Bikebuster Anmeldelser

1.548

4,0

Jeg bestilte mine varer sent på eftermiddagen - fik bekræftigelse kort efter og Track & Trace nummer til min pakke. Pakken kunne hentes dagen efter om aftenen i en GLS pakkeshop. Alt dette skete... Se mere

Jeg havde bestilt en MTB som af visse årsager var taget af Wiliers program. Derfor tog det lang tid, dog vil jeg sige at personalet har været imødekommende og meget villige til at finde et alternativ... Se mere

Manglede et hjulsæt til min MTB og faldt ved et tilfælde over Bikebuster. Kørte til Svenstrup og fik god vejledning og sidst men ikke mindst så var prisen endnu billigere end hvad nettet havde oplys... Se mere

1. Butik med cykeltilbehør
  2. Cykelbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Bikebuster grundlagdes i 1995 af den tidligere profesionelle cykelrytter Per Bausager, der i årerne 1977-1984 kørte alle de store cykelløb som Tour de France, Giro d'Italia, Vuelta d'Espagna, VM, Milano-San Remo, Flandern Rundt, Paris-Roubaix, Liege-Bastogne-Liege, Lombardiet Rundt m.fl., samt 35 6-dagesløb. Per Bausager kørte og boede i sin karriere blandt andet 7 år i Italien, i hvilken periode de mange kontakter til den italienske cykelindustri, der nu er hjørnestenen i Bikebuster, blev etableret. Blandt andet var han hjælperytter for Giovanni Battaglin da denne vandt Vuelta d'Espagna og Giro d'Italia. Bikebusters mål har altid været at finde både de nye varer og de gode tilbud på det internationale marked før konkurrenterne - og at sælge dem billigere. En stor rejseaktivitet på fabrikker og hos udenlandske grossister sikrer at Bikebuster altid er på forkant med udviklingen, og ofte er først til at få et godt tilbud. Bikebuster importerer selv de fleste varer og sælger dem videre til dig uden fordyrende mellemled, men samarbejder på visse varegrupper med de bedste danske distributører. Gratis fragt ved køb over 750 kr. Bonusklub. Support 7 dage om ugen

God

2 t anmeldelser

(1.548)

Sådan. Det er bare i orden.

Jeg havde bestilt et forkert geardrop til min racer.
Bikebuster har så på deres hjemmeside et RMA formular, hvor man kan enten bede om at få sine penge tilbage . Eller man kan få den forkerte varer byttet.

Det virker rigtig godt. Fra jeg bestilte den forkerte varer til jeg havde den det geardrop
Gik der bare otte dage.
En rigtig god oplevelse. Jeg har kun godt at sige om den behandling jeg fik .

3. juli 2014

Virkelig ringe reklamationsbehandling

Det er virkelig ringe service hos bikebuster.dk. Jeg købte en cykelcomputer, som viste sig at have været brugt. Da man ikke kan ringe til jer, og tale med jer personligt, tog det en evighed, og rigtig rigtig mange mails. Jeg kan ikke anbefale nogen, at handle hos jer med den service. Jeg tør ikke tænke på, hvad jeg skal gøre, hvis den skulle gå itu under reklamationen.

Kim 22270311

1. juli 2014

Forfærdelig service - eller mangel på samme

Jeg købte i julen 2013 et gavekort i BikeBusters butik i København. Det skulle jeg ikke have gjort. Jeg blev anbefalet ”kæden” af en kollega, som havde fået god service i butikken i Roskilde.

Gavekortet var til min kæreste, men da udvalget i KBH var begrænset kørte vi derfor til butikken i Roskilde. Vi tænkte at udvalget der måtte være større i kraft af, at det jo var et outlet. Vi opdager så at et gavekort købt i én af ”kædens” butikker kun kan bruges i den ene butik, som det er udstedt i??? Hvorfor? Jeg er med på at butikkerne er selvstændige, det er McDonalds restauranterne også, men lur mig om man ikke kan bruge sit gavekort/tilgodebevis i andre end den restaurant det er udstedt i. Hvori gør begrebet –kæde- sig gældende i Deres organisation? Det her er første eksempel på dårlig service.

Troede man så at man kunne få pengene tilbage og gå til en konkurrent for at finde noget, ja så kan man godt tro om igen. Penge gives nemlig ikke retur (ikke i KBH i hvert fald). Jeg er med på at loven ikke forpligter en virksomhed til at yde returret, men come-on, hvor er vi så henne i dagens Danmark. Jeg synes det virker som en børnefornærmet tilgang at sige: ”nej, hvis du ikke kan finde noget her du vil ha’ så er det bare ærgerligt for dig”. Det her er andet eksempel på dårlig service.

Løsningen blev at købe min kærestes cykel et andet sted, hvorefter jeg kunne bruge gavekortet i København, nu hvor jeg altså ikke havde andre muligheder.
Ak og ve. Man skal lede længe efter så dårlig service. Til at starte med vil jeg lige sige, at de har forstand på cykler, det må man give dem, men kundeservice er et ord der ikke indgår i deres forretningsmodel. Der var sådan set ikke noget galt med ham blev ekspederet af til at starte med, Jacob, det var hans kollega den var gal med. Jeg nævner ikke navne. Magen til arrogant, bedrevidende og nedladende sælger skal man lede længe efter. Først bryder han ind i samtalen mellem Jacob og mig, og siger til Jacob, at det er forkert det han fortæller mig, fair nok, men behøver jeg at stå der når det sker? Først og fremmest bliver det meget akavet for kunden at stå og høre på, for det andet er det da en underligere måde at underminere den pgl. medarbejders integritet på. Herefter tog han over. Jeg stillede nu spørgsmål til at den cykel jeg ønskede at købe, som i øjeblikket blev solgt til ”kampagnepris”, for hvad indebar kampagneprisen? Han svarede aldrig på dette spørgsmål men blev ved med at ”brillere” med sit såkaldte kendskab til købeloven, og at han ikke måtte oplyse hvad førprisen var, når det nu ikke var et tilbud, men derimod en kampagnepris. Først og fremmest er der her tale om markedsføringsloven og ikke købeloven, men kartoffel kartoffel. Forbrugerombudsmanden vejleder på området således:

