Bilhuset Alleroed Anmeldelser

4,1

Hej Jeg vil gerne takke dette værksted for deres fantastiske service. Jeg har fået repareret min Volkswagen Passat hos dem flere gange, og hver gang har de været utroligt hjælpsomme. De behandler ku... Se mere

Hej ☺ Jeg har haft min elskede UP på skadeværkstedet hos Bilhuset Allerød. Hurtig og professionel gennemgang, fire dage og min Up var igen super fin og køreklar. Venlig og hyggelig atmosfære s... Se mere

Fik foretaget 30.000 km service på min Seat Leon. Man føler sig velkommen fra man træder ind ad døren. Jeg valgte at vente og venteområde er fint og godt, på trods ad værkstedet størrelse. Den fo... Se mere

Efter at have benyttet Bilhuset Allerød siden slutningen af 80`erne, må vi erkende at vi føler os meget dårligt behandlet. Vi afleverede en ældre bil som skulle laves. Vi blev ringet op med en pris s... Se mere

1. Autoværksted
  2. Pladeværksted

Autoriseret Volkswagen, Skoda og Seat servicepartner Vi er et mindre familiefirma med 21 ansatte, vi ønsker at være med i forreste række, når det gælder kundetilfredshed, hvorfor vi årligt deltager i kundeimageanalyser vedrørende værkstedet. Vi glæder os til at byde dig og din bil velkommen.

God

Svarer typisk inden for 24 timer

3 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Færdig før aftalt

Reperation i forbindelse med forsikringsskade.
Alt forløb som aftalt, bilen var endda færdig før tid.

10. september 2021

Hej Thomas,
Tusinde tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for du er tilfreds og dejligt bilen var klar før tid!

Bilhuset Allerød

Benyttet bilhuset Allerød et par gange

Benyttet bilhuset Allerød et par gange, og har hver gang oplevet imødekommenhed og opmærksomhed på kunde og kundens behov. Ved seneste besøg havde jeg brug for en lånebil i en uges tid. Synes jeg havde fået stillet en anden bil i udsigt end den jeg endte med at låne, men den kørte jo fint, og var jo kun til låns. Alt godt, jeg besøger gerne bilhuset Allerød en 3. gang.

6. september 2021

Hej Kristina
Mange tak for den pæne anmeldelse. Vi er glade for du er tilfreds med din oplevelse hos os, og jeg er glad for at høre at det endte godt med lånebilen

Vi ønsker dig en rigtig god dag! og glæder os til at byde dig velkommen igen, når tiden er inde

Bilhuset Allerød

Hurtig, præcis og imødekommende service

Som altid hurtig, præcis og imødekommende service når man kommer hos Bilhuset Allerød.

3. september 2021

Hej Martin
Tusinde tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for du er tilfreds med at komme hos os!

Rigtig god dag
Mvh, Stine Krøger Olsen

Veludført plade- og malerarbejde

Veludført plade- og malerarbejde, færdig til aftalt tid

30. august 2021

Hej Kim
Tusinde tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for du er tilfreds

En god oplevelse

Det var helt igennem en fin oplevelse med god og personlig service:)

25. august 2021

Hej Ingrid
Tusinde tak for den gode anmeldelse. Vi er meget glade for at du er tilfreds med oplevelsen hos os

Bilhuset Allerød

Meget venlige og hjælpsomme på…

Meget venlige og hjælpsomme på pladeværkstedet. De fortæller hvad der skal ske og har styr på hele processen.
Uden tvivl et besøg værd, hvis bilen trænger☺️

24. august 2021

Hej Christina
Tusinde tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for du har følt dig tryg igennem hele forløbet
Vi ønsker dig en rigtig god dag!

Super god service

Super god service, holdte mig opdateret under hele forløbet. Og min bil blev færdig en dag før tid kun plus herfra.

20. juli 2021

Hej Jepjep
Tusinde tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for du er tilfreds med forløbet hos os - jeg siger de rosende ord videre til de rette

Super service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg ringede til bilhuset fordi jeg havde to stenslag i forruden. “ kom ind forbi, så ordner vi det “. 1/2 time efter jeg kom til værkstedet kunne jeg køre igen med fin rude igen. (Og det er i feriesæsonen med mindre bemanding). 👌 super service og søde medarbejdere og pænt værksted. Ikke sidste gang jeg bruger dem.

