Bilhuset Alleroed Anmeldelser

4,1

Hej Jeg vil gerne takke dette værksted for deres fantastiske service. Jeg har fået repareret min Volkswagen Passat hos dem flere gange, og hver gang har de været utroligt hjælpsomme. De behandler ku... Se mere

Hej ☺ Jeg har haft min elskede UP på skadeværkstedet hos Bilhuset Allerød. Hurtig og professionel gennemgang, fire dage og min Up var igen super fin og køreklar. Venlig og hyggelig atmosfære s... Se mere

Fik foretaget 30.000 km service på min Seat Leon. Man føler sig velkommen fra man træder ind ad døren. Jeg valgte at vente og venteområde er fint og godt, på trods ad værkstedet størrelse. Den fo... Se mere

Efter at have benyttet Bilhuset Allerød siden slutningen af 80`erne, må vi erkende at vi føler os meget dårligt behandlet. Vi afleverede en ældre bil som skulle laves. Vi blev ringet op med en pris s... Se mere

1. Autoværksted
  2. Pladeværksted

Autoriseret Volkswagen, Skoda og Seat servicepartner Vi er et mindre familiefirma med 21 ansatte, vi ønsker at være med i forreste række, når det gælder kundetilfredshed, hvorfor vi årligt deltager i kundeimageanalyser vedrørende værkstedet. Vi glæder os til at byde dig og din bil velkommen.

God

Svarer typisk inden for 24 timer

Fantastisk service

Fantastisk service - selvom man kommer ind ad døren som den sidste kunde en fredag eftermiddag, bliver man mødt med et smil af medarbejderne, som finder en løsning. Og så blev bilen repareret så den ser ud som ny. Stor ros og tak for al hjælp herfra, vi kommer gerne igen!

26. maj 2021

Hej Anna,
Hold da op en flot anmeldelse, tusinde tak! Vi er meget glade for at du tilfreds med din oplevelse hos os - jeg siger de flotte ord videre til de rette

Vi ønsker dig en rigtig skøn dag, og ser frem til at se dig igen når tiden er inde

Professionelt

Jeg har brugt Bilhuset Allerød i snart 20 år, og har stadig til gode, at kunne sætte en finger på kundepleje og/eller udført arbejde. Det skal belønnes med 5 stjerner.

12. maj 2021

Hej Torben,
Tusinde tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for du har været tilfreds og din loyalitet de sidste 20 år - vildt!

Endnu engang tusinde tak, vi ønsker dig en rigtig god dag
Vi glæder os til at se dig igen, når tiden er inde

Bilhuset Allerød

Søde medarbejde og god betjening

Søde medarbejde og god betjening. Fik bilen flot tilbage

11. maj 2021

Hej Christina
Tusinde tak for den flotte anmeldelse
Vi ønsker dig en god dag

Sikke en oplevelse

Sikke en oplevelse. Allerede fra deres indkaldelses sms var tonen lagt. Da man trådte ind på deres kontor blev man mødt af venlighed. De sagde at det tog syv dage. Det overholdte De med bravour.
Det er for mit vedkommende ikke sidste gang jeg bruger Bilhuset Allerød.

6. maj 2021

Hej Kenneth
Hold da op en flot anmeldelse - vi er super glade for at du er tilfreds med oplevelsen her hos os! Jeg siger den meget flotte anmeldelse videre til de rette i butikken, den kan de i den grad være stolte af
Vi glæder os meget til at se dig igen når tiden er inde

Mvh. Stine Krøger Olsen - Bilhuset Allerød

Min bil var hos dem for at blive malet

Min bil var hos dem for at blive malet, og jeg er super tilfreds med servicen. De har venlige, hjælpsomme og hurtige, det var super god service.

29. april 2021

Hej EU Badbegsh
Tusinde tak for den flotte anmeldelse og de flotte ord. Jeg siger det videre til de rette i butikken - det er jeg sikker på de bliver meget glade for

God oplevelse i skadecenteret

Personalet var utrolig servicemindede og hjælpsomme, og yderst professionelle og venlige! Kommer helt sikkert igen til service dette sted!

28. april 2021

Hej Anahita
Vi er meget glade for, at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os! Jeg giver den flotte anmeldelse videre til de rette
Vi glæder os til at se dig igen, når bilen skal til service

Venligt og hurtigt

Venligt, hurtigt og effektivt som altid.

27. april 2021

Hej Henrik
Tusinde tak for de flotte og rosende ord!
Vi ønsker dig en rigtig god fredag og god weekend

Bilen var forbi pladeværkstedet

Bilen var forbi pladeværkstedet, og servicen var i top.

