TanevbilerAnmeldelser

3,2

Var på udkig efter en varevogn til firmaet. Købte en brugt Ford Costum fra 2019. Bilen levede op til forventningerne, og kommunikation og dialog med Tanevbiler var uden udfordringer. Inden... Se mere

Var ude for at se på en bil som privat Jeg var ikke velkommen Puha en dårlig attitude Herren ved bordet havde . Tænker den kunne man have klaret bedre . Ikke nogen anbefaling her fra .

Hold jer langt væk fra dem her, grimme i attituden og nogle fuskere. Købte en brugt Ford fra 18 der har kørt 155.xxx. Den stank af hund, flere steder er fuldstændig gnavet til, og cig... Se mere

1. Køretøjer og transport

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Tanev Biler beskæftiger sig med salg af erhvervsbiler (varevogne) til erhvervslivet (B2B).

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Positiv køb - kommer helt sikkert igen:)

Var på udkig efter en varevogn til firmaet.
Købte en brugt Ford Costum fra 2019.

Inden slutsedlen blev lavet, blev bilen gennemgået på eksternt værksted, og fik i den forbindelse udført Service, og synet.

Alt i alt en god oplevelse.

Vender helt sikkert tilbage til Tanev når bilen skal udskiftes igen 😃

Peter Andersen

19. august 2024

Find et andet sted at købe bil

Hold jer langt væk fra dem her, grimme i attituden og nogle fuskere.
Købte en brugt Ford fra 18 der har kørt 155.xxx.
Den stank af hund, flere steder er fuldstændig gnavet til, og cigaret brændemærker over det hele.
Når man så spørg om et lille afslag i prisen så er attituden” det jo en brugt bil? Er du ikke tilfreds med det, skal du måske købe en ny bil”

Dengang jeg købte bilen, lavede den en meget høj metallisk lyd fra venstre side. Lauritz (sælgeren) var overbevist om at det var rust på skiven, og det forsvinder 100% efter man har kørt lidt.
Her 3 måneder senere er lyden kun bleven højere. Og ja jeg fik lavet en aftale om at komme forbi og få sprayet olie på dem, men jeg har så travlt, at jeg måtte melde afbud. Og nu er det forsent at gøre noget ved siger Lauritz.

Start stop funktionen har heller aldrig virket, min mekaniker siger der skal nyt batteri i, ringer igen til Lauritz som siger “altså du får ikke et nyt batteri i hvis det er det du fisker efter”.

Nu har jeg haft bilen i lidt over 3 måneder, den blinker 3 advarselslamper på adblue systemet der fortæller at motoren snart ikke vil tænde da den ikke registrer adblue.
Motorlampen lyser også da partikelfilteret er overfyldt.
Svensknøglen lyser også kræver service omgående siger den.
(Gav den service 2 dage efter jeg købte den) .

Alt i alt, mere usympatisk og kold sælger end Lauritz er svær at finde.

Hold jer væk fra dem og undgå hovedpine

6. august 2024

Hej Dani
Mange tak for din anmeldelse.
Du bookede en tid for over 2 måneder siden hos os til rep. af bremser, præcis som min sælger havde lovet dig. Vi bruger et andet/eksternt værksted (da vi ikke selv har værksted) og derfor bookede vi transport til værkstedet samt tid på værkstedet. Du dukkede aldrig op og jeg måtte betale forgæves transport og kompensation for en halv dags arbejde hos mekanikeren som havde afsat 4 timer til din bil den dag.
Nu ringer du så efter at garantien er ophørt og vil have garanti reparation på batteri m.m. altså nye fejl der opstået. Hos os er en aftale altid en aftale, og det regner vi med gælder begge vej. Aftalen i slutsedlen foreskriver en garantiperiode og nu er den ophørt, så jeg forstår ikke hvorfor du mener at du er berettiget til få lavet garanti reparation efter at garantien er ophørt?
Sidst men ikke mindst, så tager jeg notits af at du mener at min sælger igennem 6 år, er arrogant, og at bilen havde flere kosmetiske fejl såsom revner i sæder brændmærker osv. Her undrer jeg mig over at du køber en bil af person du ikke kan lide, samt en bil du syntes der er i dårlig stand. Det er et frit marked og du kunne til enhver tid havde lavet være med at købe bilen. Jeg undrer mig derfor over din beslutning, men mon ikke det var fordi at jeg havde prissat bilen 15-20.000 kroner under resten af markedet?
Vi har igennem 6 år solgt 1500 varebiler. Og det er ikke normalt for de 1600 kunder at de ikke forstår hvad en garantiperiode er.

Mvh Tonny Tanev indehaver

Venlig

Venlig, imødekommende og informativ salgsperson uden at være påtrængende sælgertype.
Alt i alt en rigtig god oplevelse!

25. juli 2023

Sort voks…

Jeg har køb en meget flot og skinnende FORD Transit af Tanev Biler i Ballerup.