16. juli 2021

Hej Anders
Tusinde tak for den meget flotte anmeldelse af dit besøg hos os! Vi er SÅ glade for du har været tilfreds med (det hurtige) besøg :D Jeg siger det videre til drengene på skadecenteret

Vi glæder os til at byde dig og din bil velkommen igen, når tiden er inde

Rigtig god sommer

Bilhuset Allerød

Som førstegangs bilejer blev jeg taget…

Som førstegangs bilejer blev jeg taget rigtig godt imod på skadecentret.
Jeg blev guidet igennem hele processen samt alle spørgsmål jeg havde kunne besvares.
Hurtig og effektiv håndtering af en mindre parkerings skade samt udbedring af stenslag i forruden.

2. juli 2021

Hej Mikki
Hold da op en flot anmeldelse - Tusinde tak for de pæne ord, vi er meget glade for at du føler hele processen hos os har været god samt at du er blevet taget godt imod.
Jeg siger den flotte anmeldelse videre til de rette i virksomheden, den kan de være stolte af!
Vi ønsker dig en rigtig god sommer

God oplevelse!

God oplevelse!
De tog godt imod mig, forklarede opgaven og forsøgte med den billigste løsning først.

2. juli 2021

Hej Jesper
Mange tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for at du er tilfreds med oplevelsen hos os.
Vi glæder os til at se dig igen, når tiden er inde

God sommer

Bilhuset Allerød

God service. Flot resultat.

1. juli 2021

Hej Hasse
Tak for de flotte ord.
God sommer!

Bilhuset Allerød

Som altid god og professionel service

Som altid god og professionel service, om det er på værkstedet eller skadestedet så er der en positiv “modtagelse” enten det ef stort eller småt, der skak fikses. Køre gerne fra Hillerød til Allerød for god behandling.

30. juni 2021

Hej E.Hellman
Tusinde tak for den virkelig flotte anmeldelse af dit besøg hos os. Vi er glade for du har været tilfreds med forløbet - Jeg siger de flotte ord videre til de rette i virksomheden, dem kan de være stolte af

Rigtig god sommer. Vi ses igen, når tiden er inde

The greatest cardoctor ever

Jeg har benyttet værkstedet flere gange og været utrolig glad for deres professionalisme og hjælpsomhed. Som læge, er jeg således helt tryg og tilfreds med at lægge min bils liv i deres kyndige hænder!

28. juni 2021

Hej Anne
Tusinde tak for den flotte anmeldelse! Vi er meget glad for, at du har været tilfreds med besøget hos os, og været tryg igennem hele processen
Rigtig god sommer

Jeg kommer igen

Super betjening, fin pris og hurtig ekspedition på noget, som jeg troede ville tage flere dage. Jeg kommer igen.

28. juni 2021

Hej Britta
Vi er så glade for, at du har været tilfreds med dit besøg hos os, og vi glæder os til at se dig igen, når tiden er inde

Service - helt i top!

Rigtig god service og flot arbejde på pladeværkstedet, i forbindelse med udbedring af en mindre skade. Kan klart anbefales!

25. juni 2021

Hej Helge
Mange tak for den flotte anmeldelse, jeg siger de pæne ord videre til de rette i virksomheden. Vi ønsker dig en rigtig god dag

Super fin service

Super fin service, god opfølgning og alt udført/leveret som aftalt

21. juni 2021

Hej Jesper
Tusinde tak for den flotte anmeldelse
Vi ønsker dig en god dag!

Imødekommende og professionel betjening

Særdeles imødekommende betjening, havde tid til at gøre tingene ordentligt og forklare process. Lille forsinkelse på arbejdet blev håndteret virkelig godt. Utrolig godt informationsniveau og klare beskeder, en fornøjelse. Meget seviceminded, følte at kunden var i centrum.

14. juni 2021

Besvarelse fra Bilhuset Alleroed

Tusinde tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for, at høre at du har været tilfreds med dit besøg hos os, trods lidt forsinkelse på arbejdet
Jeg siger den flotte anmeldelse videre til de rette i virksomheden :D
Vi ønsker dig en rigtig god dag

Fin service

Professonel, hurtig og venlig service. God låne/lejebil.

4. juni 2021

Hej Kunde,
Mange tak for den flotte anmeldelse, jeg siger de rosende ord videre til de rette i forretningen