"- Hvad gælder, hvis jeg markedsfører mine varer med ordet ”tilbud”, men uden at angive en specifik besparelse eller i øvrigt sammenligne med en normalpriis?
Hvis man bruger et salgsfremmende udtryk som fx ”tilbud” eller ”kampagnepris” skal det dække over et reelt indhold, dvs. at der skal være tale om et særligt fordelagtigt køb. Det gælder også selvom man ikke anfører en specifik besparelse. Man må med andre ord ikke bruge salgsfremmende udtryk bare som blikfang – men uden indhold."

Der står altså intet om at man ikke må nævne hvad den pågældende vare koster når den ikke er på kampagnepris. Dette er tredje eksempel på dårlig service.

Kronen på værket, eller dråben der fik glasset til at løbe over, om man vil, og grunden til min lille skrivelse, er igen den samme meget ”kloge” sælger.
Situationen er den at jeg skal have cyklen med til Grønland da jeg flytter dertil i slutningen af juli måned. Jeg vil derfor gerne have refunderet momesen. På skats hjemmeside er det tydeligt angivet at dette kan lade sig gøre. Det er dog op til den enkelte butik at bestemme om de vil eller ej. Dem der ikke gør sig i dette, er altså dem der syntes det er for besværligt og ikke vil yde sine kunder den service. Fair nok- eller…?

Det der slår mig i denne situation er, at det inde på bikebuster.dk er muligt er købe vare uden moms, til eksempelvis Grønland. Hvorfor er det så ikke i jeres butikker? Men det er måske her begrebet ”kæde” igen gør sig gældende?
Jacob, der tog telefonen da jeg ringede for at forhøre mig om deres politik på området, vidste ikke noget om det, men spurgte derfor den selv samme ekspedient jeg jo havde haft så ”gode” erfaringer med. Man kunne tydeligt høre at han intet vidste noget som helst om momsreglerne. Til at starte med sagde han, at han ville undersøge det, men ændrede det så til at sige til Jacob, at han skulle sige til mig at de ikke var nogen Taxfree butik?????

Vi skal lige være enige om at sælger ikke tjener noget på momsen, og at det er fuldstændigt omkostningsfrit at tilbagebetale denne når kriterierne for det er opfyldt. Det beror altså alene på ugidelighed.

Dette er fjerde eksempel på dårlig kunde service.

Mit råd til dig, kære facebook/truspilot- bruger, hvis du læser dette før du handler i BikeBuster City. Tag dine gode penge og gå et sted hen hvor begrebet kundeservice indgår i forretningsmodellen.

1. juli 2014

Hurtige!

Lynhurtig levering, venlige svar fra kundeservice, nem returnering af en af varerne, pengene hurtigt indsat på min konto. Nemt, godt og effektivt!

25. juni 2014

Elendig kundeservice...

Jeg bestilte 2 par cykel shorts på tilbud hos bikebuster mandag morgen. Jeg modtager så kun 1 par, og da jeg kontakter dem får jeg af vide, at det er det jeg har bestilt. Det har jeg ikke forklare jeg, der var tilbud, 2 for 1 pris - men de holder fast i det ikke var det jeg bestilte. Jeg havde set tilbudet i en af deres UTALLIGE tilbuds mails, hvor jeg sender billedet af tilbudet til dem. Det viser sig så at Være et weekend tilbud (jeg havde bestilt det mandag morgen hvor det stadigvæk var på hjemmesiden, uden at havde lagt mærke til at det kun var i weekenden at man kunne får dem til denne pris.) Men jeg forklare at da jeg bestilte dem stod der 2 stk for 299, og om de ikke bare kunne sende mig det andet par, så ville de have en tilfreds kunde og vi kunne komme videre i verden. Men det var af uransaglige orsag er ikke muligt, og de har nu 1 kunde mindre der handler hos dem efter ellers at havde handlet der en del. De kan blot holde deres system "up to date" eller sende mig det skide par shorts, satans til små sko at gå i.

23. juni 2014

Ingen garanti på ny cykel???????

Købte ny cykel i Bikebuster butikken den 04.06. på første tur (efter 28.5 km) blev geardrop, bagskifter + kæde smadret. Bikebuster nægter at anerkende dette som garanti reparation. Påstår at det er min egen skyld. Henvendelser bliver ikke besvaret. Telefonen bliver ikke taget o.s.v. Har kørt 100 km til butikken for at tale med dem. Henviser til Johan i kundeservice som de lover vil ringe, det gør han så ikke og de har jo ingen telefon i kundeservice. Må nu sende anbefalet brev til Bikebuster og hvis det (heller) ikke hjælper gå via retshjælpen. Ussel behandling.

18. juni 2014

Fin butik

Har handlet en del på bikebuster, og generelt uden problemer (og dem der var er blevet løst uden noget brok). Synes dog at deres produktsortiment er meget rodet, det kan være svært at finde den vare man skal bruge. Det ender tit med at jeg opgiver og køber andetsteds. Til gengæld er der ret hurtigt fri fragt.

17. juni 2014

Det fungere Bare

Har nu købt af flere gange og det fungere bare hver gang, lige fra bestilling til modtagelse, det lige fra dæk og slanger, til cykelcomputer m.m.

16. juni 2014