Bilen havde været til salg i ca 4 måneder. Forhandleren har flest biler i farven hvis, så måske derfor var netop min bil stillet indendøre i deres hal eller også var der en anden forklaring.

Bilen skinnede som en nu dog med lidt småbuler. Jeg købte den og blev et stykke tid senere noget overrasket.

Efter ca 4 uger efter købet havde det regnet nogle dage. Flere og flere ridser kom frem og mine bekendte spurgte hvorfor den nu så sådan ud. Har du været kørt i en tjørnehæk.

Tanev Biler afviste alt om specielvoks og sagde de ikke havde kendskab til hvad bilen havde været igennem før deres indkøb. Bilen stod også i kabinen nærmest som en ny, så jeg tænker nogle dygtige folk har både rengjort den grundigt.

Jeg mistænker forhandleren at have skjult ridserne med sort voks og er ovenud utilfreds med dette.

Handler desværre ikke der igen. Mvh. Jesper

15. februar 2023

Hej Jesper
Mange tak for din anmeldelse, som jeg dog er ked af, at du udelukkende basere på gisninger og mistanke.
Selvfølgelig bliver vi vores biler rengjort og klargjort ligesom alle andre forhandlere gør. Og ja, vi har også nogle stående i vores udstillingshal, men der står altså mange biler - ca. 25 biler.

Hvis din bil har fået en speciel voksbehandling, som jeg næppe tror den har, så er det ikke hos os.
Selvfølgelig er der en risiko for at tidligere ejer har fået dette gjort, men det er som sagt gisninger og ikke noget hverken du eller vi reelt ved. Og derfor syntes jeg ikke din anmeldelse er fair, og jeg håber ikke at dine kunder giver dig dårlige anmeldelser i din tømrervirksomhed udelukkende på mistanke og ikke fakta.

På trods af at jeg ikke er enig i din anmeldelse, så lever vi af tilfredse kunde og må derfor nogle gange strække os længere end kunden er berettiget til. Derfor forslår jeg at du kan kontakte mig.
Jeg er tilbage fra ferie d. 14 august og du er meget velkommen til at kontakte mig dér, for at se om vi kan finde en løsning, så du forhåbentlig bliver en glad og tilfreds kunde.

Mvh Tonny - indehaver

Tanev Biler anbefales

I mere end et år har jeg samarbejdet med Tanev Biler og jeg har intet andet end ros tilovers for deres butik. Flotte biler i udstillingen, rare mennesker og altid kaffe 👍🏻

28. februar 2021

Super god service

Super god service, søde og dejlige mennesker.
Har aldrig haft nogen form for problemer med service eller garanti.
Vil til hver en tid købe bil hos Tanev Biler.

Jes Nielsen

25. februar 2021

En bilforhandler

En bilforhandler, som snyder ved at sælge biler med defekt motor uden at sige det, med vilje.

Som svar til Tanev biler:
Bilen gav ikke problemer efter 6 mdr., allerede 20 dage efter den blev købt, og de sidste 5 mdr. står den hos mekanikeren, som jeg kan bevise!!!

23. november 2020

Hej Dzhan
Tak for din anmeldelse, som jeg dog finder besynderlig.
Din virksomhed har købt en 11 år gammel varebil, engros uden garanti.
Knap 6 mdr senere går motoren i stykker, og det vidste vi at den ville gøre da vi for 6 mdr siden solgte den?

Beklager din oplevelse, men kan garantere dig for, at vi ikke er bevidste om hvorvidt en bil vil gå i stykker om 6 mdr eller ej.
Mvh Tonny / Tanev Biler

En aftale er en aftale hos Tanev biler.

Tanev biler er en seriøst forhandler, servicen er i top, altid en fornøjelse at handle biler hos ham. Har nu købt 2 biler af Tonny, det bliver helt sikkert ikke sidste gang jeg lægger vejen forbi når der skal handles ny bil til firmaet.

Carsten Klæbel Hvidovre Isolering

26. oktober 2020

Jeg har haft fornøjelsen af at købe en…

Jeg har haft fornøjelsen af at købe en transporter Med automatgear af Tonny. Jeg Fik en rigtig god behandling, og så var det et kæmpe plus at bilen var meget flottere end beskrevet i annoncen. Det er absolut ikke sidste gang jeg handler der! Jeg kan på det varmeste anbefalede tanev biler.

Mvh Lasse Christensen.

22. oktober 2020

Professionel forhandler med superskarpe priser

Jeg har som professionel i håndværkerbranchen både købt, og solgt biler til Tanev Biler.
Det er virkeligt rart med en samarbejdspartner der yder en fantastisk service, og har en kæmpe viden om de forskellige bilmærkers varevogne.
Og så er de superskarpe på prisen.
Mine varmeste anbefalinger
Morten Jespersen