Fint sortiment, men efter jeres nye indretning i Aalborg, hvor man skal gennem hele butikken, er det blevet meget irriterende at smutte ind og købe det man lige mangler. Havde givet fem stjerner, hv... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
HUSK! at tilføje dit køb og hent ordre nummer, for at deltage i vores trustpilot konkurrence om et gavekort på 1000 ,- læse mere på: https://www.biltema.dk/aktuelt/anmeldelser/
Japanvej 18, 4200, Slagelse , Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Når man vil hurtigt ind og købe en enkelt vare, som man ved præcis hvor er. Så er det S…. IRRITERENDE, at man pga. jeres relativt nye indretning af butikken (Hjørring) er tvunget til at gå igennem hele butikken for at komme til kassen.
Harald Nyborg i Frederikshavn prøvede samne finte, men måtte indse, efter tilstrækkelig med klager fra kunderne, at den ikke gik.
Så lad nu være med de indretninger for pokker

Besvarelse fra Biltema Danmark A/S
Magen til dårlig service skal man lede længe efter.
Ringede for at høre hvornår de fik en bestemt varer på lager igen.
Svaret var at de havde fået flere hjem men at de ikke havde nået at pakke det ud. Fair nok
Jeg skulle så ringe næste dag kl 12, hvis det ikke var kommet ind på deres web.
Ringede kl 12.40
Efter længere tids venten, fik jeg det svar at de først havde bestilt dem i går.
Så ingen varer til mig
Flot Biltema Odense.
0 stjernet for denne dårlige service.

Besvarelse fra Biltema Danmark A/S
vildt irriterende i kun har gummistøvler fra str 39 og op efter . det er et kæmpe minus .
ha dog størrelser så alle kan købe / bruge dem. vi er altså nogen der har mindre fødder end andre . men i tænker åbenbart kun på dem med store fødder !!!!!

Besvarelse fra Biltema Danmark A/S
Jeres Køb og Hent er simpelthen skrækkeligt. I kan bare annullere ordren når I ikke magter at komme ud med den. Så skal I jo bare lade være med at tilbyde denne service når I gang på gang ikke formår at komme ud med den. Denne gang var det Næstved, sidst var det Slagelse. Hvad foregår der? Hvorfor skal man vente i knap en halv time før man til sidst bliver så træt og kører igen? Og jeg har allerede læst jeres standardsvar om præcis samme problemstilling fra mange andre herinde. I stedet for alle de standardsvar skulle I se at gøre noget ved det og måske få en medarbejder ud med det skidt folk har betalt for. Så tre forskellige medarbejdere der kom ud med affald, men ikke én eneste der lige kunne tage sig af en kunde. Prioriteringerne er altså helt galt hos jer og det ved I også godt - og så er det virkelig tarveligt af jer for folk der er dårligt gående.

Besvarelse fra Biltema Danmark A/S
Var inde i biltema i dag i Sønderborg og få noget med køen var lang og personalet tøffet bare rundt i langsom tempo da vi så får vores mad var min kold og fruens var lavet forkert da man så går op og klager over de så får man bare en nu som var kastet sammen lige som man ikke magtet at arbjde mere

Besvarelse fra Biltema Danmark A/S
Klik og hent fungerer mega dårligt. Ventede i tyve minutter efter at have meldt min ankomst. Måtte selv ind og hente mine varer som de ikke kunne finde. Det havde været hurtigere hvis jeg selv havde fundet dem i butikken.

Besvarelse fra Biltema Danmark A/S
Er forgæves kørt til Biltema Odense efter silkepapir. Medarbejder kan ikke finde varen på lageret, trods at det af hjemmesiden fremgår, at der er 10+ på lager.
Stærkt utilfredsstillende!!!

Besvarelse fra Biltema Danmark A/S
Hermed et fuldstændigt uacceptabelt svar fra biltema.
De mener at man skal aflevere enheden tilbage i ubrudt emballage?? Jamen hvordan skal jeg så kunne prøve og konstatere at enheden var defekt???
Vil bare have en ny og bedre.. nå her er svaret fra biltema så kan folk selv vurdere om det følger loven.
Hej Jesper,
Tak for din henvendelse.
Vi har nu undersøgt sagen nærmere både med vores ledelse og det pågældende varehus.
Vi kan oplyse, at varen desværre ikke kan refunderes. Dette skyldes, at emballagen blev brudt, og at de tilhørende dele blev efterladt i varehuset i forbindelse med returneringen. Varen er derfor ikke returneret komplet, og vi har dermed ikke mulighed for at tilbagebetale beløbet.
Vi vil samtidig gerne beklage, at vi i første omgang har misforstået din anmeldelse på Trustpilot. Ud fra anmeldelsen fremgik det ikke, at varen ikke længere var i ubrudt emballage, og vi havde derfor håbet, at vi kunne finde en løsning for dig.
Vi beklager den samlede oplevelse, du har haft i forbindelse med sagen.
Du ønsker en rigtig god dag
Image
Kundeservice | Biltema Danmark A/S
Det er en fantastisk butik, hvor man for den forventede service, mange billige og gode ting på hylderne.
Hvis jeg skal bruge noget i høj kvalitet til en opgave der hjemme køber jeg det nødvendigvis ikke i biltema, det er ikke for at nedgøre biltema, men har man lidt sund fornuft, så følges pris og kvalitet tit af.