18. april 2021

Hej Rasmus,
Mange tak for den pæne anmeldelse, vi er glade for du var tilfreds med besøget :D

Super oplevelse

Kan kun varmt anbefale Bilhuset Allerød, det er de sødeste mennesker der arbejder der og den lakskade jeg skulle have fixet, blev bare så flot! Fed oplevelse:)

16. april 2021

Kære Ditte,
Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for du er tilfreds med reparationen efter en lakskade! Jeg siger de flotte ord videre til vores skadecenter

Rigtig god aften og god sommer

Bilhuset Allerød

Bilhuset Allerød, skal helt sikkert have min varmeste anbefaling ! Jeg ringede kl 10 om jeg kunne få lavet et stenslag, og kl 13 kunne jeg komme ned på deres skadscenter og der gik 30 min så var det lavet! Tusind tak for en super service, og en dejlig modtagelse når man kommer ind!👌🏻

15. april 2021

Hej Maria
Hold da op en flot anmeldelse! Tusinde tak for de flotte ord. Vi er glade for vi kunne hjælpe dig med det samme, så du var kørende igen

Rigtig god aften! Vi glæder os til at se dig næste gang bilen skal forbi værkstedet

Fantastisk service

Fantastisk service.
Meget grundige og ordenlige.
De gir sig rigtig god tid til kunden.
Super kompetent personale🤩

15. april 2021

Hej Monica
Tusinde tak for sådan en flot anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med servicen! Jeg siger de flotte ord videre til de andre i butikken!
Endnu engang tak, vi glæder os til at se dig igen

Rigtig god aften

Bilhuset Allerød

Er fast kunde i Bilhuset og er altid…

Er fast kunde i Bilhuset og er altid kørt der fra med en god oplevelse og god services.

9. april 2021

Hej Jan
Mange tak for de pæne ord, vi er glade for du er tilfreds med oplevelsen hos os! Vi glæder os til at se dig igen, god aften

Løfterne bliver holdt

Det er altid en fornøjelse at have ærinde hos Bilhuset. Dialogen er ligefrem, og jeg har i de mange år, jeg har været kunde, ikke oplevet, at opgaven ikke er blevet udført. Senest en ekstra oplevelse: mine meget beskidte måtter var banket rene, da jeg hentede bilen:-)

9. april 2021

Hej Finn
Tusinde tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for at høre at du er tilfreds med dine besøg hos os! Jeg giver de flotte ord videre til de rette i butikken

Mange hilsner
Stine Krøger Olsen, Bilhuset Allerød

Exceptionelt Service Orienteret Team

Fleksibilitet, effektivitet & ikke mindst en yderst service-minded (professionel) oplevelse indrammer mit sidste besøg hos Bilhuset Allerød. De varmeste anbefalinger.

Hej Maria

Tusinde tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for at kunne hjælpe dig!
Jeg siger de pæne ord videre til de rette, den er jeg sikker på de bliver glade og stolte over

Vi ønsker dig en god dag og rigtig god påske!

Fin og hurtig service

Hej Jesper

Tusinde tak for den gode anmeldelse, den bliver videregivet til de rette mennesker :D

God dag og rigtig god påske

Klar besked om forløb.

Klar besked om forløb.
deadline overholdt til punkt og prikke.
Super service og venlige medarbejdere

Hej My Textiles ApS

Tusinde tak for den flotte anmeldelse af dit besøg hos os - jeg får sagt de pæne ord videre til de rette i virksomheden

Vi ønsker dig en rigtig god dag og god påske!

Bilhuset Allerød

Udbedring af skade på min bil.

Altid en fornøjelse at komme til bilhuset Allerød - altid kompetente og venlige personer man møder. Man føler sig meget velkommen. Jeg skulle have lavet min bil efter en skade på venstre side efter uheld på motorvejen. Betjeningen var meget præcis og konkret og en tid til udbedring af skaden blev hurtigt fundet trods travlhed på værkstedet. Jeg er kommet til Bilhuset Allerød igennem flere år og er en meget tilfreds kunde - både betjening og også en fair prisstruktur.

25. februar 2021

Hej Morten

Vi takker mange gange for den meget flotte anmeldelse af dit besøg hos os. Vi er glade for at høre at hele forløbet på vores skadecenter har været tilfredsstillende samt meget glade for din loyalitet hos os!

Jeg får sagt den rosende anmeldelse videre til vores skadecenter, den kan de være stolte over!

Vi ønsker dig en rigtig god dag og rigtig god påske

Vi glæder os til at se dig igen, når tiden er inde :D

Bilhuset Allerød

Rigtig god og professionel service

Rigtig god og professionel service. Venligt og hjælpsomt personale, der sørger for at man føler sig godt behandlet.
Hermed min bedste anbefaling.

15. februar 2021

Hej Trine
Tusinde tak for den flotte anmeldelse af dit besøg hos os! Jeg giver de rosende ord videre til de rette
God dag og god påske :D