Bilhuset Alleroed Anmeldelser

4,1

Hej Jeg vil gerne takke dette værksted for deres fantastiske service. Jeg har fået repareret min Volkswagen Passat hos dem flere gange, og hver gang har de været utroligt hjælpsomme. De behandler ku... Se mere

Hej ☺ Jeg har haft min elskede UP på skadeværkstedet hos Bilhuset Allerød. Hurtig og professionel gennemgang, fire dage og min Up var igen super fin og køreklar. Venlig og hyggelig atmosfære s... Se mere

Fik foretaget 30.000 km service på min Seat Leon. Man føler sig velkommen fra man træder ind ad døren. Jeg valgte at vente og venteområde er fint og godt, på trods ad værkstedet størrelse. Den fo... Se mere

Efter at have benyttet Bilhuset Allerød siden slutningen af 80`erne, må vi erkende at vi føler os meget dårligt behandlet. Vi afleverede en ældre bil som skulle laves. Vi blev ringet op med en pris s... Se mere

1. Autoværksted
  2. Pladeværksted

Autoriseret Volkswagen, Skoda og Seat servicepartner Vi er et mindre familiefirma med 21 ansatte, vi ønsker at være med i forreste række, når det gælder kundetilfredshed, hvorfor vi årligt deltager i kundeimageanalyser vedrørende værkstedet. Vi glæder os til at byde dig og din bil velkommen.

God

Svarer typisk inden for 24 timer

3 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God og venlig service

God og venlig service. Jeg var hele tiden informeret om tider osv. og blev mødt af venligt, smilende og hjælpsomt personale.

16. februar 2022

Besvarelse fra Bilhuset Alleroed

Tusinde tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for du har været tilfreds igennem hele forløbet hos os :)

God weekend

Hurtig

Hurtig, præcis, serviceminded. Intet at sætte fingeren på.

15. februar 2022

Kære Viktor,
Tusinde tak for den gode anmeldelse

Upåklageligt.

Alle aftaler fungerede.
Åben og imødekommende betjening.
Arbejdet udført upåklageligt.

13. februar 2022

Kære Ulla,
Mange tak for den flotte anmeldelse! Jeg siger det videre til de rette i forretningen :)

Rigtig god dag

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice. Der er bare sådan en god atmosfære, kan kun anbefales.

10. februar 2022

Kære Mette,

Tusinde tak for den meget flotte anmeldelse! Jeg siger rosen videre til de rette i forretningen

Bilhuset Allerød

Super god kommunikation og rigtig…

Super god kommunikation og rigtig behageligt møde. Anvender jer helt sikkert igen

9. februar 2022

Kære Vita,

Mange tak for den flotte anmeldelse og de flotte ord! Vi glæder os til at se dig igen, når tiden er inde

Fint og fleksibelt!

Super fleksible og gode til at informere løbende

24. januar 2022

Kære Ida,

Tusinde tak for den flotte anmeldelse!
Rigtig god dag

Bilhuset Allerød

Super god oplevelse med reparation…

Super god oplevelse med reparation efter indbrud i min bil. God service og hurtig handling. Kan klart anbefales.

27. december 2021

Kære Sofie,

Tusinde tak for den flotte anmeldelse! Jeg siger rosen videre til de rette i forretningen

Glædelig jul

Super god service

Super god service, flinke mennesker :)

30. november 2021

Besvarelse fra Bilhuset Alleroed

Tusinde tak for den flotte anmeldelse og rigtig glædelig jul

Bilhuset Allerød

Venlig og imødekommende og fik en fin…

Venlig og imødekommende og fik en fin bil stillet til rådighed, mens reparationen stod på. Reparationen, lakering af kofanger, også meget fin.

25. november 2021

Kære Karen,

Mange tak for den positive anmeldelse af dit besøg hos os!

Bilhuset Allerød

Jeg har fået en yderst venlig

Jeg har fået en yderst venlig, hurtig og kompetent behandling.
Sven Frøkjær

11. november 2021

Kære Sven,
Tusinde tak for den flotte anmeldelse og tak for besøget

Hurtig service

Hurtig service, super behandling.
Anne Petersen
Blovstrød

2. november 2021

Kære Anne,

Mange tak for den meget flotte anmeldelse - God dag!

Virkelig god service :)

Hurtig service og serviceminded personale. Fik en fin lånebil imens min skade blev repareret og resultatet var rigtig fint.

2. november 2021

Kære Charlotte,

Tusinde tak for den fine anmeldelse og tak for besøget

God service.

29. oktober 2021

Besvarelse fra Bilhuset Alleroed

Mange tak for den gode anmeldelse!

Bil til reparation af forsikringsskade.

Bil til reparation af forsikringsskade.
Kendte ikke firmaet, men fik en rigtig god og professionel behandling fra første møde med personalet.
Skaden blev udbedret til min fulde tilfredshed - meget flot arbejde - og efterfølgende støvsuget bil.
Kommer gerne igen.

16. oktober 2021

Kære Mogens,

Tusinde tak for den flotte anmeldelse og mange tak for besøget! Vi glæder os til at byde dig velkommen igen, når tiden er inde

Bilhuset Allerød

Man skal ikke dømme en bog på dens omslag ej heller et bilhus på dets ydre.

Bilhuset Allerød var ikke det nemmeste sted at finde og så ikke ud af meget ved ankomsten. Ok jeg havde adressen så det gik fint :-)
Men man skal ikke lade sig narre, det er nogle super flinke og kompetente folk der håndterer ens sag, i mit tilfælde som jeg husker det Brian og Philip. God og venlig service og et overblik over hvad skaden, blot til orientering, cirka kostede at reparere.
Jeg fik en super rigtig god og noget nyere lånebil i mens min egen gamle Passat blev fixet.

13. oktober 2021

Kære Simon,

Tusinde tak for den meget fine anmeldelse og tak for besøget. Vi er glade for at du var tilfreds med servicen - jeg siger den flotte anmeldelse videre til skadecenteret

God og hurtigt service

God og hurtigt service. Flot resultat. Ingen fingre at sætte på Bilhuset Allerød. Tak

1. oktober 2021

Hej Mikkel
Tusinde tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for du ikke synes der har været en finger at sætte på arbejdet og processen

Bilhuset Allerød

Helt fint men bilen var ikke klar på…

Helt fint men bilen var ikke klar på aftal afhentningstidspunkt. Ventede en time…ellers helt fint.

28. september 2021

Hej Martin
Tak for anmeldelsen. Vi beklager meget ventetiden du havde da du skulle afhente din bil, jeg har sagt det videre til afdelingen og mine kollegaer

Rigtig god aften!

Bilhuset Allerød

Kompetent betjening arbejdet afsluttet…

Kompetent betjening arbejdet afsluttet til tiden.

27. september 2021

Hej Lisbeth
Mange tak for den gode anmeldelse. Vi er glade for du er tilfreds med vejledningen igennem forløbet

Rigtig god aften

Super god kundeservice!

Super god kundeservice!
Jeg fik forklaret tingene rigtig godt og grundigt, og fik gode råd til at holde bilens levetid.

18. september 2021

Hej Sara,
Tusinde tak for den flotte anmeldelse, og tak for de meget pæne ord
Vi glæder os til at se dig igen, når tiden er inde

God dag!