Besvarelse fra Biltema Danmark A/S
Har sådan overordnet være glad for biltema igennem årene, men synes det går nedad bakke med en del produkter og deres ansattes viden om det de sælger er tit helt ubrugelige. (Randers og Ålborg)
Men i forhold til jeres produkter så havde det for mig været rart hvis os forbrugere kunne anmelde jeres forskellige produkter, for så var jeg måske blevet advaret om kvaliteten af et par produkter jeg så er kørt spildte kilometer for.
Og et sidste surt opstød, så få dog det biltema logo af jeres produkter.

Besvarelse fra Biltema Danmark A/S
Jeg var inde for at hente en hammer da en medarbejder kom og gav mig et klap bag i jeg syntes det var en fuldstændig uacceptabel opførsel det var helt vanvittigt oplevelse.
jeg kommer aldrig mere i biltema Kalundborg
Hold jer langt derfra!!!

Besvarelse fra Biltema Danmark A/S
Lad være med at købe deres Smartphones covers du taber den en halv gang og hele din telefon og gået i stykker

Besvarelse fra Biltema Danmark A/S
Super god butik.Esbjerg .
Altid gode tilbud til mega billige priser.
Mvh
Steffen Clemensen

Besvarelse fra Biltema Danmark A/S
Sjældent har jeg oplevet så ringe og ligegyldig behandling ved kassen. I januar var jeg i Biltema Roskilde og oplevede en ung mand stå ved kassen og stirre lige ud i luften uden at søge øjenkontakt med kunderne. Han tygge højlydt tyggegummi, smaskede og sagde ikke noget om hvad beløbet blev.
Jeg tænkte ok fair nok, han var nok demotiveret over hans arbejde, så jeg ønskede ham en god dag uden at det fik ham til at se på mig eller svare igen.
Normalt er det ikke nok til at få mig til at skrive en dårlig anmeldelse, men da jeg så igen var i Biltema Roskilde i april var der en anden ung mand ved kassen som kørte samme attitude. Ingen øjenkontakt, siger ikke noget og køre mere sådan en spille smart attitude.
Sådan behandler man ikke kunder eller andre medmennesker for den sags skyld.
Det skal lige siges at de lidt ældre medarbejdere inde i butikken har været flinke nok og gode til at hjælpe med at finde varer, men de unge drenge ved kassen har brug for at lære om service og bare behandle andre mennesker med lidt respekt.

Besvarelse fra Biltema Danmark A/S
Har købt en nøgleboks med kombinationslås i Biltema, Holbæk, igår (kl.15:53:23 i følge kvitteringen). Fulgte anvisningen, etablerede en kode og lukkede boksen, men kunne ikke låse den op igen. Prøvede at slå på boksen med en gummihammer og ved et håedt slag i bunden åbnede boksen. Gentog processen, og det samme skete igen. Jeg må købe en boks et andet sted.

Besvarelse fra Biltema Danmark A/S
Jeg skulle bare have en slush ice til 10 kr det tog en halv time verdens dårligste service og alle skrevet for køen Biltema Herning er virkelig dårlig

Besvarelse fra Biltema Danmark A/S
Købte i formiddag et overtræk til cykler, var ikke sikker på at den passede. Men den søde unge pige ved kassen sagde at vi bare kunne komme med den igen. Det vist sig at de ikke passede. Var i Biltema igen i eftermiddag og fik en fin betjening af en ung mand. Vi handler bestemt i Biltema igen.Hilsen Poul Erik & Gurli Jakobsen. Lind.

Besvarelse fra Biltema Danmark A/S
Kontakter deres kunder service som sender en mail med man høre noget inden 2 dage nu er der gået 20

Besvarelse fra Biltema Danmark A/S
Købte en plæneklipper, som skulle repares. Efter en måned var intet sket. Bliver flere gange lovet at jeg ville blive kontaktet, men hører intet. Venter stadig, mens græsset står knæhøjt

Stod i kø bagved en 7-8 andre for at købe en fransk hotdog
Damen der stod i cafen skiftede ikke hanske en enste gang imens hun tog imod bestillinger og gjorde mad klar
Da det så var min tur til at få udleveret min hotdog prøvede hun at give mig en der ikke var blevet hentet og havde ligget i flere minutter
Jeg nægtede at tage imod den og fik en ny. Men kunne efterfølgende se at brød og pølser røg direkte på panden og brødrister igen. Skete omkring kl 10.50 Kalundborg