i opløsning.
Poserne smitter af på ens hænder så man bliver helt sort - bad om at få en extra plastpose om den snavsede, men det skulle jeg selv betale - fuglefodret var heller ikke sat ned - meget dårlig service

13. november 2025

Returvare

Virkeligt ærgeligt, at man ikke vil returnere en indtakt vare, som er købt for 1 mdr. Siden, fordi kvitteringen er blevet væk. Øv, man ikke kan skanne stregkoden og se, hvor handlen på varen er blevet gennemført.

29. september 2025

Biltema i Fredericia god service 🤗

Biltema Fredericia 👍
Jeg havde en defekt vinduesvisker .. i regnvejr …
Personalet fandt den rigtige vinduesvisker til min bil.. der efter blev den gamle taget af og den nye monteret 👍 det må jeg da anerkende som en rigtig god service
Kan varmt anbefale Biltema i Fredericia 👍🤗

15. september 2025

Dårlig oplevelse hos Biltema

Dårlig oplevelse hos Biltema – kostede mig tid, penge og tålmodighed

Jeg stod akut og manglede et nøgleskab og reserverede derfor et hos Biltema (klik og hent) – 45 minutters kørsel fra min bopæl i Glostrup. Da jeg ankom, viste det sig, at De havde reserveret en forkert vare, og der var desværre ikke flere af den rigtige på lager.

Fejl kan ske, men medarbejderen var både arrogant og uinteresseret. Han beklagede ikke fejlen og bad mig selv ringe rundt til andre butikker for at tjekke lagerstatus.

Det lykkedes mig at finde varen i Roskilde, men hele forløbet endte med at koste mig tre timer og omkring 300 kroner i benzin – på en hellig søndag. Det var en virkelig frustrerende oplevelse og en meget dårlig kundeservice.

3. august 2025

Biltema Slagelse

Biltema Slagelse. Kom i varmen IGEN og vil købe Vaffel med Is og får IGEN at vide. Vi har ingen is da maskinen først er klar om 1 Time. Og det var kl 10.30. Starter man ikke sådan en op 1 time før åbning så 🤔🤔. Og det er tit Ismaskinen ikke virker.

20. juli 2025

biltema nægtede at tage en uåbnet vare…

biltema nægtede at tage en uåbnet vare retur, til trods for der på deres bon står "varer byttes inden 30 dage mod forevisning af bon. varen skal være ubrugt og i original emballage."det var der hele 3 unge butikselever der nægtede. min anbefaling til biltema, stil kvalificerede personale i returskranken...

27. juni 2025

Vildledende juhu priser

Vildledende juhu priser! Hvis det var sket en enkelt gang gad jeg ikke skrive dette, men efterhånden er det mere reglen end undtagelsen. Man ser en vare til en favorabel pris, ved nærmere eftersyn er den så erstattet af en anden vare som ofte er 50 - 100 % dyrere. Den "originale" billige vare findes så kun i et varehus i DK, og ofte kun i et, eller ganske få eksemplarer... Som handelsuddannet og forbruger mener jeg at det er på kanten af rigtig dårlig markedsføring 🥲

4. juni 2025

På trods af masser af varer på lager...

På trods af masser af varer på lager, i specifik butik - Odense, kommer den sædvanlige:

"Vi kan ikke levere hele ordren nummer 0404000079124"

Jeg bestilte 4 pakker malerruller - 100+ på lager i Butikken

Jeg bestilte 3 Kg polyester - 20+ kg på lager i Butikken

Jeg bestilte 1 flaske hærder - 10+ på lager i Butikken

At kontakte Biltema er efterhånden kommet ned på samme dårlige niveau hvor en pakkeleverandør som også er blå, hører til.

Det er under al kritik, og desværre ser Biltemas score her på Trustpilot ikke ud som om det er noget de tager sig synderligt meget af.

5. maj 2025

Prisforvirring

Prisforvirring
I dag den 30. april, købte jeg en kaffemaskine.
Prisen var 149.
Ved kassen gik den ind til 169.
Jeg reagerede, og fik at vide at det
var den rigtige pris, på trods af at kaffemaskinen stod til 149.
Det bekræftede den unge dame ved kassen, men ikke desto mindre måtte jeg betale en højere pris.
Det er sgu da dårlig service!

30. april 2025

biltema holbæk

biltema holbæk
maden i deres cafe er så ringe.

vi bestilte to x nachoes... de var bløde og kedelige og så havde vi bedt om at få dem i en lukke Togo kasse.
vi fik dem i en åben bakke..

23. april 2025

Dårlig betjening

Rigtet til biltems og blev lovet et nyt batteri da det andet ikke havede holdt mere en 7 mdr men sikke en løgn fik ikke et nyt batteri kun vis jeg vil betale mere så mine penge får de ikke mere blev til grin i butikken i randers

12. marts 2025

Drive in....

Hjørring afd.ekspedient 1346 Havde bestilt i drive in varer som i øvrigt var lette vare i vægt. Der stod på mail at mit bagage rum skulle være ulåst. Og ekspedient ville sætte det der i. Men hun stod surt og kikkede og sagde at normalt måtte de ikke det! Men puttede det alligevel i bagagerummet. Det gav mig en træls følelse.

28. februar 2025

Er dette din virksomhed?